-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ δλδ τι να πω που παρουσιάστηκα σήμερα στη ΣΜΥΝ και είναι και 1-1 και το παλεύουν για 1-2 απ'όσο άκουσα.. Απορώ γιατί ενώ έχουν 200+ δοκίμους, εμπλέκονται και οι ναύτες σε αγγαρείες. Κανονικά έπρεπε οι ναύτες να καλύπτουν τις πρωινές γραφειοκρατικές υπηρεσίες και σκοπιές και να φεύγουν 2.30 το μεσημέρι με το που έχουν τελειώσει τα σχολεία κι έχουν φάει τα μαθητούδια.`Αντε να δούμε...
Εμ σας εχουν παρει τον αερα οι καραβαναδες
Απαιτηστε ισοτητα. Να ισχυει το 1-8(1 μεσα 8 εξω) για ολους. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. Δεν πρεπει το μεγαλο βισμα να τρωει το μικρο. Ισοτητα σε ολα τα βισματα εδω και ΤΩΡΑ
-
Ο long time no see φανταρος του φορουμ πηρε σημερα την πρωτη του μεταθεση, ΚΑΑΥ στη νεα Μακρη (χωρις βυσμα, με προβλημα υγειας στην οικογενεια...). Ο λιγος χρονος που περασα στο 'στρατοπεδο' δεν μου εδωσε να καταλαβω τι παιζει εκει. Μηπως μπορει κανεις να με κατατοπισει;;;
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Ο long time no see φανταρος του φορουμ πηρε σημερα την πρωτη του μεταθεση, ΚΑΑΥ στη νεα Μακρη (χωρις βυσμα, με προβλημα υγειας στην οικογενεια...). Ο λιγος χρονος που περασα στο 'στρατοπεδο' δεν μου εδωσε να καταλαβω τι παιζει εκει. Μηπως μπορει κανεις να με κατατοπισει;;;I'm your man. Σε ποιο λόχο σε έβαλαν? Επίσης απολύεσαι από εκεί, κι αν ναι, πότε? Αν δεν απολύεσαι από εκεί, μέχρι πότε θα κάτσεις εκεί?
-
Φιλε μου δεν εχω ιδεα. Μαλλον παω για λοχο συντηρησεως. Τωρα για το αν απολυομαι απο 'κει εχω πληρη μεσανυχτα. Ενα μηνα φανταρος ειμαι, να μην εχω και λιγο λασπη στα ματια;;;
-
ΩΧ ένα μήνα φαντάρος? Καλά, σε βλέπω να απολύεσαι από εκεί...
Το οποίο σημαίνει ότι την έβαψες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς περισσότερο τώρα και μέχρι το Μάιο. Από εκεί και μετά, επειδή ανοίγει το ΚΑΑΥ, έχετε να τραβήξετε μεγάλο ζόρι. Καταρχήν θα χρειαστεί να καθαρίσετε όλη τη βρωμιά του χειμώνα. Επειτα θα έχεις να αντιμετωπίσεις ό,τι δουλειές σε βάζουν να κάνεις τα πρωινά και μέχρι περίπου τις 18:00, ενώ μετά θα έχεις και υπηρεσία.
Βέβαια αυτά ίσχυαν πέρυσι, έχω καιρό να μιλήσω και δεν ξέρω πόσα άτομα υπάρχουν συνολικά αυτή τη στιγμή και αν είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες ή όχι.
Αν έχει πάντως φύγει ο Αυγουστινάκης (Σχης (ΑΣ), Δκτής του Κέντρου), είναι σίγουρα καλύτερο για όλους.
Καλό κουράγιο.
-
Βασικά απο ΜΑΙΟ πάρε προφυλακτικά...........
-
Φιλε sttpod μην μασας τιποτα. Ο χειροτερος διοικητης ειναι ο Παλιατσος. Ολοι οι αλλοι ειναι απλες οδοντοκρεμες. Αν εχεις λιγο μεσο μπορεις να περασεις τελεια ακομα και αν εισαι στην Λερο. Αν εχεις χοντρο μεσο θα εισαι 1 μεσα 10 εξω.
Μονο στον Παλιατσο δεν περνανε αυτα. Πρεπει να ειναι ο μοναδικος διοικητης στον κοσμο που ριχνει φυλακες απο ναυτες μεχρι πλοιαρχους. Δεν καταλαβαινει τιποτα. Κανονικα θα τον ειχε στειλει σπιτι του ο Βαγγελακης ,γιατι χαλαει την καλη πιατσα του Ναυτικου,αλλα επειδη εχει σοβαρο προβλημα υγειας τον αφηνουν απο οικτο.
