-
Σήμερα πήγα στο Φρουραρχείο (ΣΕΑΠ Ηρακλείου), άφησα τα στοιχεία μου και την Παρασκευή θα παραλάβω τα εισιτήριά μου
Απομένουν τα τελευταία ψώνια και η διευθέτηση ορισμένων υποθέσεων και την Τρίτη θα είμαι στη Σπάρτη
-
Διάβασα αρκετές σελίδες και έχω βρεί την ενότητα πραγματικά χρήσιμη, στις 9/5 μπαίνω στο Ναύπλιο/Μηχανικό, καθώς θα πάω με το αυτοκίνητο, ξέρει κάποιος τι παίζει απο παρκάρισμα στο στρατόπεδο του Ναυπλίου? Κάποιος άλλος για Ναύπλιο?
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Διάβασα αρκετές σελίδες και έχω βρεί την ενότητα πραγματικά χρήσιμη, στις 9/5 μπαίνω στο Ναύπλιο/Μηχανικό, καθώς θα πάω με το αυτοκίνητο, ξέρει κάποιος τι παίζει απο παρκάρισμα στο στρατόπεδο του Ναυπλίου? Κάποιος άλλος για Ναύπλιο?Παρκάρισμα μέσα σε κέντρο από εξαιρετικά απίθανο, έως αδύνατο, θα πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να το παρκάρεις κάπου έξω... Αυτό να έχεις υπόψη σου!
-
Για μέσα στο κέντρο δεν το συζητώ, αλλά απ'εξω δεν έχω ιδέα τι παίζει, δηλαδή υπαρχουν χωράφια , δρόμοι είναι τα αυτοκίνητα ασφαλή απο κλοπές ή πέφτει ψήρισμα?
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Για μέσα στο κέντρο δεν το συζητώ, αλλά απ'εξω δεν έχω ιδέα τι παίζει, δηλαδή υπαρχουν χωράφια , δρόμοι είναι τα αυτοκίνητα ασφαλή απο κλοπές ή πέφτει ψήρισμα?το αυτοκινητο τι το θες στο κεντρο νεοσυλλεκτων?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Για μέσα στο κέντρο δεν το συζητώ, αλλά απ'εξω δεν έχω ιδέα τι παίζει, δηλαδή υπαρχουν χωράφια , δρόμοι είναι τα αυτοκίνητα ασφαλή απο κλοπές ή πέφτει ψήρισμα?
το αυτοκινητο τι το θες στο κεντρο νεοσυλλεκτων?
Ναι, όντως! Πως αλλάξαν οι καιροί!
-
έχει ακούσει κανείς αν θα μπει νέα σειρά στην Π.Α τον Μάιο?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
έχει ακούσει κανείς αν θα μπει νέα σειρά στην Π.Α τον Μάιο?εχς ακουσει οτι οι παλιοι θα πηξουν κιαλλο!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το αυτοκινητο τι το θες στο κεντρο νεοσυλλεκτων?
Tώρα γιατί βάζεις φυτίλια?? Βασικά για να πάω με λεωφορεία θέλω τρία διαφορετικά ή στην καλύτερη 1 Αγοραίο και 2 λεωφορεία (Νικήτη - Θεσ/νικη, Θεσ/νικη - Αθήνα, Αθήνα - Ναύπλιο, δέν ξέρω αν υπάρχει κατευθείαν Θεσ/νικη - Ναύπλιο για κανά 10ώρο+++ ) Αλλά αν είναι κουλό μπορώ να αφήσω το αυτο Πάτρα και να πάω απο εκεί με λεωφορείο
-
αμα μπορει καποιος να σε μετακινησει μεχρι τη θεσσαλονικη απο τη νικητη, μη παιρνεις αυτοκινητο...ετσι και αλλιως ολο και καποιος δε θα ρθει στην ορκομωσια σου?
-
Στο ΚΕΜΧ αρκετοί είχαν αυτοκίνητα και τα αφήναν χωρίς πρόβλημα έξω (υπήρχε άφθονος χώρος). Επειδή θα μείνεις αρκετό καιρό εκεί, ειδικά αν πάρεις ειδικότητα οδηγός (ένας μήνας επιπλέον στο Ναύπλιο) θα σου χρειαστεί. Θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα από τα ταξί, ενώ θα σου είναι πολύτιμο στην άδεια ορκομωσίας και στα 2 ΠΣΚ που λογικά θα δώσουν.
Μακάρι και εγώ να είχα αυτοκίνητο όταν ήμουν εκεί, πάρ'το χωρίς ενδοιασμούς.
-
Φίλε adis4gr αφού είναι καλύτερα να μην πάρω αυτοκίνητο στο κέντρο θα το αφήσω Πάτρα, που θα πάω την Δευτέρα λόγο ακαδημαϊκών υποχρεώσεων, και θα βρώ κάποιο μέσο για να πάω στο Ναύπλιο. Δέν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσει κάποιος φίλος μου να έρθει στην ορκωμοσία, εξάλλου δεν είναι και κάτι σπουδαίο
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Στο ΚΕΜΧ αρκετοί είχαν αυτοκίνητα και τα αφήναν χωρίς πρόβλημα έξω (υπήρχε άφθονος χώρος). Επειδή θα μείνεις αρκετό καιρό εκεί, ειδικά αν πάρεις ειδικότητα οδηγός (ένας μήνας επιπλέον στο Ναύπλιο) θα σου χρειαστεί. Θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα από τα ταξί, ενώ θα σου είναι πολύτιμο στην άδεια ορκομωσίας και στα 2 ΠΣΚ που λογικά θα δώσουν.Μακάρι και εγώ να είχα αυτοκίνητο όταν ήμουν εκεί, πάρ'το χωρίς ενδοιασμούς.
