-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ορισμένοι τώρα θα καταλάβουν το κόπο των μανάδων τους για να ζουν σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον. Δυστυχώς οι καθαρίστριες δεν έχουν ακόμα θέση στο στράτευμα. Ότι λερώνουμε πρέπει να το καθαρίζουμε κιόλας.Μάλλον δεν έχεις περάσει απ' τη ΣΕΑΠ φίλε μου...
-
Μου φαίνεται ότι το μόνο που έχουν κρατήσει είναι ο ακούνητος σκοπός στην πύλη. Κατά τα άλλα μάλλον χύμα στο κύμα είναι και εκεί. Πάνε και οι παραγωγικές σχολές!!!!!
-
την ευελπιδων εχει,εχει και στη ΣΕΑΠ τωρα?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
την ευελπιδων εχει,εχει και στη ΣΕΑΠ τωρα?Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλά σας ενημερώνω ότι στη ΣΕΑΠ έχει καθαρίστριες κανονικά, όχι για το Λόχο Διοικήσεως βέβαια, αλλά για τους ΥΕΑ. Επίσης, στα μαγειρεία έχει πολιτικό προσωπικό ενώ ο Λόχος Διοικήσεως κάνει όλη τη βρωμοδουλειά. Οι ΥΕΑ δεν κάνουν τίποτα από αγγαρίες και μάλιστα η υπηρεσία τους πάει 1 μέσα, 2 έξω συνήθως. Άντε το πολύ 1-1. Α, επίσης έχει τουαλέτες με λεκάνες κανονικά και όχι τούρκικο σύστημα, όπως γενικά στο στρατό.
Η ΣΕΑΠ είναι κολλέγιο, εγώ σας το είπα. Αλλά ναι, ο Μανώλης έχει δίκιο. Ο 'κόκκαλο' σκοπός στην πύλη διατηρείται. Αλλά μέχρι εκεί.
-
Ξέρει κανείς τι γίνεται στη ΣΜΧ στο Λουτράκι ; Ήμουν το 93 εκεί και είχα μια έξοδο σε 120 μέρες -χωρίς φυλακές , στερήσεις κλπ -. Ο 'βητάς' ήταν ¨θεός' και ο'άλφα' ένα τίποτα ... Μάλλον το διέλυσαν και κει.
-
εννοουσα οτι στην ευελπιδων ειναι ετσι,με καθαριστριες κτλ κτλ!
και η ΣΕΑΠ ετσι?πλακα εχει!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
την ευελπιδων εχει,εχει και στη ΣΕΑΠ τωρα?
Δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλά σας ενημερώνω ότι στη ΣΕΑΠ έχει καθαρίστριες κανονικά, όχι για το Λόχο Διοικήσεως βέβαια, αλλά για τους ΥΕΑ. Επίσης, στα μαγειρεία έχει πολιτικό προσωπικό ενώ ο Λόχος Διοικήσεως κάνει όλη τη βρωμοδουλειά. Οι ΥΕΑ δεν κάνουν τίποτα από αγγαρίες και μάλιστα η υπηρεσία τους πάει 1 μέσα, 2 έξω συνήθως. Άντε το πολύ 1-1. Α, επίσης έχει τουαλέτες με λεκάνες κανονικά και όχι τούρκικο σύστημα, όπως γενικά στο στρατό.
Η ΣΕΑΠ είναι κολλέγιο, εγώ σας το είπα. Αλλά ναι, ο Μανώλης έχει δίκιο. Ο 'κόκκαλο' σκοπός στην πύλη διατηρείται. Αλλά μέχρι εκεί.
Εγω παλι θα διαφωνησω. Περναω εξω απο τη ΣΕΑΠ 30 φορες τη μερα και ο σκοπός πότε ειναι στη σκοπια, πότε στη πυλη, πότε κουβεντουλα με τους αλλους φανταρους/αξιωματικους...
-
Ο χρήστης dea@735 έγραψε:
Ξέρει κανείς τι γίνεται στη ΣΜΧ στο Λουτράκι ; Ήμουν το 93 εκεί και είχα μια έξοδο σε 120 μέρες -χωρίς φυλακές , στερήσεις κλπ -. Ο 'βητάς' ήταν ¨θεός' και ο'άλφα' ένα τίποτα ... Μάλλον το διέλυσαν και κει.Υπηρέτησα Μηχανικό. Όταν ήμασταν στο Ναύπλιο, το Λουτράκι το τρέμαμε! Είναι ακόμα έτσι, είναι η δυσκολότερη σχολή Εφέδρων Αξιωματιών. Όπως ακριβώς τα λες.
Και ο φίλος Μάνος έχει δίκιο, ο σκοπός είναι κόκκαλο όταν φυλάει αλφάς. Αν είναι κανείς απ' το Λόχο Διοικήσεως...
-
I AM BACK!!!!!
Θα σας γράψω σύντομα τις εντυπώσεις μου μόλις χαλαρώσω λίγο!
Με λίγα λόγια....άλλες μέρες ΣΚΑΤΑ άλλες μέρες οκ....
Αυτα για τώρα!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
I AM BACK!!!!!Θα σας γράψω σύντομα τις εντυπώσεις μου μόλις χαλαρώσω λίγο!
Αυτα για τώρα!
