-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μιλάω για ΕΛΔΥΚ. Ήρθε κάποια στιγμή ένας διοικητής που τα ξέκοψε όλα. Τώρα αν ξανάρχισαν, τι να σου πω, πάνε και 4 χρόνια που έφυγα απο 'κει...
Γκαντέμης είπες? Κάτσε να σου πω γκαντεμιά. Σαν 262 φάγαμε πολύ πήξιμο απο 57άρηδες, 58άρηδες, 59άρηδες και εκεί που λέγαμε άντε ένας μήνας να έρθουν οι νέοι να ηρεμήσουμε και εμείς (προς Θεού, όχι να τους πήξουμε, απλά να ηρεμήσουμε), μας λέει ο Δοίκας όλοι άνουν τα ίδια πράγματα. Αποτέλεσμα? Μια βδομάδα πριν επαναπατριστούμε όλοι για σκηνάκια και τρεις μέρες πριν φύγω για Ελλάδα 2-4 τρελό Γερμανικό νουμεράκι... Γκρρρρρ...Τι λές τώρα...εμείς την τελευταία εβδομάδα πριν την απόλυση πήραμε μετάθεση στο Πεντάγωνο (τι? άδεια απολύσεως?).
Και εκεί που σκότωνα την ώρα μου τις τελευταίες 5 μέρες σαν λοχίας ΠΖ, βλέπω ξαφνικά ένα στρατιώτη απο το λόχο μου πάνω σε ένα απορριματοφόρο - με στολή εξόδου!
Τον κατεβάζω και μου λέει οτι ένας αξιωματικός τον έβαλε αγγαρεία - μαζί με τους υπόλοιπους ΕΛΔΥΚαριους που βρήκε γιατί 'ο στρατός δεν τελειώνει πριν πάρεις το χαρτί!' .
Και φυσικά αυτό έγινε για να φύγουν τα βουτυρόπαιδα που έκαναν την θητεία τους εκεί, (ακόμα) πιο νωρίς...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μιλάω για ΕΛΔΥΚ. Ήρθε κάποια στιγμή ένας διοικητής που τα ξέκοψε όλα. Τώρα αν ξανάρχισαν, τι να σου πω, πάνε και 4 χρόνια που έφυγα απο 'κει...
Γκαντέμης είπες? Κάτσε να σου πω γκαντεμιά. Σαν 262 φάγαμε πολύ πήξιμο απο 57άρηδες, 58άρηδες, 59άρηδες και εκεί που λέγαμε άντε ένας μήνας να έρθουν οι νέοι να ηρεμήσουμε και εμείς (προς Θεού, όχι να τους πήξουμε, απλά να ηρεμήσουμε), μας λέει ο Δοίκας όλοι άνουν τα ίδια πράγματα. Αποτέλεσμα? Μια βδομάδα πριν επαναπατριστούμε όλοι για σκηνάκια και τρεις μέρες πριν φύγω για Ελλάδα 2-4 τρελό Γερμανικό νουμεράκι... Γκρρρρρ...Τι λές τώρα...εμείς την τελευταία εβδομάδα πριν την απόλυση πήραμε μετάθεση στο Πεντάγωνο (τι? άδεια απολύσεως?).
Και εκεί που σκότωνα την ώρα μου τις τελευταίες 5 μέρες σαν λοχίας ΠΖ, βλέπω ξαφνικά ένα στρατιώτη απο το λόχο μου πάνω σε ένα απορριματοφόρο - με στολή εξόδου!
Τον κατεβάζω και μου λέει οτι ένας αξιωματικός τον έβαλε αγγαρεία - μαζί με τους υπόλοιπους ΕΛΔΥΚαριους που βρήκε γιατί 'ο στρατός δεν τελειώνει πριν πάρεις το χαρτί!' .
Και φυσικά αυτό έγινε για να φύγουν τα βουτυρόπαιδα που έκαναν την θητεία τους εκεί, (ακόμα) πιο νωρίς...
