-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Μπράβο είσαι μαγκάς.. Φαντάζομαι ότι το ξέρεις πως στο ύψος του φάρου, μεθυσμένα 17χρονα διασχίζουν κάθετα την κηφισσίας λίγο πριν την γέφυρα..
Δε πειραζει τοτε, εγω τα 230 κατω απο τη γεφυρα του village τα επιασα
Και να φανταστώ πως αμέσως προ και μετά της γέφυρας ήσουν με διψήφια ταχύτητα ε;;
Ε, ρε επιταχύνσεις το Κροσφάιρ! Τύφλα να'χει ο ΚΙΤ (για να μένουμε στα αμερικάνικα...) -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μα κι εσυ μονο με 210 πηγαινες? Aμα πηγαινες με 260 δε θα σε πιανανε και τα ρανταρ (μεχρι 260 πιανουν, μετα βγαζουν error)
Είχε κάνει το TopGear μία εκπομπή σχετικά μ'αυτό το θέμα! Δοκίμαζαν ραντάρ μου τραβούν φωτογραφίες σε διάφορες ταχύτητες και συμπέραναν ότι μετά τα 250 δε προλαβαίνει καθόλου να σε φωτογραφήσει!
To έχω στο βίντεο. Νομίζω πως ήταν αρκετά παραπάνω, μπορώ να το δω και να σου πω...
Πάντως αυτό ήταν για τα φωτογραφικά σταθερής τοποθέτησης, όχι για τα χειρός. -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
αντε! καιρος ηταν! να αγιασει το χερι του δικαστη που εδωσε τετοια ποινη!
Μελι εφαγα, οπου και να σας πιασανε, και ευθεια της Θηβας ακομα, μετρημενα 210, σημαινει κοντερ ~230-240... ΕΛΕΟΣ που εχεις και παραπονο που δεν σε κλεισαν σε κανενα μπουντρουμι.Για το όλο περιεχόμενο της δημοσίευσής σου συμφωνώ.
Παρατήρηση για τα κοντερίσια όμως: Με την 156 στη Γερμανία πήγαινα με 210 (ένδειξη GPS) και στο κοντέρ είχα 215-220 με την θερινή διάσταση ελαστικών (τα χειμερινά μου έχουν λίγο μικρότερη περιφέρεια και αυξάνει το σφάλμα). Δεν είναι απαραίτητο να έχεις τόσο μεγάλη απόκλιση. -
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Χθες, 230 στην Κηφισιας με το Crossfire! Χωστε τα μου!
Ειδα ενα Crossfire παρκαρισμενο χτες βραδυ στην Κηφισια (στο εμπορικο). Εσυ ησουν?
Πιθανον η αδερφη μου...το ειχε τσιμπησει χθες και προχθες! Και ανεβαινει και πεζοδρομια παρολες τις 19αρες πισω ζαντες!! Αμα δεις κανενα crossfire σε πεζοδρομιο κανε κανενα pm να εχω και λογο να της τα ψαλλω!
Υ.Γ. Ρε μαγκες με τι οχηματα πιανετε τισ 320αρες? Εγω μια φορα εχω τρακοσαρισει με SLR γνωστου και τα ειδα ολα...
Που να τρακοσαρίσεις πάνω σε Hayabusa. Θα δεις κι άλλα......
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αναλογα με τις συνθηκες παιδες...ΑΝΑΛΟΓΑ με τις συνθηκες. Μην πιανεστε απο το 'Αθηνων-Πατρων' γιατι το '7 το απογευμα στα στροφες της Αιγειρας', με το '4 τα ξημερωματα στην ευθεια των Μεγαρων' εχει τεραστια διαφορα... Πειτε μου, σαν διαμορφωση του δρομου και μονο και σε περιπτωση ελαχιστης κινησης, τι εχει να ζηλεψει η Autobahn απο τις ΕΟ Πατρων και Λαμιας στις μεγαλες ευθειες των? Γιατι εκει να ειναι unrestricted και εδω να κανετε τα 210 τοσο μεγαλο θεμα, ΑΜΑ οι συνθηκες ηταν ιδιες?Λοιπόν, ας αρχίσουμε...
