JIMJFK
6 το πρωι στην Συγγρου εχει τεραστια διαφορα απο το 3 τα ξημερωματα...Απο αποψη κινησης και μονο να το δεις. Και επειδη ΔΕΝ ξερετε πως/γιατι εγινε το ατυχημα, ας μην το χρησιμοποιειται ως παραδειγμα περι ταχυτητας.
dmitspan
Αμα φυγω εγω για τα ραδικια ειναι δικο μου προβλημα, το θεμα ειναι να μην παρω αλλους μαζι μου (εδω κολλανε οι συνθηκες που λεγαμε)
Skye
Τους χαρακτηρισμους τους αρχισες εσυ πρωτος. Οσο αυτο για τις συνθηκες, ολοι οσοι ασχολουνται με αυτοκινητα λενε οτι δεν ειναι η υπερβολικη ταχυτητα που σκοτωνει αλλα η ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ταχυτητα, σε σχεση με - quess what - τις συνθηκες που επικρατουν. Οταν εχεις μια ευθεια 3 χιλιομετρων, 50 μετρων πλατους, και εισαι το μοναδικο αυτοκινητο στον δρομο για οσο βλεπει το ματι, με νησιδα στην μεση, 3-4 το πρωι καθημερινης, πηγαινε με 50 εσυ.
Thevoice
Αυτες οι ιταλιδες μας εχουν καψει τελικα... . Εγω δεν ειπα οτι ειναι κατορθωμα, επισης so fucking what. Αλλα δεν υπηρχε περιπτωση να μην το κανω, για εμενα το εκανα και για κανεναν αλλο.
GeorgeTabs
Συμφωνω με ολα αυτα. υπαρχουν (ελαχιστα) σημεια του δρομου που πλησιαζουν τους γερμανικους.. Δεν μιλησα για ολοκληρες τις ΕΟ, προς θεου. Και αναφερομουν σε αδειους δρομους.
Mirage
Μια απο τα ιδια περι κοροιδιας...Δεν ειπα οτι το κανω καθε μερα, μια φορα μου δοθηκε η ευκαιρεια, ζυγισα τις συνθηκες, το καλοσκεφτηκα και το εκανα. Σε 30-40 δευτερα ειχε τελειωσει.
Tazio
Ναι τα ξερω, μην ανησυχεις. Σκεψου ομως ποσοι τρεχουν στην Συγγρου, και ποσοι απο αυτους καταληγουν στατιστικα στοιχεια. Και ειδικα 3 το πρωι, παππουδες δεν πολυκυκλοφορουν;)
Προς ολους:
Γιατι δεν κανετε μια διαμαρτυρια σε Ferrari, Lamborghini, Porsche, Zonda κλπ κλπ να σταματησουν να βγαζουν αυτοκινητα? Και σε ολους τους αλλους να μην βγαζει κανενας αυτοκινητο που παει πανω απο 140 (με ειδικη ρυθμιση για γερμανια για μεγαλυτερες τελικες) αφου τελικα κατα την γνωμη σας ΠΟΥΘΕΝΑ και ανεξαρτητως συνθηκων, κανεις δεν μπορει να οδηγησει σε ταχυτητες για τις οποιες φτιαχτηκαν αυτα τα αυτοκινητα...
Αυτο που βλεπω εγω ομως ειναι οτι τα αυτοκινητα καθε χρονο γινονται πιο δυνατα/γρηγορα και ο κοσμος τα αγοραζει σαν τρελος, ενω ζηταει κι αλλο. Εκτος αν εχει κανεις την εντυπωση οτι ολοι αυτοι πανε σε πιστα για να χαρουν τα supercars τους...
ΥΓ Μην γραφετε πολλα ρεεεεεεεε, εχω και διαβασμα