-
Ενημέρωσε μας που θα είσαι.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Aκομα δεν ξερω. Αν εβαζα μεσο θα μπορουσα να μην παω καν στρατο,αλλα που να παρει η οργη ειμαι ο red_army7. Θα παω κανονικα,ηρεμα και ωραια, θα τα κανω λιμπα για κανα χρονο και θα φυγω
Πωπωωωωωωωωω..... ηδη μετρας φυλακες πριν ακομα μπεις με αυτα που μας λες
-
Θα φας καλά.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ενημέρωσε μας που θα είσαι.Γιατι ενδιαφερεσαι για το που θα καταταγω? Θες να με εξυπηρετησεις?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Aκομα δεν ξερω. Αν εβαζα μεσο θα μπορουσα να μην παω καν στρατο,αλλα που να παρει η οργη ειμαι ο red_army7. Θα παω κανονικα,ηρεμα και ωραια, θα τα κανω λιμπα για κανα χρονο και θα φυγω
Ναι ναι με εχει πιασει μια φοβια που δεν ξερω τι να κανω. Υπολογιστε. 30 μερες κανονικη+30 μερες αγροτικη+30 μερες φοιτητικη+120 μερες αγραφη ( )+1 μηνας απολυσεως. Καντε τους υπολογισμους ,γιατι εγω βαριεμαι.
-
Ενημέρωσε μας που θα είσαι.
Γιατι ενδιαφερεσαι για το που θα καταταγω? Θες να με εξυπηρετησεις?
Για εξυπηρέτηση δεν ξέρω αλλά κρίμα δεν είναι να μην φροντίσω να περάσεις καλά;
-
Ναι ναι με εχει πιασει μια φοβια που δεν ξερω τι να κανω. Υπολογιστε. 30 μερες κανονικη+30 μερες αγροτικη+30 μερες φοιτητικη+120 μερες αγραφη ( )+1 μηνας απολυσεως. Καντε τους υπολογισμους ,γιατι εγω βαριεμαι.
30 μερες αγροτικη? για ποιο λογο? ιχθυοκαλλιεργειες γαυρων?
(ολυμπιακος ειμαι και εγω αλλα δεν μου τη δωσαν)30 μερες φοιτητικη? για να σε κλεβουν μορφωμενα κλεφτρονια?
εχεις βρει το φιλο σου που θα γραφει καθε μερα στο φορουμ αντι για σενα?
αντε με τετους φανταρους να υπερασπισεις πατριδα, για ζελεδακι θα μας φανε.
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
(ολυμπιακος ειμαι και εγω αλλα δεν μου τη δωσαν)30 μερες φοιτητικη? για να σε κλεβουν μορφωμενα κλεφτρονια?
- Μου εχει γραψει στο ονομα μου ο πατερας μου 2 χωραφια με 33 ελιες
2)Δεν χρειαζεται να βρω φιλο για να γραφει στο forum. Τις περισσοτερες μερες θα ειμαι σπιτι μου
3)Δεν φοβαμαι τα κλεφτρονια,γιατι θα παιρνω τα πραγματα μαζι μου και γιατι ολοι θα ξερουν τι εστι red_army7 και δεν θα ακουμπανε ουτε τα μυξομαντηλα μου
4)Ο σωστος φανταρος για σενα ειναι αυτος που καθεται 12 μηνες χωρις αδεια και κωλοβαραει απο το πρωι μεχρι το βραδυ(αφου ασκησεις δεν γινονται στο μπ@@ που ονομαζεται στρατος).
-
......γιατι ολοι θα ξερουν τι εστι red_army7 και δεν θα ακουμπανε ουτε τα μυξομαντηλα μου4)Ο σωστος φανταρος για σενα ειναι αυτος που καθεται 12 μηνες χωρις αδεια και κωλοβαραει απο το πρωι μεχρι το βραδυ(αφου ασκησεις δεν γινονται στο μπ@@ που ονομαζεται στρατος).
eeeech
ουτε ο 'εξυπνακιας' που δεν παταει παντως ειναι
-
- Μου εχει γραψει στο ονομα μου ο πατερας μου 2 χωραφια με 33 ελιες
2)Δεν χρειαζεται να βρω φιλο για να γραφει στο forum. Τις περισσοτερες μερες θα ειμαι σπιτι μου
3)Δεν φοβαμαι τα κλεφτρονια,γιατι θα παιρνω τα πραγματα μαζι μου και γιατι ολοι θα ξερουν τι εστι red_army7 και δεν θα ακουμπανε ουτε τα μυξομαντηλα μου
4)Ο σωστος φανταρος για σενα ειναι αυτος που καθεται 12 μηνες χωρις αδεια και κωλοβαραει απο το πρωι μεχρι το βραδυ(αφου ασκησεις δεν γινονται στο μπ@@ που ονομαζεται στρατος).
