-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η ταινία μάλλον ισοβαθμεί στην 3η θέση των πιο αγαπημένων μου ταινιών κινουμένω σχεδίων:
1.Nemo
2.Monsters inc
3.Robots/Ice ageΤο 'Οι απίθανοι' δεν χωράει στο top3 σου;; Για μενα ειναι Νο1 πάντως!!
Kαι το Ice age 3ο?? Απο την αρχη του και μόνο αξίζει λιγο παραπάνω!!
(οι απιθανοι παντως δεν με ενθουσιασαν, περιμενα κατι περισσότερο!!)
Και τι να πρωτοβάλω ρε παιδιά;
Το scrat απ' το ice age είναι πραγματικά για να κυλιέσαι κάτω απ' τα γέλια. (ROFL,LMAO που λένε μερικοί...)
Πρωταγωνιστεί και στο trailer του ice age 2,που λιώνουν οι πάγοι.Φοβερό!Οι απίθανοι ούτε μένα μου άρεσαν ιδιαίτερα,όπως και ο Shrek (δεν έχω δει το ΙΙ όμως,που λένε ότι είναι καλύτερο).
Για βάλτε και τα δικά σας top3/5....
Tι λετε ρε παιδια? Το Σρεκ (το 2 ειδικα) ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!! Το ειδα στο σινεμα και ειναι η ταινια με την οποια εχω γελασει περισσοτερο τον τελευταιο καιρο που οι ταινεις ειναι τελειως αδιαφορες και κρυες! Στο μονο που γελασα το ίδιο ή και περισσοτερο ήταν το Χιτς (που πηγα και με το ζορυ για χατηρι του αδελφου μου και τελικα περασα ενα γ@μ@το βραδυ)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τι ταινία να δω απόψε στο σινεμά? Ολο κατι βλακεις παιζονται..Ψάξε και βρες που παίζεται το CRASH. Σίγουρα το παίζει το Cinepolis αλλά για να παρκάρεις τέτοια ώρα εκεί μάλλον ξέχασέ το.
Η ταινία είναι πολύ καλή. -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Τι ταινία να δω απόψε στο σινεμά? Ολο κατι βλακεις παιζονται..
Ψάξε και βρες που παίζεται το CRASH. Σίγουρα το παίζει το Cinepolis αλλά για να παρκάρεις τέτοια ώρα εκεί μάλλον ξέχασέ το.
Η ταινία είναι πολύ καλή.Δεν την γλυτωνω την Γλυφάδα ως φαίνεται!!
Ευχαριστω πολυ πάντως, θα το κοιτάξω!!
-
Αστα τα 'θα τα κοιτάξω'
Να πας! Οταν γράφω για μπασκετ και για σινεμά, να με ακούς! -
Αστα τα 'θα τα κοιτάξω'
Να πας! Οταν γράφω για μπασκετ και για σινεμά, να με ακούς!Μωρε εγω να σε ακουσω αλλά πρώτον θα σε βριζω ολη την ωρα που θα ψάχνω να παρκαρω και επισης θα σε βριζω μεχρι να ερθει η καρδια μου στα φυσιολογικά της χρώματα, γιατι λιγο που την κοιταξα στανταρ θα φυγω με μαύρη καρδια!!
Τωρα για το μπάσκετ, σε άλλο θρεντ οι διαφωνίες μου σε όσα λες
-
A million dollar baby.
Βαρετο την πρωτη ωρα, αλλα ξαφνικα γινεται η μεγαλη αλλαγη στη πλοκή και δεν θες να ξεκολησεις. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
A million dollar baby.
Βαρετο την πρωτη ωρα, αλλα ξαφνικα γινεται η μεγαλη αλλαγη στη πλοκή και δεν θες να ξεκολησεις.Κορυφαία ταινία!
Εγώ δεν βαρέθηκα ούτε λεπτό!Νομίζω πως στην αρχή έχει αρκετό μποξ,οπότε μπορεί να είναι βαρετό για κάποιους.Εμένα,ως φίλο του αθλήματος,μ' άρεσε πολύ.Βρήκα το MDB καλύτερο απ' την προηγούμενη ταινία του Ίστγουντ,το Μυστικό Ποτάμι.Πολύ καλή,με δυνατές ερμηνείες,αλλά αχρείαστα μεγάλη.Έκανε μια 'κοιλιά' κάπου στη μέση που με κούρασε...
Το crash,το έχω στο πρόγραμμα...Όπως και τον Πολίτη Κέιν,που δεν το έχω δει ποτέ μου και βγήκε σε επανέκδοση!
