-
Απο το thread 'Τι μου λειπει περισσοτερο', ο συμφορουμιστας επιβεβαιωνει οσα εγραψα παραπανω:
Ο χρήστης ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΙΟΥΡΗΣ έγραψε:
Η φοιτητική ζωή , **η στρατιωτική θητεία μου **, οι καλοκαιρινές διακοπές , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΜΕΛΗ ΕΠΟΧΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙΗ θητεια θα περασει γρηγορα παιδια. Να προσεχετε τους εαυτους σας.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Νομιζω οτι στο στρατο περναει καλυτερα αυτος που δεν δινει διαταγες αλλα και αυτος που τις αποφευγει.
Γι' αυτό και θέλω να γίνω ο χειρότερος και πιο **ανύπαρκτος **φαντάρος που πέρασε από την Ελλάδα!
Το αυτό εύχομαι και στους συ-στρατιώτες...
Και ευχαριστώ όλους για τις ευχές!
Ευχές και από μένα πολλές αλλά χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών με τέτοια νοοτροπία δύσκολα θα περάσεις καλά. Ελπίζω οι συγκυρίες να σε ευνοήσουν και να μην «καείς».
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ωραία...Με κάνατε να ερωτευτώ το πυροβολικό...
Μια χαρά είναι το πυροβολικό. Και 'μαύρο' να είναι το κέντρο αν πας νησί μετά, είναι σα να έχεις απολυθεί.
Η δικιά μου εμπειρια από την Κω αυτό λέει.
Ακόμα και σε 'Παρμενίωνα' οι του πυροβολικού λούφαραν ασύστολα ενώ εμείς οι μα.... (ΠΖΚ) 'τρέχαμε' σαν τον Βέγγο.Βέβαια αυτά που γράφω εχουν σχετική αξία, διότι στην εποχή τη δική μου ο κόσμος πολεμούσε με τόξα και ακόντια .Πιθανόν να έχει αλλάξει κάτι από τότε.
Καλή θητεία
-
double post...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ευχές και από μένα πολλές αλλά χωρίς να θέλω να γίνω μάντης κακών με τέτοια νοοτροπία δύσκολα θα περάσεις καλά. Ελπίζω οι συγκυρίες να σε ευνοήσουν και να μην «καείς».
Όχι, βρε 'συ... Μάλλον δεν το έγραψα καλά... Θα προσπαθήσω να την περάσω όσο πιο ήσυχα γίνεται! Είπαμε, δεν θέλω να πάω (ποιος θέλει; ), αλλά χαλαρά... δεν θα πεθάνουμε κιόλας...
Ευχαριστώ και για τις ευχές!
Βέβαια αυτά που γράφω εχουν σχετική αξία, διότι στην εποχή τη δική μου ο κόσμος πολεμούσε με τόξα και ακόντια .Πιθανόν να έχει αλλάξει κάτι από τότε.
Είχε πυροβολικό τότε;;;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παρε το μαζι σου οπου και να πας.
Αν γινεις ΥΕΑ θα το χρειαζεσαι στις μετακινησεις σου. Αν εισαι απλος σολντατο το χρειαζεσαι για να ξελαμπικαρεις στις εξοδους σου.ΔΕΑ εννοείς...
ΥΕΑ είναι όσο διαρκεί η εκπαίδευση στην ΣΕΑΠ ή όπου αλλού... -
Οταν περάσει μια εβδομαδα που θα εχεις απολυθει θα νομιζεις οτι δεν πηγες στρατό....θα τον εχεις ξεχάσει.
Ίσως ο στρατός είναι η ** τελευταία** ανεμελη περιοδος της ζωής μας, όταν τελείωσει αρχίζουν τα @αμησια, σαν την περιοδο ενα πράμα.
Τα δύσκολα ερχονται μετά τον στρατό. Πιστεύω το ζήσατε οι περισσότεροι.
