Ο χρήστης 106rallye03 έγραψε:
Ας γραψω κι εγω για τα δυο DVD που ειδα τελευταια, ελπιζω το θεμα να μην περιοριζεται σε νεες κινηματογραφικες κυκλοφοριες.
Kingdom of Heaven : Αρκετα πιστο στην εποχη που διαπραγματευεται και καθως φαινεται και στα ιστορικα γεγονοτα ( Σταυροφοριες - τελη 12ου αιωνα) , με ανθρωπιστικο μηνυμα , πολυ καλες μαχες και δυστυχως μετριοτατες ερμηνειες . 3/5
Star Wars ep. III : Αν ειστε φαν θα το δειτε ουτως η αλλως, αν δεν ειστε και παλι δεν θα χασετε τον καιρο σας. Απιθανα τα εφε (οχι παντα και αληθοφανη ομως) , σημαντικα γεγονοτα στο πλαισιο της μυθοπλασιας των SW , και η πρωτη εμφανιση (οχι κινηματογραφικα, αλλα 'ιστορικα' του γνωστου ακομη και σε ανθρωπους που δεν εχουν δει ποτε SW, Darth Vader. Παλι αδιαφορες οι ερμηνειες με εξαιρεση τον Yoda Καλη περιπετεια για βραδακι με πιτσα και μπιριτσα. 3/5
Λοιπόν πρόσφατα είδα και τις 2.
Για το Kingdom of Heaven έχω να πω ότι με κούρασε κάπως (πάλι καλά δηλαδή που είχα καλή παρέα αλλιώς θα είχα κοιμηθεί ). Περίμενα τόση ώρα την μάχη και όταν την είδα ψιλοαπογοητεύτηκα. Άσε που ο Orlando Bloom (ακου όνομα ) δεν με πείθει καθόλου σαν ηθοποιός
Για το 2ο τί να πω. Απίθανο
Τα εφέ ανεπανάληπτα, οι ερμηνείες καλούτσικες (συμφωνούμε ότι θα μπορούσαν να είναι και καλύτερες) αλλά η γενικότερη εξέλιξη της ιστορίας για έναν φαν της σειράς σαν εμένα με καθήλωσε Άσε το ότι μόνο και μόνο η γέννηση του Darth Vader κατατάσει την ταινία πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου All in all, μαζί με την πρώτη ταινία που γυρίστηκε, είναι οι 2 αγαπημένες μου της σειράς. Αγαπημένη σκηνή της σειράς είναι εκεί που ο Darth Vader λέει στον Luke 'I'm your father'...Ανατριχιαστικό