-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αγριόφατσα έχει... Αν τη δεις απότομα όταν ξυπνήσεις μπορεί να πάθεις καρδιακό απ'την τρομάρα σου.Καλά, εσένα αμα σου κάτσει η περι ης ο λόγος έχε και κανένα υπογλώσσιο καβάντζα για όταν ξυπνήσεις.
-
Πολύ καλό το Ray, κυρίως λόγω της απίστευτης ερμηνείας του Jamie Foxx. Μόνο ο ίδιος το Ray Charles θα μπορούσε να υποδυθεί έτσι τον εαυτό του!
Έχει και μερικές συγκλονιστικές σκηνές, όπως η κηδεία του μικρού αδερφού του Ray και η γέννηση του 'Hit the road Jack' (τραγουδάρα btw).
Δείτε την, ιδιαίτερα όσοι αγαπάτε την μουσική (όχι απαραίτητα του R. Charles)...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πολύ καλό το Ray, κυρίως λόγω της απίστευτης ερμηνείας του Jamie Foxx. Μόνο ο ίδιος το Ray Charles θα μπορούσε να υποδυθεί έτσι τον εαυτό του!Έχει και μερικές συγκλονιστικές σκηνές, όπως η κηδεία του μικρού αδερφού του Ray και η γέννηση του 'Hit the road Jack' (τραγουδάρα btw).
Δείτε την, ιδιαίτερα όσοι αγαπάτε την μουσική (όχι απαραίτητα του R. Charles)...
Συμφωνώ
Φαντάσου πόσο μου άρεσε εμένα που μ'αρέσει και η μουσική του Charles -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Πολύ καλό το Ray, κυρίως λόγω της απίστευτης ερμηνείας του Jamie Foxx. Μόνο ο ίδιος το Ray Charles θα μπορούσε να υποδυθεί έτσι τον εαυτό του!
Έχει και μερικές συγκλονιστικές σκηνές, όπως η κηδεία του μικρού αδερφού του Ray και η γέννηση του 'Hit the road Jack' (τραγουδάρα btw).
Συμφωνώ
Φαντάσου πόσο μου άρεσε εμένα που μ'αρέσει και η μουσική του CharlesΚαλά, εσύ πρέπει να ξετρελάθηκες! Ο Jamie Foxx πήρε και την έγκριση του ίδιου του μακαρίτη του Ray Charles, που έδωσε το ok για να πάρει τον ρόλο, αφού τον δοκίμασε στο τραγούδι και στο πιάνο! (κάπου το διάβασα αυτό...)
-
λουφα και παραλλαγη ετσι και ετσι...αρκετα καλη για dvd,καλη για σινεμα!
χαραλαμπιδης, τσιμιτσελης για τα πανηγυρια...οι υπολοιποι αρκετα καλοι!εχει γελιο η ταινια σε γενικες γραμμες, φυσικα πεφτει και μπινελικι γιατι δεν εχουμε ιδεες...
καμια σχεση ομως με την πρωτη και αξεχαστη ταινια...
υγ. παιδες ελληνων ιτε! αυτη η τουρκαλα με τα εκπληκτικα ματια που κρυβοταν τοσο καιρο? μου φανηκε απιστευτη! καλα, η καγια εξολοθρευτηκε μπροστα της!
εμπρος για τον σαγγαριο!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
λουφα και παραλλαγη ετσι και ετσι...αρκετα καλη για dvd,καλη για σινεμα!Μας λες διακριτικα να την δουμε σε dvd??
-
αν δεν πας να τη δεις δε χανεις και τιποτα! αλλα για τζερτζελε καλη ειναι!
εχει και μερικους ωραιους ανδρες, αν ενδιαφερει μερικες αυτο!
cok guzel η τουρκαλα!
-
εχει και μερικους ωραιους ανδρες, αν ενδιαφερει μερικες αυτο!Προφανως και με ενδιαφερει
βεβαια πανω απο ολα εκτιμω τα βαθυτερα νοηματα της ταινιας, την σκηνοθεσια κλπ κλπ
-
τοτε να πανε αυτες που τις ενδιαφερει...
