-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Kι εσείς ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία γιατρέ μου; Για ειδοποιείτε άλλη φορά...
Ελήφθη....
Και όντως doc μου, πολύ δυνατό το KEANE...
-
Σημερα βγαινει το The Chronicles of Narnia...Επειδη δεν το διαβαζα σαν κομικ λετε να αξιζει????
-
...δυο...
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Σημερα βγαινει το The Chronicles of Narnia...Επειδη δεν το διαβαζα σαν κομικ λετε να αξιζει????Ειδα το τρεηλερ και φαινεται ενδιαφερον...Λεω να παω να το δω την επομενη εβδομαδα...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
...δυο...καλά εσύ τι μετράς τόση ώρα?
-
ειδα τον τσαρλι και τις σοκολατες του.......
μια μπουρδα και μιση........ -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Δεινοσαυροι στον King Kong?????
...Κριμα και ελεγα να πηγαινα αποψε...Πήγα για χάρη της παρέας και το σχόλιό μου είναι ένα:
Ε Λ Ε Ο Σ !
κ. Τζάκσον 3 ώρες είναι πάρα πολλές! Ειδικά όταν για 3 τέταρτα βλέπουμε τον δεινόσαυρο να παλεύει με τον γκοτζίλα και τον γκοτζίλα να παλεύει με τον γορίλα ο οποίος ταυτόχρονα παλεύει με άλλους δύο δεινόσαυρους, ενώ τους ανθρώπους τους οποίους πέταξε μέσα στον γκρεμό να τους τρώνε τα γιγαντιαία σκουλίκια και μετά να έρχονται και να τους τρώνε οι αράχνες αν θυμάμαι καλά...
και μετά πάλι τον γορίλα να παλεύει με τις γιγαντιαίες νυχτερίδες και...
Ε Λ Ε Ο Σ !
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
...Κριμα και ελεγα να πηγαινα αποψε...Πήγα για χάρη της παρέας και το σχόλιό μου είναι ένα:
Ε Λ Ε Ο Σ !
κ. Τζάκσον 3 ώρες είναι πάρα πολλές! Ειδικά όταν για 3 τέταρτα βλέπουμε τον δεινόσαυρο να παλεύει με τον γκοτζίλα και τον γκοτζίλα να παλεύει με τον γορίλα ο οποίος ταυτόχρονα παλεύει με άλλους δύο δεινόσαυρους, ενώ τους ανθρώπους τους οποίους πέταξε μέσα στον γκρεμό να τους τρώνε τα γιγαντιαία **σκουλίκια **και μετά να έρχονται και να τους τρώνε οι **αράχνες **αν θυμάμαι καλά...
Ε Λ Ε Ο Σ !
Ούτε τις αποδείξεις του Εισαγγελάτου να έβλεπες
Ευτυχώς που μας έδωσες τα φώτα σου,γιατί ετοιμαζόμουν σήμερα(παρασκευή)βράδυ να πάω να φάω ποπ κορν βλέποντάς το.
Γυροφερνω 2 εβδομάδες τώρα να δω το ''χτυποκάρδια στο Αιγαίο''του Περάκη στους χωριοσινεμαδες,αλλά ακόμα δεν τα έχω καταφέρει Δεν βρίσκω εισιτήριο ούτε ζωγραφιστό. -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ε Λ Ε Ο Σ !
κ. Τζάκσον 3 ώρες είναι πάρα πολλές! Ειδικά όταν για 3 τέταρτα βλέπουμε τον δεινόσαυρο να παλεύει με τον γκοτζίλα και τον γκοτζίλα να παλεύει με τον γορίλα ο οποίος ταυτόχρονα παλεύει με άλλους δύο δεινόσαυρους, ενώ τους ανθρώπους τους οποίους πέταξε μέσα στον γκρεμό να τους τρώνε τα γιγαντιαία σκουλίκια και μετά να έρχονται και να τους τρώνε οι αράχνες αν θυμάμαι καλά...
Ε Λ Ε Ο Σ !
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ε Λ Ε Ο Σ !
Ε Λ Ε Ο Σ !
