-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Όπου να ' ναι βγαίνει αίθουσες μια νέα ταινία από το σκηνοθέτη του 'Old Boy' αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τίτλο.
Τι ήταν κι αυτό... Βγήκα από την αίθουσα με το στόμα ανοιχτό Πολύ πρωτοποριακό.
Το ίδιο είχα πάθει με το Fight Club και παλιότερα με το Breaking the Waves του Τρίερ (τώρα αυτόν τον ξέρω και τον περιμένω)Αυτό το 'τον ξέρω και τον περιμένω' είναι συνήθως που σε παραπλανεί και σε απογοητεύει στο τέλος.
Θυμάμαι και το Σιάμαλαν με το 'Σκοτεινό Χωριό' πόσο αντίστοιχο του 6η αίσθηση ήταν...
Exεις απόλυτο δίκιο. **Μιλάμε για μεγάλη απάτη!! ** (όχι ότι το 'ο οιωνός' πήγαινε πίσω, αλλά αυτό παρα-ήταν)
Ας ελπίσουμε ότι ο Κορεάτης θα συνεχίσει στό ίδιο μοτίβο. -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Αυτό το 'τον ξέρω και τον περιμένω' είναι συνήθως που σε παραπλανεί και σε απογοητεύει στο τέλος.Πάντως ο Τριερ 'μετά' δε με απογοήτευσε. Το αντίθετο!
Να σου πω την αλήθεια ο Σιαμαλαν δεν μου εκανε και καμια φοβερή εντυπωση. Καλή ταινία η '6η αισθηση', ΟΚ αλλά δεν εμοιαζε λίγο, στο πιο καλλιτεχνικό και glamorous έστω, με επεισόδιο του Twilight Zone;
Βασίστηκε περισσότερο στην έκπληξη παρά στην ουσία -
Καλός ο Trier του breaking the waves,αλλα όταν μιλάμε για dogma95 να μην ξεχνάμε τον,κατά τη γνώμη μου κορυφαίο,Thomas Vinterberg και το 'φεστεν'.Μια από τις καλύτερες ταινίες της προηγουμενης δεκαετίας.
Πως σας φάνηκε το 'Dear Wendy'σκηνοθεσία Vinterberg,σενάριο Trier?
Συμφωνώ για old boy,φοβερή ταινία,περιμένω και εγώ την καινούρια δουλειά του Chan-wook Park με τίτλο 'Sympathy for Lady Vengeance'. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ήταν μια σχετικά καλή ταινία ΙΜΗΟ. Δεν έχω δει ΠΟΤΕ το ΝτεΝίρο και να πώ 'ήταν για κλάμματα', ο άνθρωπος είναι ΚΟΛΟΣΣΟΣ!'Το Κρυφτό'! Αυτή η ταινία με την πιτσιρίκα Ντακότα Φάνιγκ. Ο DeNiro είναι για κλάματα σ' αυτήν την ταινία. Δυστυχώς....
'Σε Βλέπω'. Υπόψιν δε ότι τέτοιες αηδίες που περιγράφει η ταινία ούτε ο πιο αρρωστημένος πραγματικός εγκληματίας δεν κάνει.
Πάντα, μα πάντα, η ζωή ξεπερνάει και την μεγαλύτερη φαντασία... Οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος!
-
Ο χρήστης Nada! έγραψε:
Πως σας φάνηκε το 'Dear Wendy'σκηνοθεσία Vinterberg,σενάριο Trier?Δεν το έχω δει. Αμα είναι Βιντερμπεργκ-Τριερ i must...
-
Να σου πω την αλήθεια ο Σιαμαλαν δεν μου εκανε και καμια φοβερή εντυπωση. Καλή ταινία η '6η αισθηση', ΟΚ αλλά δεν εμοιαζε λίγο, στο πιο καλλιτεχνικό και glamorous έστω, με επεισόδιο του Twilight Zone;
Βασίστηκε περισσότερο στην έκπληξη παρά στην ουσίαΈχω ακριβώς την ίδια άποψη,ο Σιαμαλαν δεν έχει δείξει δείγματα μεγάλου σκηνοθέτη.Το 'στη Sense' ήταν απλά entertaining,τα 'sign' και 'village' δεν είχαν ούτε καν αυτό το στοιχειο.
Το 'dear wendy' έμεινε για πολύ λίγο καιρό στις αίθουσες της αθηνας,απότι μου είπαν.Πάντως έχει ιδέες και πολύ καλή ρoή,δεν μιλάμε για αριστούργημα αλλα σίγουρα για πολύ αξιόλογη ταινία.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Όπου να ' ναι βγαίνει αίθουσες μια νέα ταινία από το σκηνοθέτη του 'Old Boy' αλλά δυστυχώς δε θυμάμαι τίτλο.
Τι ήταν κι αυτό... Βγήκα από την αίθουσα με το στόμα ανοιχτό Πολύ πρωτοποριακό.
Το ίδιο είχα πάθει με το Fight Club και παλιότερα με το Breaking the Waves του Τρίερ (τώρα αυτόν τον ξέρω και τον περιμένω)To αυτο με το das experiment..
Das experiment!!! A-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ έργο, ΠΟΛΥ δυνατό!
