-
ΡΕ ΕΣΕΙΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!Θά θέλατε νά σάς κάνει και εσάς ο θεός σάν κι'αυτόν ρε!!!
-
μα δεν τον έκανε ο θεός Ανδρέα. Αυτοδημιούργητος είναι
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θά θέλατε νά σάς κάνει και εσάς ο θεός σάν κι'αυτόν ρε!!!Δηλαδή να μου χάριζε ένα Τσερόκι και ένα Οκτάβια ABT στα 22 μου;
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θά θέλατε νά σάς κάνει και εσάς ο θεός σάν κι'αυτόν ρε!!!
Δηλαδή να μου χάριζε ένα Τσερόκι και ένα Οκτάβια ABT στα 22 μου;
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!
αυτο το Οκταβια μην το επαναλαβεις αφου το αρνηται επιμονα......προφανως εκ των υστερων διαπιστωσε οτι η ταπεινη Σκοντα δεν συναδει με την υψηλη καταγωγη του και ετσι απλα το διεγραψε.
βεβαια επειδη η υψηλοτητα του θα πρεπει περα απο το ''κτηνος'' να εχει στο ''οπλοστασιου'' του και κατι ετσι πιο σπορ [αλλα παντα ''ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ''] το αντικατεστησε με το Κροσφαιαρ και ηρθε και εδεσε η μαρέγκα.
το μονο προβλημα του ειναι οτι το μικρο του και ακριβο του παιχνιδακι του το παιρνει η μικρη του αδελφουλα και καβαλαει με αυτο τα πεζοδρομια του play room στο υπογειο της βιλλας των βορειων προαστειων που καθημερινα μετα το σχολειο παιζουν.
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Shitting σπουδασα!Αυτο φαίνεται...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Shitting σπουδασα!
Αυτο φαίνεται...
Κορυφαίο!!!
-
Άσχετο αλλά θέμα από τα 'Τεχνικά Θέματα' που να βγάζει τόσο γέλιο έχωνα δω από την εποχή του 'Gilli Diet'!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Άσχετο αλλά θέμα από τα 'Τεχνικά Θέματα' που να βγάζει τόσο γέλιο έχωνα δω από την εποχή του 'Gilli Diet'!Καλά αυτό είναι best of the best!! Πραγματικά έκλαιγα από τα γέλια κάνα μισάωρο όταν το είχα διαβάσει, και προσφάτως το έπαθα ξανά (όταν το ξανακοίταξα) στο γραφείο μπροστά σε όλο τον κόσμο
PS: όποιος δεν το έχει διαβάσει, να σπεύσει αμέσως!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσχετο αλλά θέμα από τα 'Τεχνικά Θέματα' που να βγάζει τόσο γέλιο έχωνα δω από την εποχή του 'Gilli Diet'!
Καλά αυτό είναι best of the best!! Πραγματικά έκλαιγα από τα γέλια κάνα μισάωρο όταν το είχα διαβάσει, και προσφάτως το έπαθα ξανά (όταν το ξανακοίταξα) στο γραφείο μπροστά σε όλο τον κόσμο
PS: όποιος δεν το έχει διαβάσει, να σπεύσει αμέσως!
το παρον θρεντ προτεινω να επικολληθει ως μονιμη πηγη γελιου και παραδειγμα προς αποφυγην ταυτοχρονα προς μελλοντικους επιδοξους φιδεμπορους.
-
ιδού λοιπόν: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2408
(αποφεύγω να το ανοίξω, είμαι ακόμα στη δουλειά και θα γίνω ρεζίλι πάλι)
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
αυτο το Οκταβια μην το επαναλαβεις αφου το αρνηται επιμονα......προφανως εκ των υστερων διαπιστωσε οτι η ταπεινη Σκοντα δεν συναδει με την υψηλη καταγωγη του και ετσι απλα το διεγραψε.βεβαια επειδη η υψηλοτητα του θα πρεπει περα απο το ''κτηνος'' να εχει στο ''οπλοστασιου'' του και κατι ετσι πιο σπορ [αλλα παντα ''ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ''] το αντικατεστησε με το Κροσφαιαρ και ηρθε και εδεσε η μαρέγκα.
το μονο προβλημα του ειναι οτι το μικρο του και ακριβο του παιχνιδακι του το παιρνει η μικρη του αδελφουλα και καβαλαει με αυτο τα πεζοδρομια του play room στο υπογειο της βιλλας των βορειων προαστειων που καθημερινα μετα το σχολειο παιζουν.
