-
ειδα το τρέηλερ του Munich..
Προβλέπετε πολυ προπαγανδιστική ταινία εναντίων των Παλαιστίνιων.. -
Αποψε στις 10 στο ΝΕΤ εχει 'το παιχνιδι'. Απο τις καλες δουλειες του Φιντσερ (seven, fight club). Δυνατο θριλερ με σασπενς κ ρυθμο, πρωτοτυπο σεναριο κ ενα καλο ντουετο πρωταγωνιστων. Μια κ ειναι στο ΝΕΤ κ δεν θα μας ταραξει στις διαφημισεις το ξαναβλεπω ανετα..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αποψε στις 10 στο ΝΕΤ εχει 'το παιχνιδι'. Απο τις καλες δουλειες του Φιντσερ (seven, fight club). Δυνατο θριλερ με σασπενς κ ρυθμο, πρωτοτυπο σεναριο κ ενα καλο ντουετο πρωταγωνιστων. Μια κ ειναι στο ΝΕΤ κ δεν θα μας ταραξει στις διαφημισεις το ξαναβλεπω ανετα..Ταινιάρα. Michael Douglas & Sean Penn
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ειδα το τρέηλερ του Munich..
Προβλέπετε πολυ προπαγανδιστική ταινία εναντίων των Παλαιστίνιων..Δεν είναι προπαγάνδα. Σε πραγματικά γεγονότα βασίζεται.
Συγκεκριμένα στην επιχείρηση 'Wrath of God' μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1972 στο Μόναχο.Έχω δει και το πρώτο που είχε γυριστεί...
SWORD OF GIDEON http://www.imdb.com/title/tt0092038/
Ταινιάρα. -
Αποψε στις 10 στο ΝΕΤ εχει 'το παιχνιδι'. Απο τις καλες δουλειες του Φιντσερ (seven, fight club). Δυνατο θριλερ με σασπενς κ ρυθμο, πρωτοτυπο σεναριο κ ενα καλο ντουετο πρωταγωνιστων. Μια κ ειναι στο ΝΕΤ κ δεν θα μας ταραξει στις διαφημισεις το ξαναβλεπω ανετα..Οι κακές ποιές είναι;
Απο τους καλύτερους! -
E τo 'Panic Room' το περίμενα λίγο διαφορετικό...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Mεγάλη απογοήτευση το Scarface!
Εκτός από τον φοβερό και τρομερό Al Pacino, η ταινία δεν μου είπε τίποτα...Μεγάλη, βαρετή και με δύο τεράστια μειονεκτήματα:
-Πολύ εητίλα! (εκ των 80's). Μπλιάχ!
-Μακράν η χειρότερη μουσική που έχω ακούσει σε ταινία. Τόσο χάλια, που νομίζω πως η μουσική των soft πορνό ταινιών είναι ασύγκριτα καλύτερη....Αίσχος!Ισα-ίσα που δείχνει τα 80's ...
Εγώ που δεν είμαι τόοοοοσο μεγάλος όσο μερικοί εδώ μέσα, βλέπω πιο αντικειμενικά τα πράγματα και πιστεύω ότι τα 80's θα έπρεπε να κλειδωθούν σε ένα μπαούλο και να πεταχτούν στον πάτο της θάλασσας!
Είδα και το Hotel Rwanda. Πολύ καλή ταινία, με πολύ καλή ερμηνεία από τον πρωταγωνιστή. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου βαρετή, παρ' ότι είχα τις αμφιβολίες μου, όταν διάβασα την υπόθεση. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
-
είδα πριν από λίγο το 'χαρουμενα χριστούγεννα'. Φοβερή ταινία, μου άρεσε απίστευτα και με άγγιξε. Η ταινία αναφέρεται στην 'αδελφοποιήση' των στρατευμάτων της Γαλλίας-Αγγλίας-Γερμανίας κατά την διάρκεια του α' παγκοσμίου πολέμου. Δεν λέω τίποτα άλλο, φοβερή ταινία (ξανά)!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ που δεν είμαι τόοοοοσο μεγάλος όσο μερικοί εδώ μέσα, βλέπω πιο αντικειμενικά τα πράγματα και πιστεύω ότι τα 80's θα έπρεπε να κλειδωθούν σε ένα μπαούλο και να πεταχτούν στον πάτο της θάλασσας!Φαντάσου να τα έβλεπες και πιο... υποκειμενικά τα πράγματα
ΥΓ. Όσοι δεν έχουν δει τον 'Κώδικα Τιμής' (και δεν το είδαν και χτες στον ΑΝΤ1) προτείνεται ανεπιφύλακτα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ΥΓ. Όσοι δεν έχουν δει τον 'Κώδικα Τιμής' (και δεν το είδαν και χτες στον ΑΝΤ1) προτείνεται ανεπιφύλακτα!Σίγουρα! Το φοβερό στην ταινία είναι το τελευταίο πλάνο που λέει ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία!