Εγω εχω φριξει. Τωρα στο Παλασκα ειναι 2 μεσα 1 εξω. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Και σκοπιες τρωω και μαγειρια τωρα. Ολα αυτα μεχρι την Παρασκευη οπου και παιρνω μεταθεση. Μετα εχω 1 μεσα 3 εξω
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΩΧ ένα μήνα φαντάρος? Καλά, σε βλέπω να απολύεσαι από εκεί...Το οποίο σημαίνει ότι την έβαψες. Προσπάθησε να χαλαρώσεις όσο μπορείς περισσότερο τώρα και μέχρι το Μάιο. Από εκεί και μετά, επειδή ανοίγει το ΚΑΑΥ, έχετε να τραβήξετε μεγάλο ζόρι. Καταρχήν θα χρειαστεί να καθαρίσετε όλη τη βρωμιά του χειμώνα. Επειτα θα έχεις να αντιμετωπίσεις ό,τι δουλειές σε βάζουν να κάνεις τα πρωινά και μέχρι περίπου τις 18:00, ενώ μετά θα έχεις και υπηρεσία.
Βέβαια αυτά ίσχυαν πέρυσι, έχω καιρό να μιλήσω και δεν ξέρω πόσα άτομα υπάρχουν συνολικά αυτή τη στιγμή και αν είναι πιο ευνοϊκές οι συνθήκες ή όχι.
Αν έχει πάντως φύγει ο Αυγουστινάκης (Σχης (ΑΣ), Δκτής του Κέντρου), είναι σίγουρα καλύτερο για όλους.
Καλό κουράγιο.
ΚΑΑΥ ειναι η Ναυτικη Διοικηση Νοτιου Ευβοικου ετσι?
Μαιο με τελη Σεπτ. ερχονται αβερτα με αποσπασεις ναυτες (κ κελευστινες) οποτε 8α μοιραστει το 'λουκι' σε πολλους φανταζομαι. Σιγουρα τον υπολοιπο χρονο εκτος καλοκαιριου 8α ειναι πιο ανετα τα πραγματα.
Απ'οσο 8υμαμαι απο μερικα παιδια που μιλησα στην πυλη, αν εισαι με μετα8εση εκει παιζει μια εβδομαδα μεσα, μια ε3ω (not sure) με 6ωρες βαρδιες στην πυλη. Στα αλλα ποστα δεν 3ερω τι γινεται.
Συμβουλη του ναυαρχου: Μα8ε να παιζεις μουσικη σε laptop κ γινε DJ στο club του χωρου. 8α παιζεις 23:00 με 2:00. Οι παππουδες-μπαμπαδες φευγουν νωρις κ αφηνουν τις κορες τους. Κ τι κορες! Ενα διημερο πηγα guest του ναυαρχου κ ειδα (οχι, δεν αγγι3α) καλο ποσοστο εντυπωσιακα ομορφων! Ο ναυαρχος μου πε επισης οτι κ γυναικες α3ιωματικων ψαχνονται με ναυτες. ΛοΛ!
Γενικα ενα πραγμα που 8α διαπιστωσετε στο Ναυτικο ειναι οτι ολοι οι α3ιωματικοι ειναι γκομενιαριδες κ γ@μιαδες.
Καλη 8ητεια!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Συμβουλη του ναυαρχου: Μα8ε να παιζεις μουσικη σε laptop κ γινε DJ στο club του χωρου. 8α παιζεις 23:00 με 2:00. Οι παππουδες-μπαμπαδες φευγουν νωρις κ αφηνουν τις κορες τους. Κ τι κορες! Ενα διημερο πηγα guest του ναυαρχου κ ειδα (οχι, δεν αγγι3α) καλο ποσοστο εντυπωσιακα ομορφων! Ο ναυαρχος μου πε επισης οτι κ γυναικες α3ιωματικων ψαχνονται με ναυτες. ΛοΛ!