Αλέξανδρε σταμάτα, σε ικετεύω!! Ακόμα πονάει το στομάχι μου μετά το χθεσινό...
βεβαια τιποτα δεν διασφαλιζει οτι και στο μελλον δεν θα εχουμε αναλογα περιστατικα τα οποια ομως ας τα δουμε με ψυχαγωγικη διαθεση ετσι για να σπαει λιγο ή μονοτονια.
Πράγματι...
-
Ο χρήστης The_Dude έγραψε:
Θα ηθελα να σας θεσω μια ερωτηση ως προς τη βελτιωση του αυτοκινητου μου, γιατι εχει αρχισει να με τρωει η τσεπη μου τον τελευταιο καιρο...
................................................................Ευχαριστω για την προσοχη.
απο εδω ξεκινησαν ολα.......
τελικα ο κ**ος του τον ετρωγε ενω η ευχαριστηση ηταν ολη δικη μας!
θα μας μεινεις αξεχαστος DUDAρα μας!!
-
Dude εισαι ο πρωτος παραμυθας.
Να'σαι καλα που μας εκανες και γελασαμε.
Παντως δεν πειραζει καλη ειναι και η Octavia. -
Παιδιά ευχαριστώ πολύ!!!!
Κάθομαι το τελευταίο δύωρο, το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και δε μπορώ να το χορτάσω. Ειλικρινά έχω να γελάσω τόσο πολύ πάρα πολλά χρόνια.
Είμαι 33 χρονών στα 34 και παρακολουθώ αρκετό καιρό τα φόρουμ γιατί έχουν θεματάκια που με ενδιαφέρουν αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα να γράψω.
Συγνώμη που το 1ο μου ποστ γίνεται σε ένα τόσο γελείο θέμα, αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ....Πληκτρολογώ και ΓΕΛΑΩ. Πρέπει να έχω χάσει τουλάχιστον 2-3 κίλα από τα γέλια. Αφού ξύπνησα τη γυναίκα μου να της το διαβάσω και άκουσα και λίγα μπινελίκια.
Αύριο θα το εκτυπώσω στη δουλεία για να το διαβάσουν όλοι.
Και πάλι μπράβο σε όλους και κυρίως στοn έναν και μοναδικό the dude
-
χμ....
-
Το χμ... Krusestern δεν μου αρέσει και ελπίζω να μη σημαίνει κάτι.
Ξέρεις, έχω όνομα επώνυμο και αν θες κάποια περεταίρω διευκρύνηση μπορώ να σου τη δώσω και σε προσωπικό επίπεδο. fil1@dragnews.gr
-
Καλως τον Φιλιππο. Τελικα ρε Fil μπαινει νιτρο στο Cherrokee?
-
Γεια σου Φιλιππε!Σορρυ για την οικειότητα αλλα νιώθω σαν να γνωριζόμαστε απ'αυτά που διαβάζω για τα dragster.
sorry για το off-topic αλλά έχω μια απορία.ηλεκτρικό τούρμπο μπορούμε να βάλουμε στο rav4 σαν αυτό που είχες βάλει σε ένα hyundai coupe? -
Kacey, θεωρητικά παντού μπαίνει νίτρο, ακόμα και στα diesel....
Το θέμα είναι που αξίζει κάνεις να βάλει και για πιο λόγο ακριβώς....και στη συγκεκριμένη περίπτωση εδώ, το τελευταίο πράγμα που ενδιέφεραι το τυπάκο ήταν που και να θα βάλει νίτρα...
Εγώ πάντως αν και ξέρεις ότι τα χρησιμοποιώ σε ορισμένα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τα χέρια μου, δεν είμαι οπαδός τους...
-
Δημήτρη, δεν έχω καμία απολύτως σχέση εδώ και σχεδόν 3 χρόνια με το χώρο και δεν έχω καμία σχέση με τετοιου είδους πράγματα...
Τεχνικά αν θες μια άποψη, μη βάλεις κανένα ηλεκτρικό Turbo (υπάρχουν ακάμα άραγε....) ή κάποιο άλλο είδος τουρμπο στο αυτοκίνητο σου!!!
Αν θες τούρμπο αυτοκίνητο, πάρε καλύτερα ένα έτοιμο.
NITRO...