-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
καθόλου άδικο δεν έχεις. Αλλά η μαυρίλα που σου προκαλεί αυτή η ιστορία είναι το κάτι άλλο... μπρρρ...Περισσότερο από το requiem for a dream;Α ναι,τρέχω να τη δω...
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εγω θέλω να πάρει ένα (έστω και 2ου ανδρικού) ο Μorgan Freeman.(για το million dolar baby μιλάω)
Πολύ τον πάω αυτόν τον τύπο από το 'Driving Miss Daisy ' και μετά, δεν έχω χάσει ταινία του.
Σε λίγο θα βγει και η νέα του ταινία μαζί με τον Robert Redford.Δε θυμάμαι τον τίτλο τηςAn unfinished life
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Άλλο έργο για μαύρισμα ψυχής ' Ο Τζόνι πήρε τ` όπλο του' του Ντόναλντ Τράμπο .
Αυτο καλο θα ηταν να το εβλεπαν κ ολοι οι Αμερικανοι πριν πανε να καταταγουν εθελοντικα στο στρατο. Ισως ετσι αποφευγαμε να ακουμε δηλωσεις οπως 'ειχε πλακα να σκοτωνεις τους Αφγανους'
Συγνωμη για το off topic.Γι' αυτο και στην 'Δημοκρατικη' Αμερικη ο Τραμπο χλευαστηκε και λογοκριθηκε οσο κανεις τα τελευταια 30 χρονια. Η περιπτωση του ειναι που αναβιωσε ενα αλλο, πιο σκληρο, ειδος μακαρθισμου και γεννησε τη γενια αυτη των 'Ραμπο' του Κολπου... (μερικες φορες, σπανια , χαιρομαι που ζω στην Ελλαδα με ολα τα στραβα της )
-
Eγώ την τελευταία εβδομάδα έχω δει το η 'Θάλασσα μέσα μου', φανταστικό έργο! Για πολύ κλάμα! Πρόκειται για την υπόθεση ενός παράλητου που διεκδικεί το δικαίωμα στην ευθανασία!
Χθες είδα το Aviator το οποίο είχε καλή σκηνοθεσία, καλές ερμηνίες αλλά το story προσωπικά με άφησε αδιάφορο! Ηταν άλλη μία κλασική αμερικάνικη ταινία που στο τέλος ο ήρωας τους κερδίζει όλους... -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Αυτο καλο θα ηταν να το εβλεπαν κ ολοι οι Αμερικανοι πριν πανε να καταταγουν εθελοντικα στο στρατο. Ισως ετσι αποφευγαμε να ακουμε δηλωσεις οπως 'ειχε πλακα να σκοτωνεις τους Αφγανους'
Συγνωμη για το off topic.Και το 'Born on the Fourth of July ' που το είδαν τι έγινε?? Μια χαρά ταινία ήταν.Αλλά στου κουφού την πόρτα..
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Επίσης 'Καφέ Μπαγκντάτ' ' Ο Τζόνι πήρε τ` όπλο του' του Ντόναλντ Τράμπο . Να το δείτε όταν θα είστε πολύ χαρούμενοι για να σας κόωει λίγο τη φόρα.
Καλά...που τα θυμήθηκες αυτά???
Μιλάμε για 15 χρονών έργα.Τόσο πρέπει να είναι... -
'Μαλένα', τώρα στο ΣΤΑΡ. Αχ!
-
..έχει χάσει ο Θεός το μέτρο με αυτή τη γυναικάρα!!
Που είναι αυτά τα emoticons με τις καρδούλες? -
-
Έτσι,έτσι....
-
Eιδα το Σαββατο το Meet the Fockers(ο γαμπρος της συμφορας Ν2) ....
Η ταινια βλεπεται ευχαριστα.. -
Εγώ θέλω να δω τις κάτωθι ταινίες :
- Milion dollar baby
- Πλαγίως
- Η σκόνη που πέφτει (ελληνική του Τάσου Ψαρά)
- Η νοσταλγός (ελληνική, θα βγεί τον Μάρτιο, βασίζεται σε διηγήματα του Παπαδιαμάντη, είναι γυρισμένη στην Νίσηρο, όλες οι ενδείξεις συντέινουν στο ότι είναι πάρα πολύ καλή!!)
- Η θάλασσα μέσα μου
Αλλά δυστυχώς οι φίλοι μου είτε είναι εκτός Θεσασαλονίκης, είτε βαριούνται, είτε δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν σινεμά, είτε θέλουν να δουν άλλες ταινίες!
-
'Μαλένα', τώρα στο ΣΤΑΡ. Αχ!Αααααχχχχ!!!Τι γυναίκα είναι αυτή!!!
Γι' αυτό έκανες logout χθές βράδυ ε?!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γι' αυτό έκανες logout χθές βράδυ ε?!!Ψέμματα λέει, μην τον ακούτε!
-
Ψέμματα λέει, μην τον ακούτε!
είπαμε...ος τα πανθ' ορά!!!!
-
Αχχχχχ.
-
Βάγγο αυτή η τελευταία ήταν wallpaper στο κινητό μου για πολύ καιρό
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'Μαλένα', τώρα στο ΣΤΑΡ. Αχ!
Αααααχχχχ!!!Τι γυναίκα είναι αυτή!!!
ΦΤΑΝΕΙ!!!
ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙΤΕ!!! -
Monica, ti voglio!!!
-
Κ μετα σου λεει φταιει ο βιαστης! (irreversible)
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]