Υποθέτω ότι ο ναύαρχος δεν έχει κόρη. Αλλιώς δε θα τα έλεγε αυτά
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Καθώς η 'ώρα' πλησιάζει για να μπω και εγώ στα Ε.Σ. έχω αρχίσει να κάνω εναν μικρό αγώνα δρόμου για να δω τι μπορώ να γλυτώσω. Λόγο λάθους της φύσης έχω γενηθεί με ένα νεφρό. Προβλημα ουσιαστικό δεν έχω παρα μόνο μην χτυπήσω (είμαι και Ο- παναθεμα με) να μην πίνω πολλά 'ξύδια' και όχι κάπνισμα. Απο διάφορους έχω ακούσει κατα καιρούς οτι σίγουρα θα με βγάλουν Ι5 και δεν θα υπηρετήσω αλλα μεχρι και οτι θα υπηρετήσω κανονικά. Απο επισημη πηγη θα καταφέρω να μάθω μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Αν και δεν έχω πρόβλημα να πάω, θα είναι για εμένα ενα μεγάλο χάσιμο χρόνου καθώς έχω ήδη κάνει κάποια καλά βήματα με την δουλειά μου. Όποιος έχει κάποια γνώση στο τι γίνεται με περιπτωση σαν την δικιά μου ας μου απαντήση.υγ. αν και βέβαια το θέμα είναι τι θα μου πούνε στη στρατολογία, θέλω να είμαι προετοιμασμένος.
Εφόσον δεν έχεις μορφολογικές αλλοιώσεις ή λειτουργικές διαταραχές (βλ. νεφρική ανεπάρκεια) τότε θα βγεις Ι3-Ι4. Ι5 βγαίνεις μόνο όταν πρόκειται για μονήρη νεφρό με τις προαναφερθείσες ανωμαλίες.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εγω εχω φριξει. Τωρα στο Παλασκα ειναι 2 μεσα 1 εξω. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Και σκοπιες τρωω και μαγειρια τωρα. Ολα αυτα μεχρι την Παρασκευη οπου και παιρνω μεταθεση. Μετα εχω 1 μεσα 3 εξωΔηλαδή αυτή τη λες εμπλοκή?
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγω εχω φριξει. Τωρα στο Παλασκα ειναι 2 μεσα 1 εξω. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. Και σκοπιες τρωω και μαγειρια τωρα. Ολα αυτα μεχρι την Παρασκευη οπου και παιρνω μεταθεση. Μετα εχω 1 μεσα 3 εξω
Δηλαδή αυτή τη λες εμπλοκή?
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
Για το Ναυτικο ναι. Οταν στα περισσοτερα στρατοπαιδα,Ναυσταθμους,ρυμουλκα κ.τ.λ, ισχυει στην χειροτερη περιπτωση το 1 μεσα 1 εξω και στο Παλασκα 2 μεσα 1 εξω,τοτε εγω αυτο το θεωρω ''εμπλοκη''.
Ασε που στο Παλασκα επειδη ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ στρατοπαιδο κανεις πολλες σκοπιες,αγγαρειες κ.τ.λ.
Καλυτερα να πας Λερο οπου θα εισαι 15 μερες μεσα και 15 εξω παρα Παλασκα. Τις 15 μερες που θα εισαι μεσα στην Λερο θα κανεις οτι γουσταρεις. Δεν υπαρχει πιεση εκει ,γιατι θα ειστε λιγα ατομα (σαν οικογενεια) ενω στο Παλασκα το ακριβως αντιθετο.
-
Εχμ, όχι, ΚΑΑΥ είναι το Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας και ανήκει στο Στρατό Ξηράς.
Παρακαλούνται οι έφεδροι του Ναυτικού να σταματήσουν να γράφουν στο παρόν θέμα, το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο τη στρατιωτική θητεία και όχι διακοπές/καλοπέραση/ρομαντζάδα.
-
Για το Ναυτικο ναι. Οταν στα περισσοτερα στρατοπαιδα,Ναυσταθμους,ρυμουλκα κ.τ.λ, ισχυει στην χειροτερη περιπτωση το 1 μεσα 1 εξω και στο Παλασκα 2 μεσα 1 εξω,τοτε εγω αυτο το θεωρω ''εμπλοκη''.
Ναυτοναυαρχε... ετσι σου ειπαν ε?
Καλυτερα να πας Λερο οπου θα εισαι 15 μερες μεσα και 15 εξω παρα Παλασκα. Τις 15 μερες που θα εισαι μεσα στην Λερο θα κανεις οτι γουσταρεις. Δεν υπαρχει πιεση εκει ,γιατι θα ειστε λιγα ατομα (σαν οικογενεια) ενω στο Παλασκα το ακριβως αντιθετο.
Ναυτοναυαρχε.... θα ειστε λιγα ατομα και εκει ξερεις... δεν εχει ουτε λουφα ουτε παραλλαγη. Οσο για το 15-15.... ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ 'ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ' αν νομιζεις ετσι...
Κολυμπα τωρα...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Υποθέτω ότι ο ναύαρχος δεν έχει κόρη. Αλλιώς δε θα τα έλεγε αυτά
H πλακα ειναι οτι εχει, κ ειναι ενα χρονο μικροτερη μου (20-21). Μου χει πει κ ιστοριες γι'αυτη.
