-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
takinenδεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καχύποπτοι....εκτός κι αν είσαι ο ίδιος ο επικελευστής οπότε 'ΔΙΑΤΑΞΤΕ'...
Δεν είμαι καχύποπτος, απλώς η στρατιωτική θητεία, αποτελεί τεράστιο πεδίο μυθοπλασιών σχετικά με 'παλιούς' και 'ξεψαρωμένους' φαντάρους που 'δεν τους πιάνει τίποτα' κλπ κλπ κλπ.
Το θέμα είναι πως όχι επιλοχία, ακόμα και εποπ αν απειλήσεις και καλά ότι 'αν τον βρεις έξω θα τον φυτέψεις' και άλλα χαρωπά, σου κάνει μια αναφορούλα, σε πάει στρατοδικείο και τραβιέσαι μια ζωή....Βέβαια μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τα κατορθώματά του...τα λεγόμενα φίδια...fssssssssssssssss......
-
το θέμα είναι αν ο Σπύρος έχει λόγο να λέει φίδια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στον στρατό ξηράς, νομίζω επιτρέπεται το μουστάκι, πάλι χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο.
Στην Σχολή Δοκίμων στο Μηχανικό (Λουτράκι) πάντως κάποτε, **υποχρέωναν **του Βητάδες να αφήνουν Μουστάκι όταν 'υποδέχονταν' τους Αλφάδες....Θέμα αγριάδας και κύρους
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Θέμα αγριάδας και κύρουςτσσσσσσσ.. ανατρίχιασα!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Θέμα αγριάδας και κύρους
τσσσσσσσ.. ανατρίχιασα!!!!
είπες κάτι???
-
Ναι είπα. Ανατρίχιασα.
Δεν νομίζω το μουστάκι να ήταν ο λόγος που ο Νιτσε ήταν επιβλητικος! Δεν διαφωνώ ότι το αφήνουν για τετοιους λόγους (δεν είναι τυχαίο που ειχε ο Χιτλερ, είχε ο Στάλιν κλπ) λέω ότι εγω προσωπικά δεν ανατριχιάζω καθόλου! Και ειδικά όταν δεν αναφερόμαστε σε τέτοιες προσωπικότητες αλλά σε φαντάρους-στρατιωτες-οπως θες πες το!
Και ο Μπους που δεν έχει είναι εξισου επιβλητικός ας πούμε...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι είπα. Ανατρίχιασα.cool...αστείο ήταν...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
Ναι είπα. Ανατρίχιασα.
cool...αστείο ήταν...
Το κατάλαβα ότι ήταν αστείο. Ξεχασα να βάλω emoticon!
Ειναι που ξεκαρδίστηκα μάλλον
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι είπα. Ανατρίχιασα.
cool...αστείο ήταν...
Το κατάλαβα ότι ήταν αστείο. Ξεχασα να βάλω emoticon!
Ειναι που ξεκαρδίστηκα μάλλον
αχ, αυτα τα emoticon...
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
takinen
δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καχύποπτοι....εκτός κι αν είσαι ο ίδιος ο επικελευστής οπότε 'ΔΙΑΤΑΞΤΕ'...
Δεν είμαι καχύποπτος, απλώς η στρατιωτική θητεία, αποτελεί τεράστιο πεδίο μυθοπλασιών σχετικά με 'παλιούς' και 'ξεψαρωμένους' φαντάρους που 'δεν τους πιάνει τίποτα' κλπ κλπ κλπ.
Το θέμα είναι πως όχι επιλοχία, ακόμα και εποπ αν απειλήσεις και καλά ότι 'αν τον βρεις έξω θα τον φυτέψεις' και άλλα χαρωπά, σου κάνει μια αναφορούλα, σε πάει στρατοδικείο και τραβιέσαι μια ζωή....Βέβαια μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι θέλει για τα κατορθώματά του...τα λεγόμενα φίδια...fssssssssssssssss......
To θέμα κύριε τάκινεν, είναι οτι δεν διαβάζεις αρκετά προσεκτικά, απλά είδες Krusenstern και θέλησες να μας πεις το δικό σου. Ποιος μίλησε για παλιούς και ξεψαρωμένους? Για ΠΡΟΠΑΙΔΕΥΣΗ στο Κ.Ε. Πόρος μιλάμε. Και ως γνωστόν (αν όχι, θα το μάθεις όταν υπηρετήσεις), στην προπαίδευση είσαι ακόμα ΠΟΛΙΤΗΣ, δεν έχεις ορκιστεί. Οπότε, όχι ναυτοδικείο, ούτε ποινολόγιο δεν μπορούν να σε γράψουν. Το πολύ να καθαρίσεις καμιά καλλιόπη παραπάνω, σαν και του λόγου μου.