Αν είναι ο 'Κώδικας Τιμής' από τις χειρότερες ταινίες, αναρωτιέμαι τι είναι άραγε τα Spiderman, τα Rocky, τα Rambo και τα Terminator
Καλά τα άλλα, αλλά τουλάχιστον τα Terminator I και ΙΙ ήταν ΠΟΛΥ καλά, ΠΟΛΥ μπροστά από την εποχή τους σε σενάριο, σύλληψη και εκτέλεση. Φριχτές μελλοντολογίες για το πόσο μαύρο μπορεί να είναι το εγγύς μέλλον αν η ανθρωπότητα ξεφύγει. Το ΙΙΙ, δεν το σχολιάζω καν, μεγάλη αποτυχία που δοκίμασαν να συνεχίσουν τα πολύ καλά δύο πρώτα μέρη.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
είδα πριν από λίγο το 'χαρουμενα χριστούγεννα'. Φοβερή ταινία, μου άρεσε απίστευτα και με άγγιξε. Η ταινία αναφέρεται στην 'αδελφοποιήση' των στρατευμάτων της Γαλλίας-Αγγλίας-Γερμανίας κατά την διάρκεια του α' παγκοσμίου πολέμου. Δεν λέω τίποτα άλλο, φοβερή ταινία (ξανά)!
Πώς και πώς περίμενα ένα review για αυτή την ταινία.
Θα τη δω.Σε καλή στιγμή την είδα λοιπον! Θέλω να μάθω τί ακριβώς έγινε, γιατί λέει ότι βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Η ουμανιστική διάσταση ενός κατά τα άλλα μακάβριου θέματος. Σε κάνει να σκέφτεσαι... Αυτα έπρεπε να μας διδάσκουν στον σχολείο ρε γμτ.
-
Ε τι να κάνουμε, όταν ήταν 12 χρονών κάποιοι δεν έβλεπαν Rambo, Terminator και Rocky...
Έβλεπαν ταινίες στυλ, τα απομηνάρια μιας μέρας, δωμάτιο με θέα και τέτοια.Πρέπει να το σεβαστούμε...
-
Ειδα το 'Σχεδιο Πτησης' με την Foster. Ειναι απο τα εργα που τα βλεπεις απλα για να περασει η ωρα σου και δεν ασχολεισαι αλλο...
Οσο για προχθες, αντι για τον 'κωδικα τιμης' ειδα το 'Game' με τον Michael Douglas στην ΝΕΤ. Ειχα δει μονο την αρχη καποτε και προχθες ειπα να κατσω να δω τι λεει. Αρκετα καλη ταινιουλα. Σε κραταει καθηλωμενο μπροστα στην TV.. Το τελος ειχε γελιο..
-
Καλά το σχέδιο πτήσης είναι άστα να πάνε...
Αξίζει λίγο ο Sean Bean, αν και εμφανίζεται λίγο.Το The Game όντως είναι πολύ καλό.
Τις τρεις τελευταίες φορές που νίκοιασα DVD, έπεσα σε τρεις απίστευτα ηλίθιες ταινίες. Η πρώτη ήταν η Θανάσιμη Απειλή, η δεύτερη το Batman Begins και η τρίτη ο Iznogood...
-
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
http://www.apple.com/trailers/disney/cars/Κορυφή!! Αν και θα βγει 9 Ιουνίου
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ο Ντε Νίρο υπό ποια έννοια ήταν για κλάματα;
Σίγουρα υπερβολικό το σχόλιό μου αλλά η ταινία μου φαίνεται τόσο άθλια που μαζί της βουλιάζει και όποια προσπάθεια του Ντε Νίρο.
-
Ο χρήστης ALEX SSGTi έγραψε:
Το The Game όντως είναι πολύ καλό.Εξαιρετικο εργο.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Το The Game όντως είναι πολύ καλό.
Εξαιρετικο εργο.
+1 κι από μένα!
Επίσης, Burne Identity με τον Mat Damon!
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Το The Game όντως είναι πολύ καλό.
Εξαιρετικο εργο.
Ίσως αν την βλέπεις πρώτη φορά.Αν την ξαναδείς,θα διαπιστώσεις πολλές ατέλειες.
Απλά έχει πρωτότυπο σενάριο,γρήγορη εξέλιξη και δεν τις καταλαβαίνεις.
Πάντως βλέπεται ευχάριστα.Ένα παρα πολύ καλό εργάκι είναι το ''Malholand Drive''του David Lynch.Respect
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ένα παρα πολύ καλό εργάκι είναι το ''Malholand Drive''του David Lynch.RespectΜην μου πεις ότι είναι εκείνο που δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτα!!!!!!
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ένα παρα πολύ καλό εργάκι είναι το ''Malholand Drive''του David Lynch.Respect
Επιτελους ενας ανθρωπος που εχει επαφη με την 7η τεχνη! Οσους εστειλα να το δουν ακομα με βριζουν οι ασχετοι!
-
Απίστευτη ταινία..
Πρέπει οπωσδήποτε να την δεις και 2η και 3η φορά για να συλλάβεις όλο το μεγαλείο του Lynch και την σκηνοθετική ιδιομορφία της ταινίας.Ο τύπος δεν παίζεταιΚαι καθόλου όμως να μην την κατάλαβες,έχει μια σκηνή μέσα,η οποία,για να ρίξουμε και λίγο το επίπεδο,αποκλείεται να σε άφησε αδιάφορο...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]