1-Συντελεστής τριβής ασφάλτου μετά τον 1ο χρόνο τοποθέτησης. Όση σχέση έχει το μήλο με τη μπριζόλα...
2-Η ρύση του δρόμου, όπου εκεί είναι σταθερή και μελετημένη, εδώ μπορεί να τραβάει εδώ και μετά εκεί
3-Η ομαλότητα του δρόμου, το πόσους κυματισμούς έχει. Για να νιώσεις στην Ελλάδα (πχ στα Μέγαρα προ νέας ασφαλτόστρωσης) όσους κυματισμούς νιώθεις στην Άουτομπαν με 220 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ, θα πρέπει να μην ξεπεράσεις τα 80 στην Ελλάδα... Και αν στην Γερμανία έχει ανωμαλίες (λιγότερες του Ελληνικού μέσου όρου!!!) ο δρόμος θα μπει σήμα πως η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται στα 120 λόγω ανωμαλιών, και θα είναι προτεραιότητα το να επιδιορθωθεί.
4-Το πλάτος των λωρίδων, συνήθως εκεί μεγαλύτερο.
5-Το πλάτος αριστερά της αριστερής λωρίδας μέχρι την μπαριέρα / τοιχείο, για τυχόν διορθώσεις
6-Οι άλλοι οδηγοί που θα συναντήσεις. Με παιδεία, ετοιμότητα, σωστά αυτοκίνητα και όχι ηλίθιο ανταγωνισμός (στυλ ποιός είσαι εσύ με την Πόρσε που θα με περάσεις, ξέρεις τι τούμπανο είναι το Ραλί μου;).Όπως βλέπεις θεώρησα ιδανικές συνθήκες, δηλαδή όχι πως εδώ αν έβρεξε πρόπερσι μπορεί να έχει κρατήσει νερά στις λακούβες, όχι τι θα γίνει αν έχει στροφές (γιατί χλωμό να πας με 300 στην ευθεία και μετά φρένα για 120 στις στροφές...) κλπ κλπ κλπ...
Οπότε η σύγκριση είναι μάλλον άτοπη.
Δειτε τα πραγματα λιγο πιο ανοιχτομυαλα, μην πιανεστε απο ενα νουμερο γιατι το νουμερο απο μονο του δεν λεει τιποτα απολυτως.
ΥΓ Σας καθαριζω ολους, 310 κοντερισια στο τελειωμα της Συγγρου (πολυ αργα το βραδυ καθημερινης με καταλληλο αυτοκινητο, ημασταν το μοναδικο αυτοκινητο στον δρομο οσο μακρυα μπορουσε να δει το ματι...). Τωρα βριστε με, αλλα οποιοσδηποτε που γουσταρει εστω και λιγο τα αυτοκινητα το ιδιο θα εκανε αμα του δινοταν η ευκαιρεια να οδηγησει τετοιο αυτοκινητο
Για εκείνον που πήδηξε την μπαριέρα νύχτα και τον σκότωσε η Α147 ξέρεις;
Ναι, ξέρω, αθωώθηκε η 147 (με 310 αμφιβάλλω...), αν εσύ μπορείς να ζήσεις με κάτι τέτοιο στη συνείδησή σου...
Υ.Γ. με 310 κάνεις πάνω από 85 μέτρα το δευτερόλεπτο, μέσος χρόνος αντίδρασης, κοινός αφρενάριστος, με ορατότητα αμφίβολο αν είναι όντως αρκετά μεγαλύτερη για να δεις σκοτεινό εμπόδιο έστω και με το δρόμο φωτισμένο όπως είναι, και με απόσταση φρεναρίσματος δυσθεώρητη.
