-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'The Saw' (ελληνικός τίτλος: 'Σε βλέπω')τι ήταν αυτό! Αξίζει λόγω πρωτοτυπίας στο σενάριο, πραγματικά 'αρρωστημένο' μυαλό αυτός που το έγραψε. Αφήνει περίεργη γεύση. Το συνιστώ πάντως
Τον 'έμπορο της Βενετίας' με Πατσίνο τον είδε κανείς???
Οντως ''αρρωστημενο'' σεναριο αλλα εκπληκτικο θριλερ ταυτοχρονα!
Σε κραταει....Ο Εμπορος δυστυχως παιζεται σε ελαχιστες αιθουσες (λογω διανομης) και δυστυχως δεν εχω προλαβει να τον δω...Εχω ακουσει καλα σχολια και ο Πατσινο λενε πως ειναι απιστευτος....Νομιζω μονο αυτο ειναι ενας πολυ καλος λογος να το δεις!
-
MAN_ON_FIRE åßíáé ðïëý êáëÞ ôáéíßá!
-
Τον Hitch να δείτε! Πολύ ευχάριστη ταινία!
Με καλή διάθεση για δυο βδομάδες θα βγείτε -
Λοιπόν ο 'Έμπορος της Βενετίας' είναι μια καλή ταινία με έναν εξαιρετικό Πατσίνο να αποδεικνύει ότι πρώτιστα είναι καλλιτέχνης και μετά 'έμπορος' (βλ.Ντε Νίρο..)
Η ταινία όμως που συστήνεται ανεπιφύλακτα προς άπαντες είναι 'Η Πτώση'.
Η ερμηνεία του Μπρούνο Γκαντζ στο ρόλο του Χίτλερ δεν χωρά σε μέτρα κριτικής,είναι απλώς απερίγραπτη.
Η ίδια η ταινία είναι πολύ καλή,γιατί δεν ωραιοποιεί τίποτε,αλλά και δεν ξεπέφτει στην εύκολη λύση του διπόλου καλός-κακός.Είναι γυρισμένη με σχεδόν ντοκυμαντερίστικη ματιά και στο τέλος κάνει κατανοητό το βαθμό που είχαν δηλητηριαστεί οι ψυχές των Γερμανών από το Ναζισμό,χωρίς κορώνες και ψευτοευρήματα.Νομίζω ότι αξίζει της προσοχής μας..
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
'The Saw' (ελληνικός τίτλος: 'Σε βλέπω')τι ήταν αυτό! Αξίζει λόγω πρωτοτυπίας στο σενάριο, πραγματικά 'αρρωστημένο' μυαλό αυτός που το έγραψε. Αφήνει περίεργη γεύση. Το συνιστώ πάντως
Αν ήταν και γιαπωνέζικο θα ήταν το θρίλερ της χρονιάς. Του λείπε όμως αυτή η γιαπωνέζικη διαστροφή
Όσο για το Hitch πάρα πολύ γέλιο -
Να πάτε στο 'cats' ρε παιδιά!!! (μένουν ακόμα 14 μέρες) μοναδική εμπειρία!!
-
Είδα χθες το 'The football factory'.Πολύ καλή ευρωπαϊκή ταινία με θέμα τον χουλιγκανισμό,τα ναρκωτικά,τη φιλία...Καθόλου βαρετό,με ουσία,ενδιαφέρον,καλές ερμηνίες...Συνιστάται!
-
'The Village', στα ελληνικά 'Σκοτεινό χωριό'...
Αποφύγετέ το πάση θυσία. Ακόμα και αν σας το χαρίσουν, προτιμήστε να κοιμηθείτε...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
'The Village', στα ελληνικά 'Σκοτεινό χωριό'...Αποφύγετέ το πάση θυσία. Ακόμα και αν σας το χαρίσουν, προτιμήστε να κοιμηθείτε...
ακριβως , μακρια ,μακρια . δεν παιζει πιο μουφα ταινια . λιπαμε τα 7 ευρο που εδωσα για να το δω στο σινεμα
-
Εδώ θα διαφωνήσουμε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ , όπως άλλωστε και όλες οι ταινίες του Σιαμαλάν: 6η αίσθηση, Άφθαρτος, Οιωνός και τώρα το σκοτεινό χωριό. ΦΟβερή ατμόσφαιρα και πολύ καλοί ηθοποιοί και πάντα το 'twist' στο τέλος. Εγώ το έχω αγοράσει και το έχω στη βιντεοθήκη μου.
-
Κι εμένα μου άρεσε, αν και το twist το προέβλεψα με επιτυχία.
-
'Το βασίλειο των ουρανών' και 'η διερμηνέας' τα χει δει κανείς;; λένε τίποτα;;
-
Το Βασίλειο του ουρανού:
αν είσαι από αυτούς που δεν χωνεύουν τον Ορλάντο Μπλουμ, εννοείται να το αποφύγεις! Εμένα μου άρεσε αρκετά, καλοί ηθοποιοί, μεσαιωνική ατμόσφαιρα, σταυροφορίες, αγγλία, ιερουσαλήμ. Αρκετό αίμα, μάχες κλπ, αλλά βγάζει ένα νόημα που αξίζει να σου μείνει: 'Δεν αξίζει να σφάζονται μεταξύ τους οι άνθρωποι για τη θρησκεία'. Τουλάχιστον εμένα αυτό μου άφησε.
-
Θα το δω δίχως συζήτηση, ευχαριστώ
-
o Διερμηνέας έτσι και έτσι.
το είδα χτες.
την επόμενη μέρα την έχεις ξεχάσει την ταινία.Αν και όχι πολύ καινούρια,προτείνω το Man on Fire.Πολύ καλό,το είδα 3 φορές μέχρι τώρα.
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
το είδα χτες.
την επόμενη μέρα την έχεις ξεχάσει την ταινία.Αν και όχι πολύ καινούρια,προτείνω το Man on Fire.Πολύ καλό,το είδα 3 φορές μέχρι τώρα.
Το Μan on fire είναι που παιζει ο Ντέτζελ Ουάσιγκον τον σωματοφύλακα της πιτσιρίκας, της Ντακότα Φάνινγκ;; αν λέμε το ίδιο το έχω δει κι εγώ και μου άρεσε πολύ
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
το είδα χτες.
Το Μan on fire είναι που παιζει ο Ντέτζελ Ουάσιγκον τον σωματοφύλακα της πιτσιρίκας, της Ντακότα Φάνινγκ;; αν λέμε το ίδιο το έχω δει κι εγώ και μου άρεσε πολύ
To ειδα χθες το βραδυ δε DVD ,πολυ καλο!! Εχει και εναλλακτικο τελος με πολυ πιο βιαιο τελος .
-
Για όσους δεν θα βγουν!!!!
Scarface με Al Pacino στα καλύτερά του μόλις ξεκίνησε στο σταρ!
-
Καλή περίπτωση!!!!Άντε θα το κάψουμε και απόψε
Ανάθεμα το διαβασμά μου!!!! -
Πριν λιγο ειδα το SAW .
Τι ηταν αυτο το πραγμα ;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]