-
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Καμια γνώμη για το Aviator;
Θέλω να πάω να το δω...
...Μετριο και κατω των προσδοκιων θα ελεγα.... Υπερτιμημενο!
...Σε πολλα σημεια κατανταει απιστευτα κουραστικο με τις ''εκεντρικοτητες'' του ηρωα....
Φίλος μου μου είπε ότι πέρα από αυτό, είναι εξαιρετική ταινία που ΠΡΕΠΕΙ να τη δω... Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής.
-
Εγώ πάντως τώρα το σ/κ είδα την Elektra και το Ladder49 (Πυροσβεστικός Σταθμός 49)
Και τα δύο μου αρέσανε -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Για το Hero ποια η γνωμη σας?
Ειναι μια απο τις αγαπημενες μου ταινιες.Και για μένα αποτελεί μία από τις αγαπημένες μου ταινίες. Και να σκεφτείς
ότι δεν είχα όρεξη να βλέπω κινέζικα και πήγα για τη 'παρέα'!Οντως καταπληκτικη ταινια! Κ τα ιπταμενα στιλετα ομως, προς εκπληξη μου, δεν πανε πισω. Κ μονο για τη σκηνη με το 'χορο της ηχους' αξιζει να το δει κανεις. Περα απο την φωτογραφια που αποτελει παλι παραδειγμα προς μιμηση...
Το 'πλαγιως' το ειδε κανεις; Θελω να παω να το δω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να περιμενω να βγει σε DVD για να το απολαυσω συνοδεια ενος καλου κρασιου... -
Εμένα μου άρεσε πιο πολύ το Τίγρης και δράκος από το Hero! Τα ιπτάμενα στιλέτα θα περιμένω να βγουν σε dvd... Εγώ πρόσφατα είδα ένα κορεάτικο το old boy και μου άρεσε πολύ αλλά δεν νομίζω να παίζεται ακόμα στις αίθουσες.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Το 'πλαγιως' το ειδε κανεις; Θελω να παω να το δω αλλα απο την αλλη σκεφτομαι να περιμενω να βγει σε DVD για να το απολαυσω συνοδεια ενος καλου κρασιου...Δεν το είδα αλλά μάλλον θα πάω μιας και όλες οι κριτικές που έχω ακούσει από γνωστούς (και διαβάσει από αγνώστους) είναι πάρα πολύ καλές
Τώρα για τη συνοδεία κρασιού τι να σου πω.... Πάρε ένα από αυτά τα μπουκαλάκια μινιατούρες μαζί σου στην αίθουσα -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Πάρε ένα από αυτά τα μπουκαλάκια μινιατούρες μαζί σου στην αίθουσαΑντε, ας πουμε οτι το λυσαμε αυτο. Την ποικιλια ομως πως θα την περασω μεσα; (τι; ετσι, ξεροσφυρι θα το πιναμε το κρασι; )
-
Πάρε ένα από αυτά τα μπουκαλάκια μινιατούρες μαζί σου στην αίθουσα
Αντε, ας πουμε οτι το λυσαμε αυτο. Την ποικιλια ομως πως θα την περασω μεσα; (τι; ετσι, ξεροσφυρι θα το πιναμε το κρασι; )
To κυλικείο των Ster Cinemas έχει ποικιλία με λουκάνικα...
Η επόμενη κίνηση είναι ανήμερα το Πάσχα να πάμε με το αρνί στη σούβλα να δούμε ταινία...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
To κυλικείο των Ster Cinemas έχει ποικιλία με λουκάνικα...Χμ, πολυ ενδιαφερον! Βρε τι μαθαινει κανεις στο 4TF! Ας επιστρεψουμε ομως στο θεμα γιατι αρχισε να μου ανοιγει κ η ορεξη!
ποτε θα παμε ster;
-
To κυλικείο των Ster Cinemas έχει ποικιλία με λουκάνικα...
ποτε θα παμε ster;
Εγώ πηγαίνω αρκετά συχνά, αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το συγκεκριμένο έδεσμα και μάλλον ούτε πρόκειται.
-
Εγώ τελεταία φορά που πήγα σινεμά ήταν για το 'Phantom of the opera'. Δεν ήταν άσχημη ταινία. Πήγα με παρέα.
Ήταν μια πολύ κινηματογραφική εκδοχή της παράστασης.
Κατ' άλλα θέλω να δω το 'Ιπτάμενα στιλέτα' και το 'Πλαγίως', για το οποίο άκουσα καλά λόγια.
Επίσης θέλω να δω και καμιά περιπέτεια καλή - πορωτική - εύπεπτη - διασκεδαστική!
-
'Οι ατελείωτοι αρραβώνες'!
