-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Λοιπόν, η Λούφα2 βλέπεται ευχάριστα, χωρίς να είναι και ανεπανάληπτη -ή cult σαν την 1. Αρκετές ανακρίβειες, ηθελημένες ίσως, χωρίς να είναι και 'φέσι'. Εύστοχες 'παρατηρήσεις', αλλά και άλλες, αφελείς.
Θα συζητηθεί πάντως, οπότε μόνον απ' αυτήν την πλευρά θα έλεγα να πάτε σώνει και καλά να τη δείτε (για να έχετε ιδία άποψη).Η 'εκδίκηση της Κυρίας' πολύ δυνατή, αλλά το Old Boy ήταν ακόμη καλύτερο.
http://old-boy.blogspot.com/Την είδα τη Λουφα χθες.. Καλό εργο περναει ευχαριστα η ώρα.. Να θέσω ενα ερωτημα;; Καγιά ή 'Τουρκάλα';;;
Εγώ πάντως προτιμάω την Τουρκάλα...
-
Καγια
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΚαγιαΠολύ όμορφη είναι, αλλά έχει αυτό το κρύο πάνω της.. Η τουρκάλα 'τραγουδίστρια' για μένα ήταν κορυφαία.
-
Χθες είδα το 'Just like heaven', μετά από παρότρυνση της συμβίας φυσικά!! Λοιπόν κορίτσια, τρέξτε να το δείτε!!!
Ρομάντζο, happy end, κτλ, κτλ. Είναι τυχαίο που ήμασταν 30 άτομα στη αίθουσα και τα 25 ήταν κοπέλες?
Όσο για τα αγοράκια συνιστώ το Saw II. Αν έχετε δει το I και σας αρέσουν αυτού του είδους θρίλλερ, θα ξετρελαθείτε. Πολύ καλό!! -
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Χθες είδα το 'Just like heaven', μετά από παρότρυνση της συμβίας φυσικά!! Λοιπόν κορίτσια, τρέξτε να το δείτε!!!
Ρομάντζο, happy end, κτλ, κτλ. Είναι τυχαίο που ήμασταν 30 άτομα στη αίθουσα και τα 25 ήταν κοπέλες?
Όσο για τα αγοράκια συνιστώ το Saw II. Αν έχετε δει το I και σας αρέσουν αυτού του είδους θρίλλερ, θα ξετρελαθείτε. Πολύ καλό!!Σε μας ηταν 50-50 αντρες-γυναικες......Παντως απο τα σχολια στο φουαγιε δεν τους χαλασε η ταινια (...αγορια ισως φταιει και το Χριστουγεννιατικο κλιμα )
Για το Saw II το μονο σχολιο μου(ξανα) ειναι οτι απλα προκειται για ενα εξυπνα γυρισμενο splatter (ουδεμια σχεση με τη φαση του πρώτου μέρους)........
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Όσο για τα αγοράκια συνιστώ το Saw II. Αν έχετε δει το I και σας αρέσουν αυτού του είδους θρίλλερ, θα ξετρελαθείτε. Πολύ καλό!!Mαρεσει η παροτρυνση κατα φυλο!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όσο για τα αγοράκια συνιστώ το Saw II. Αν έχετε δει το I και σας αρέσουν αυτού του είδους θρίλλερ, θα ξετρελαθείτε. Πολύ καλό!!**Mαρεσει η παροτρυνση κατα φυλο! **
Αφού θεωρώ (στατιστικά πάντα) ότι το Just like Heaven θα αρέσει στα κοριτσάκια, σκέφτηκα να μην αφήσω τα αγοράκια παραπονεμένα!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Όσο για τα αγοράκια συνιστώ το Saw II. Αν έχετε δει το I και σας αρέσουν αυτού του είδους θρίλλερ, θα ξετρελαθείτε. Πολύ καλό!!**Mαρεσει η παροτρυνση κατα φυλο! **
Αφού θεωρώ (στατιστικά πάντα) ότι το Just like Heaven θα αρέσει στα κοριτσάκια, σκέφτηκα να μην αφήσω τα αγοράκια παραπονεμένα!!
Παντως αγορακια και κοριτσακια να πανε μαζι στο σινεμα δεν παιζει........
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Καλα εκανες!! Ετσι ειμεθα ολοι ευχαριστημενοι!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Παντως αγορακια και κοριτσακια να πανε μαζι στο σινεμα δεν παιζει........Όχι χωρίς ο ένας απ'τους δύο να θυσιαστεί.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Παντως αγορακια και κοριτσακια να πανε μαζι στο σινεμα δεν παιζει........
Όχι χωρίς ο ένας απ'τους δύο να θυσιαστεί.
Μόνο ένας άντρας θα μπορούσε να καταλάβει τί εννοώ...