Το ότι με λες ψεύτη, ποσώς με απασχολεί φυσικά
Καλό πάσχα.dmitspan, αυτό είναι καλό να το ξέρεις, σε περίπτωση που κάποιος σε βάλει στο μάτι ή σε απειλήσει με ποινολόγια και αηδίες, όπως ο εν λόγω επικελέας εμένα. Οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά, αλλά παίζουν και κάτι ΖΩΑ άστα να πάνε. Αν σου πολυκολλήσει κάποιος στον Πόρο, μη μασήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι αυτός θα κωλώσει πρώτος αν του την πεις και έχεις δίκιο. Όταν ορκιστείς και πας στη μονάδα/καράβι σου, αλλάζει το πράγμα βέβαια, κάνεις την πάπια και λες κι ευχαριστώ.
-
Χμμμμ, ..... δηλαδή εσύ νεοσύλλεκτος, απειλούσες επικελευστές....πολύ πειστικό....
μήπως ο επικελευστής στεκόταν και προσοχή όταν τον απειλούσες και σου μιλούσε στον πλυθηντικό?
Απλώς προσπαθώ να πιάσω την εικόνα.... -
Ρε παιδιά το θέμα θα γίνει δηλαδή takinen vs Krusenstern ???
-
Χμμμμ, ..... δηλαδή εσύ νεοσύλλεκτος, απειλούσες επικελευστές....πολύ πειστικό....
μήπως ο επικελευστής στεκόταν και προσοχή όταν τον απειλούσες και σου μιλούσε στον πλυθηντικό?
Απλώς προσπαθώ να πιάσω την εικόνα....Η εικόνα που προσπαθεί να σου δείξει ο άνθρωπος είναι ότι πριν ορκιστείς ΣΤΑ @@ σου ότι και αν κάνεις! Δεν είσαι στρατιώτης, είσαι ΠΟΛΙΤΗΣ και αν βρεις τα σκούρα, το πολύ πολύ χτυπάς μια αναβολή και καθάρισες!
Εγώ δεν ξέρω τι είναι ο επικελευστής σε βαθμό, αλλά αν οι νεοσύλλεκτοι γνώριζαν απ' την αρχή ορισμένα πράγματα, κάτι λοχίες και ανθυπολοχαγοί που την έχουν δει εξουσία, θα είχαν φάει πολύ ξύλο!
-
nasos79
επικελευστής=επιλοχίας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
nasos79επικελευστής=επιλοχίας
Ααααα... Τέτοιος αξιωματικάρας δηλαδή, ε; χεχεχεχε...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε παιδιά το θέμα θα γίνει δηλαδή takinen vs Krusenstern ???Nαι ναι ναι !!!!
Πμ για στοιχήματα!!!! Tι σκατα εχω κάνει chartering στο booking θα κολλήσω;;
-
Πέρα από τις όποιες κόντρες χωρίς νόημα και ουσία τελικά ας δώσουμε μερικές πληροφορίες. Το μούσι επιτρέπεται μόνο στο ΠΝ λόγο παράδοσης όπως σωστά ειπώθηκε. Σε όλα τα άλλα σώματα μόνο το μουστάκι επιτρέπεται και όχι υπερβολές. Κάτι μουστάκια που χρησιμοποιούν και μέρος των μάγουλων δεν επιτρέπονται. Το ζητούμενο είναι φυσικά να αντιστοιχεί η εικόνα σου με αυτή της ταυτότητας σου, καθώς και στο πάσο εισόδου στην Μονάδα σου. Αν κόψεις ή αφήσεις τρίχες χρειάζεσαι νέα ταυτότητα και πάσο.
Όσο για τον επικελευστή έτσι κι αλλιώς για τα μπάζα ήταν, είτε το έπαιζε νταής είτε έτρωγε αγριάδες από τον κάθε έφεδρο!!!
Και κάτι τελευταίο. Από την εριστική και προσβλητική συμπεριφορά κανένας ποτέ δεν κέρδισε ούτε στον στρατό ούτε και αλλού.
Ποιο εύκολα κόβεις με το μπαμπάκι! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
dmitspan, αυτό είναι καλό να το ξέρεις, σε περίπτωση που κάποιος σε βάλει στο μάτι ή σε απειλήσει με ποινολόγια και αηδίες, όπως ο εν λόγω επικελέας εμένα. Οι περισσότεροι είναι καλά παιδιά, αλλά παίζουν και κάτι ΖΩΑ άστα να πάνε. Αν σου πολυκολλήσει κάποιος στον Πόρο, μη μασήσεις. Να είσαι σίγουρος ότι αυτός θα κωλώσει πρώτος αν του την πεις και έχεις δίκιο. Όταν ορκιστείς και πας στη μονάδα/καράβι σου, αλλάζει το πράγμα βέβαια, κάνεις την πάπια και λες κι ευχαριστώ.