χωσε Μαρια ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕ
-
Χτές βράδυ το Star πρόβαλε μια εξαιρετική ταινία με τίτλο 'Ξύπνημα στον εφιάλτη', πρωτότυπος τίτλος 'Jacob's Ladder'. Τίμ Ρίμπινς σε μεγάλες φόρμες, θέμα ενδιαφέρον (στρατιωτικά πειράματα στο Βιετνάμ), σενάριο πρωτότυπο (εκτός από την πρώτη και τελευταία σκηνή, τα υπόλοιπα είναι αληθινά, όνειρο, ή ακριβώς τι;). Μια ταινία που την θυμάσαι και θέλεις να την ξαναδείς μετά από καιρό με διαφορετικό 'μάτι'.
Jacob (όχι Jacob Singer, ευτυχώς)
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Χτές βράδυ το Star πρόβαλε μια εξαιρετική ταινία με τίτλο 'Ξύπνημα στον εφιάλτη', πρωτότυπος τίτλος 'Jacob's Ladder'. Τίμ Ρίμπινς σε μεγάλες φόρμες, θέμα ενδιαφέρον (στρατιωτικά πειράματα στο Βιετνάμ), σενάριο πρωτότυπο (εκτός από την πρώτη και τελευταία σκηνή, τα υπόλοιπα είναι αληθινά, όνειρο, ή ακριβώς τι;). Μια ταινία που την θυμάσαι και θέλεις να την ξαναδείς μετά από καιρό με διαφορετικό 'μάτι'.Jacob (όχι Jacob Singer, ευτυχώς)
Μαύρο, ανατριχιαστικά εφιαλτικό... ΥΠΕΡΟΧΟ!
Δεν άντεξα να το ξαναδώ όμως, με καταθλίβει...
-
Πραγματικά κορυφαίο το Jacob's Ladder... Απο τα καλύτερα έργα του Ρόμπινς και σίγουρα το καλύτερο του Λάιν (που δεν ειναι και κανένας σπουδαίος σκηνοθέτης anyway)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πραγματικά κορυφαίο το Jacob's Ladder... Απο τα καλύτερα έργα του Ρόμπινς και σίγουρα το καλύτερο του Λάιν (που δεν ειναι και κανένας σπουδαίος σκηνοθέτης anyway)Συμφωνώ απόλυτα
-
Ειδα το King Kong χτες το βραδυ και μου αρεσε παρα πολυ. Η προσοχη στην λεπτομερια ηταν εμφανεστατη απο την πλευρα του σκηνοθετη και γενικα η ταινια ειναι πολυ προσεγμενη. Για μενα, η ταινια της χρονιας μεχρι τωρα.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Y.Γ. Μόλις γύρισα απο το King Kong. Πάρα πολύ καλό. 3ώρες χωρίς ουσιαστικά να κάνει κοιλιά.
Οντως. Μου φανηκε ως 2ωρη ταινια αντι για 3 ωρες και 7 λεπτα.
-
πηγα και ειδα τη ναρνια, ωραια ταινια και αυτο το λεω εγω που μισω τους χαρυ ποτερ...αξιζει μια βολτα τωρα τα χριστουγεννα...δε ξερω τα βιβλια αμα ειναι ωραια!
-
Είδα τη 'Νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον' χθες και είναι εξαιρετική ταινία -και φυσικά, όχι για παιδιά!!
Τρυφερή, αστεία, λέει μεγάλες αλήθειες -είναι πραγματική υπέροχη....Μπορούν να το δουν άνετα και οι κύριοι -δεν πρόκειται να βαρεθούν!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Είδα τη 'Νεκρή νύφη του Τιμ Μπάρτον' χθες και είναι εξαιρετική ταινία -και φυσικά, όχι για παιδιά!!
Τρυφερή, αστεία, λέει μεγάλες αλήθειες -είναι πραγματική υπέροχη....Μπορούν να το δουν άνετα και οι κύριοι -δεν πρόκειται να βαρεθούν!
Αυτό θέλω να το δω οπωσδήποτε, αλλά όλοι κοροιδεύουν ότι είναι παιδικό!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Στην 'Ε' γράφτηκε ότι 'μπορείτε να πάρετε και τα παιδιά μαζί σας-αρκεί να μην είναι πολύ μικρά'.
Τι εννοούσε ο ποιητής;
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]