-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Φαίνεται πως δεν έχεις μάθει να διαβάζεις όσα προηγούνται μίας ή δυο απαντήσεων για να καταλάβεις εκ των συμφραζομένων ποιος λέει τι, γιατί και σε ποιον. Εμείς οι υπανάπτυκτοι πώς και το μαθαίνουμε;Εκτός αν πας να πουλήσεις ειρωνεία...
θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το quote. Αλλά και πάλι γιατί τόσο μπινελίκι??? Κανείς άλλος δεν βρίζει
-
Σκουπιδάμαξο σε σκουπιδοταινία... Οποία έκπληξις.Ε όχι και σκουπιδοταινία...
Το CTS είναι διαφορετικό ως design και σίγουρα είναι ένα καθόλα πολύ καλό sedan.
Θα ήθελα να δω εάν είχε σηματάκι ευρωπαικής high class εταιρείας πόσοι θα το χλευάζατε...εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε να το πάρω!Αντί αυτού όμως (και δεν το λέω μειωτικά σε καμία περίπτωση για την αγαπημένη μου Citroen) θα αγοράσω στα ίδια λεφτά ένα C5 1,8 Full Extra.
Εντάξει θα μου πείτε έχει ΣΑΦΩΣ ανώτερη ανάρτηση (Υδροενεργητική 3ης γενιάς) αλλά το άλλο έχει 3,6 λίτρα σε διάταξη V...
Οπότε περι ορέξεως... ...σπανακόπιτα!
-
Φασισμός είναι η άρνηση της άποψης στους άλλους Σπύρο!
Τι να λέμε τώρα?
Πάρτε ρε κανένα περιοδικό να διαβάσετε ποιό αυτοκίνητο από αυτά που οδηγείτε είναι το καλύτερο?
Εδω μπορούμε να μάθουμε τα πάντα από τα περιοδικά εκει θα κολλήσουμε??!!
Αυτολογοκρισία [kouk]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αυτολογοκρισία [kouk]moderάρεις τα δικά σου ποστ??? Διχασμένο σε βρίσκω
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτολογοκρισία [kouk]
moderάρεις τα δικά σου ποστ??? Διχασμένο σε βρίσκω
Αστα να παν' στον διάολο!!!
Πότε δεν θα μπορέσω να με σταματήσω να δούμε!!! -
'Ακους τι λες ; Διαβαζεις τι γραφεις ; '
Μεγαλη κουβεντα!!!!Ζητω συγνωμη απο αυτον που το εχει στην υπογραφη του γιατι δεν θυμαμαι το ονομα του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μεγαλη κουβεντα!!!!Ζητω συγνωμη απο αυτον που το εχει στην υπογραφη του γιατι δεν θυμαμαι το ονομα του.
...o Ηλίας είναι (ililias)...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...o Ηλίας είναι (ililias)...
Σωστα ,ευχαριστω.
-
Φαίνεται πως δεν έχεις μάθει να διαβάζεις όσα προηγούνται μίας ή δυο απαντήσεων για να καταλάβεις εκ των συμφραζομένων ποιος λέει τι, γιατί και σε ποιον. Εμείς οι υπανάπτυκτοι πώς και το μαθαίνουμε;Εκτός αν πας να πουλήσεις ειρωνεία...
