Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
500.000.000 τόνους πάλι (αν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το χτίσιμο προέρχονται από τη Γη).
Σωστόοοοοοοος! 2/2 έχεις μέχρι τώρα!Βάζω ή βάζεις το επόμενο?
500.000.000 τόνους πάλι (αν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για το χτίσιμο προέρχονται από τη Γη).
Σωστόοοοοοοος! 2/2 έχεις μέχρι τώρα!Βάζω ή βάζεις το επόμενο?
speed DOES matter
βάζω σε λιγάκι, wait
EDIT: πάμε λοιπόν ένα εύκολο:
**Ένας επιχειρηματίας σκέφτηκε το παρακάτω συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για τους υπαλλήλους του: Τους είπε πως θα τους δώσει σύνταξη αμέσως μόλις ο καθένας τους εργασθεί για 8 καθαρές ώρες στο ταμείο της εταιρίας. Η μόνη προϋπόθεση που έθεσε ήταν ότι κανένας τους δεν επιτρέπεται να εργασθεί κάθε μέρα, περισσότερο από το μισό του χρόνου που του απομένει για να συμπληρώσει τις 8 αυτές ώρες. Την πρώτη μέρα δηλαδή ένας υπάλληλος μπορεί να εργασθεί στο ταμείο μέχρι 4 ώρες, τη δεύτερη μέχρι 2, κ.ο.κ. Σε πόσες ημέρες αυτός ο υπάλληλος θα μπορέσει να βγει στη σύνταξη; **
Σιγα το δυσκολο
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Σιγα το δυσκολο
τα δύσκολα έπονται, ΕΚΕΙ να σε δώ!
Σιγα το δυσκολο
τα δύσκολα έπονται, ΕΚΕΙ να σε δώ!
ΟΚ ριξε κανενα καλο!
Διευκρίνηση!Ο καθένας δεν μπορεί να εργαστει κάθε μέρα γενικά ή δεν μπορει πάνω από το μισό που του απομένει?-
Άκυρο!!!!Το κατάλαβα!
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
ΟΚ ριξε κανενα καλο!
έχω βάλει ακόμα ένα εύκολο που περιμένει απάντηση, 2 ποστ πιο πάνω. Αν δω ότι 'αντέχετε', θα έρθουν και τα δύσκολα.
Διευκρίνηση!Ο καθένας δεν μπορεί να εργαστει κάθε μέρα γενικά ή δεν μπορει πάνω από το μισό που του απομένει?-
δεν μπορεί πάνω από το μισό που του απομένει.
Λοιπόν , σεβομενος τις οδηγίες εκανα edit στο post
Tα λέμε ... και sorry για την απροσεξια
deleted.
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μάλλον πρέπει να γίνει ενότητα με άσχετα!
Επειγόντως πριν γίνει το **απόλυτο **μπάχαλο εδώ (χωρίς να κατηγορώ κανέναν αφού και εγώ έχω ανοίξει άσχετα θέματα)
Φτου ρε γαμωτο
Ειναι γεωμετρικη προοδος.Δεν θυμαμαι τον τυπο.Παει καιρος που τελειωσα το Λυκειο.
Νομιζω οτι το βρηκα!Χωρις τυπο κλπ...
19 ημερες.
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Νομιζω οτι το βρηκα!Χωρις τυπο κλπ...
19 ημερες.
όχι. Ο επόμενοοοοοος!
(είναι και εύκολο βρε, ήθελες να βάλω και τα ζόρικα...)
Μα έτσι δεν βγαίνουν στην σύνταξη ποτέ (θεωρητικά τουλάχιστον).
σωστός!
σειρά σου.
ΠΟΤΕ!
σωστά, αλλά σε πρόλαβε ο dino. Περιμένουμε τον γρίφο του!
Λοιπόν. Ο πατέρας στα τελευταία του φωνάζει τους τρεις γιους του και τους λέει. Παιδιά μου έχω 17 πρόβατα. Σας τα μοιράζω ως εξής. Ο μεγάλος που πήρε πολύ προίκα θα πάρει το 1/9 . Ο μεσαίος που πήρε λιγότερη θα πάρει το 1/3. Ο μικρός που είναι και χαιδεμένος θα πάρει το 1/2(κλάσματα είναι).
Τι γίνεται ? Πως θα μοιράσουν τα πρόβατα ? (σημ. είναι όλα θηλυκά).
Λοιπόν!Βρήκα μία απάντηση αλλά στο κομπιουτεράκι δεν έβγαζε άλλα νουμερα μετά την 15 διέρεση!Οπότε εγώ σταματάω στην 15η αλλά λογικά θα υπάρχουν πολέεεεεεεεεεες μέρες ακόμα!