Και θα μας τα πεις κι από κοντά!!! ---> http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=13768
Καλωσόρισες Κώστα, επισήμως πλέον σμηνίτης ε?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
I AM BACK!!!!!Θα σας γράψω σύντομα τις εντυπώσεις μου μόλις χαλαρώσω λίγο!
Αυτα για τώρα!
Καλησπέρα Κώστα! κ σήμερα σε σκεπτόμουν μιας κ μετά απο καιρό πέρναγα από το γνωστό συνεργείο!
Αναμένουμε περισσότερα νέα σου κ εντυπώσεις κ ει δυνατόν κ από κοντάΦιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
I AM BACK!!!!!!
Welcome on board Sir Gus.
Σήμερα συνάντησα καί τόν Μάρκο.
ΑΑΑΑΑλλος άνθρωπος βρε πιδί'μ!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Σήμερα συνάντησα καί τόν Μάρκο.
ΑΑΑΑΑλλος άνθρωπος βρε πιδί'μ!!!Άλλος Μάρκος... Ξυρισμένος, κουρεμένος και φυσικά από τη στιγμή που βγήκε από το ΚΕΠΒ αγυάλιστος...
Πάντως, όπως είπα και στα παιδιά, όλα παλεύονται... η απίστευτου επιπέδου ΒΛΑΚΕΙΑ εκεί μέσα όμως με πολύ δυσκολία... Από τον 'τελευταίο' φαντάρο, μέχρι τον διοικητή... Αλλά, we don't chew one =δεν μασάμε μία...
Όσοι είναι για ΥΕΑ έχουν εξασφαλισμένη λούφα για 4-5 μέρες , οπότε, ακόμα κι αν δεν θέλετε να γίνετε δόκιμοι (+5 μήνες θητεία), μην χαλιέστε! Αποτύχετε παταγωδώς σε ΟΛΑ και θα περάσετε κάποιες μέρες ζάχαρη, την ώρα που οι άλλοι θα λιώνουν...
sirgus, εσείς πως περνάτε; Εμείς, αν εξαιρέσεις την τελευταία εβδομάδα που λιώσαμε στις παρελάσεις (και πάλι παρτάλια ήμασταν στην ορκωμοσία ) δεν κάνουμε και τίποτα το ιδιαίτερο... . Έχω φίλο στην Τρίπολη και δεν ακούω καλά πράματα...
-
Δεν ξερω αν θα ηταν καλη ιδεα να βαζαμε και μια ψηφοφορια.
Δεν προκειται να ξεχασω ΠΟΤΕ στη ζωη μου την ημερα της ορκομωσιας. Να πω πρωτα οτι γενικα δεν ειμουνα και τρελαμενος με το στρατο, αλλα το τί ενιωσα οταν η μπαντα επαιξε τον Εθνικο μας υμνο και οταν ελεγα τον ορκο με τους αλλους φανταρους, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Μεγαλυτερη ανατριχίλα δεν εχω νιωσει στη ζωη μου, οι τριχες του σωματος μου ηταν ΚΑΓΚΕΛΟ - Ε, ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ;... .Εχει νιωσει καποιος αλλος ετσι την ημερα που ορκιζοταν ή ειμουν μονο εγω;
-
την ημερα της ορκομωσιας οχι και τοσο,αλλα τη μερα που φευγαμε απο τη Κυπρο, στο αεροδρομιο της Λαρνακας με τον υμνο συγκινηθηκα!ειναι παραδοση να τραγουδανε τον υμνο οταν επαναπατριζονται...το χω ηχογραφημενο στο κινητο!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Δεν προκειται να ξεχασω ΠΟΤΕ στη ζωη μου την ημερα της ορκομωσιας. Να πω πρωτα οτι γενικα δεν ειμουνα και τρελαμενος με το στρατο, αλλα το τί ενιωσα οταν η μπαντα επαιξε τον Εθνικο μας υμνο και οταν ελεγα τον ορκο με τους αλλους φανταρους, ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Μεγαλυτερη ανατριχίλα δεν εχω νιωσει στη ζωη μου, οι τριχες του σωματος μου ηταν ΚΑΓΚΕΛΟ - Ε, ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ;... .Εχει νιωσει καποιος αλλος ετσι την ημερα που ορκιζοταν ή ειμουν μονο εγω;
ομοίως κι εγώ. Από τις καλές στιγμές του στρατού (Π. Ναυτικού για την δική μου περίπτωση)
-
'sir' και 'mark' καλώς ήρθατε. Πως έιναι τα πράγματα εκεί που είστε;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είναι πραγματικά μια πολύ περίεργη συναισθηματικά στιγμή. Κάπως έτσι ένοιωσα κι εγώ.
Γενικά πιστεύω ότι ο στρατός κάποιες στιγμές σε κάνει να νοιώθεις 'παράξενα ευχάριστα' . -
Welcome back both
-
Παράξενα ευχάριστα,μιάς καί μπαίνεις στόν κόσμο τού στρατιώτη.
Δέν ήταν παράξενα ευχάριστο καί όταν τραγουδούσαμε όλοι μαζί στίς παρελάσεις,στιχάκια μέ 'νεκρούς εχθρούς' καί 'αίμα';
Μία αρωστημένη φάση (βλέποντάς τήν από τήν σκοπιά τού πολίτη) ή ότι καλύτερο (από τή σκοπιά τού στρατιώτη);
Θητεία? Ωχωχωχ...