Δεν φταίει κανείς άλλος, ο φαντάρος φταίει που δεν τον έσκισε τον καραβανά. Μπορούσε να βγει παραπονούμενος ότι τον υποχρέωσε ο αξιωματικός να κάνει αγγαρία με στολή εξόδου...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τι λές τώρα...εμείς την τελευταία εβδομάδα πριν την απόλυση πήραμε μετάθεση στο Πεντάγωνο (τι? άδεια απολύσεως?).
Και φυσικά αυτό έγινε για να φύγουν τα βουτυρόπαιδα που έκαναν την θητεία τους εκεί, (ακόμα) πιο νωρίς...Δεν φταίει κανείς άλλος, ο φαντάρος φταίει που δεν τον έσκισε τον καραβανά. Μπορούσε να βγει παραπονούμενος ότι τον υποχρέωσε ο αξιωματικός να κάνει αγγαρία με στολή εξόδου...
Τι να πεί ο 19χρονος φαντάρος ελδυκάριος στον καραβανά και στον 'επώνυμο' δεκανέα που δεν κρατιόταν να πάρει το GTi του να πάει για παραλία...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ερώτηση: γνωρίζει κανείς ποιοί? (εννοώ σε ποιό σώμα κ ειδικότητα) παρουσιάζονται στα Γιάννενα?
Ήρθε το γνωστό ειδοποιητήριο σε ξαδερφάκι μου, αλλά επειδή είναι μακριά (διακοπές πριν τις... 'διακοπές' ) δεν ξέρει τι 'έχει εκεί' κ εγώ επίσης!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
ΝικόλαςΓνωστός που παρουσιάζεται επίσης 8-8 είναι στα Γιάννενα, τεθωρακισμένα...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ερώτηση: γνωρίζει κανείς ποιοί? (εννοώ σε ποιό σώμα κ ειδικότητα) παρουσιάζονται στα Γιάννενα?
Ήρθε το γνωστό ειδοποιητήριο σε ξαδερφάκι μου, αλλά επειδή είναι μακριά (διακοπές πριν τις... 'διακοπές' ) δεν ξέρει τι 'έχει εκεί' κ εγώ επίσης!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά
ΝικόλαςΓνωστός που παρουσιάζεται επίσης 8-8 είναι στα Γιάννενα, τεθωρακισμένα...
ΩΩΩΩΧΧΧΧ .....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Φιλικά
ΩΩΩΩΧΧΧΧ .....
To ίδιο λέει και ο γνωστός...
-
Έφαγα κόλλημα τώρα (παράξενο...) πως θα μπορούσα να αξιποιήσω τον στρατό για γυμναστική!
Τι γυμναστική να κάνεις χωρίς όργανα?
200 push-ups την ημέρα?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έφαγα κόλλημα τώρα (παράξενο...) πως θα μπορούσα να αξιποιήσω τον στρατό για γυμναστική!Τι γυμναστική να κάνεις χωρίς όργανα?
200 push-ups την ημέρα?
Στην αεροπορία απ' όσο ξέρω (2 πολύ καλοί φίλοι αεροπόροι πριν από 2 χρόνια) το ίδιο κόλλημα έχουν και οι αξιωματικοί στο κέντρο εκπαίδευσης... οπότε δεν χρειάζεται ν 'ανυσηχείς... Το έχει φροντίσει η μαμά πατρίδα!
Σ' εμάς τους έρχεται μετά το κέντρο, στις μονάδες... Οπότε κι εγώ δεν ανησυχώ για την κοιλίτσα που έκανα αυτές τις μέρες...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έφαγα κόλλημα τώρα (παράξενο...) πως θα μπορούσα να αξιποιήσω τον στρατό για γυμναστική!Τι γυμναστική να κάνεις χωρίς όργανα?
