-
Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να προμηθευτούμε εισιτήρια για κάποιον αγώνα της F1 και συγκεκριμένα για το γκραν-πρι της Κωνσταντινούπολης. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια πρακτορεία που αναλαμβάνουν την εκδρομή μαζί με εισιτήρια αλλά δε γνωρίζω ποια είναι αυτά. Αν ξέρει κάποιος ας με φωτίσει παρακαλώ.
-
Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να προμηθευτούμε εισιτήρια για κάποιον αγώνα της F1 και συγκεκριμένα για το γκραν-πρι της Κωνσταντινούπολης. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια πρακτορεία που αναλαμβάνουν την εκδρομή μαζί με εισιτήρια αλλά δε γνωρίζω ποια είναι αυτά. Αν ξέρει κάποιος ας με φωτίσει παρακαλώ.
-
-
Αν θες να πας ατομικα στην Πολη χωρις ταξιδιωτικα πρακτορεια,μπορεις να επισκεφτεις την επισημη ιστοσελιδα του αγωνα http://www.msoistanbul.com.
Τωρα αν θες να πας με ταξιδιωτικο πρακτορειο μπορεις να επισκεφτεις την παρακατω ιστοσελιδα http://www.skylinesf1.gr
Μου φαινεται τελικα πως θα πανε πολλοι Ελληνες στην Πολη...!!! -
H Πόλη είναι μαγική και είναι ευκαιρία και για εκδρομούλα! Συνήθως είναι πολύ φθηνές, αλλά λόγω αγώνα δεν ξέρω τι παίζει.
-
Γεια σου μρε Μυρω αρχοντα με τα μαντιναδακια
-
Ωραία η φωτογραφία αλλά η μαντινάδα δεν είναι δική του.
-
Eπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για κωσταντινούπολη, πόσους μήνες πρίν περίπου πρέπει να έχουν κανονιστεί τα πάντα με το γραφείο;; Εννοώ χρήματα κλπ
Και αν κάποιος έχει πάει έξω περίπου πόσα λεφτά χάλασε;; εννοείται για Ιταλία όχι κάπου πολύ μακριά που τα κόστη ανεβαίνουν κιάλλο -
Επικοινώνησα με το Skylines και μου είπαν ότι έχουν πρόγραμμα για το Τουρκικό γκραν πρι με άφιξη Πέμπτη και αναχώρηση Δευτέρα. Τιμή 700 Ευρώ. Τί λένε ρε οι άνθρωποι είναι καλά? Τα αντίστοιχα 4ήμερα στην Κωνσταντινούπολη κοστολογούνται 350-400 Ευρώ max. Δηλαδή το εισητήριο έχει 300 Ευρώ? Μας κοροιδεύουν? Μάλλον περί απατεώνων πρόκειται. Υπάρχει κανένα άλλο πρακτορείο που να ασχολείται με το θέμα F1?
-
Πάντα τις μέρες τόσο μεγάλων events οι τιμές ανεβαίνουν στα πάντα, από τα αεροπορικά μέχρι τα ξενοδοχεία. Αν έχεις χρόνο στη διάθεση σου, δεν κοιτάς κάτι για οδικό;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
δεν κοιτάς κάτι για οδικό;Μόνο που το είπες αυτό, τρόμαξα.
Πολλή προσοχή στην Κων/πολη, παιδιά. Είναι τρελοί οι οδηγοί εκεί. Εγώ είχα πάθει... πολιτισμικό σοκ.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
δεν κοιτάς κάτι για οδικό;
Μόνο που το είπες αυτό, τρόμαξα.
Πολλή προσοχή στην Κων/πολη, παιδιά. Είναι τρελοί οι οδηγοί εκεί. Εγώ είχα πάθει... πολιτισμικό σοκ.
Μα δεν είπα να πας με το δικό σου αμάξι! Όλο και κάποιο γραφείο θα πργανώσει οδική εκδρομή, που λογικά θα είναι και αρκετά φτηνόερη από αεροπορική.
-
Δε συμφέρει τόσες ώρες στο δρόμο είναι σκέτη ταλαιπωρία. Θα κοιτάξω για customized λύση με αναχώρηση Παρασκευή και επιστροφή Κυριακή βράδυ. Θα ενημερώσω αν έχω νέα. Αν πάντως ξέρετε κάποιο αλλο πρακτορείο που να ασχολείται πείτε το.
-
Επειδή κι εμείς σκεφτόμαστε εκδρομούλα, έχω στο μυαλό μου το εξής: (ξεκινάμε από Ηράκλειο Κρήτης)...
