-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Σορυ αλλα δεν σου ειπαμε να το κανεις καθε μερα αυτο....
Τωρα αν δεν μπορεις να κανεις στη φεξη και στη χαση μια υποχωρηση απλα και μονο για να εισαι με τον ανθρωπο σου τι να πω....Δικαιωμα σου και καλα κανειςΟταν περνουν τα χρονια παντως, οι ανθρωποι μεγαλωνουν και ο χρονος λιγοστευει λογω υποχρεωσεων πιστεψε με προτιμω να δω το Saw και το 1 και το 2 παρα το οτι δεν μου ειπαν και τιποτα σαν εργα, απλα και μονο για μπορω να ειμαι με τον ανθρωπο μου
Εντελως φιλικα
Μα γιατί πρέπει να πας ντε και καλά σινεμά με τον άνθρωπό σου; Και γιατί πρέπει να δεις ένα έργο που αρέσει μόνο σε σένα και σε αυτόν όχι; Τις φίλες σου τι τις έχεις;
Κι εγώ θα μπορούσα να πάω να δω μία ταινία που δε με πολυενθουσιάζει, π.χ. Harry Potter με το έτερον ήμισυ αλλά αν μου ζητούσε να δούμε αισθηματική κομεντί θα αρνιόμουν. Όπως κι εγώ δεν θα της ζητούσα να δούμε είδος ταινίας που ξέρω ότι δεν της αρέσει.
-
kyan....Εχεις το δικο σου point of view και εγω το δικο μου...Απολυτα σεβαστη η θεση σου!
Ας μην κοντραριζομαστε χρονιαρες μερες
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
kyan....Εχεις το δικο σου point of view και εγω το δικο μου...Απολυτα σεβαστη η θεση σου!Ας μην κοντραριζομαστε χρονιαρες μερες
Συζήτηση κάνουμε, δεν 'κοντραριζόμαστε'.
Περιμένω απάντηση.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
kyan....Εχεις το δικο σου point of view και εγω το δικο μου...Απολυτα σεβαστη η θεση σου!
Ας μην κοντραριζομαστε χρονιαρες μερες
Συζήτηση κάνουμε, δεν 'κοντραριζόμαστε'.
Περιμένω απάντηση.
Εγω απαντηση να σου δωσω....Τον Krus με το πανό 'off topic' τον βλεπεις εκει στη γωνια??????
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 980#470980
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καγια
Πολύ όμορφη είναι, αλλά έχει αυτό το κρύο πάνω της.. Η τουρκάλα 'τραγουδίστρια' για μένα ήταν κορυφαία.
Ποια καγιακ κ κουραφεξαλα; Φωναρα η τραγουδιαρα!! Πως την λενε ρε παιδια;;
Edit: Κ μια παρατυπια, ειδα ολα τα οπλα εκτος απο G3. Ειδικα ο συντεκνος που το βρηκε το ΑΚ;;
-
Arzu Yanardag λέγεται η τουρκάλα που έπαιζε την τραγουδίστρια. Μου άρεσε περισσότερο από την Καγιά. Το καλάσνικοφ υποτίθεται ότι το έφερε ο κρητικός για να κυνηγάει. Τις σφαίρες του τις 'έπεμψε' η μάνα του. Πράγματι, G3 δεν είδα κι εγώ καθόλου.
-
Εχ,μμμ κύριοι; Αυτή είναι η περί ης ο λόγος;
Γιατί αν πρόκειται για αυτήν, τότε ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΓΙΑ???
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ;;;;;;;
ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ!!!
-
Στηριζουμε την εγχωρια παραγωγη..
Καγια Rules.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εχ,μμμ κύριοι; Αυτή είναι η περί ης ο λόγος;Γιατί αν πρόκειται για αυτήν, τότε ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΓΙΑ???
ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Ω ναι! Πωπω, μας κατεστρεψες πρωινιατικα..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Στηριζουμε την εγχωρια παραγωγη..Καγια Rules.
Λοιπόν φίλε μου, μαζί σου! Στηρίξτε εσείς την εγχώρια παραγωγή και εγώ θα ασχοληθώ με τις εξαγωγικές προσπάθειες της γείτονος, οκ;
-
Fine by me.....