-
Για το Munich, φυσικά και είναι αληθινά γεγονότα, αλλα δυστυχώς η ταινία δεν ξέρω το κατα πόσο θα δείξει τι ώθησε τους Παλαιστίνιους στο να κάνουν αυτήν την αποτρόπαια πράξη... Χολιγουντ με Εβραικά λεφτά απο πίσω φοβάμε οτι θα προμοτάρουν τι 'ζώα' και 'τρομοκράτες' ειναι οι Παλαιστίνιοι κτλ κτλ.. και δυστυχώς μεγάλο κομμάτι του κόσμου 'μορφώνεται' απο ταινίες..
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Εγώ που δεν είμαι τόοοοοσο μεγάλος όσο μερικοί εδώ μέσα, βλέπω πιο αντικειμενικά τα πράγματα και πιστεύω ότι τα 80's θα έπρεπε να κλειδωθούν σε ένα μπαούλο και να πεταχτούν στον πάτο της θάλασσας!
Φαντάσου να τα έβλεπες και πιο... υποκειμενικά τα πράγματα
ΥΓ. Όσοι δεν έχουν δει τον 'Κώδικα Τιμής' (και δεν το είδαν και χτες στον ΑΝΤ1) προτείνεται ανεπιφύλακτα!
Τίτλος στα Αγγλικά? παίζουν οι... ?
-
men of honor robert de niro, cooba gooding jr.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Αποψε στις 10 στο ΝΕΤ εχει 'το παιχνιδι'. Απο τις καλες δουλειες του Φιντσερ (seven, fight club). Δυνατο θριλερ με σασπενς κ ρυθμο, πρωτοτυπο σεναριο κ ενα καλο ντουετο πρωταγωνιστων. Μια κ ειναι στο ΝΕΤ κ δεν θα μας ταραξει στις διαφημισεις το ξαναβλεπω ανετα..
Οι κακές ποιές είναι;
Απο τους καλύτερους!E, ενταξει ουτε το Alien 3 ουτε το panic room που ανεφερε ο firebro ηταν τπτ φοβερο. Εκτος αν μιλαμε κ για τα video clips
-
Πραγματικά είναι απο τις ταινίες που αξίζει να την δεις.
-
το εχω δεί τελικά τώρα θυμάμαι (men of honour),
καλό.. 7/10.. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειδα χθες FANTASTIC 4..........
το spiderman ηταν καλυτερο............Ναι αλλά το Spiderman δεν είχε Jessica Alba...
-
έχει Kirsten Dunst
-
E, ενταξει ουτε το Alien 3 ουτε το panic room που ανεφερε ο firebro ηταν τπτ φοβερο. Εκτος αν μιλαμε κ για τα video clips
Προσωπικά μου άρεσαν και τα δύο.
Ίσως είναι η χειρότερη,χωρίς υπερβολές, ταινία που έχω δεί.
Η αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο με τα κλισε περι πατριωτισμού και ένας De Niro για κλάματα. -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Ίσως είναι η χειρότερη,χωρίς υπερβολές, ταινία που έχω δεί.
Η αμερικανιά σε όλο της το μεγαλείο με τα κλισε περι πατριωτισμού και ένας De Niro για κλάματα.+1 με μια μικρη επιφυλαξη για το χειροτερη.. μια απο τις χειροτερες παντως στανταρ!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]