-
Κι εμένα μου αρέσει ο Seagal. Οι ταινίες του και η ηθοποιία του έχουν χαρακτήρα κι ένα ιδιαίτερο στυλ, ενώ χωρίς να είναι οι καλύτερες ασκούν έλξη.
Μου αρέσει ο ρόλος του ως Nico Toscani την ταινία Above the Law, του 1988. Έχει μια ωραία σκηνή με ξύλο σε ένα μπιλιαρδάδικο, αν δεν την μπερδεύω με άλλη ταινία.
Οι ταινίες του Seagal παίχτηκαν σε κινηματογράφους στην Ελλάδα, ή μόνο σε βίντεο ή DVD;Jacob
-
Το ξυλίκι που παίζει ο Σιγκαλ λέγεται Αϊκιντο ή καπως ετσι. Εκμεταλλεύεσαι, λεει, την δυναμη του αλλου για να τον νικησεις. Δεν ξερω τι ισχυει ακριβως (δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα), αλλα φαινεται και ακουγεται εντυπωσιακο... (εχω υπ' οψιν καποιους που θα ηθελα να εφαρμοσω τετοιες τεχνικες )
Σαν ηθοποιος ειναι γτπ, αλλα οι φαν δε νομιζω οτι περιμενουν απ' αυτον υποκριτικη για οσκαρ... Κλωτσομπουνιδια να περνα η ωρα...
Τις φασιστικες μπαρουφες που γραφτηκαν πριν δεν τις σχολιαζω... Οι χαρακτηρισμοι ομως δε μ' αρεσουν. Αν τα ειχε πει κανας Random (που σημειωτεον, δεν λεει τετοια) θα ειχε φαει ban ξεγυρισμενο. -
Προς Moderator Nass :
Ζητώ συγνώμη αν παραφέρθηκα λίγο , αλλά είναι αχαρακτήριστο να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που να αμφισβητούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ γράφοντας :
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Με λίγα λόγια δεν πείστηκα επ ουδενί πως αυτά που παρουσιάζονται στη ταινία έχουν σχέση με την πραγματικότητα. -
Ο χρήστης lanick73 έγραψε:
Προς Moderator Nass :Ζητώ συγνώμη αν παραφέρθηκα λίγο , αλλά είναι αχαρακτήριστο να υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσα μας που να αμφισβητούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ γράφοντας :
Με λίγα λόγια δεν πείστηκα επ ουδενί πως αυτά που παρουσιάζονται στη ταινία έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Να σου πω την αλήθεια,παραφέρθηκες πολύ παραπάνω από λίγο...
Υπάρχουν σαφώς πιο κόσμιοι τρόποι για να δείξεις τη διαφωνία σου. -
[quote='charmak66
Τώρα αν διαφωνείς,δεν θα μαλώσουμε κιόλας... [/quote]Ο τσιλι το έθεσε σωστά. Δε διαφωνώ μαζί σου, και γενικότερα ο καθένας θεωρώ πως έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει άποψη για αυτά που βλέπει, τουλάχιστον σε επίπεδο κινηματογράφου. Για παράδειγμα προσπάθησα να δώ ορισμένες απο τις ταινίες του Αγγελόπουλου που έπαιξε η ΝΕΤ αλλα με έπιασαν τα γέλια. Αυτό δε σημαίνει πως ο άνθρωπος δε κάνε τέχνη...
Όσο για το φίλο Λανικ73, δυστυχώς για όλους μας, δεν τον έχει ανακαλύψει ο Μητσικώστας ακόμη...
Όσο για την έπαρση που τον διακρίνει, ας την εκμεταλλευτεί και ας μας κάνει μερικά μαθήματα ιστορίας,προϊστορίας ακόμη και μυθολογίας, αλλα παρακαλώ με πιό μεγάλα γράμματα γιατι δε βλέπω καλα... -
TRANSPORTER 2:
Τοσες πολλες 'Αμερικανιές' δεν ειχε ουτε το ΧΧΧ!!!
Κατα τ'αλλα προκειται για μια ελαφρια περιπετεια που βλεπεται (και αμα εχεις ορεξη να γελασεις προσφερεται με τις τοσες υπερβολές) -
Μόλις γύρισα από το σινεμά.
Είδα τον 'Επίμονο κηπουρό'. Εντυπώσεις? Το πρώτο μισό είναι λίγο αργό -ίσως και βαρετό-, αλλά μετά η πλοκή εξελίσσεται και κερδίζει το ενδιαφέρον σου. Εξαιρετική φωτογραφία, καταπληκτικά τοπία στην Αφρική και ένα ελαφρύ σοκ για το πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί.... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδα τον 'Επίμονο κηπουρό'. Εντυπώσεις? Το πρώτο μισό είναι λίγο αργό -ίσως και βαρετό-, αλλά μετά η πλοκή εξελίσσεται και κερδίζει το ενδιαφέρον σου. Εξαιρετική φωτογραφία, καταπληκτικά τοπία στην Αφρική και ένα ελαφρύ σοκ για το πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί....Σ' αυτό παίζει ο Ρέφ Φάινς ή κάνω λάθος;
-
Σωστά!