Ηράκλειο-Αλεξανδρούπολη αεροπορικώς. Άντε να είναι 150 ευρώ πήγαινε-έλα, με λίγη 'τύχη' από μέσα, ίσως και φτηνότερα. Εκεί, μας περιμένει ντόπιος φίλος που επίσης θα θέλει να έρθει, με νοικιασμένο αμάξι ή αν δεν θέλει, στο αεροδρόμιο μας περιμένει νοικιασμένο αμάξι που θα έχουμε κλείσει από εδώ. Ακούω ότι η Κων/πολη από τα σύνορα είναι 2 ώρες. Να πάει 3 από Αλεξ/πολη; Σιγά το πρόβλημα. Παρασκευή βράδυ αν ξεκινήσουμε, ακόμα και Σάββατο πρωί προλαβαίνουμε. Πάμε με τουτού, κάνουμε και τη βόλτα μας, ύπνο-αν θέλουμε- σε youth hostel, δεν μπορεί να μην έχει, μόνο στην Ελλάδα δεν έχουμε, και Κυριακή πρωί... Πρέπει να βρούμε τιμές εισιτηρίων... Το μόνο που με χαλάει ρε παιδιά είναι... Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Στους Τούρκους θα πάμε ρε γαμώ το; Αλλά να μου πεις, τριτοκοσμική χώρα είμαστε, με γείτονα που παρέχει τα πάντα σχεδόν. Σύντομα και MotoGP απ' ότι ακούω... Τέλος πάντων, αν πάμε πάντως, να κανονίσουμε να βρεθούμε οι των 4Τ, μην είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων εκεί.
-
Ο χρήστης jd έγραψε:
Επικοινώνησα με το Skylines και μου είπαν ότι έχουν πρόγραμμα για το Τουρκικό γκραν πρι με άφιξη Πέμπτη και αναχώρηση Δευτέρα. Τιμή 700 Ευρώ. Τί λένε ρε οι άνθρωποι είναι καλά? Τα αντίστοιχα 4ήμερα στην Κωνσταντινούπολη κοστολογούνται 350-400 Ευρώ max. Δηλαδή το εισητήριο έχει 300 Ευρώ? Μας κοροιδεύουν? Μάλλον περί απατεώνων πρόκειται. Υπάρχει κανένα άλλο πρακτορείο που να ασχολείται με το θέμα F1?Τα εισιτήρια στην monza πάνω στην εκκίνηση και για τις τρεις μέρες κάνανε ~400
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
και Κυριακή πρωί... Πρέπει να βρούμε τιμές εισιτηρίων...Εισαι σιγουρος οτι θα βρεις εισιτηρια ανημερα του αγωνα...;;;
Ουτε για δειγμα δεν θα υπαρχουν τοτε...
Αν ειναι να πατε μεμονομενα,καλο θα ηταν να εχετε κλεισει εισητηρια. -
Πάντως αν κάποιος θέλει να πάει Τουρκία πραγματικά φτηνά... Ας κοιτάξει λίγο και με τρένο! Υπάρχει γραμμή Αθήνα - Κωσταντινούπολη και πρέπει να είναι φτηνά τα εισητήρια! Σίγουρα θα είναι κουραστικό το ταξίδι αλλά αν δεν υπάρχουν λεφτά είναι μια χαρά. Πάντως εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να πάω dtm αντί για formula 1. Eiδικά αν συμμετέχει και ο Φιλιππίδης...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Eiδικά αν συμμετέχει και ο Φιλιππίδης...Ο Φιλιπιδης ειναι απο αλλο (ραλιαρικο) ανεκδοτο. Τον Αλεξανδρο Μαργαριτη εννοεις
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Eiδικά αν συμμετέχει και ο Φιλιππίδης...
Ο Φιλιπιδης ειναι απο αλλο (ραλιαρικο) ανεκδοτο. Τον Αλεξανδρο Μαργαριτη εννοεις
Οχ οχ Είναι πολύ οι εκπρόσωποί μας στο εξωτερικό και σαν μη συνηθησμένος μπερδευτηκα
-
Στο http://www.msoistanbul.com μπορείς να κλείσεις εισιτήρια με πιστωτική και δεν ξέρω αν γίνεται και με αντικαταβολή. Το ακριβότερο εισιτήριο για το τριήμερο 220 Ευρώ, το φτηνότερο 80. Αν αναζητήσεις στο google 'youth hostel istanbul' θα σου κατεβάσει δεκάδες youth hostel με τρελλές τιμές , 12 Ευρώ το κρεββάτι. μπορείς να κλείσεις με πιστωτική. Εκδρομή αεράτη.
Εκδρομές/Εισιτήρια F1 -- Πού?