-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δείτε 'Το βασίλειο του ουρανού' ('Τhe kingdom of heaven'). Χόλιγουντ ταινία, αλλά δείχνει αρκετά από αυτά που λες.Ασε, άσε ήθελα να το δω την περασμένη σεζόν που ήταν 'φρέσκο' αλλά το έχασα γμτ
Εδώ αποκλείεται να το ξαναβρω. Πλέον μόνο σε βίντεο. -
To 'The Exorcism of Emily Rose' ήταν πολύ καλή ταινία κατα τη γνώμη μου, σίγουρα ανωτερη των προσδοκιών μου. Αντε να κυκλοφορήσει και κανένα καλό rip στο δίκτυο...
Το Madagascar επίσης πολύ καλό, όλα τα λεφτά το 'Well, this sucks!' του αρχι-πιγκουίνου οταν φτάνουν στο Β. Πόλο...
Αυριο μάλλον θα πάω να δω το Oliver Twist του Polanski. Για να δούμε...
Πάντως εχω ψηθεί τρελά και για Proof!
-
Ο χρήστης 106rallye03 έγραψε:
Ας γραψω κι εγω για τα δυο DVD που ειδα τελευταια, ελπιζω το θεμα να μην περιοριζεται σε νεες κινηματογραφικες κυκλοφοριες.Kingdom of Heaven : Αρκετα πιστο στην εποχη που διαπραγματευεται και καθως φαινεται και στα ιστορικα γεγονοτα ( Σταυροφοριες - τελη 12ου αιωνα) , με ανθρωπιστικο μηνυμα , πολυ καλες μαχες και δυστυχως μετριοτατες ερμηνειες . 3/5
Star Wars ep. III : Αν ειστε φαν θα το δειτε ουτως η αλλως, αν δεν ειστε και παλι δεν θα χασετε τον καιρο σας. Απιθανα τα εφε (οχι παντα και αληθοφανη ομως) , σημαντικα γεγονοτα στο πλαισιο της μυθοπλασιας των SW , και η πρωτη εμφανιση (οχι κινηματογραφικα, αλλα 'ιστορικα' του γνωστου ακομη και σε ανθρωπους που δεν εχουν δει ποτε SW, Darth Vader. Παλι αδιαφορες οι ερμηνειες με εξαιρεση τον Yoda Καλη περιπετεια για βραδακι με πιτσα και μπιριτσα. 3/5
Λοιπόν πρόσφατα είδα και τις 2.
Για το Kingdom of Heaven έχω να πω ότι με κούρασε κάπως (πάλι καλά δηλαδή που είχα καλή παρέα αλλιώς θα είχα κοιμηθεί ). Περίμενα τόση ώρα την μάχη και όταν την είδα ψιλοαπογοητεύτηκα. Άσε που ο Orlando Bloom (ακου όνομα ) δεν με πείθει καθόλου σαν ηθοποιόςΓια το 2ο τί να πω. Απίθανο
Τα εφέ ανεπανάληπτα, οι ερμηνείες καλούτσικες (συμφωνούμε ότι θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες) αλλά η γενικότερη εξέλιξη της ιστορίας για έναν φαν της σειράς σαν εμένα με καθήλωσε Άσε το ότι μόνο και μόνο η γέννηση του Darth Vader κατατάσει την ταινία πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου All in all, μαζί με την πρώτη ταινία που γυρίστηκε, είναι οι 2 αγαπημένες μου της σειράς. Αγαπημένη σκηνή της σειράς είναι εκεί που ο Darth Vader λέει στον Luke 'I'm your father'...Ανατριχιαστικό -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Θα πάω να δω το Proof σήμερα. Μήπως το είδε κανείς;
Είναι το επόμενο που θα δω, σίγουρα
To έχω δει σε μια υπέροχη παράσταση στο θέατρο,πριν από 2-3 χρόνια.
Είμαι περίεργος να δω αν θα καταφέρει να αποδώσει την ίδια ατμόσφαιρα στη μεγάλη οθόνη...
Την είχα δει και εγώ την παράσταση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσουν οι πρωταγωνίστριες: η Πέγκυ Τρικαλιώτη -τότε, στο θέατρο- και η Πάλτροου -τώρα, στον κινηματογράφο.
Η ταινία είναι ίδια με το θεατρικό έργο, κομματάκι βαριά (ομολογώ ότι Παρασκευή βράδυ και μετά από μια πολύ κουραστική μέρα, ήθελα κάτι που να μου φτιάξει τη διάθεση).
Μην τη δείτε σε Village, εκτός και αν θέλετε να ακούτε παράλληλα και τα σχόλια των (ανδρών) θεατών, που τους έσυραν οι κοπέλες τους! -
Το βασιλειο των Ουρανων μου αρεσε παρα πολυ.....
