-
Αυτή την Εβδομάδα είδα τον Άγγλο Ασθενή..ΕΡΓΑΡΑ. Είδα την Λουφα Και Παραλαγή, με έκανε να γελάσω αρκετά. Τέλος είδα την Πτώση, ωραίο έργο αλλά περίμενα περισσότερα, ίσως γιατί έχω βαρεθεί πια να βλέπω έργα για τον β' Παγκόσμιο Πόλεμο...
-
Α ναι, είδα και το Μάθε Παιδί Μου Γράμματα. Πολύ καλό έργο.
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Χθές είδα το trailer (οχι teaser) του 'The Da Vinci Code' και έπαθα πλάκα φαίνεται πολύ καλή movie αν κρίνουμε και από το βιβλίο πιστεύω πως θα είναι state of the art. Υπομονή βέβαια μέχρι τις 19/05/2006 (WorldWide Premier). Για όσους θέλουν να δούν το trailer παραθέτω το link:Αυτο φαινεται πραγματικα πολυ ενδιαφερον!! Αν ειναι ανταξια του βιβλιου τοτεθα δουμε κατι πολυ καλο!!
-
Το βιβλίο ήταν κακογραμμένο. Απίστευτα βερμπαλιστικό στην αρχή και μετά γινόταν όλο και πιο βιαστικό, τόσο που στο τέλος δυσκολευόσουν να καταλάβεις τι γινόταν.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Το βιβλίο ήταν κακογραμμένο. Απίστευτα βερμπαλιστικό στην αρχή και μετά γινόταν όλο και πιο βιαστικό, τόσο που στο τέλος δυσκολευόσουν να καταλάβεις τι γινόταν.Διαφωνω (οποια εκπληξη! ) το βιβλιο ηταν αρκετα καλο, σε παρεσυρε, εγω προσωπικα βυθιστικα το διαβασα σε πολυ λιγες μερες!
-
Εγώ σε 6 ώρες. ΟΚ, είχε ενδιαφέρον, αλλά είχε προβλήματα στην αφήγηση στα τελευταία κεφάλαια. Φαίνεται ήθελε να συντομεύει γιατί είχε ήδη γίνει κουμούτσα...
-
μοδα ειναι και περασε...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Το βιβλίο ήταν κακογραμμένο. Απίστευτα βερμπαλιστικό στην αρχή και μετά γινόταν όλο και πιο βιαστικό, τόσο που στο τέλος δυσκολευόσουν να καταλάβεις τι γινόταν.
Διαφωνω (οποια εκπληξη! ) το βιβλιο ηταν αρκετα καλο, σε παρεσυρε, εγω προσωπικα βυθιστικα το διαβασα σε πολυ λιγες μερες!
Και εγω εκανα καπου 4 μερες να το διαβασω.....Αν δεν ειχα και τη δουλεια μπορει να το ειχα καταφερει και σε λιγότερες
-
Ειδα το Saw II χθες...
αν και ειχε αρκετά διαφορετικο στυλ απο το Ι δεν μπορω να πω οτι δεν μου άρεσε..Oσον αφορά το Da Vinci ειδα και γω το trailer και ανατριχιασα...ελπιζω η ταινια να ειναι ανταξια με το βιβλιο (και ας μην άρεσε στον Κωνσταντινο!!)
E όχι και η Τουρκάλα καλύτερη απο τη Βικυ!!
-
Το βιβλίο ήταν κακογραμμένο. Απίστευτα βερμπαλιστικό στην αρχή και μετά γινόταν όλο και πιο βιαστικό, τόσο που στο τέλος δυσκολευόσουν να καταλάβεις τι γινόταν.Εδώ θα συμφωνήσουμε!
Παρ'ότι διαβάζεται ευχάριστα,μια δεύτερη περισσότερο αντικειμενική ματιά επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου..
-
Και βέβαια το τέλος είναι απίστευτα 'politically correct'. Δε συνεχίζω για να μην είναι spoiler.
Ωραία πλοκή, ενδιαφέρον ανάγνωσμα παραλίας αλλά μέχρι εκεί και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω.
-
Το ίδιο γινόταν και στο 'Illuminati'. Στο τέλος που φουντώνει η δράση, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Χάνεται η μπάλα και ο τύπος πηδάει από το ένα στιγμιότυπο στο άλλο, αφήνοντας ακόμη και κενά, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι 'τώρα πώς έγινε αυτό; Πότε έγινε; Πού το γράφει;'.
-
Το ίδιο γινόταν και στο 'Illuminati'. Στο τέλος που φουντώνει η δράση, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Χάνεται η μπάλα και ο τύπος πηδάει από το ένα στιγμιότυπο στο άλλο, αφήνοντας ακόμη και κενά, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι 'τώρα πώς έγινε αυτό; Πότε έγινε; Πού το γράφει;'.Για το Illuminati θα συμφωνήσω αλλά για τον κώδικα όχι.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Εδώ θα συμφωνήσουμε!
Παρ'ότι διαβάζεται ευχάριστα,μια δεύτερη περισσότερο αντικειμενική ματιά επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου..
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Παρόλα αυτά διαβάζεται πολύ ευχάριστα και σε κρατάει. Το διάβασα σε μια μέρα αλλά δεν είχα και τι να κάνω ήμουν άρρωστος.
-
Το ίδιο γινόταν και στο 'Illuminati'. Στο τέλος που φουντώνει η δράση, δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. Χάνεται η μπάλα και ο τύπος πηδάει από το ένα στιγμιότυπο στο άλλο, αφήνοντας ακόμη και κενά, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι 'τώρα πώς έγινε αυτό; Πότε έγινε; Πού το γράφει;'.Μα δε λέω μόνο για τα κενά, με αηδίασε και ο τρόπος που επιλέγει να 'μαγειρέψει' τα θέματα και να αποδώσει ευθύνες. Όσοι το έχετε διαβάσει ξέρετε τι εννοώ.
Κατά τα άλλα η μόνη αξία των 'εργων του Μπράουν είναι οι περιγραφές των έργων τέχνης, ιστοριών, κλπ, κλπ. Αυτά καθ' εαυτά ως λογοτεχνικά έργα είναι τουλάχιστον μέτρια. Πολύ πριν τον Μπράουν ο Λεωνίδας Χατζηνικολάου έχει γράψει δύο βιβλία περίπου στο ίδιο πνεύμα, με άλλο θέμα βέβαια!
-
Στο θέμα των ευθυνών του χριστιανικού ιερατείου ΟΚ, τα ξέρουμε τι έχει συμβεί και οι ιστορικές πηγές είναι στη διάθεση όλων. Από εκεί και πέρα όμως, τα κενά στην πλοκή (ειδικά στο Illuminati) θυμίζουν Robotech.
-
Για να δουμε και το da Vinci code τι θα ειναι....Το τρεηλερ το ειδα κ μου αρεσε κ εμενα....
Η επιλογη του Τομ χανκς ως καθηγητης Λανγκτον ειναι αρκετα ενδιαφερουσα παντως...
-
θα προτιμούσα Harrison Ford
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
θα προτιμούσα Harrison FordΘεωρω πως εχει γερασει λιγο ο κυριος και οσο σοβα και να του βαλουν δεν θα δειχνει πια στην ηλικια του Λανγκτον.....
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
θα προτιμούσα Harrison Ford
Θεωρω πως εχει γερασει λιγο ο κυριος και οσο σοβα και να του βαλουν δεν θα δειχνει πια στην ηλικια του Λανγκτον.....
Συμφωνώ. Άσε ότι ο Χανκς είναι ο αγαπημένος που ηθοποιός
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]