Αλλά άμα είναι έτσι θα το πάρω Ευχαριστώ, το θέμα έκλεισε
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Στο ΚΕΜΧ αρκετοί είχαν αυτοκίνητα και τα αφήναν χωρίς πρόβλημα έξω (υπήρχε άφθονος χώρος). Επειδή θα μείνεις αρκετό καιρό εκεί, ειδικά αν πάρεις ειδικότητα οδηγός (ένας μήνας επιπλέον στο Ναύπλιο) θα σου χρειαστεί. Θα γλιτώσεις αρκετά χρήματα από τα ταξί, ενώ θα σου είναι πολύτιμο στην άδεια ορκομωσίας και στα 2 ΠΣΚ που λογικά θα δώσουν.
Ρε παιδιά, το Ναύπλιο είναι μία γειτονιά όλο κι όλο!!! Τι να το κάνει το αμάξι ο άνθρωπος; Το στρατόπεδο απ' την παραλία είναι 7 λεπτά με τα πόδια ΤΟ ΠΟΛΥ!!! Τι ταξί του λέτε; Τι αμάξι; Μόνο για τις υπεραστικές μετακινήσεις από και προς το Ναύπλιο αξίζει! Διαφορετικά, άδικα θα αγχώνεται μήπως γυαλίσει σε κανέναν και του το χαράξει!
-
Ναι αλλά με το αυτοκίνητο η Αθήνα είναι μια γκαζιά που λέει ο λόγος.
Κατά τα άλλα σίγουρα θα είναι αστείο να κυκλοφορεί στο Ναύπλιο με αυτοκίνητο, εκτός και εάν έχει καμιά δίωρη και βιάζεται.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, το Ναύπλιο είναι μία γειτονιά όλο κι όλο!!! Τι να το κάνει το αμάξι ο άνθρωπος; Το στρατόπεδο απ' την παραλία είναι 7 λεπτά με τα πόδια ΤΟ ΠΟΛΥ!!! Τι ταξί του λέτε; Τι αμάξι; Μόνο για τις υπεραστικές μετακινήσεις από και προς το Ναύπλιο αξίζει! Διαφορετικά, άδικα θα αγχώνεται μήπως γυαλίσει σε κανέναν και του το χαράξει!
και γω δε θα το αφηνα ετσι...αλλα αφου πρεπει να παει πατρα πρωτα....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
πλησιάζουν οι ημέρες αλλά μια απορία παραμένει αναπάντητη. Μπορώ τελικά να έχω γένια κ μούσι σε μια γραμμή, ένα στυλ ας πούμε, να το φροντίζω, να μην είναι άλα ντάλον ώστε να μη μ'ενοχλούν σ'όλα τα σημεία, όπως στον λαιμό. `Αλλωστε πρέπει να απολυθείς όπως έχεις εμφανιστείς στην φωτογραφία της στρατιωτικής ταυτότητας, σωστά? Την ταυτότητα όμως δε την παίρνεις μετά την ορκομωσία? Οι φωτό βγαίνουν στην αρχή?
Κι όμως, στα έγραψα αναλυτικά
Την ταυτότητα την παίρνεις τη μέρα που ορκίζεσαι, μαζί με το Τ.Α.Π.
Η φωτό βγαίνει κάποια στιγμή μέσα στην προπαίδευση.
Συμπέρασμα: αν θέλεις μούσι, έχε το έτοιμο από τώρα!edit: για τα βαφτίσια, χλωμό σε βλέπω. Όπως τα υπολογίζω, θα είσαι ήδη Παλάσκα στις 17 Ιουνίου. Υπολόγισε 21 μέρες προπαίδευση, καμιά 5-6άρα άδεια και μετά Παλάσκα.
Τελικά είχες δίκιο
Καθόμουνα και διάβαζα τα προηγούμενα posts για να φτιάξω μια λίστα του τι χρειάζομαι και τα είδα όλα αναλυτικά
Sorryyyy -
Ειναι συγκινητικο,αλλα τη Πέμπτη έχουμε 11 Μαίου...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
... Το στρατόπεδο απ' την παραλία είναι 7 λεπτά με τα πόδια ΤΟ ΠΟΛΥ!!! Τι ταξί του λέτε; Τι αμάξι; ...7 λεπτά? Τροχάδην πήγαινες?
Δεν μπορώ να πω για χρόνο, καθώς πάντα παίρναμε ταξί (ειδικά στην επιστροφή που συνήθως ήμασταν οριακά από χρονικής απόψεως). Ανεξάρτητα από αυτό όμως, ξαναλέω ότι εμένα μου είχε χρειαστεί πολλές φορές και αν ξαναπήγαινα από την αρχή θα το έπαιρνα μαζί μου (στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα..)
-
1+σήμερα..
κάτι τελευταίο, από εσώρουχα πόσα δίνουν? (κάλτσες, σώβρακα, φανέλες) γιατί νομίζω ότι έχω παραφουσκώσει την τσάντα μου. Πτυχία και διπλώματα να πάω επικυρωμένα αντίγραφα ή απλές φωτοτυπίες ?
Θητεία? Ωχωχωχ...