Αρκετα καλος ο Μπλουμ στον ρολο του... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Μην τη δείτε σε Village, εκτός και αν θέλετε να ακούτε παράλληλα και τα σχόλια των (ανδρών) θεατών, που τους έσυραν οι κοπέλες τους!Τι κακό κι αυτό με τα Βίλλατζ (αν και συμβαίνει σε όλα τα σινεμά πλέον)... άνθρωποι συζητούν με υψωμένη τη φωνή, πετάνε 'έξυπνες ατάκες', μιλάνε στο κινητό (που φυσικά είχε χτυπήσει ΤΕΡΜΑ δυνατά με μελωδία που παραπέμπει σε καραγκιόζη), ανακατεύουν σακουλίτσες με καραμέλες, γελάνε ξώφωνα... ΟΛΑ τα παραπάνω συνέβησαν πρόσφατα στον 'Εξορκισμό της Έμιλι Ροουζ' που είδα....
Ήταν μια παρέα κοπελίτσες, που κακαρίζανε ασταμάτητα (γέλια). Κάποια στιγμή δεν άντεξα, σηκώθηκα πάνω, γύρισα προς τα πίσω, 'Πλάκα μας κάνετε, έτσι?' τους λέω. Το βούλωσαν, αλλά μετά από λίγο, ξανά τα ίδια
Αν δεν σέβεστε τα
-
Home cinema, δυστυχώς η μόνη λύση για να απολαύσεις μια ταινία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Home cinema, δυστυχώς η μόνη λύση για να απολαύσεις μια ταινία.Η άλλη λύση λέγεται 'Σινεμά βραδυνή παράσταση, μέρα Τρίτη'. Δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Home cinema, δυστυχώς η μόνη λύση για να απολαύσεις μια ταινία.
Η άλλη λύση λέγεται 'Σινεμά βραδυνή παράσταση, μέρα Τρίτη'. Δυστυχώς.
Και όμως. 10 άτομα στην αίθουσα την προηγούμενη Τρίτη και δε φτάνει που το κινητό του ΜΑΛΑΚΑ, που καθόταν 3 θέσεις πιο δίπλα από μένα, χτύπησε δυνατά αλλά απάντησε κι όλας και μιλούσε επί αρκετά λεπτά.
Αν του έπαιρνα το κινητό και το πετούσα μέσα στην Coca Cola, θα ήμουν κακός, ε;
-
Είδα το Million Dollar Baby (ξανά). Τι ταινιάρα!
Σέλω να παίτσω box!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα το Million Dollar Baby (ξανά). Τι ταινιάρα!Σέλω να παίτσω box!
Κλιντ RESPECT!
-
Είδα το Million Dollar Baby (ξανά). Τι ταινιάρα! -
Είδα το Million Dollar Baby (ξανά). Τι ταινιάρα!Σέλω να παίτσω box!
Φοβερή ταινία αλλά για την υπόλοιπη ημέρα με είχε πιάσει κατάθλιψη
-
Δεν την έχω δει αυτή την ταινία... Είναι τόσο καλή?
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Δεν την έχω δει αυτή την ταινία... Είναι τόσο καλή?Αχά! Είναι τόοοοοσοοο καλή και ακόμη παραπάνω!
Εγώ έχω και ένα κόλλημα με την πυγμαχία, οπότε δεν ξέρω αν θα την βρουν όλοι τόσο ενδιαφέρουσα σε όλη τη διάρκειά της, αλλά πίστεψέ με, στην πραγματικότητα η ταινία δεν έχει να κάνει με το μποξ! Δές την όπωσδήποτε!
Αν δεν σ' αρέσει, το κρίμα στο λαιμό μου...
-
Οκ! Οπότε dvd....
-
Έχετε δει τον 'Πόλεμο των Κόσμων'; Πείτε μου, υπάρχει πιο ανόητη ταινία με συναφές θέμα;;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχετε δει τον 'Πόλεμο των Κόσμων'; Πείτε μου, υπάρχει πιο ανόητη ταινία με συναφές θέμα;;;Ταινία με απίστευτα εφέ και καλή ερμηνεία από τον Κρουζ αλλα μου άφησε μία εντύπωση στο τέλος ότι κάτι δεν πάει καλά. Βέβαια το σενάριο είναι βαζισμένο στο ομόνυμο βιβλίο που είχε κυκλοφορήσει αν θυμάμαι καλά τέλη του 19ου αιώνα.
-
Έχετε δει τον 'Πόλεμο των Κόσμων'; Πείτε μου, υπάρχει πιο ανόητη ταινία με συναφές θέμα;;;Οχι
-
Έχετε δει τον 'Πόλεμο των Κόσμων'; Πείτε μου, υπάρχει πιο ανόητη ταινία με συναφές θέμα;;;Το 'Mars attack' ....
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]