Θέλω να το δω οπωσδήποτε!
-
'Tα μάτια της Λώρα Μαρς' απόψε στο MEGA.
Φαίη Νταναγουέη - Τόμυ Λη Τζόουνς .Επίσης : ** 'Το παιχνίδι των λυγμών' **
ΙΜΗΟ (που λένε και οι παλιοί) κορυφαία ταινία. Ταινιάρα.
Νιλ Τζόρνταν , είναι αυτός!!!00:00 από την ΕΤ1
Υ.Γ στη αρχή είναι λίγο βαρετή, αλλά μετά σε αποζημιώνει και με το παραπάνω.
-
ειδα το : κυνηγι στην κορσικη με τον Ζαν ρενο ........
πολυ ευχαριστη ταινια , βλεπετε ανετοτατα , και εχεις αρκετες δωσεις τυπικου γαλικου χιουμορ....... συστηνετε ανεπιφυλαχτα........ -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδα τον 'Επίμονο κηπουρό'. Εντυπώσεις? Το πρώτο μισό είναι λίγο αργό -ίσως και βαρετό-, αλλά μετά η πλοκή εξελίσσεται και κερδίζει το ενδιαφέρον σου. Εξαιρετική φωτογραφία, καταπληκτικά τοπία στην Αφρική και ένα ελαφρύ σοκ για το πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί....ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. Μαζί με την 'Πτώση', οι καλύτερες που είδα τον τελευταίο καιρό.
Σενάριο-σκηνοθεσία-φωτογραφία καταπληκτικά
Και πολύ καλός ο Ρέιφ Φάινς αλλά και η κοπελιά. -
Είδε κανείς το 'History of violence'; Πρέπει να είμουν από τους λίγους στην αίθουσα που του άρεσε. Όχι τόσο τρελλό όπως το Videodrome ή το Existenz, αλλά καθαρά Cronenberg-ικό!!!
-
....και αυτό θέλω να το δω!
Το πότε,βέβαια,είναι ένα άλλο θέμα...
-
Είδα το 'Ψάχνοντας τη χώρα του Ποτέ'.
Ωραία ταινία,με πολύ καλή ερμηνεία από τον Τζόνι Ντεπ (με θαυμάσια προφορά).
Με έκανε να θέλω να ξαναδιαβάσω τον Πήτερ Παν,βλέπωντάς τον με άλλο μάτι...
-
Sponge Bob όλα τα λεφτά. Πολύ γέλιο η ταινία και να φανταστείτε ότι την σειρά δεν την έχω δει. Να το δείτε
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είδα τον 'Επίμονο κηπουρό'. Εντυπώσεις? Το πρώτο μισό είναι λίγο αργό -ίσως και βαρετό-, αλλά μετά η πλοκή εξελίσσεται και κερδίζει το ενδιαφέρον σου. Εξαιρετική φωτογραφία, καταπληκτικά τοπία στην Αφρική και ένα ελαφρύ σοκ για το πώς ζουν οι άνθρωποι εκεί....ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ. Μαζί με την 'Πτώση', οι καλύτερες που είδα τον τελευταίο καιρό.
Σενάριο-σκηνοθεσία-φωτογραφία καταπληκτικά
Και πολύ καλός ο Ρέιφ Φάινς αλλά και η κοπελιά.Η κοπέλα (Ρέιτσελ Γουάιζ) είναι εξαιρετική ηθοποιός, με όλη την έννοια της λέξης. Μου άρεσε σε όλες τις ταινίες που την έχω δει.
Είδα κι εγώ λοιπόν τον 'Κηπουρό'. Όπως το είπες, σενάριο, σκηνοθεσία, φωτογραφία, ΣΟΥΠΕΡ! Ειδικά φωτογραφία!
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Sponge Bob όλα τα λεφτά. Πολύ γέλιο η ταινία και να φανταστείτε ότι την σειρά δεν την έχω δει. Να το δείτεΤην παιδική σειρά 'Μπόμπ, ο Σφουγγαράκης' εννοείς; Δεν αντέχω να τη βλέπω άλλο (αναγκαστικά, μαζί με τον 4χρονο-ηλικιακά -ανιψιό μου)!!!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Sponge Bob όλα τα λεφτά. Πολύ γέλιο η ταινία και να φανταστείτε ότι την σειρά δεν την έχω δει. Να το δείτε
Την παιδική σειρά 'Μπόμπ, ο Σφουγγαράκης' εννοείς; Δεν αντέχω να τη βλέπω άλλο (αναγκαστικά, μαζί με τον 4χρονο-ηλικιακά -ανιψιό μου)!!!
Ναι αυτό!
Πολύ γέλιο και πρωτότυπο στο ότι ο ήρωας είναι ένα σφουγγάρι αντί για ένα ζώο για παράδειγμα. -
όταν λέει ο Σόκος οτι Spongebob RULEZ να τον ακούτε..
τρελό γέλιο στα αγγλικά
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]