200 push-ups την ημέρα?
Στην αρχη θα κανεις γυμναστικη ,στρατικοποιηση ,γοπινγκ , αποψιλωση , αγγαρειες,σκοπιες.Θα χασεις και καποια κιλα.Οταν γινεις οργανικος ...αστα .Θα εχεις το ελευθερο να μπαινεις στα μαγειρια και στα ψυγεια,θα παραγγελνεις απο εξω,δλδ θα γυμναζεις πολυ καλα την κατω γναθο .
-
Αυτό είναι που δεν θέλω...
Δεν έχω περιττά κιλά αλλά δεν βρίσκω λόγο να πάρω....
Θα βρω κανένα κορμό δέντρου να κάνω μονόζυγο -
στα γιαννενα μηπως εχει και σωμα εφοδιασμου μεταφορων?δεν θυμαμαι...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
200 push-ups την ημέρα?
Μην στεναχωριέσαι. Αν πας μάλιστα σε μεγάλη Μονάδα σίγουρα θα έχει γυμναστήριο. Ακολουθείται συστηματικό πρόγραμμα για τους ι[ταμένους αλλά και για όλους τους υπόλοιπους χωρίς υπερβολές όμως. Υπάρχουν μονάδες που τα γυμναστήρια τους θα τα ζήλευαν πολλά πολιτικά. Αν κάνεις σκοπιές σε σημαία που ελέγχονται από το ΚΕΦ (κέντρο ελέγχου φρουράς) της Μονάδας δεν θα έχεις πρόβλημα να το επισκέπτεσαι όποτε θέλεις. Αν κάνεις σκοπιές σε φυλάκιο εκτός Μονάδας θα είναι τα πράγματα πολύ ποιο δύσκολα. Μην σου φαίνονται όλα βουνό, κάθε αρχή εξάλλου είναι δύσκολη. Ακολούθα τις συμβουλές μου και εδώ είμαι για ότι θέλεις.
-
Εντωμεταξύ θα νομίζει κανείς ότι είμαι κανένας άρρωστος με τα γυμναστήρια!
Κάθε άλλο!Άλλα ο στρατός σε αλλάζει...
Thanks Μανώλη!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άλλα ο στρατός σε αλλάζει...Ακόμα δεν πήγες ρεεεεεεεεεεε!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άλλα ο στρατός σε αλλάζει...
Ακόμα δεν πήγες ρεεεεεεεεεεε!
αυτό λέω...ακόμα δεν πήγα και άλλαξα
Φαντάσου να πάω δηλαδή
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Φαντάσου να πάω δηλαδή
...στην Αεροπορία που θα πας βύσμα σε κόβω να απολύεσαι κατα 10 κιλά βαρύτερος at least!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φαντάσου να πάω δηλαδή
...στην Αεροπορία που θα πας βύσμα σε κόβω να απολύεσαι κατα 10 κιλά βαρύτερος at least!
και χωρίς βύσμα?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φαντάσου να πάω δηλαδή
Γιατί λέτε ότι τα βύσματα πάνε Αεροπορία; Εγώ πήγα Μηχανικό και σας λέω ότι η θητεία μου ήταν για ταινία τύπου 'Λούφα και Παραλλαγή'. Σιγά μην έχει τέτοια σκηνικά η Αεροπορία. Στην 126ΣΜ πάντως, ο κόσμος έπηζε άσχημα!
Α, και απολύθηκα και 7-8 κιλά βαρύτερος.
-
Oταν δεις πώς κυκλοφορούν οι σμηνίτες θα καταλάβεις τι σημαίνει λούφα και παραλλαγή ή μήπως να το πω λούφα και tshirt guzzi...
Εχω δύο φίλους μου και τα βλέπω... -
που να δεις και αγημα σμηνιτων...με μπουκαλακι νερου μεσα στην τσεπη της παραλλαγης...
Θητεία? Ωχωχωχ...