Δε νομίζω να προλάβαινες κανένα πάππο που θα πηγαίνει όπως κι όπου με τα φώτα 'νυσταγμένα και βαριά'. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Υ.Γ. με 310 κάνεις πάνω από 85 μέτρα το δευτερόλεπτο, μέσος χρόνος αντίδρασης, κοινός αφρενάριστος, με ορατότητα αμφίβολο αν είναι όντως αρκετά μεγαλύτερη για να δεις σκοτεινό εμπόδιο έστω και με το δρόμο φωτισμένο όπως είναι, και με απόσταση φρεναρίσματος δυσθεώρητη.
Δε νομίζω να προλάβαινες κανένα πάππο που θα πηγαίνει όπως κι όπου με τα φώτα 'νυσταγμένα και βαριά'.Έφτασες στο σημείο όπου δε χωράει καμιά αντίρρηση. Εκεί δηλαδή όπου τα αριθμητικά δεδομένα δεν αντιμετωπίζονται με καμιά λογική της κακιάς ώρας.
Επειδή τα έχω γράψει κι εγώ αυτά σε παλιότερα μηνύματα, να περιμένεις απάντηση του τύπου:
- Έλα μωρέ τώρα, αν ήταν να φοβόμαστε ότι θα τύχει το ένα ή το άλλο δεν θα κινούμασταν πουθενά, δεν θα περπατούσαμε, δεν θα χαιρόμασταν τη ζωή μας.
Με τις υγείες μας. -
230 μέσα στην πόλη!!!!!
Καλά είσαι γαμάτος, κορυφαίος, ο καλύτερος στην πίατσα, μιλάμε είσαι ο ήρωας μου.
310 ακόμα καλύτερος να φτιάξουμε και άγαλμα
Ρε δεν σοβαρευόμαστε λέω εγώ.Οι δρόμοι της πόλης δεν είναι πίστες dragster. Να σας δώ τι θα κάνετε αμα σας πεταχτεί κανένας πεζός ή αμάξι από το πουθενά.
-
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.......
3 ΛΩΡΙΔΕΣ, ΔΙΑΖΩΜΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΔΕΙΟΣ, ΜΕ PEUGOET RALLYE .
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΟΥΜΦΙΞΕΙ ΜΑΓΚΕΣ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ !!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δε νομίζω να προλάβαινες κανένα πάππο που θα πηγαίνει όπως κι όπου με τα φώτα 'νυσταγμένα και βαριά'.Έφτασες στο σημείο όπου δε χωράει καμιά αντίρρηση. Εκεί δηλαδή όπου τα αριθμητικά δεδομένα δεν αντιμετωπίζονται με καμιά λογική της κακιάς ώρας.
Επειδή τα έχω γράψει κι εγώ αυτά σε παλιότερα μηνύματα, να περιμένεις απάντηση του τύπου:
- Έλα μωρέ τώρα, αν ήταν να φοβόμαστε ότι θα τύχει το ένα ή το άλλο δεν θα κινούμασταν πουθενά, δεν θα περπατούσαμε, δεν θα χαιρόμασταν τη ζωή μας.
Με τις υγείες μας.Ατυχήματα πάντα θα γίνονται, το θέμα είναι να τα μειώσουμε.
Μου θυμίζει την στιχομυθία κάθε σάββατο βράδυ που είχα με τον πατέρα μου σχετικά με την έξοδο μου.Πατ: Τι ώρα να έρθω να σε πάρω?
Εγω: Θα πάρω ταξί.
Π: Γιατί να πάρεις ταξί? Αφού σου λέω ότι θα 'ρθω εγώ.
Ε: Γιατί να μην πάρω ταξί?
Π: Γιατί να ρισκάρουμε?
Ε: Τι ρισκάρουμε?
Π: Να κινδυνεύεις από όλους τους μαλάκες που κυκλοφορούν στους δρόμους.
Ε: Μα και νωρίς όταν βγαίνω οι ίδιοι μαλάκες κυκλοφορούν στους δρόμους.