-
Μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό Θήβας, μέσα Αυγούστου. Ποια άλλα παιδάκια θα είστε εκεί;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
και λυμένο το πρόβλημα 'παλιός-νέος' (πολύ άσχημη κατάσταση εκεί μέχρι και το 2000, για όσους ξέρουν).e oxi !! kai ekei gkantemhs? meta apo mena brhkan na to lysoun!!
milas gia eldyk mono h kai gia tis upoloipes ellhnikes monades tou nhsiou!! -
Ο χρήστης xfleo έγραψε:
και λυμένο το πρόβλημα 'παλιός-νέος' (πολύ άσχημη κατάσταση εκεί μέχρι και το 2000, για όσους ξέρουν).
e oxi !! kai ekei gkantemhs? meta apo mena brhkan na to lysoun!!
milas gia eldyk mono h kai gia tis upoloipes ellhnikes monades tou nhsiou!!Μιλάω για ΕΛΔΥΚ. Ήρθε κάποια στιγμή ένας διοικητής που τα ξέκοψε όλα. Τώρα αν ξανάρχισαν, τι να σου πω, πάνε και 4 χρόνια που έφυγα απο 'κει...
Γκαντέμης είπες? Κάτσε να σου πω γκαντεμιά. Σαν 262 φάγαμε πολύ πήξιμο απο 57άρηδες, 58άρηδες, 59άρηδες και εκεί που λέγαμε άντε ένας μήνας να έρθουν οι νέοι να ηρεμήσουμε και εμείς (προς Θεού, όχι να τους πήξουμε, απλά να ηρεμήσουμε), μας λέει ο Δοίκας όλοι άνουν τα ίδια πράγματα. Αποτέλεσμα? Μια βδομάδα πριν επαναπατριστούμε όλοι για σκηνάκια και τρεις μέρες πριν φύγω για Ελλάδα 2-4 τρελό Γερμανικό νουμεράκι... Γκρρρρρ...
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό Θήβας, μέσα Αυγούστου. Ποια άλλα παιδάκια θα είστε εκεί;Kι εσύ Πέτρο? Επιδημία έχει πέσει? . Αντε τίποτα δεν είναι, με το καλό να μας ξανάρθεις!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό Θήβας, μέσα Αυγούστου. Ποια άλλα παιδάκια θα είστε εκεί;
Kι εσύ Πέτρο? Επιδημία έχει πέσει? . Αντε τίποτα δεν είναι, με το καλό να μας ξανάρθεις!
Ευχαριστώ Κώστα, να' σαι καλά!
-
Ποτέ μου δεν έμαθα γιατί το 2-4 το έλεγαν 'γερμανικό'. Είναι τρελοί αυτοί οι Γερμανοί.
-
στο περιπου ετσι ειναι ακομα στο νησι...τα καψωνια ομως εχουν κοπει εδω και ενα χρονο...
το γερμανικο μια χαρα ηταν,το 4-6 το πρωι ηταν..... -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Kι εσύ Πέτρο? Επιδημία έχει πέσει? . Αντε τίποτα δεν είναι, με το καλό να μας ξανάρθεις!
Ευχαριστώ Κώστα, να' σαι καλά!
Καλή....διασκέδαση ρε παλιόπαιδο!!!
θά έχεις παρέα καί τόν Μάρκο (Markvag) -
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό Θήβας, μέσα Αυγούστου. Ποια άλλα παιδάκια θα είστε εκεί;Παρόν!
8 Αυγούστου παρουσιάζεσαι;
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Μου ήρθε το χαρτί για πυροβολικό Θήβας, μέσα Αυγούστου. Ποια άλλα παιδάκια θα είστε εκεί;Φιλε μου εγω δεν θα ειμαι εκει, αλλα...καλο κουραγιο.
-
Αντρέα, Megane98hp, ευχαριστώ.
Μάρκο, 11 Αυγούστου παρουσιάζομαι.
-
Θα τα πούμε μέσα λοιπόν...
-
Μόνος δηλαδή στην Π.Α ?
Θητεία? Ωχωχωχ...