οκ θα το 'χω υπ΄όψιν Σπύρο
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Η εικόνα που προσπαθεί να σου δείξει ο άνθρωπος είναι ότι πριν ορκιστείς ΣΤΑ @@ σου ότι και αν κάνεις! Δεν είσαι στρατιώτης, είσαι ΠΟΛΙΤΗΣ και αν βρεις τα σκούρα, το πολύ πολύ χτυπάς μια αναβολή και καθάρισες!.
Χμμμ, αν αυτό είναι το συμπέρασμά σου και συμπεριφερθείς έτσι όταν κάποτε καταταγείς...λυπάμαι...
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τους όποιους φιδέμπορους στο στρατό, όλο και κάποιος θα χάψει αυτά που λένε.....
Έχε υπόψη σου πάντως πως, αν δεν είσαι βύσμα και άρα δεν ανήκεις σε αυτους τους (τσάμπα μάγκες) προνομιούχους που νομίσανε πως υπηρέτησαν σε κάτι ναυτικά και αεροπορίες, υπάρχει μεγάλη περίπτωση στο στρατόπεδο του Ε.Σ. που καταταγείς να παραμείνεις για αρκετό διάστημα μετά την ορκωμοσία για να πάρεις ειδικότητα. Υπάρχουν ειδικότητες που διαρκούν και 2 μήνες, οπότε αν έχεις φροντίσει να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις που σου προτείνουν οι όποιοι σου τις προτείνουν, μπορεί τελικά και να περάσεις άσχημα...
-
Η εικόνα που προσπαθεί να σου δείξει ο άνθρωπος είναι ότι πριν ορκιστείς ΣΤΑ @@ σου ότι και αν κάνεις! Δεν είσαι στρατιώτης, είσαι ΠΟΛΙΤΗΣ και αν βρεις τα σκούρα, το πολύ πολύ χτυπάς μια αναβολή και καθάρισες!.
Χμμμ, αν αυτό είναι το συμπέρασμά σου και συμπεριφερθείς έτσι όταν κάποτε καταταγείς...λυπάμαι...
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με τους όποιους φιδέμπορους στο στρατό, όλο και κάποιος θα χάψει αυτά που λένε.....
Έχε υπόψη σου πάντως πως, αν δεν είσαι βύσμα και άρα δεν ανήκεις σε αυτους τους (τσάμπα μάγκες) προνομιούχους που νομίσανε πως υπηρέτησαν σε κάτι ναυτικά και αεροπορίες, υπάρχει μεγάλη περίπτωση στο στρατόπεδο του Ε.Σ. που καταταγείς να παραμείνεις για αρκετό διάστημα μετά την ορκωμοσία για να πάρεις ειδικότητα. Υπάρχουν ειδικότητες που διαρκούν και 2 μήνες, οπότε αν έχεις φροντίσει να κάνεις τις δημόσιες σχέσεις που σου προτείνουν οι όποιοι σου τις προτείνουν, μπορεί τελικά και να περάσεις άσχημα...
Κατετάγην και υπηρέτησα στο Ναύπλιο (Μηχανικό) χωρίς ιδιαίτερο βύσμα τότε... Φέρθηκα σχεδόν άψογα κατά την βασική εκπαίδευση και το μόνο που κατάφερα τι ήταν; Να μου έχουν γραφτεί οι 6 μέρες άδειας Χριστουγέννων (που σε κανένα άλλο Κέντρο απ' όσο γνωρίζω δεν γράφονται), να τσιμπήσω 4 μέρες κράτηση, και να πρέπει να παρακαλέσω τον προηγούμενοι Διοικητή του Λόχου Νεοσυλλέκτων, όταν ήμουν στον Οδηγών, ώστε να πάρω 1 μέρα παραπάνω άδεια για να κατέβω Αθήνα να δώσω εξετάσεις στο ΤΕΕ. Επίσης, έπηξα στις υπηρεσίες... (ευτυχώς ΜΟΝΟ εκεί)...
Ένας άλλος τύπος, που πριν ορκιστούμε έπαιζε ασταμάτητα το εργαλείο του, έλειπε Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά μαζί (κοπάνα, δεν είχαμε ορκιστεί ακόμα) και γενικά την έβγαλε ζάχαρη!
Λοιπόν, takinen, επειδή προφανώς ΕΣΥ δεν έχεις υπηρετήσει και δεν ξέρεις τι κυκλοφορεί στο στράτευμα, όταν πας και με το καλό επιστρέψεις, έλα να μας πεις τις εμπειρίες και τις απόψεις σου!
Θητεία? Ωχωχωχ...