(edit επειδή άλλαξα τα φώτα στον πολίτη Κέιν)
-
Τελικα δεν πηγαμε σινεμα! Η μαλλον πηγαμε αλλα ταινια δεν ειδαμε!! Ειναι απιστευτο ποσοι ειχαν την ιδια ιδεα με μας 11 το βραδυ! Τοσοι που δεν ειχε θεση ουτε πρωτη σειρα (!!) στις 22.50!! Τσαμπα το παρκαρισμα στην Γλυφαδα δηλαδη...
-
Να πας! Οταν γράφω για σινεμά, να με ακούς!
Καλά εκεί παίζεις στάνταρ!
ΘΑ ΠΑΩ!!
-
Ποια η γνώμη σας για το 'SAW';
(Το είδα, αλλά πριν σας πω εγώ, θέλω να ακούσω και άλλους...)
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ποια η γνώμη σας για το 'SAW';Πολυ ωραιο θρίλερ, πρωτοτυπο, ανατρεπτικό. Απτα καλυτερα που εχω δει.
Αντιθετα με 'Παρθενος ετων 40' που μολις ειδα. Κωμωδια υποτιθεται, με ελάχιστο εξυπνο χιουμορ, μεγάλο και βαρετό.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ποια η γνώμη σας για το 'SAW';
Πολυ ωραιο θρίλερ, πρωτοτυπο, ανατρεπτικό. Απτα καλυτερα που εχω δει.
Ανατρεπτικό ναι, πρωτότυπο ναι. Αλλά ούτε ωραίο, ούτε θρίλερ. Υπερτιμημένο, άλλο περίμενα να δω άλλο είδα, ούτε σε μία στιγμή δεν τρόμαξα!!!
Γενικά, βλακεία ταινία! Δεν έχω ευχαριστηθεί θρίλερ φέτος!!! Στον κουβά ΚΑΙ το SAW λοιπόν!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Να πας! Οταν γράφω για σινεμά, να με ακούς!
Καλά εκεί παίζεις στάνταρ!
ΘΑ ΠΑΩ!!
απλώς κάποια στιγμή είχα καταντησει 'φρικιο' με τις ταινίες. Εκείνο το 'Αλφαβιλ' έχει βογγήξει
Μη ξεχνιόμαστε για τις μπύρες
-
Unleashed:Danny the Dog
Πάρα πολύ καλό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν βρείτε αίθουσα να το παίζει.
Υ.Γ Καλό το SAW αλλά άμα την έχεις ψιλιαστεί την δουλεία λίγο μετά την μέση ξενερώνεις... -
Δείχνει 'ο Αστερίξ και η Κλεοπάτρα', τώρα στο Mega... Φυσικά γνωρίζετε ποια παίζει την Κλεοπάτρα...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δείχνει 'ο Αστερίξ και η Κλεοπάτρα', τώρα στο Mega... Φυσικά γνωρίζετε ποια παίζει την Κλεοπάτρα...Έτσι έτσι... Αυτά είναι!!! Πολύ σωστός ο Σπύρος!
-
Μη ξεχνιόμαστε για τις μπύρες
Δεν ξεχνιόμαστε!
Επιφυλάσσομαι...
-
Tις τελευταίες μέρες είδα το 'Crash' και το 'Αυτοκρατορία των λύκων'. Το πρώτο μου άρεσε, ιστορίες διαφορετικών ανθρώπων που συνδέονται στο τέλος με ωραίο τρόπο και επίσης πολύ ενδιαφέρον σκηνοθετικά! Το δεύτερο δεν μου άρεσε. Με κούρασε με το μήκος του και μου θύμισε χολιγουντανή ταινία με ήρωες που δεν πεθαίνουν με τίποτα και δεν μασάνε μία! Γενικώς ο Ρενό με έχει απογοϊτεύσει πλήρως με τις τελευταίες ταινίες του.
-
λοιπον, ειδα το transporter2.
αρκετα καλο.φιδι βεβαια, αλλα τι να περιμενει κανεις πλεον απο ταινιες δρασης??
το a8 w12 κανει τα παντα, απο μονοθεσιο μεχρι τρακτερ μεχρι κολοτουμπες στον αερα.
οπως και ο πρωταγωνιστης..
εχει και αλλα του ομιλου, οπως μια μαυρη καμπριο Lambo που κανει κοντρα με jet και ενα κιτρινο porsche ταξιπολυ καλη σκηνοθεσια και στις σκηνες ξυλου και μπαμ-μπουμ (οταν δεν δειχνει αμαξια στανταρ εχει κατι απο τα δυο)
δειτε το
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δείχνει 'ο Αστερίξ και η Κλεοπάτρα', τώρα στο Mega... Φυσικά γνωρίζετε ποια παίζει την Κλεοπάτρα...Ω ναι !! .... το ... ξαναείδαμε
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]