Π: Ναι, αλλά δεν κάνουν κάθε λογής μαλακίες (προφανώς εννοούσε 230 στην κηφισσίας) και δεν είναι μεθυσμένοι. Και οι ταξιτζήδες δεν είναι το βράδυ τόσο κουρασμένοι όσο το πρωί.Και εγώ κάπου εκεί σταμάταγα γιατί είχε δίκιο και αν του πήγαινα κόντρα ήταν πιθανό να χάσω την έξοδο μου.
Εν κατακλείδι, αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να προσπαθούμε να μειώσουμε τον κίνδυνο όσο το δυνατόν περισσότερο. Και δεν τον μειώνεις πηγαίνοντας με 230 στην κηφισσίας το βράδυ αλλά πηγαίνοντας με 230 έξω από την πόλη (όπου ρισκάρεις μόνο την δική σου ζωή) ή ακόμα καλύτερα σε κάποια πίστα.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρεσαι φίλε 10000. Ολοι μας σαν οδηγοί, ακόμα και οι πιο νομιμόφρονες, παίζουμε κρυφτούλι με την αστυνομία (ποιός δεν έχει παρκάρει παράνομα ? ποιός δεν έχει παραβεί όριο των 50 πηγαίνοντας με 90, ακόμα και μέσα σε πόλη (πόσο όριο έχει η Κηφισίας ?)). Δεν βλέπω γιατί να διαμαρτυρόμαστε αν μας πιάσουν και μας επιβάλλουν τις νόμιμες (διότι, απ΄ ό,τι αποδεικνύεται, οι κατασχέσεις δεν είναι νόμιμες) ποινές ? Παίξαμε και χάσαμε κύριοι και 'φοράμε παντελόνια' για να υποστούμε τις συνέπειες.
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: 230 στην Κηφισίας είναι (ΙΜΗΟ) εγκληματικά. 210 εκεί που λέει ο 10000 ή 300 στο Κατερίνη-Θεσσαλονίκη δεν είναι πια κάτι το τόσο τρομερό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων: 230 στην Κηφισίας είναι (ΙΜΗΟ) εγκληματικά. 210 εκεί που λέει ο 10000 ή 300 στο Κατερίνη-Θεσσαλονίκη δεν είναι πια κάτι το τόσο τρομερό.300??? 300 ολόκληρα χ.α.ω???
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά με 300, όχι πουλάκι αν πετύχεις, εφημερίδα να πατήσεις (που λέει ο λόγος), 'έγινες'!
-
Πάρτε κάνα smart να σωθείτε...
Εγώ με το προηγούμενο αυτοκίνητο μου είχα κάνει ουκ ολίγα τρελά 200+++.
Σε άδειους δρόμους βέβαια.
Τώρα πήρα smart και δε μπορώ να πάω πάνω απο 140... -
Κοντά 300 είχε πιάσει σε εκπομπή σε Ε.Ο. κοντά στη Θεσσαλονίκη ο Χάρη Θεοφράστου του 'Επί Τροχών' με Porsche.
Καλός παπάρας και του λόγου του. Του εύχομαι να ζήσει η πεθερά του χίλια χρόνια. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κοντά 300 είχε πιάσει σε εκπομπή σε Ε.Ο. κοντά στη Θεσσαλονίκη ο Χάρη Θεοφράστου του 'Επί Τροχών' με Porsche.
Καλός παπάρας και του λόγου του. Του εύχομαι να ζήσει η πεθερά του χίλια χρόνια.Μόνο αν τη λένε Ελπίδα (που πεθαίνει τελευταία)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλός παπάρας και του λόγου του. Του εύχομαι να ζήσει η πεθερά του χίλια χρόνια.Δηλαδή ρε manosk αν ήσουν στον συγκεκριμένο δρόμο με Porsche δε θα το πατούσες καθόλου το ρημάδι το γκάζι?? Ο Συγκεκριμένος δρόμος απο Κατερίνη είναι ατελείωτη ευθεία και με καλό οδόστρομα! Ρε παιδιά μη το παίζουμε αναμάρτητοι όλοι........