Εύγε kyan!!! -
Εγω παντως ευχαριστως θα παω να δω το saw χωρις καθολου να θυσιαστω!! Θελω και μαλιστα πολυ!! Επισης και το άλλο το 'γυναικειο' αμα θελησω να το δω δεν θα παρω το εταιρον ημισυ, γι'αυτο υπαρχουν οι φιλες!! Κι ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω παντως **ευχαριστως θα παω να δω το saw **χωρις καθολου να θυσιαστω!! Θελω και μαλιστα πολυ!! Επισης και το άλλο το 'γυναικειο' αμα θελησω να το δω δεν θα παρω το εταιρον ημισυ, γι'αυτο υπαρχουν οι φιλες!! Κι ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!Θα είσαι δλδ μία από αυτές τις υπέροχες τσιριχτές γυναικείες φωνούλες που σε κάθε 'τρομακτική' σκηνή αναφωνούσαν εν χορώ 'Αααααααα....'.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω παντως ευχαριστως θα παω να δω το saw χωρις καθολου να θυσιαστω!! Θελω και μαλιστα πολυ!! Επισης και το άλλο το 'γυναικειο' αμα θελησω να το δω δεν θα παρω το εταιρον ημισυ, γι'αυτο υπαρχουν οι φιλες!! Κι ετσι ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι!!Και εγω το ειδα χωρις θυσιες και στην παρεα ηταν και αλλες κοπελες
Βεβαια θα πρεπει να παψουμε να βαζουμε ταμπελες 'γυναικειο' -'αντρικο' και αυτο γιατι θα φτασουμε ολοι μας να συναντιομαστε μια στο τοσο και οι αιθουσες θα γινουν θηλεων και αρρενων .........
Με λιγη καλη θεληση ολα γινονται.....Αρκει να υπαρχει αυτη η θεληση
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Θα είσαι δλδ μία από αυτές τις υπέροχες τσιριχτές γυναικείες φωνούλες που σε κάθε 'τρομακτική' σκηνή αναφωνούσαν εν χορώ 'Αααααααα....'.Ναι
-
Βεβαια θα πρεπει να παψουμε να βαζουμε ταμπελες 'γυναικειο' -'αντρικο' και αυτο γιατι θα φτασουμε ολοι μας να συναντιομαστε μια στο τοσο και οι αιθουσες θα γινουν θηλεων και αρρενων
περιγραφεις ενα ζοφερο μελλον στυλ blade runner!
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Βεβαια θα πρεπει να παψουμε να βαζουμε ταμπελες 'γυναικειο' -'αντρικο' και αυτο γιατι θα φτασουμε ολοι μας να συναντιομαστε μια στο τοσο και οι αιθουσες θα γινουν θηλεων και αρρενων .........Με λιγη καλη θεληση ολα γινονται.....Αρκει να υπαρχει αυτη η θεληση
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω -εν μέρει. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μια γλυκανάλατη αισθηματική κομεντί και δεν είμαι και απ'τους πιο δασύτριχους άνδρες. Το συγκεκριμένο είδος ταινών απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.
-
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω -εν μέρει. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μια γλυκανάλατη αισθηματική κομεντί και δεν είμαι και απ'τους πιο δασύτριχους άνδρες. Το συγκεκριμένο είδος ταινών απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες
αντε καλε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Βεβαια θα πρεπει να παψουμε να βαζουμε ταμπελες 'γυναικειο' -'αντρικο' και αυτο γιατι θα φτασουμε ολοι μας να συναντιομαστε μια στο τοσο και οι αιθουσες θα γινουν θηλεων και αρρενων .........
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω -εν μέρει. Δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μια γλυκανάλατη αισθηματική κομεντί και δεν είμαι και απ'τους πιο δασύτριχους άνδρες. Το συγκεκριμένο είδος ταινών απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες.
Σορυ αλλα δεν σου ειπαμε να το κανεις καθε μερα αυτο....
Τωρα αν δεν μπορεις να κανεις στη φεξη και στη χαση μια υποχωρηση απλα και μονο για να εισαι με τον ανθρωπο σου τι να πω....Δικαιωμα σου και καλα κανειςΟταν περνουν τα χρονια παντως, οι ανθρωποι μεγαλωνουν και ο χρονος λιγοστευει λογω υποχρεωσεων πιστεψε με προτιμω να δω το Saw και το 1 και το 2 παρα το οτι δεν μου ειπαν και τιποτα σαν εργα, απλα και μονο για μπορω να ειμαι με τον ανθρωπο μου
Εντελως φιλικα
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Σορυ αλλα δεν σου ειπαμε να το κανεις καθε μερα αυτο....
Τωρα αν δεν μπορεις να κανεις στη φεξη και στη χαση μια υποχωρηση απλα και μονο για να εισαι με τον ανθρωπο σου τι να πω....Δικαιωμα σου και καλα κανειςΟταν περνουν τα χρονια παντως, οι ανθρωποι μεγαλωνουν και ο χρονος λιγοστευει λογω υποχρεωσεων πιστεψε με προτιμω να δω το Saw και το 1 και το 2 παρα το οτι δεν μου ειπαν και τιποτα σαν εργα, απλα και μονο για μπορω να ειμαι με τον ανθρωπο μου
Εντελως φιλικα
Someone needs a hug!!!!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]