-
Ειμαι πολυ περιεργη να δω την ταινια της REAL, το συζηταγα χτες με κατι φιλους μου! Για να δουμε τι θα δουμε....
-
Ασχετο με το Real....
Μια ταινια με τον Κοστνερ και την Ανιστον ξερετε ποτε βγαινει??????(...δε θυμαμαι τιτλο....γερναω.... )
-
Εχ,μμμ κύριοι; Αυτή είναι η περί ης ο λόγος;Γιατί αν πρόκειται για αυτήν, τότε ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ??? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΓΙΑ???
ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Παναγιά μου...
Άλλη φορά όταν δίνετε τέτοια links να προειδοποιείτεΟταν λεγατε παντως για τραγουδιαρες νομιζα εννοουσατε το μωρό που τραγουδαει στο βιντεοκλιπ
Αυτή κι αν την προτιμώ από την παγοκολώνα την Καγιά...
-
ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Φυγαμε... ειναι κορυφαια., πολυ πιο θερμη και μεσογειακη από την Μην-με-ακοθμπάτε-σπαω-ΚΑΓΙΑ...
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Arzu Yanardag λέγεται η τουρκάλα που έπαιζε την τραγουδίστρια. Μου άρεσε περισσότερο από την Καγιά. Το καλάσνικοφ υποτίθεται ότι το έφερε ο κρητικός για να κυνηγάει. Τις σφαίρες του τις 'έπεμψε' η μάνα του. Πράγματι, G3 δεν είδα κι εγώ καθόλου.Arzu = Επιθυμία, Πόθος. Έχουν γενικώς υπέροχα γυναικεία ονόματα.
Κάπου διάβασα ότι η άλλη έγινε και εν ζωή ζευγάρι με τον δικό μας.Κατά τα άλλα (ως προς τα όπλα κλπ) μην περιμένετε πραγματολογική ακρίβεια σε ελληνικές ταινίες. Στη Λούφα1 υπήρχε άρμα Λέοπαρντ, συμμετέχον στο πραξικόπημα του '67!!
-
ΟΟΟΟΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟ!!!
Αγριόφατσα έχει... Αν τη δεις απότομα όταν ξυπνήσεις μπορεί να πάθεις καρδιακό απ'την τρομάρα σου.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Λοιπόν, η Λούφα2 βλέπεται ευχάριστα, χωρίς να είναι και ανεπανάληπτη -ή cult σαν την 1. Αρκετές ανακρίβειες, ηθελημένες ίσως, χωρίς να είναι και 'φέσι'. Εύστοχες 'παρατηρήσεις', αλλά και άλλες, αφελείς.
Θα συζητηθεί πάντως, οπότε μόνον απ' αυτήν την πλευρά θα έλεγα να πάτε σώνει και καλά να τη δείτε (για να έχετε ιδία άποψη).Η 'εκδίκηση της Κυρίας' πολύ δυνατή, αλλά το Old Boy ήταν ακόμη καλύτερο.
http://old-boy.blogspot.com/Πήγα και είδα το Λούφα2.
ΟΚ περάσαμε ένα ευχάριστο 2ωρο με κάποιες ατάκες αλλά από εκεί και πέρα σκέτη απογοήτευση. Περάκης = Σιαμαλαν No2 . Σίγουρα καλή μπάζα έκανε - θα κάνει...Κακό σενάριο, χωρίς πλοκή και κακές ερμηνείες (Καγιά και Χαραλαμπίδης απαράδεκτοι). Εμμονή σε σεξουαλικού περιεχομένου λόγια και σκηνές που κουράζουν. Ίσως σε άλλη εποχή να είχε βάση. τώρα πια κανένα απολύτως νόημα.
Θα συνιστούσα να μην πάτε. Το DVD είναι αρκετό
-
παω να το δω και γω σημερα!
αλλα δε τους φοβαμαι γιατι ειμαι ο Χουλκ!!!
αυτος ο τσιμιτσετσετσιμιτσι πως διαολο τον λενε, πως πηρε ρολο???
απο κει που παιζε ο κιμουλης κοιτα που καταντησαμε!ωραιος για ρολο θα ηταν ο καραμιχος για οσους τον ξερουνε...απιστευτη φατσα!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]