Επειδη αρκετες φορες η ΝΔΝΕ εχει αναφερ8ει κ ως ΚΑΑΥ Ναυτικου μπερδευτηκα.
Εντιτ: κααυ, η οπως λεγονται τελος παντων τα παρα8εριστικα κεντρα του στρατου. Δεν παω καλα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ναυτοναυαρχε... ετσι σου ειπαν ε?
Ναυτοναυαρχε.... θα ειστε λιγα ατομα και εκει ξερεις... δεν εχει ουτε λουφα ουτε παραλλαγη. Οσο για το 15-15.... ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ 'ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ' αν νομιζεις ετσι...
Κολυμπα τωρα...
Εγω κολυμπι ξερω καλο,αλλα εσυ μαλλον μονο με μπρατσακια πεφτεις στην θαλασσα.
Λοιπον ξερολα στην Λερο τις περισσοτερες (συνηθως ολες παει 15-15). Στην Κρητη στα ρυμουλκα παει 1 μεσα 3 εξω και σου δινουν και 160 ευρο το μηνα για φαι,γιατι στο στρατοπαιδο δεν εχει φαγακι.Δεν παω στην Λερο ξερολα. Λουφα εχει παντως εκει. Μπορει να ειναι λιγα ατομα ,αλλα δεν τους ελεγχει κανεις. Επισης ενα αλλο καλο ειναι οτι το τρελαδικο ειναι διπλα απο το στρατοπαιδο. Οποιος τρελλαθει παει αμεσως διπλα
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ δεν παθαινει ο red_army7 . Ο red_army7 προκαλει ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ στους αλλους
-
εγω παντως που απολυθηκα πριν κανα μηνα αφαγα κατι 20-25μεσα....
και οχι μια και 2. πολλες φορες. κ εγω παλι καλα ημουν, κατι σειρες μου περασαν πολυ χειροτερα... κ ναταν μονα αυτα...
τεσπα, θελω να πω μην γκρινιαζεται για το 2 μεσα. ειναι πολυ καλα...
-
Στα ΚΑΥΥ στον Αγιο Ανδρέα γίνετε της πουτ@ν@ς...είχα μαι φίλη που ο αδερφός της μάνας ήταν καραβάνι με μεγάλο βαθμό, και είχα ακούσει διάφορα......απο αυτύην την αδερφή της κα ιτην ξαδέρφη τους...κόρη του καραβανά....μέσα σε 4-5 χρόνια δεν νομίζω να αλλάξανε χούγια αυτές που πάνε εκεί!
-
[
Λοιπον ξερολα στην **Λερο **τις περισσοτερες (συνηθως ολες παει 15-15). Στην Κρητη στα ρυμουλκα παει 1 μεσα 3 εξω και σου δινουν και 160 ευρο το μηνα για φαι,γιατι στο στρατοπαιδο δεν εχει φαγακι.Δεν παω στην Λερο ξερολα. Λουφα εχει παντως εκει. Μπορει να ειναι λιγα ατομα ,αλλα δεν τους ελεγχει κανεις. Επισης ενα αλλο καλο ειναι οτι το τρελαδικο ειναι διπλα απο το στρατοπαιδο. Οποιος τρελλαθει παει αμεσως διπλα
ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ δεν παθαινει ο red_army7 . Ο red_army7 προκαλει ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ στους αλλους
Σοβαρέψου red_army και μη λες με τόση σιγουριά πράγματα που δε ξέρεις γιατί εσύ γίνεσαι ξερόλας. Μέχρι πριν από λίγες μέρες ήμουν Λέρο, πέρασα 6 μήνες εκεί οπότε ό,τι είπες είναι άκυρο. Τα πράγματα είναι οκ στο παρατηρητήριο(20+βαλε-10), αν πας όμως ΥΝΤΕΛ δεν αποκλειεται να παίζεις και 50-10...`Ολα αυτά χωρίς κοννέ. Τελικά πού πας ?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Στα ΚΑΑΥ στον Αγιο Ανδρέα γίνεται της πουτ@ν@ς...είχα μια φίλη που ο αδερφός της μάνας ήταν καραβάνι με μεγάλο βαθμό, και είχα ακούσει διάφορα......απο αυτήν την αδερφή της και την ξαδέρφη τους...κόρη του καραβανά....μέσα σε 4-5 χρόνια δεν νομίζω να αλλάξανε χούγια αυτές που πάνε εκεί!Οταν λες 'είχες ακούσει διάφορα', τι ακριβώς περιλαμβάνεται μέσα στα διάφορα?
Θητεία? Ωχωχωχ...