-
Kαλα οσοι ειδαν αυτη την ταινια ή ειπαν'απιστευτη' ή 'τη π@π@ρι@ ειναι αυτη'.Και εμενα σκατα μου φανηκε.
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
SIN CITY με εναν Κλαιβ Οουενς στα καλυτερα του
Το είδα εχθές.
Απλά, 2 χαμένες ώρες από τη ζωή μου...
Τι δεν σου αρεσε? Εγω βρηκα συμπαθητικο το πλέξιμο του φιλμ νουαρ με το κομιξ
Ήταν ταινία αυτό το 'πράγμα';
Και κάτι που εσένα, λόγικα, δεν θα σε αγγίζει. Εκεί που ο Γουίλις ξερίζωσε τα ...όργανα του Ρορκ εγώ 'πόνεσα'!!!
Πάντως δεν μου άρεσε καθόλου!
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Kαλα οσοι ειδαν αυτη την ταινια ή ειπαν'απιστευτη' ή 'τη π@π@ρι@ ειναι αυτη'.Και εμενα σκατα μου φανηκε.Έτσι... Για εσένα (και μόνο) τσάμπα το cd της σχολής...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Kαλα οσοι ειδαν αυτη την ταινια ή ειπαν'απιστευτη' ή 'τη π@π@ρι@ ειναι αυτη'.Και εμενα σκατα μου φανηκε.
Έτσι... Για εσένα (και μόνο) τσάμπα το cd της σχολής...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα προχθές το 'Γυρίστε το Γαλαξία με ωτοστόπ' στον κινηματογράφο.Πολύ καλό πως θα μπορούσε να μην είναι άλλωστε,αφού είναι πιστό στο πνεύμα του βιβλίου του Douglas Adams.Αν πάει καλά εισπρακτικά,κρίνοντας από τον τρόπο που τελειώνει η ταινία,φαντάζομαι ότι θα δούμε ταινίες βασισμένες και στα υπόλοιπα βιβία του Adams.
Οντως, αρκετα καλη μεταφορα. Ελπιζω κ γω να δουμε κ τα υπολοιπα 4 βιβλια της σειρας στη μεγαλη οθονη.
Το sin city ειναι αρκετα καλο για το ειδος του. Μην ξεχναμε οτι απευθυνεται σε ειδικο κοινο.. -
Επί 2 ώρες περιέγραφε τους πιθανούς τρόπους βασανισμού πριν από το θάνατο...
Να το χαίρεται το 'ειδικό' κοινό... Είμαι χαρούμενος που δεν είμαι μέσα σε αυτό.
-
Επί 2 ώρες περιέγραφε τους πιθανούς τρόπους βασανισμού πριν από το θάνατο...Να το χαίρεται το 'ειδικό' κοινό... Είμαι χαρούμενος που δεν είμαι μέσα σε αυτό.
Ειδικο κοινο δεν εννοω τους σαδιστες. Ειναι απολυτα κατανοητο να μην αρεσει σε καποιον που το ονομα Frank Miller δεν του λεει τπτ.. Κ γενικα ενα φιλμ δεν χαρακτηριζεται μονο απο το screenplay του. Ειναι κ σκηνοθεσια, φωτογραφια, μουσικη, ερμηνειες, ατμοσφαιρα κ πολλα αλλα..
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Να το χαίρεται το 'ειδικό' κοινό... Είμαι χαρούμενος που δεν είμαι μέσα σε αυτό.
Ειδικο κοινο δεν εννοω τους σαδιστες. Ειναι απολυτα κατανοητο να μην αρεσει σε καποιον που το ονομα Frank Miller δεν του λεει τπτ.. Κ γενικα ενα φιλμ δεν χαρακτηριζεται μονο απο το screenplay του. Ειναι κ σκηνοθεσια, φωτογραφια, μουσικη, ερμηνειες, ατμοσφαιρα κ πολλα αλλα..
Εδώ ο άλλος του ξερίζωσε τα @@...
Τι μου λες τώρα;
-
Είδα και εγώ το Sin City και δεν μπορώ να αποφασίσω αν μου άρεσε.
Από τη μία, καταπληκτική μεταφορά comics στην οθόνη σε συνδυασμό με φιλμ-νουάρ και φοβερό στυλ. Α, και εξαιρετική φωτογραφία.
Από την άλλη τι ? Το 'στυλ' τα 'πλάκωνε' όλα και δεν υπήρχε χώρος για τίποτε άλλο, ξέρετε, τα κλασσικά: σενάριο, ερμηνείες κτλ.
Τελικά μάλλον δεν μου άρεσε σαν ταινία αλλά, αν το δεί κανείς με το 'σωστό μάτι', δηλ. σαν comic, ήταν καλό
-
Εδώ ο άλλος του ξερίζωσε τα @@...Τι μου λες τώρα;
Ενταξει ειχε μερικες σκηνες hardcore οπως κ ο στρατιωτης Ραιαν, το μη αναστρεψιμος, το 8mm κ πολλα αλλα..