Δε με ξερεις και απο χθες για να μου επιτιθεσαι,αμα γουσταρεις να αρχισουμε τα μπινελικια ο ενας στον αλλον κανενα προβλημα αν και δεν νομιζω να βγαλει πουθενα.Δεν συνηθιζω να ειρωνευομαι ακομα και τυπους σαν εσενα.Διαρκως επιτιθεσαι στα παιδια που γραφουν απο Αμερικη και προσπαθεις να μας πεισεις οτι τα ξερεις ολα,αμα δε γουσταρεις τα αμερικανικα τοτε τι γραφεις?Πως λες για ενα αμαξι που δεν εχεις μπει ουτε μεσα οτι ειναι σκουπιδι?Και θες να μιλησουμε με σενα σοβαρα
-
Μάλλον στα Χανία της Κρήτης μπουμπουν-ίζει και άκρη δεν θα βγάλουμε
Άν είναι τόσο ανούσιο τελικά να οδηγούμε τα αυτοκίνητα για να έχουμε την αποψή μας και afo;y τα περιοδικά είναι υπεραρκετά, πιο είναι τέλος πάντων αυτό το περιοδικό που την χαρακτήρισε σκουπίδι και μερικοί αρκούνται στον χαρακτηρισμό αυτό; Τα Αμερικάνικα περιοδικά πάντως έδωσαν πολύ καλούς χαρακτηρισμούς, αλλά υποθέτω για μερικούς ο ειδικός αυτός τύπος είναι μόνο για τους Αμερικάνους.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε όχι και σκουπιδοταινία...
Το CTS είναι διαφορετικό ως design και σίγουρα είναι ένα καθόλα πολύ καλό sedan.
Θα ήθελα να δω εάν είχε **σηματάκι ευρωπαικής high class **εταιρείας πόσοι θα το χλευάζατε...εμένα πάντως δεν θα με χάλαγε να το πάρω!Αντί αυτού όμως (και δεν το λέω μειωτικά σε καμία περίπτωση για την αγαπημένη μου Citroen) θα αγοράσω στα ίδια λεφτά ένα C5 1,8 Full Extra.
Εντάξει θα μου πείτε έχει ΣΑΦΩΣ ανώτερη ανάρτηση (Υδροενεργητική 3ης γενιάς) αλλά το άλλο έχει 3,6 λίτρα σε διάταξη V...
Οπότε περι ορέξεως... ...σπανακόπιτα!
Ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Φανταστείτε αυτό το αυτοκίνητο με αμάξωμα Alfa 159 και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά (πισωκίνητο, αλουμινένιοι V6 με μεταβλητά συστήματα, διπλά ψαλίδια μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω)
Στην κατηγορία πάντως που είναι από Ε-Class δεν έχει και πολλά να ζηλέψει. Η εσωτερική/εξωτερική εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενική!
Και μένα αίσχος μου φαίνεται και το εσωτερικό χάλια είναι, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ικανότατο αυτοκίνητο, ειδικά με τα ευρώ που κοστίζει.
Αν τα ωραιότερα ήταν και καλύτερα θα βάζαμε τις φωτογραφίες δίπλα δίπλα και θα κάναμε καλλιστεία βαθμολογώντας καμπύλες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...
Στην κατηγορία πάντως που είναι από Ε-Class δεν έχει και πολλά να ζηλέψει. Η εσωτερική/εξωτερική εμφάνιση είναι καθαρά υποκειμενική!
Και μένα αίσχος μου φαίνεται και το εσωτερικό χάλια είναι, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ικανότατο αυτοκίνητο, ειδικά με τα ευρώ που κοστίζει.
...To CTS στην κατηγορία της C class είναι
Και μόνο οτι την συγκρίνεις με Ε που είναι μεγαλύτερη κατηγορία δείχνει να σου άρεσε πολύ (humor κάνω, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις )To μεγαλύτερο μοντέλο το STS το οποίο έχει αρκετές διαφορές απο το CTS είναι στην κατηγορία Ε , αλλά ξεκινάει με $10,000 λιγότερα απο την φθηνότερη Ε class ( STS V8 $40,000 - 30,000 euro E350 $50,000 -38,000 euro )
Φιλικά,
ΔημήτρηςYΓ. Για συγκριτικό τιμών εδώ USA :
http://www.cadillac.com
http://www.bmwusa.com
http://www.mbusa.com -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
To CTS στην κατηγορία της C class είναι
Και μόνο οτι την συγκρίνεις με Ε που είναι μεγαλύτερη κατηγορία δείχνει να σου άρεσε πολύ (humor κάνω, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις )To μεγαλύτερο μοντέλο το STS το οποίο έχει αρκετές διαφορές απο το CTS είναι στην κατηγορία Ε , αλλά ξεκινάει με $10,000 λιγότερα απο την φθηνότερη Ε class ( STS V8 $40,000 - 30,000 euro E350 $50,000 -38,000 euro )
Φιλικά,
ΔημήτρηςYΓ. Για συγκριτικό τιμών εδώ USA :
http://www.cadillac.com
http://www.bmwusa.com
http://www.mbusa.comΔεν το γραψα τυχαία το E-Class, βάσει διαστάσεων (4,83 μήκος) και ΕΥΡΩ είναι στην κατηγορία E-Class, σειρά 5 & Α6 στην Ευρώπη.
