-
ειδα σημερα τους 'γαμομπελαδες'
αρκετα αστεια ταινια, αν και λιγο σαχλη, σωζεται απο τις καλες ερμηνειες των ηθοποιων.. -
SAW II http://www.apple.com/trailers/lions_gate/saw_2/
Δυσκολο το βλεπω να εχει την επιτυχια του πρωτου,μακαρι να διαψευστω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
SAW II http://www.apple.com/trailers/lions_gate/saw_2/Δυσκολο το βλεπω να εχει την επιτυχια του πρωτου,μακαρι να διαψευστω.
Teaser trailer
http://movies.apple.com/movies/lionsgat ... r_m480.mov
Download! -
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
SAW II http://www.apple.com/trailers/lions_gate/saw_2/
Δυσκολο το βλεπω να εχει την επιτυχια του πρωτου,μακαρι να διαψευστω.
Teaser trailer
http://movies.apple.com/movies/lionsgat ... r_m480.mov
Download!Το ιδιο βιντεακι πρεπει να εχουμε βαλει
-
Ναι ρε συ, απλά έβαλα το link για να το κατεβάσει κανονικά κάποιος
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Το Michel Vaillant το έχει δει κανείς? Γαλλική παραγωγή με απίστευτα πλάνα από ράλυ και κυρίως 24h LesMans
Όσοι δεν το έχετε δει σπεύσατε στο Video/DVD-Club της περιοχής σας. ΑξίζειΕίναι η ταινία με τον τυπάκο που οδηγεί με κλειστά μάτια και τη γκόμενα συνοδηγο???Εκεί που λέει οτι στρίβει πιό κοντά στα δέντρα επειδή ο αέρας είναι πιό πυκνός και έχει καλύτερη κάθετη δύναμη???
Είναι γελοία η ταινία.Ισχύει κάτι τέτοιο...
Γενικά πάντως η ταινία ήταν αρκετά υπερβολική.
Υ.Γ. 'Γαμομπελάδες';
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Το Michel Vaillant το έχει δει κανείς? Γαλλική παραγωγή με απίστευτα πλάνα από ράλυ και κυρίως 24h LesMans
Όσοι δεν το έχετε δει σπεύσατε στο Video/DVD-Club της περιοχής σας. ΑξίζειΕίναι η ταινία με τον τυπάκο που οδηγεί με κλειστά μάτια και τη γκόμενα συνοδηγο???Εκεί που λέει οτι στρίβει πιό κοντά στα δέντρα επειδή ο αέρας είναι πιό πυκνός και έχει καλύτερη κάθετη δύναμη???
Είναι γελοία η ταινία.Συμφωνω ότι το σενάριο ήταν ψιλομούφα αλλά έχει αρκετές εντυπωσιακές σκηνές. Γιατί το να τρέχεις με κλειστά μάτια είναι απίθανο? Εδώ δει το Rorl να λέει πως το βράδυ ενως αγώνα είχε κλείσει τα μάτια του πριν πάει για ύπνο και φαντάστηκε την αυριανή διαδρομή. Χρονομέτρησε αυτό το πράγμα και τελικά την διαδρομή την έκανε σχεδόν στον χρόνο που είχε μετρήσει. Δηλαδή μπορούσε να υπολογίσει ακριβώς την ταχήτητα του μονοθεσίου καθόλη την διάρκεια της διαδρομής. Οπότε τόσο περίεργο είναι να τρέχεις με κλειστά μάτια? Για ρώτα και τον Σουμάχερ πόσες φορές έχει κάνει την διαδρομή του Φιοράνο.
-
Ρε παιδιά αστειεύεστε??? Πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος για να οδηγείς με κλειστά μάτια, και μάλιστα με συνοδηγό!!!!????.
Για δοκιμάστε να περπατήσετε με κλειστά μάτια στο σπίτι σας, για να μήν πώ να τρέξετε...
Όσο για τον βαρύτερο αέρα κάτω απο τα δένδρα (και λόγω υγρασίας), θεωρητικά και υπο συγκρκριμένες συνθήκες, μπορεί να ισχύει, αλλα για να έχει επίδραση στο αυτοκίνητο θα πρέπει να πηγαίνει πολύ πολύ γρήγορα. Και πάλι... -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Ρε παιδιά αστειεύεστε??? Πρέπει να είσαι εντελώς ηλίθιος για να οδηγείς με κλειστά μάτια, και μάλιστα με συνοδηγό!!!!????.
Για δοκιμάστε να περπατήσετε με κλειστά μάτια στο σπίτι σας, για να μήν πώ να τρέξετε...Δες το Άρωμα Γυναίκας,όπου ο Al Pacino ως τυφλός οδηγάει μια Ferrari,testarossa (αν δε με απατάει η μνήμη μου) και θα καταλάβεις πως γίνεται...
-
Only in the movies!!!