Φιλικη συμβουλη: αν δεν εχεις δει το oldboy ακομα, μην το δεις! -
Φίλε ping, σε παρακαλώ να μην παρεξηγήσεις το σχόλιό μου παρακάτω:
Πριν 3-4 χρόνια, μιλούσαμε ένας φίλος μου κι εγώ με έναν άλλο, cine-file (ούτε πώς γράφεται δεν ξέρω) και κουβεντιάζαμε για μία απίθανη μ@λ@κί@ που είχε προβάλει η κινηματογραφική ομάδα του Πανεπιστημίου. Ο τύπος λοιπόν την υποστήριζε με αντίστοιχα με τα δικά σου επιχειρήματα. Η απάντηση του τρίτου της παρέας, ήταν η εξής:
Ο Marc Dorcell βγάζει καλογυρισμένες τσόντες... Είναι και αυτές καλές ταινίες;
Όντως, υπάρχουν τσόντες με καλή μουσική, ατμόσφαιρα (σίγουρα), φωτογραφία, ερμηνείες και πολλά άλλα . Αλλά δεν μπορώ να τις θεωρήσω καλές ταινίες...
-
Εδώ ο άλλος του ξερίζωσε τα @@...
Τι μου λες τώρα;
Ενταξει ειχε μερικες σκηνες hardcore οπως κ ο στρατιωτης Ραιαν, το μη αναστρεψιμος, το 8mm κ πολλα αλλα..
Φιλικη συμβουλη: αν δεν εχεις δει το oldboy ακομα, μην το δεις!Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι το σενάριο ήταν 'αρρωστημένο'...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Φίλε ping, σε παρακαλώ να μην παρεξηγήσεις το σχόλιό μου παρακάτω:
Πριν 3-4 χρόνια, μιλούσαμε ένας φίλος μου κι εγώ με έναν άλλο, cine-file (ούτε πώς γράφεται δεν ξέρω) και κουβεντιάζαμε για μία απίθανη μ@λ@κί@ που είχε προβάλει η κινηματογραφική ομάδα του Πανεπιστημίου. Ο τύπος λοιπόν την υποστήριζε με αντίστοιχα με τα δικά σου επιχειρήματα. Η απάντηση του τρίτου της παρέας, ήταν η εξής:
Ο Marc Dorcell βγάζει καλογυρισμένες τσόντες... Είναι και αυτές καλές ταινίες;
Όντως, υπάρχουν τσόντες με καλή μουσική, ατμόσφαιρα (σίγουρα), φωτογραφία, ερμηνείες και πολλά άλλα . Αλλά δεν μπορώ να τις θεωρήσω καλές ταινίες...
Γιατι να σε παρεξηγησω, αλιμονο, κουβεντα κανουμε.
Εγω το εγραψα αυτο γιατι μου αρεσει να βλεπω μια ταινια καπως πιο σφαιρικα κ αναλυτικα κ να κραταω τα σημεια που υπερτερει κατα τα κριτηρια μου. Δεν θα πω ευκολα για καποια ουτε οτι ηταν χαλια ουτε οτι ηταν φοβερη. Θα πρεπει να ειναι χαλια ή φοβερη σχεδον σε ολα τα επι μερους στοιχεια της αντιστοιχα. Κ βεβαια αρκετες ταινιες μπορει να μην λενε κατι απο πλοκη αλλα να τις σωζει το καστ τους πχ ή να εχουν χαλια ερμηνειες αλλα να σου μεινει η φωτογραφια τους κτλ -
το oldboy ειναι λιγο αρρωστο...αλλα ωραιο!
-
Clive Owen rulezzzz
-
Είδα προχθές σε θερινό τα 'Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας' και μου άρεσε πάρα πολύ.Ταξιδιάρικη ταινία,που καταφέρνει να δείξει αρκετά καλά τη μεταμόρφωση του Ερνέστο Γκεβάρα σε 'Τσε'
Εκπλητική μουσική (δεν κρατήθηκα και αγόρασα και το soundtrack) που πήρε και όσκαρ. -
Την ταινία 'Enzo Ferrari' την έχετε δει; Την έχω αγοράσει σε DVD κανα δυο βδομάδες αλλά δεν την έχω δει ακόμα.
-
SIN CITY με εναν Κλαιβ Οουενς στα καλυτερα του
Το είδα εχθές.
Απλά, 2 χαμένες ώρες από τη ζωή μου... :evil:
Τι δεν σου αρεσε? Εγω βρηκα συμπαθητικο το πλέξιμο του φιλμ νουαρ με το κομιξ
Ήταν ταινία αυτό το 'πράγμα';
Και κάτι που εσένα, λόγικα, δεν θα σε αγγίζει. Εκεί που ο Γουίλις ξερίζωσε τα ...όργανα του Ρορκ εγώ 'πόνεσα'!!!
Πάντως δεν μου άρεσε καθόλου!
Εάν δεν διαβάζεις τέτοια κόμικς (που είναι ακριβώς ίδια με τη ταινία) λογικό είναι να μη σου άρεσε. Για τους άλλους που διαβάζουν κόμικς (όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως ο Frank Miller), η ταινία είναι εκπληκτική. Αγόρασα το DVD, είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο να το βλέπεις χωρίς υπότιτλους που καταστρέφουν με τη φωτεινότητά τους τη ταινία.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Την ταινία 'Enzo Ferrari' την έχετε δει; Την έχω αγοράσει σε DVD κανα δυο βδομάδες αλλά δεν την έχω δει ακόμα.Δεν μικραινεις λιγο την υπογραφη σου γιατι ξεχειλωνει την σελιδα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την ταινία 'Enzo Ferrari' την έχετε δει; Την έχω αγοράσει σε DVD κανα δυο βδομάδες αλλά δεν την έχω δει ακόμα.
Δεν μικραινεις λιγο την υπογραφη σου γιατι ξεχειλωνει την σελιδα;
Kάτι θα κάνω...
800x600 ε;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]