-
Μωρέ θα το πάταγα. Όμως δεν θα υπερηφανευόμουν γι'αυτό, ούτε θα το έβγαζα φόρα παρτίδα στην τηλεόραση.
Περνάω το όριο ταχύτητας αρκετές φορές (όχι βέβαια κάνοντας τρέλες), αλλά αν με πιάσουν δεν θα γκρινιάξω μετά. Ούτε θα χαρακτηρίσω βουτυρομπεμπέ αυτόν που δεν το κάνει, ούτε θα παρακινήσω κάποιον να τρέξει γιατί 'είναι ωραία η αίσθηση'.
Με λίγα λόγια δεν χρειάζομαι ντάντεμα όταν κάνω τη στραβή, ούτε υπερασπίζομαι άλλους που κάνουν λάθος για να έχω μετά επιχείρημα υπέρ εμού. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μπράβο είσαι μαγκάς.. Φαντάζομαι ότι το ξέρεις πως στο ύψος του φάρου, μεθυσμένα 17χρονα διασχίζουν κάθετα την κηφισσίας λίγο πριν την γέφυρα..
Δε πειραζει τοτε, εγω τα 230 κατω απο τη γεφυρα του village τα επιασα
Και να φανταστώ πως αμέσως προ και μετά της γέφυρας ήσουν με διψήφια ταχύτητα ε;;
Ε, ρε επιταχύνσεις το Κροσφάιρ! Τύφλα να'χει ο ΚΙΤ (για να μένουμε στα αμερικάνικα...)Ο,τι μ@λ@κι@ θες ακους εδω 'μεσα' πλεον. Στη δικη μου λιστα μετα τον Πινοκιο και το Μυχαουζεν εχω βαλει τον The_Dude.
Αλλα δε βαριεσαι, whatever makes your ego feel better. Ελπιζω η ωριμοτητα να βγει συντομα και σε χαπακια, αλλιως μερικοι ειναι χαμενοι απο χερι.
-
Όταν ξεκίνησα να διαβάζω αυτό το θέμα ΄μου ήρθε να αρχίσω να 'χαρακτηρίζω' κάποιους φορουμίτες, μετά ευτυχώς κάποιες σωστές κατά τη γνώμη μου απαντήσεις με επανέφεραν στη τάξη. Μου επιτρέπεις όμως συνφορουμίτη 'dude' να σου πω πώς εάν έχεις τόσα 'χέρια' υπάρχουν και οι φτώχοι πλην τίμοι Ελληνικοί αγώνες που έχουν ανάγκη νέου αίματος. Εκτός εάν προτίμας μόνο ευθείες γιατί η ζωή είναι δύσκολη στις στροφές. Αν και κάτι μου λέει πως τα ταχύμετρα των Αμερικάνικων αυτοκινήτων είναι ποιό αισιόδοξα και από ταχύμετρα Αlfa Romeo της δεκαετίας του 1970. ( Οι φίλοι με Αlfa ας μην ενοχληθούν καταλαβαίνουν τι θέλω να πω)
Κάτι για 310 στη Λ. Συγγρού με κάλη ορατότητα και συνθήκες διάβασα από τον συνφορουμίτη 'kacey', δυστυχώς δε μπορείς να το μεταφέρεις αυτό στο παλικάρι με τη Kawasaki που τη περασμένη Τρίτη κατέβαινε με μόλις 140 τη Λ. Συγγρού αλλά και στο γέροντα που δε ήξερε ότι υπάρχουν υπόγειες διαβάσεις και πέρασε τα κιγκλιδώματα που υπάρχουν, με αποτέλεσμα αυτό που καταλαβαίνεις, άλλους δύο συμπολίτες μας να έχουν γίνει 'στατιστικά στοιχεία'. Για τον '10000' τι να πώ 'έπαιξες και έχασες' τι το κάνεις θέμα. -
Οταν καποιος ειναι διατεθημενος να πηγαινει με τετοιες ταχυτητες νομιζω οτι δεν πρεπει να παραπονιεται για τετοια προστημα. Παλι καλα που δεν σου πηραν διπλωμα και να σου μαντρωσουν το αμαξι για κανενα εξαμηνο.