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Όσο για τον βαρύτερο αέρα κάτω απο τα δένδρα (και λόγω υγρασίας), θεωρητικά και υπο συγκρκριμένες συνθήκες, μπορεί να ισχύει, αλλα για να έχει επίδραση στο αυτοκίνητο θα πρέπει να πηγαίνει πολύ πολύ γρήγορα. Και πάλι...Και όμως, οι αγώνες κερδίζονται στη λεπτομέρεια...
ΥΓ Όχι βαρύτερος. Πυκνότερος.
-
Εχθές είδα το 'Όλα τα πρωινά του κόσμου'....
Ταινία εποχής,γύρω από το νόημα της μουσικής,με αφορμή τη ζωή ενός εκκεντρικού βιρτουόζου της βιόλας!
Καλή!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δηλαδή ο πυκνότερος δεν είναι βαρύτερος?
Δές και το πρώτο μου ποστ της κουβέντας αν δε συμφωνείς πάντως
Υ.Γ Δείτε οπωσδήποτε το 'Δείπνο ηλιθίων'
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
...Υ.Γ Δείτε οπωσδήποτε το 'Δείπνο ηλιθίων'
Yποννοεις κατι;
Γαλλικη ταινια ειναι ετσι;
Εχετε προσεξει οτι σε ολες τις γαλλικες ταινιες παιζουν οι ιδιοι ηθοποιοι; -
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Δηλαδή ο πυκνότερος δεν είναι βαρύτερος?
Δές και το πρώτο μου ποστ της κουβέντας αν δε συμφωνείς πάντως
Υ.Γ Δείτε οπωσδήποτε το 'Δείπνο ηλιθίων'
Πήγα να κάνω edit, για να το διορθώσω αλλά κόλλησε το pc και μετά βαρέθηκα, .
-
Όχι ντε, δεν υπονοώ τίποτα. Αλλα θυμήθηκα οτι και αυτή ήταν Γαλλική ταινία. Μακράν απο τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δεί. Αξίζει τα λεφτά της. Επίσης και οι αρραβώνες πολύ καλή ταινία! Και δεν της φαινόταν...
-
Ο χρήστης boofy έγραψε:
Όχι ντε, δεν υπονοώ τίποτα. Αλλα θυμήθηκα οτι και αυτή ήταν Γαλλική ταινία. Μακράν απο τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δεί. Αξίζει τα λεφτά της. Επίσης και οι αρραβώνες πολύ καλή ταινία! Και δεν της φαινόταν...Ναι βρε ,για πλακα το εγραψα .
-
Είδα τις προάλλες σε DVD τα Kill Bill Ι & ΙΙ, απανωτά. Μου άρεσαν ΠΟΛΥ! Είναι απίστευτο το πώς αυτός ο άνθρωπος (Ταραντίνο) γυρίζει δηλωμένα B-movies που να αρέσουν τόσο πολύ. Ατμόσφαιρα από καρατέκα φιλμ των 80's, καρτουνίστικοι χαρακτήρες, πολύ καλό soundtrack και αγαπημένο σε πολλούς θέμα για το σενάριο: εκδίκηση!
Κατεβάστε το 'Bang-bang' της Nancy Sinatra που ακούγεται στην ταινία, πολύ καλό.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είδα τις προάλλες σε DVD τα Kill Bill Ι & ΙΙ, απανωτά. Μου άρεσαν ΠΟΛΥ! Είναι απίστευτο το πώς αυτός ο άνθρωπος (Ταραντίνο) γυρίζει δηλωμένα B-movies που να αρέσουν τόσο πολύ. Ατμόσφαιρα από καρατέκα φιλμ των 80's, καρτουνίστικοι χαρακτήρες, πολύ καλό soundtrack και αγαπημένο σε πολλούς θέμα για το σενάριο: εκδίκηση!Κατεβάστε το 'Bang-bang' της Nancy Sinatra που ακούγεται στην ταινία, πολύ καλό.
Αν και σαν τιτλος δεν μου αρεσει:D ειναι πολυ καλη ταινια και με φοβερη μουσικη επενδυση.
Εχω και τα δυο soundtrack.Το 'Green Hornet' μαλιστα το εχω και σαν ηχο κληση στο κινητο. -
Αν και δεν τα βλέπω αυτά... είδα κι εγώ εχθές το 'Νησί'. Περισσότερο για τη Σκάρλετ και λιγότερο για την ταινία. Την είχα σταμπάρει στο 'Χαμενοι στη μεταφραση' και (ως συνηθως) την καψουρευτηκα. Το μονο που καταφερα εχθες ήταν να μεγαλωσει η καψούρα...
Ηθελα να 'ξερα ποιος τις προλαβαινει (και μας τις στερεί) αυτες τις γκομενες....ΥΓ Παρεπιπτοντως το 'Χαμενοι στη μεταφραση' ηταν εξαιρετική ταινία κι ο Μαρεϊ αλλη μια φορά απεδειξε πως ειναι απο τους σημαντικοτερους της γενιας του (αν οχι ο καλυτερος)
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]