-
Είναι εντάξει τώρα;
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Είναι εντάξει τώρα;Ευχαριστω
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ήταν ταινία αυτό το 'πράγμα';
Και κάτι που εσένα, λόγικα, δεν θα σε αγγίζει. Εκεί που ο Γουίλις ξερίζωσε τα ...όργανα του Ρορκ εγώ 'πόνεσα'!!!
Πάντως δεν μου άρεσε καθόλου!
Εάν δεν διαβάζεις τέτοια κόμικς (που είναι ακριβώς ίδια με τη ταινία) λογικό είναι να μη σου άρεσε. Για τους άλλους που διαβάζουν κόμικς (όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως ο Frank Miller), η ταινία είναι εκπληκτική. Αγόρασα το DVD, είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο να το βλέπεις χωρίς υπότιτλους που καταστρέφουν με τη φωτεινότητά τους τη ταινία.
Πειράζει που έχω μείνει στον Ντόναλντ Ντακ;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πειράζει που έχω μείνει στον Ντόναλντ Ντακ;Καθολου! Ειδικα αν προκειται για Don Rosa
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Την ταινία 'Enzo Ferrari' την έχετε δει; Την έχω αγοράσει σε DVD κανα δυο βδομάδες αλλά δεν την έχω δει ακόμα.την είδα, πριν κάνα χρόνο νομίζω. κάπου είχα ξαναγράψει στο φόρουμ γι'αυτήν, δεν ήταν άσχημη. Μου άρεσε που δεν τον 'αγιοποιούσε', το αντίθετο μάλιστα. Επικεντρώνεται στην ταραχώδη προσωπική/οικογενειακή ζωή του φεράρι, στη σχέση του με τον νουβολάρι και στα χρόνια λίγο πριν και λίγο μετά τον πόλεμο. Είναι γυρισμένη πάντως με σεβασμό και χωρίς διάθεση εύκολου εντυπωσιασμού, και αυτό μετράει σε περιπτώσεις βιογραφιών.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
SIN CITY με εναν Κλαιβ Οουενς στα καλυτερα τουΠαιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλά το Sin City το λάτρεψα!!!! Μπήκε στανταρ μέσα στις Top 10 των καλύτερων ταινιών μου ever!
Πρώτη φορά 'διαβάζω' κομικ στην οθόνη!!! Δεν περιγράφεται η αίσθηση!!! Τι να πρωτοθυμηθώ.. Τις κινήσεις των ηθοποιών? το black-n-white στυλ? Τις φοβερές ατάκες? Το πλεξιμο των ιστοριών? Πράγματα που ούτε που παίρνουμε χαμπάρι παρα μόνο εαν μας τα πει καποιος άλλος?
π.χ. καποια στιγμή όταν το 'κίτρινος' παταει κατω στην φυλακή τον Bruce Willis λέει 'Do you recognise my voice?' Ε λοιπον είναι η φωνή του Ταραντίνο!
Οσο για το ότι ήταν σκληρό, δεν με ενόχλησε τίποτα από τις σκηνές. Ισως επειδή είχε την ατμοσφαιρα του κομικ! Ενω άλλες τανίες π.χ. Seven δεν αντέχω να την ξαναδώ! Είναι ανατριχιαστικά αληθινή.
Παντως ένα είναι το σίγουρο: Ή τη λατρεύεις ή τη μισείς!
-
Για το Sin City δεν υπήρχε storyboard, το storyboard ήταν τα καρέ του αυθυντικού κόμικ και οι διάλογοι όπως και η αφήγηση ήταν αυτούσια μέσα από το κόμικ. Ο τρόπος που περπατούσαν οι ηθοποιοί μέσα στην ταινία ήταν ο τρόπος που φαίνεται να περπατάνε και στα καρέ του κόμικ. Ο τρόπος που κινούνται, στρίβουν, ντριφτάρουν τα αυτοκίνητα είναι όπως φαίνεται να το κάνουν στο κόμικ (όχι ρεαλιστικά). Η ταινία είναι απίστευτη και δε νομίζω να φταίει αυτή καθεαυτή η ταινία αν δεν αρέσει σε κάποιον, το κόμικ είναι αυτό που αρέσει ή δεν αρέσει.
-
Μόλις είδα το Ladder 49.Πολύ καλο!
-
με τους πυροσβεστες?
-
Ακριβώς!
-
ΕΙΔΑ
1.DUKES OF HAZZARD
2.XXX 2
3.STEALTH
4.UNLEASHED(DANNY THE DOG) -
Ο χρήστης Dimitris Mpistiolis έγραψε:
ΕΙΔΑ
1.DUKES OF HAZZARD
2.XXX 2
3.STEALTH
4.UNLEASHED(DANNY THE DOG)Από κριτικές πάντως οι 3 πρώτες έχουν τις χειρότερες! Η τελευταία έλεγε τίποτα??
Εγω είδα σε dvd τα 'Shipping News' με το Kevin Spacey και 'Collateral' με Tom Cruise. Συμπαθυτικές και οι 2. Όχι τίποτα ταινιάρες αλλά βλέπονται άνετα. -
Βatman Begins και War of the Worlds.
Πολύ ωραιες περιπέτειες, αν δεν βαριέται η φιλενάδα σας να πάτε να τις δείτε -
To Danny The Dog πρέπει να είναι πολύ καλό, έχει και soundtrack απο Massive Attack...
-
Επίσης πολύ καλό έργο (σε DVD) είναι το Touching The Void, με την αληθινή ιστορία 2 αναρρηχητών και το τι περασαν προσπαθώντας να ανέβουν και να κατέβουν μια επικύνδυνη πλαγία στις Περουβιανές Άνδεις.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Βatman Begins και War of the Worlds.
Πολύ ωραιες περιπέτειες, αν δεν βαριέται η φιλενάδα σας να πάτε να τις δείτεTo Batman το είδα αλλά δεν μου άρεσε! Από την μέση και μετά περίμενα να τελειώσει!
-
Ο Batman ήταν η τελευταια ταινια που ειδα προσφατα.
Αρκετα καλη ταινια ηταν αν και ο πρωταγωνιστης δεν μου αρεσε.Απο τους καλυτερους Batman που εχουν βγει... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο Batman ήταν η τελευταια ταινια που ειδα προσφατα.
Αρκετα καλη ταινια ηταν αν και ο πρωταγωνιστης δεν μου αρεσε.Απο τους καλυτερους Batman που εχουν βγει...Ποιος τον παιζει;
-
O Christian Bale (βλέπε American Psycho, πολύ καλός ηθοποιός IMO).
-
Μόλις είδα το Hitch. Αρκετά καλή και ελαφριά ταινία...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]