Με την πρωταγωνίστρια του 'Αμελί', Οντρέ Τοτού, φυσικά γαλλικό. Συναισθηματικό αλλά και σκληρό ή αλλιώς τι μπορεί να κάνει μια ανάπηρη γυναίκα για τον αγνοούμενο 'καλό' της. Τοποθετημένο κατά και μετά τον Α' Παγκόσμιο.
MUST SEE παίδες!
-
Μια είναι η ταινία που κολλάει εδώ μέσα. Le Mans
Πολλά είπα
Αν και χθες πήρα το Italian Jοb, το παλιό εννοώ. Θεϊκή ταινία, ιδίως αν είσαστε φαν του καθαρά Αγγλικού χιουμοριστικού κινηματογράφου. Τα 3 μίνι απόλαυση
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'Οι ατελείωτοι αρραβώνες'!Με την πρωταγωνίστρια του 'Αμελί', Οντρέ Τοτού, φυσικά γαλλικό. Συναισθηματικό αλλά και σκληρό ή αλλιώς τι μπορεί να κάνει μια ανάπηρη γυναίκα για τον αγνοούμενο 'καλό' της. Τοποθετημένο κατά και μετά τον Α' Παγκόσμιο.
MUST SEE παίδες!
θέλω πολύ να το δω Σπύρο!
Αυτό και το 'Πλαγίως'.... -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Μια είναι η ταινία που κολλάει εδώ μέσα. Le MansΠολλά είπα
Αν και χθες πήρα το Italian Jοb, το παλιό εννοώ. Θεϊκή ταινία, ιδίως αν είσαστε φαν του καθαρά Αγγλικού χιουμοριστικού κινηματογράφου. Τα 3 μίνι απόλαυση
To Le Mans το είχα δει πέρισυ αλλά δεν πρόλαβα να το αντιγράψω...
Ναι κάνω και τέτοια
-
Ειδα την προηγουμενη εβδομαδα σε dvd τον Εξορκιστη'Η αρχη του κακου'
και χθες το Πορφυρα ποταμια 2 'Οι αγγελοι της αποκαλυψης'....
Αν και ειμαι φαν τετοιων ταινιων και δεν μπορω να εκφερω αντικειμενικη αποψη,μου αρεσαν και τα 2.....Ο Εξορκιστης ιδιως,σε αντιθεση με το 2 και το 3 που δεν ηταν τοσο καλα,ηταν εκπληξη γιατι ειχα κατωτερες προσδοκιες....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Αυτό και το 'Πλαγίως'....όπως-και-δήποτε γιατρέ! Σε 'κανονικό' σινεμά μάλιστα, εγώ το μετάνιωσα που πήγα σε mulitplex. Παίζει σοβαρό ρόλο και η κοπέλα από το 'Αγάπα με αν τολμάς!' ('Cap ou pas cap!'), καθώς και έκπληξη η Τζόντι Φόστερ! Δε λέω άλλα για την ταινία, αλλά το χαμόγελο της Οντρέ είναι το κάτι άλλο...
-
To έχω σε DVD. Το θέλεις μια κόπια? (ελληνικοί υπότιτλοι κτλ??¨) αν ναι στειλε διευθυνση πρβ...
Άντε, ο παππούς ξελάσπωσε πάλι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό και το 'Πλαγίως'....όπως-και-δήποτε γιατρέ! Σε 'κανονικό' σινεμά μάλιστα, εγώ το μετάνιωσα που πήγα σε mulitplex. Παίζει σοβαρό ρόλο και η κοπέλα από το 'Αγάπα με αν τολμάς!' ('Cap ou pas cap!'), καθώς και έκπληξη η Τζόντι Φόστερ! Δε λέω άλλα για την ταινία, αλλά το χαμόγελο της Οντρέ είναι το κάτι άλλο...
Εκείνη η άσχημη που έπαιζε και στην 'ταινία' 'Κάν'το όπως ο Becham';
-
όχι βέβαια. Είναι κούκλα και είναι Γαλλίδα.
εδιτ: Το έργο στα γαλλικά λέγεται 'Jeux d'enfants' (παιδικά παιχνίδια). Η ηθοποιός λέγεται Marion Cotillard (Μαριόν Κοτιγιάρ)
edit No2: να μια φωτό από την παραπάνω ταινία:
-
Το 'άσχημη' προφανώς ήταν ειρωνικό...
Αλλιώς δεν θα τη θυμόμουν...
edit: H φώτο είναι από το έργο 'Αγάπα με αν τολμάς' (ελληνικός τίτλος). Καλή ταινία αν τη δεις με συντροφία του αντίθετου φύλου... Το τέλος δεν μου άρεσε. Δεν είναι και θεά πάντως...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]