Μου άρεσε επειδή σε προκαλεί για 'ανάρμοστες συμπεριφορές' 260 άλογα πίσω δεν τα βρίσκεις εύκολα
Η STS που φτάνει τα 5 μέτρα μήκος είναι S-Class κατηγορία εδώ
Γις τις υπόλοιπες Caddie, De Ville & Eldorado δεν έχουμε αντίστοιχα μοντέλα
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φαίνεται πως δεν έχεις μάθει να διαβάζεις όσα προηγούνται μίας ή δυο απαντήσεων για να καταλάβεις εκ των συμφραζομένων ποιος λέει τι, γιατί και σε ποιον. Εμείς οι υπανάπτυκτοι πώς και το μαθαίνουμε;
Εκτός αν πας να πουλήσεις ειρωνεία...
θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το quote. Αλλά και πάλι γιατί τόσο μπινελίκι??? Κανείς άλλος δεν βρίζει
Μήπως γιατί η διαρκής επανάληψη των ιδίων ηλίθίων φαινομένων έχει γίνει πιο εκνευριστική απ'όσο μπορεί ακόμα και γάιδαρος να ανεχθεί;
Άσε που μου την έχει δώσει και το σιγοντάρισμα τέτοιων συμπεριφορών... Άντε, το βρήκαμε τώρα: 'δεν το'χεις δοκιμάσει, άρα δεν έχεις δικαίωμα στην άποψη'. Σοβαρά; Δηλαδή τον ειδικό Τύπο τι τον έχουμε;
Να το επεκτείνω μήπως και στις επιστήμες; Δηλαδή, δεν μπορούμε να σχηματίσουμε άποψη από τα συγγράμματα που διαβάζουμε;
-
Μήπως γιατί η διαρκής επανάληψη των ιδίων ηλίθίων φαινομένων έχει γίνει πιο εκνευριστική απ'όσο μπορεί ακόμα και γάιδαρος να ανεχθεί;
Άσε που μου την έχει δώσει και το σιγοντάρισμα τέτοιων συμπεριφορών... Άντε, το βρήκαμε τώρα: 'δεν το'χεις δοκιμάσει, άρα δεν έχεις δικαίωμα στην άποψη'. Σοβαρά; Δηλαδή τον ειδικό Τύπο τι τον έχουμε;
Να το επεκτείνω μήπως και στις επιστήμες; Δηλαδή, δεν μπορούμε να σχηματίσουμε άποψη από τα συγγράμματα που διαβάζουμε;
Μήπως τότε να διάβαζες ειδικό Τύπο;
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9973
γιατί ακόμα και με τους παλιούς κινητήρες μόνο σκουπίδι δεν τη θεωρούν οι 4Τ.
Επίσης να σταματήσουμε να πηγαίνουμε σινεμά, θα διαβάζουμε εφημερίδες και περιοδικά για τα έργα, ξέρουν αυτοί
-
Φαίνεται πως δεν έχεις μάθει να διαβάζεις όσα προηγούνται μίας ή δυο απαντήσεων για να καταλάβεις εκ των συμφραζομένων ποιος λέει τι, γιατί και σε ποιον. Εμείς οι υπανάπτυκτοι πώς και το μαθαίνουμε;
Εκτός αν πας να πουλήσεις ειρωνεία...
