Επειδή κι εμείς σκεφτόμαστε εκδρομούλα, έχω στο μυαλό μου το εξής: (ξεκινάμε από Ηράκλειο Κρήτης)...
Ηράκλειο-Αλεξανδρούπολη αεροπορικώς. Άντε να είναι 150 ευρώ πήγαινε-έλα, με λίγη 'τύχη' από μέσα, ίσως και φτηνότερα. Εκεί, μας περιμένει ντόπιος φίλος που επίσης θα θέλει να έρθει, με νοικιασμένο αμάξι ή αν δεν θέλει, στο αεροδρόμιο μας περιμένει νοικιασμένο αμάξι που θα έχουμε κλείσει από εδώ. Ακούω ότι η Κων/πολη από τα σύνορα είναι 2 ώρες. Να πάει 3 από Αλεξ/πολη; Σιγά το πρόβλημα. Παρασκευή βράδυ αν ξεκινήσουμε, ακόμα και Σάββατο πρωί προλαβαίνουμε. Πάμε με τουτού, κάνουμε και τη βόλτα μας, ύπνο-αν θέλουμε- σε youth hostel, δεν μπορεί να μην έχει, μόνο στην Ελλάδα δεν έχουμε, και Κυριακή πρωί... Πρέπει να βρούμε τιμές εισιτηρίων... Το μόνο που με χαλάει ρε παιδιά είναι... Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!! Στους Τούρκους θα πάμε ρε γαμώ το; Αλλά να μου πεις, τριτοκοσμική χώρα είμαστε, με γείτονα που παρέχει τα πάντα σχεδόν. Σύντομα και MotoGP απ' ότι ακούω... Τέλος πάντων, αν πάμε πάντως, να κανονίσουμε να βρεθούμε οι των 4Τ, μην είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων εκεί.