E ρε κόμπλεξ που κουβαλά ο κοσμάκης...
-
Ακομα δεν εχεις παει στρατο;
Πηγαινε πρωτα και μετα μας λες τις αμπελοφιλοσοφιες αυτες.
-
Ρε συ red_army, δεν σε ξέρω και μέχρι τώρα δεν σε είχα για πυροβολημένο άτομο, αλλά μ' αυτά που γράφεις ρε μάγκα μου, εύχομαι να πέσεις σε κανέναν αρχιδάτο Διοικητή που να μετράει ΩΡΕΣ για την δυσμενή του μετάθεση, σε κανένα ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ τάγμα/μοίρα/πλοίο δεν ξέρω κι εγώ τι και να σου κάνουν την κωλοτρυπίδα δίευρο! (όχι κυριολεκτικά βέβαια)
Έτσι, γιατί κι εγώ πέρασα ζάχαρη στο στρατό, αλλά δεν έβγαινα να λέω ότι γαμώ και δέρνω, προσπαθούσα να χαλαρώνω τις σειρές μου, τους παλιούς ΚΑΙ τους νέους και έκανα ό,τι έκαναν και οι υπόλοιποι!
Εσύ όμως είσαι αλλαζόνας και προκλητικός και εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, όχι μόνο να μην δεις ούτε στον ύπνο σου τις άδειες που περιγράφεις, αλλά μάλιστα να τις υπηρετήσεις σε φυλακές!
Και μετά έλα στο forum να γελάμε παρέα!
Άντε, γιατί το έχουμε γαμήσει μου φαίνεται... Και να σου πω κάτι; Όποιος βάζει τόοοοοοσα μέσα για να γλιτώσει το στρατό, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα αντιμετωπίσει τα ζόρια της ζωής! Είσαι πολύ άντρας λοιπόν μ' αυτά που μας λες, να προσέχουμε μην ακουμπήσουμε κανένα μυξομάντηλό σου και μας γαμήσεις χωρίς να το καταλάβουμε...
-
Εμένα άλλο με ανησυχεί όμως.Το γεγονός ότι όλους που έχουμε υπηρετήσει ,μας εξοργίζουν τα λεγόμενα του μελλοντικού 'γαμοσειρίου'.Κοινώς περνάει στο αίμα μας η 'παλαιοσύνη' και αντί να το αφήσουμε να περάσει,στο κάτω κάτω πιτσιρικάς είναι (το πιθανότερο στην ηλικία) βγάζουμε θυμό.Γιατί?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτο πηγαινει για μενα?
nasos79 κακως δεν με ειχες για πυροβολημενο ατομο. Ψαξε λιγο τα ποστ μου και θα δεις. Μου αρεσει που ειμαι αλαζονας και μου αρεσει να εκνευριζω(αν και ο Γαβριηλ εμφανιζεται ακομα πιο δυναμικος απο εμενα και αυτο με προβληματιζει )
-
Αυτο πηγαινει για μενα?
Οχι σε αυτόν που μου έφερε τα πιτόγυρα και ήθελε μπουρμπουάρ 1 ευρώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτο πηγαινει για μενα?
A ενταξει τοτε,γιατι αν πηγαινε για μενα θα εβγαζα το G3 και θα σε γαζωνα
-
Αυτο πηγαινει για μενα?
A ενταξει τοτε,γιατι αν πηγαινε για μενα θα εβγαζα το G3 και θα σε γαζωνα
-
ρε ξεκολλατε να πουμε...
νιωστε λιγο... τι τη λετε στο red army?
μην τα παιρνετε ολα τοοοοοοοοσο σοβαρα και απολυτα σ'αυτη τη ζωη...
αραχτε λιγο.. κουλαρετε, βαλτε την πολυθρονα σε θεση relax, ανοιχτε μια amstel και χαλαρωστε τη ζωη σας!!
ρεντ αρμυ.. εχεις σκεφτει το χειροτερο; θα εισαι φανταρος, και δε θα μπορεις να πας γηπεδο............ γαματα.,...
παντως, αν θες να μην πας καθολου φανταρος, στειλε μου ενα πμ.. θα σε στειλω στη γιαγια μου στην αλασκα και δε σε πειραζει κανεις..
ρεντ αρμυ ειμαι μαζι σου..
ειμαστε γαβροι απο τον πειραια....... μαμαμε τουρκους βαζελες κ βορρα -
skye
η φιλοσοφία πάει σύννεφο βλέπω...
Το θέμα μιλά για την θητεία όχι για το Ποδόσφαιρο...
ΥΓ. Αmstel...αππαπαπ...κάνει η πάπια...
-
elteo
τας λεωφορους μη βαδιζειν
δηλαδη σ'ενα τετοιο θεμα το χιουμορ δεν εχει θεση;
ΥΓ. amstel = respect
χαινεκεν = (μονο για) μανεκεν
Θητεία? Ωχωχωχ...