Κι εμενα φυσικα αν με επιαναν θα με πονουσε, αλλα... ετσι ειναι ας προσεχα. -
JIMJFK
6 το πρωι στην Συγγρου εχει τεραστια διαφορα απο το 3 τα ξημερωματα...Απο αποψη κινησης και μονο να το δεις. Και επειδη ΔΕΝ ξερετε πως/γιατι εγινε το ατυχημα, ας μην το χρησιμοποιειται ως παραδειγμα περι ταχυτητας.
dmitspan
Αμα φυγω εγω για τα ραδικια ειναι δικο μου προβλημα, το θεμα ειναι να μην παρω αλλους μαζι μου (εδω κολλανε οι συνθηκες που λεγαμε)
Skye
Τους χαρακτηρισμους τους αρχισες εσυ πρωτος. Οσο αυτο για τις συνθηκες, ολοι οσοι ασχολουνται με αυτοκινητα λενε οτι δεν ειναι η υπερβολικη ταχυτητα που σκοτωνει αλλα η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ταχυτητα, σε σχεση με - quess what - τις συνθηκες που επικρατουν. Οταν εχεις μια ευθεια 3 χιλιομετρων, 50 μετρων πλατους, και εισαι το μοναδικο αυτοκινητο στον δρομο για οσο βλεπει το ματι, με νησιδα στην μεση, 3-4 το πρωι καθημερινης, πηγαινε με 50 εσυ.
Thevoice
Αυτες οι ιταλιδες μας εχουν καψει τελικα... . Εγω δεν ειπα οτι ειναι κατορθωμα, επισης so fucking what. Αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να μην το κανω, για εμενα το εκανα και για κανεναν αλλο.
GeorgeTabs
Συμφωνω με ολα αυτα. υπαρχουν (ελαχιστα) σημεια του δρομου που πλησιαζουν τους γερμανικους.. Δεν μιλησα για ολοκληρες τις ΕΟ, προς θεου. Και αναφερομουν σε αδειους δρομους.
Mirage
Μια απο τα ιδια περι κοροιδιας...Δεν ειπα οτι το κανω καθε μερα, μια φορα μου δοθηκε η ευκαιρεια, ζυγισα τις συνθηκες, το καλοσκεφτηκα και το εκανα. Σε 30-40 δευτερα ειχε τελειωσει.
Tazio
Ναι τα ξερω, μην ανησυχεις. Σκεψου ομως ποσοι τρεχουν στην Συγγρου, και ποσοι απο αυτους καταληγουν στατιστικα στοιχεια. Και ειδικα 3 το πρωι, παππουδες δεν πολυκυκλοφορουν;)
Προς ολους:
Γιατι δεν κανετε μια διαμαρτυρια σε Ferrari, Lamborghini, Porsche, Zonda κλπ κλπ να σταματησουν να βγαζουν αυτοκινητα? Και σε ολους τους αλλους να μην βγαζει κανενας αυτοκινητο που παει πανω απο 140 (με ειδικη ρυθμιση για γερμανια για μεγαλυτερες τελικες) αφου τελικα κατα την γνωμη σας ΠΟΥΘΕΝΑ και ανεξαρτητως συνθηκων, κανεις δεν μπορει να οδηγησει σε ταχυτητες για τις οποιες φτιαχτηκαν αυτα τα αυτοκινητα...
Αυτο που βλεπω εγω ομως ειναι οτι τα αυτοκινητα καθε χρονο γινονται πιο δυνατα/γρηγορα και ο κοσμος τα αγοραζει σαν τρελος, ενω ζηταει κι αλλο. Εκτος αν εχει κανεις την εντυπωση οτι ολοι αυτοι πανε σε πιστα για να χαρουν τα supercars τους...
ΥΓ Μην γραφετε πολλα ρεεεεεεεε, εχω και διαβασμα
210km/h = 1.200 Euro.............!