ας μας ερχοταν και μας καμια τετοια τουρκαλα και δε το κουνουσα ρουπι απο τη βραχονησιδα, μητε και η δευτερα παρουσια να γινοταν!
-
τοτε να πανε αυτες που τις ενδιαφερει...ας μας ερχοταν και μας καμια τετοια τουρκαλα και δε το κουνουσα ρουπι απο τη βραχονησιδα, μητε και η δευτερα παρουσια να γινοταν!
Νομιζω πως ακουσα πως η τουρκαλα στην ταινια ερωτευτηκε εναν απο την ταινια (εναν που μοιαζει με τον Γεωργουλη-αγνοω το ονομα του) ΦΥΣΙΚΑ την ερωτευτηκε κι αυτος, εγινε Χριστιανη, την ξεγραψε η οικογενεια της, και τον παντρευτηκε.
Αυτο βεβαια το εχω ακουσει σε παρεα και το χερι μου στο ευαγγελιο δεν το βαζω!
-
συνολικα ειναι 3 τουρκαλες αλλα η μια ειναι που φυσαει!!!
ναι νομιζω οτι καποιος γαμος εγινε αλλα δε ξερω ποιος με ποιαν!
α, ειδα και τον εμπορο της βενετιας με τον αλ πατσινο που δεν ειχα δει σινεμα, κλασικο αλλα ριξτε μια ματια!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τοτε να πανε αυτες που τις ενδιαφερει...
ας μας ερχοταν και μας καμια τετοια τουρκαλα και δε το κουνουσα ρουπι απο τη βραχονησιδα, μητε και η δευτερα παρουσια να γινοταν!
Νομιζω πως ακουσα πως η τουρκαλα στην ταινια ερωτευτηκε εναν απο την ταινια (εναν που μοιαζει με τον Γεωργουλη-αγνοω το ονομα του) ΦΥΣΙΚΑ την ερωτευτηκε κι αυτος, εγινε Χριστιανη, την ξεγραψε η οικογενεια της, και τον παντρευτηκε.
Αυτο βεβαια το εχω ακουσει σε παρεα και το χερι μου στο ευαγγελιο δεν το βαζω!
Εγώ κάπου το διάβασα! Δεν πρόκειται όμως για τη Αρζού, αλλά για την Χαβά, με το βεραμάν μπικίνι (στο έργο, όχι κατά κόσμον)
-
Αδιαφορο το 'Λουφα και Παραλλαγη 2'... Επιτελους, ποτε θα καταλαβουν οι Ελληνες δημιουργοι οτι με μπινελικια δεν φτιαχνεις ταινιες? Ειχε βεβαια μερικες αστειες φασεις (ο κρητικος ολα τα λεφτα) αλλα γενικα πιστευω οτι δεν απευθυνεται σε ατομα ανω των 20 χρονων.. Περιεργο που απαγορευουν την εισοδο σε παιδια κατω των 17... Μη μου πειτε οτι το κανουν για τη 'σκληρη' γλωσσα γιατι θα με πιασουν τα γελια.. Το καλοκαιρι που μας περασε επαιξα μπασκετ με κατι πιτσιρικια (το πολυ 15 χρονων) και επαθα πλακα απο τα καντηλια που κατεβαζαν!
Ειδα σε DVD το Charlie and the chocolate factory (τι λεγαμε για τις ηλικιες? ).. Μου αρεσε παρα μα παρα πολυ!
-
Επιτελους, ποτε θα καταλαβουν οι Ελληνες δημιουργοι οτι με μπινελικια δεν φτιαχνεις ταινιες?
Σωστα βρε lefo!!!....
Προσωπικα οσες ελληνικες 'παραγωγες' ειδα τα τελευταια χρονια θεωρω οτι αποτελουν παραδειγματα κακιστουz μην πω χειριστου ειδους...