δεν σου είπε κανείς να μην έχεις άποψη.
Αλλά ξέρεις τι? Άλλο 'δεν μου αρέσει' (άποψη) και άλλο 'είναι για τα σκουπίδια'. Ειδικά όταν αυτό το δεύτερο συνοδεύεται από προσωπικό 'στόλισμα'. Στο ξαναλέω: μόνο εσύ βρίζεις.
-
Πάντως οι 4Τ είχαν να πουν άσχημα λόγια μονάχα για το εσωτερικό της CTS και ειδικά για την πλευρική στήριξη των καθισμάτων. Κατά τα άλλα μόνο καλά λόγια είπαν για το αυτοκίνητο και ειδικά για την οδική του συμπεριφορά.
Εγώ θα την έπαιρνα και θα άλλαζα τα εμπρός καθίσματα (αν ήταν τεχνικά δυνατό, βλέπε αερόσακοι κτλ.) με δύο ανακλινόμενα μπάκετ με δέρμα.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Υπαρχουν διαφοροι τυποι χρεων.Ολες οι εταιριες εχουν ενα χρεος.Για παραδειγμα η Gm εχει χρεος πανω απο 200bn $.......To χρεος της Fiat ειναι σχετικα μικρο για το automotive μερος.Η Fiat ειναι μια εταιρια με 20bn euro γυρο εργασιων και εχει χρεος γυσω στα 8bn.H Gm εχει γυρο εργασιων γυρω στα 40bn(50bn $) ευρω αλλα εχει χρεος γυρω στα 220bn $ που ειναι 4.4 φορες ο κυκλος εργασιων.Μια εταιρια για να ειναι υγιεις δεν πρεπει να ξεπερναει το 100% του γυρου εργασιων και στην Fiat αυτο ειναι μονο στο 40%...αρα πολυ κατω απο το οριο επιφυλακης.Απλως η fiat πρεπει να εξοφλησει 3bn απο τα 8bn αμεσα και αυτο ειναι που προβληματιζει τον marchione αλλα επειδη ειναι απο δανεια τραπεζων και επειδη η fiat ειναι automotive group με το μικροτερο χρεος μπορει να παρει παραταση.Η Gm ειναι σε χαλια κατασταση...αν δεν ηταν στην αμερικη και δεν ειχε την υποστηριξη του κρατους και τραπεζες για μετοχους θα ειχε κλεισει απο καιρο μιας και τα χρεη της ειναι 4,4φορες ο τζιρος της.Ο χωρισμος ηταν θετικος και για τους δυο.Το θεμα μας δεν ειναι η Gm αλλα η Fiat.Ευελπιστει οτι με τα fiat croma-159-brera-punto θα επιστρεψει στην κερδοφορια και θα ξεχρεωσει σταδιακα.
Αυτό με τους διάφορους τύπους χρεών δεν το έπιασα... Τι εννοείς;;; Επίσης, το πως ορίζεται βάση δεικτών η υγεία μιας εταιρείας είναι πολύ σχετικό... Υπάρχουν εταιρείες με απίστευτους δείκτες χρέους που θεωρούνται υγιείς (και δεν εννοώ στην Ελλάδα). Εξαρτάται από πάρα πολλά και δεν έχω δει κάποιον καθηγητή χρηματοοικονομικής που να μπορεί να πει έτσι απλά αυτός ο δείκτης χρέους είναι κακός και η εταιρεία έχει πρόβλημα...
