-
Και για να πουμε και κατι σοβαρο για το θεμα του τοπικ, πως μπορει να επικοινωνησει καποιος με μια εφημεριδα που βγαινει και λέει ενα καρο μλκιες επειδη
α) δεν ξερουν τι γραφουν ή
β) προσπαθουν να κερδισουν τις εντυπωσειςhttp://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea. ... m=N14&aa=1
Καλη η ενημερωση αλλα οταν γραφονται ανακριβειες προς εντυπωσιασμο και εκφοβισμο, και οι 'αρμοδιοι' τελικα φτανουν να ενημερωνονται απο τα ΜΜΕ και να καταληγουν σε λαθος μετρα (οπως η προσφατη διωξη γνωστου μου για 'μεταφορα εκρηκτικων υλων' ενω το νιτρο ειναι ΑΦΛΕΚΤΟ ΜΗ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ αεριο...), τοτε κατι πρεπει να γινει νομιζω.
-
-
*>Ο χρήστης maxmara έγραψε:
http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=18142&m=N14&aa=1
εεε...είμαι λίγο κουρασμένος και την έκανα την πατάτα. Sorry, delete*
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Sorry παιδια αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με νιτρο... οταν λετε ΔΕΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΡΥΓΝΗΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΡΗΞΗ τοτε τι χρειαζεται; Νομιζα οτι ειναι ενας βελτιωτής καυσίμου ή κατι τετοιο που ηταν και πιο εφλεκτο απ'τη βενζινη. Μπορει να μου πει καποιος με 2 απλα λογια τι ειναι; Ποση ωρα κραταει μια μπουκαλα και ποσο κανει η καθεμια; Sorry και παλι με την ασχετοσυνη μου για το θεμα!To νιτρο απελευθερώνει οξυγόνο που βοηθάει στην καύση επιπλέον καυσίμου. Από όσο ξέρω , τα συστήματα νίτρο αναγκάζουν τα μοεκ (μέσω του ρυθμιστή πίεσης ) να δώσουν παραπάνω καύσιμο το οποίο και καίγεται με την βοήθεια του επιπλέον οξυγόνου από το νίτρο. Τελικά αυτό που δίνει τα παραπάνω άλογα δν είναι το νίτρο σαν αέριο αλλά το επιπλέον καύσιμο που καίγεται με την βοήθεια του επιπλέον οξυγόνου. Η μπουκάλα έχει διάρκεια ανάλογη του όγκου της και δεν αλλάζεται αλλά ξαναγεμίζεται. Δεν ξέρω που ξαναγεμίζεται και πόσο κάνει το γέμισμα.
-
Πω πω, πολύ ΄΄νέκρα΄΄ έπεσε γαμώτο εδώ μέσα, που είναι οι καλές μέρες σαν μέχρι την Κυριακή?
ΑΧ, ΑΧ ΑΧ -
Ο χρήστης frixos έγραψε:
Πω πω, πολύ ΄΄νέκρα΄΄ έπεσε γαμώτο εδώ μέσα, που είναι οι καλές μέρες σαν μέχρι την Κυριακή?
ΑΧ, ΑΧ ΑΧΠάλι με χρόνους με καιρούς.....!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΑΧ, ΑΧ ΑΧΠάλι με χρόνους με καιρούς.....!!!!!!!!!!
Εγώ πάντως, σοβαρά τώρα, θα πρότεινα να κλειδωθεί το θέμα,δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο να πούμε, οκ κάναμε την πλάκα μας, κοροιδέψαμε τον χαζούλη, ας μην συνεχιστεί
-
Ο χρήστης Fil έγραψε:
Καλως σας βρήκα όλους.Ευχαριστώ πολύ.
Καλώς όρισες και από μένα.
Είδα στην υπογραφή σου ότι το όνομά σου είναι Φίλιππος Παπαφιλίππου.
Έχεις καμμία σχέση με την Axion Design??? -
Καμία σχέση Meco.
Nass σε ευχαριστώ.
-
http://www.4troxoi.gr/news/closeup.php?id=2908&part=1
Το άρθρο αυτό από τους 4Τ πιστεύω πως συνοψίζει όσα συζητήθηκαν εδώ.
(όσο βέβαια η συζήτηση ήταν στα πλαίσια του topic και όχι της μορφής 'the_Dude vs υπόλοιποι' )
Πιστεύω όλοι θα συμφωνήσουν απόλυτα. -
Σωστό το άρθρο, με μόνη παρατήρηση ότι είναι πρωτοξείδιο του αζώτου και όχι διοξείδιο.
-
Δεν γινεται να προσπαθησει ο κυριος kf να επικοινωνησει με καποιους απο αυτους τους καραγκιοζηδες 'συναδελφους' του (επειδη εμενα στα email που εστειλα με γραψανε οπως ηταν αναμενομενο), μπας και ξεστραβωθουν?
-
TheoRallye έχεις δίκιο , απλά οι 'κεκτημένες' δύσκολα φρενάρονται (ειδικά αν δεν έχεις σώας... )
Όσο αφορά τώρα την οιαδήποτε επιστολή προς οποινδήποτε, δεν έχω τέτοιο σκοπό. Το email μου είναι δημοσιευμένο και αν κάποιος από αυτούς τους συναδέλφους έχει κάποια αντίρρηση με τα γραφόμενά μου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. Πέραν τούτου, θεωρώ ως μεγαλύτερο έγκλημα, πάντα από άποψη επαγγελματική, να προβαίνει κάποιος σε αφορισμούς την στιγμή που στερείται βασικών γνώσεων γύρω από το αντικείμενο που εξετάζει. -
Εννοείται ότι ήταν απροσεξία, απλώς το έγραψα για να το προσέξετε.
Γρήγορη αντίδραση πάντως.
-
Τι εγινε τελικα ο Dude? το εβαλε εκεινο το νιτρο?
-
έβαλε νίτρο στα πόδια του..
-
Μπα μάλλον αποφάσισε να δουλέψει περισσότερο ώστε να μαζέψει λεφτά για να πάρει κατευθείαν πύραυλο μην ξεχνάς ότι δουλεύει με υδρογόνο. Αγαπάμε και τον πλανήτη μας βλέπεις και δεν θέλουμε τα καυσαέρια.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
έβαλε νίτρο στα πόδια του..Καλοοοοοο
-
κι είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως σοβάρεψε το τόπικ
-
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει που γεμίζουν (στην Αθήνα) νιτρομπουκάλες και πόσο περίπου στοιχίζει; Μιλάω για ενδεικτική τιμή.
NITRO...