Πολλες φορες αναπολω τις ελληνικες ταινιες που εβλεπα παιδι.....
Εκει ολα ηταν καλυτερα και το γελιο πηγαιο και original! -
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Αδιαφορο το 'Λουφα και Παραλλαγη 2'... Επιτελους, ποτε θα καταλαβουν οι Ελληνες δημιουργοι οτι με μπινελικια δεν φτιαχνεις ταινιες? Ειχε βεβαια μερικες αστειες φασεις (ο κρητικος ολα τα λεφτα) αλλα γενικα πιστευω οτι δεν απευθυνεται σε ατομα ανω των 20 χρονων.. Περιεργο που απαγορευουν την εισοδο σε παιδια κατω των 17... Μη μου πειτε οτι το κανουν για τη 'σκληρη' γλωσσα γιατι θα με πιασουν τα γελια.. Το καλοκαιρι που μας περασε επαιξα μπασκετ με κατι πιτσιρικια (το πολυ 15 χρονων) και επαθα πλακα απο τα καντηλια που κατεβαζαν!Ειδα σε DVD το Charlie and the chocolate factory (τι λεγαμε για τις ηλικιες? ).. Μου αρεσε παρα μα παρα πολυ!
Απο οτι εχω διαβασει λογω.. 'χασισοφυτειας' κ 'τσιγαρων' ειναι ακαταλληλο για κατω των 17. Ενταξει, χαβαλες ειναι ταινια κ αν εχεις υπηρετησει κιολας την βλεπεις με αλλο ματι.. Δεν νομιζω οτι προσπαθει ο Περακης να συγκριθει με Κοστουριτσα ή Αγγελοπουλο..
-
Ρε παιδιά μην ξεχνάτε το θέμα το οποίο πραγματευόταν η πρώτη Λούφα. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει δυνατό θέμα . Μην είμαστε άδικοι με την ταινία. Όσο για το αν έχει ιδέες ο Περάκης θα σας παραπέμψω στην ταινία 'Η Φούσκα'.
-
Ο χρήστης YELLOW_LEON έγραψε:
Ρε παιδιά μην ξεχνάτε το θέμα το οποίο πραγματευόταν η πρώτη Λούφα. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει δυνατό θέμα . Μην είμαστε άδικοι με την ταινία. Όσο για το αν έχει ιδέες ο Περάκης θα σας παραπέμψω στην ταινία 'Η Φούσκα'.+1
Έπαιζε χούντα τότες,κομουνισμοί κλπ
Άσε που και ο Κιμούλης τότε που έπαιζε,στην αρχή της καριέρας του βρισκόταν-δεν ήταν και κανα τεράστιο όνομα.Ο Περάκης στην φουσκα μου άρεσε.Εκεί που δεν βλεπόταν καθόλου ήταν σ'αυτή τη σάχλα το σηριαλάκι που αντέγραφε την άλλη σάχλα(sex and the city)
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Δεν νομιζω οτι προσπαθει ο Περακης να συγκριθει με Κοστουριτσα ή Αγγελοπουλο..Δυστυχώς δε μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον ίδιο τον (παλιό)εαυτό.
-
Χθές είδα το trailer (οχι teaser) του 'The Da Vinci Code' και έπαθα πλάκα φαίνεται πολύ καλή movie αν κρίνουμε και από το βιβλίο πιστεύω πως θα είναι state of the art. Υπομονή βέβαια μέχρι τις 19/05/2006 (WorldWide Premier). Για όσους θέλουν να δούν το trailer παραθέτω το link:
-
Ειδα κ εγω το Λουφα και παραλλαγη χθες.
Φυσικα δεν ειναι εργαρα,αλλα περνανε ευχαριστα 2 ωρες και εχει πολλες σκηνες που θα σε κανουν να γελασεις,οπως επισης και αλλες τοσες που στερουνται ευρηματικοτητας......
Ο Survivor ολα τα €
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]