Η GM ΕΠΕΙΔΗ είναι αμερικανική ΔΕΝ έχει τη στήριξη του κράτους!!!!!!!!! ΜΟΝΟ οι ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν συνηθίσει στην κρατική προστασία. Το να χρωστάει 4,4 φορές τον τζίρο της (και να ζει ακόμα) μου φαίνεται απίθανο, αν και δεν έχω δει κάποιον ισολογισμό της, οπότε μπορεί και να αληθεύει. Και αν η GM έχει μία φορά την υποστήρικη των τραπεζών (που ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ΔΕΝ θέλουν να κλείσει η εταιρεία και να χάσουν το σύνολο των χρημάτων τους), η FIAT έχει την υποστήριξη των τραπεζών 10 φορές (για τον ίδιο ακριβώς λόγο). Επίσης, η FIAT έχει την υποστήριξη του Ιταλικού δημοσίου, μιας και όχι μόνο αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργοδότες στη χώρα, αλλά παράγει και το 6-7% του ΑΕΠ!!! . Απλά, για πιο άμεσες μορφές υποστήριξης, η Ιταλική κυβέρνηση, θα πρέπει να πάρει την έγκριση της ΕΕ, κάτι που πιστεύω είναι πιο απίθανο από το να πάω στο φεγγάρι αύριο το βράδυ για ποτό...
Επιπλέον, η FIAT κινδυνεύει να κλείσει ανά πάσα στιγμή (ιδίως με τις μαλ#$% που κάνει), η GM όχι...
Ο χωρισμός ήταν αναμφίβολα θετικός για την GM, αλλιώς δεν θα τον επεδίωκε, αλλά για την FIAT μακροπρόθεσμα μάλλον όχι... Πιστεύω ότι τώρα οι Ιταλοί ίσως νιώθουν ότι έπιασαν τον ταύρο απ' τ' αρχ^%ια, αλλά μακροπρόθεσμα θα τους λείψει... Βραχυπρόθεσμα βέβαια, η συμφωνία μάλλον θετική φαίνεται...
Οι μαλ#$^ της Fiat είναι το ότι αλλάζει διοίκηση και οργανωτική δομή λες και είναι πουκάμισα μίας χρήσης!!!!!! Τη μια η Maserati με την Ferrari, την άλλη με την Alfa. Την μια παίρνει νέο CEO, την άλλη δεν τον χρειάζεται... Πόσες διοικήσεις έχει αλλάξει τα τελευταία 3-4 χρόνια;;; Καλά θυμάμαι 5;;; Αν δεν σοβαρευτούν όσοι έχετε μοντέλα του gruppo κρατήστε τα γιατί θα είναι συλλεκτικά σε λίγο καιρό...
Μακάρι να της βγουν εμπορικά τα νέα μοντέλα και όχι μόνο να ξεχρεώσει, αλλά να επανέλθει στις παλιές καλές (οικονομικά) μέρες. Αλλά πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένη παρθένα!!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ç GM ÅÐÅÉÄÇ åßíáé áìåñéêáíéêÞ ÄÅÍ Ý÷åé ôç óôÞñéîç ôïõ êñÜôïõò!!!!!!!!! ÌÏÍÏ ïé åõñùðáúêÝò åôáéñåßåò Ý÷ïõí óõíçèßóåé óôçí êñáôéêÞ ðñïóôáóßá.ÌåãÜëï ËÜèïò!!!...Ïé ôñåßò ÁäåñöÝò Ý÷ïõí ðÜíôïôå ôçí õðïóôÞñéîç ôùí ÇÐÁ.Åßíáé ãíùóôÜ Üëëùóôå ôá ðáñÜðïíá ôùí Honda,Toyota ãéá ôçí Üíéóç ìåôá÷åßñçóç ôïõò áðï ôéò ÇÐÁ.(Ôçí äåêáåôßá 90 ïé ÉÜðùíåò ôá åß÷áí ðÜñåé óôï êñáíßï, åðåéäÞ ïé ÇÐÁ ôïõò êëåßóáí ôçí ðüñôá óå ðñïãñÜììáôá ãéá íÝåò ôå÷íïëïãßåò-âïçèïýóáí ìüíï GM,Ford,Crysler).
-
Εντάξει, σε αυτό έχεις δίκιο, δεν το έθεσα σωστά. Αναφερόμουν κυρίως σε χρηματοοικονομική στήριξη.
Και πάλι όμως, αυτό είναι η εξαίρεση...
AΜΕΡΙΚΗ - ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ?