-
Γιατί μου φέρνει πολύ σε 407;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aς είναι καλά η Adobe και το photoshop...
Eχουμε και λέμε:
Προφυλακτήρες,μάσκα,φτερά απο LagunaII facelift
Πίσω πόρτα απο Megane Sedan...
Προσέξτε το σχήμα του σταθερού τζαμιού της πίσω πόρτας πως φαίνεται στην αριστερή πλευρά του αμαξώματος και πως φαίνεται στη δεξιά,μέσω του εσωτερικού του αυτοκινήτου.Παντελώς ανόμοια...
Kατα τα άλλα είναι η Laguna III... -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Aς είναι καλά η Adobe και το photoshop...
Eχουμε και λέμε:
Προφυλακτήρες,μάσκα,φτερά απο LagunaII facelift
Πίσω πόρτα απο Megane Sedan...
Προσέξτε το σχήμα του σταθερού τζαμιού της πίσω πόρτας πως φαίνεται στην αριστερή πλευρά του αμαξώματος και πως φαίνεται στη δεξιά,μέσω του εσωτερικού του αυτοκινήτου.Παντελώς ανόμοια...
Kατα τα άλλα είναι η Laguna III...Ε, τα chops του Lehmann δε φημίζονταν ποτέ για την αξιοπιστία τους. Για το φίλο που του θύμισε 407, ο Λε Κεμαν έχει εκφραστεί εξαιρετικά θετικά για το Πεζώ. Έχει υποσχεθεί επίσης ότι η Λαγκούνα 3 θα είναι ένα πολύ όμορφο κλασικό σενταν.
-
-
mika_hakkinen
σόρι αλλά τι να δεις από αυτή την φωτό?
-
Τη βλάστηση στο συγκεκριμένο τύπο χώματος, καθώς και την γωνία τριβής του εδαφικού υλικού.
Στο μεταξύ, αν δε φαίνονταν έτσι ψηλά τα πίσω φώτα, θα ορκιζόμουν πως είναι ένα Renault 19 του '92, παρατημένο στην άκρη του δρόμου, με την κουκούλα ξεσκισμένη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
mika_hakkinenσόρι αλλά τι να δεις από αυτή την φωτό?
-
Ότι το καμουφλάζ είναι ακόμα πολύ βαρύ και ότι η παρουσίαση αργεί.
-
Τις αναλογίες του αμαξώματος σε σχέση με το προηγούμενο.
-
Ότι ΔΕΝ θα είναι 4θυρο sedan όπως έδειχναν οι καλλιτεχνικές επεικονίσεις.
-
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
mika_hakkinen
-
-
-
και πώς ξέρουμε ότι η φωτό είναι από έγκυρη πηγή και δεν είναι απλά ένα ακόμα καμουφλάζ?
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
mika_hakkinen
-
-
-
και πώς ξέρουμε ότι η φωτό είναι από έγκυρη πηγή και δεν είναι απλά ένα ακόμα καμουφλάζ?
Αυτό ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Renault για την ακρίβεια. Ότι δηλαδή το αυτοκίνητο δεν θα είναι αυτό που βλέπουμε. Το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιεί κανείς τόσο βαρύ καμουφλαζ αν δεν έχει κάτι να κρύψει (πχ τον σχεδιασμό του ολοκαίνουριου μεσαίου της που θα εμφανιστεί πάλι κανα μηνα μετά το Mondeo όπως είχε γίνει και με τις προηγούμενες δύο γενιές).
Το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει ένα Renault κάτω από τα καλύματα μπορούμε απλά να το υποθέσουμε με σχετικά μεγάλη ακρίβεια από τον τρόπο που αυτό είναι καμουφλαρισμένο και από κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Δεν θα μπορούσε πχ να είναι ford γιατί το καμουφλαζ της ford είναι αλλιώς. Της Volvo επίσης.
-
-
http://faimg1.forum-auto.com/mesimages/ ... 2%20(Small).jpg
http://faimg1.forum-auto.com/mesimages/ ... 1%20(Small).jpg -
Δεν ανοίγουν
-
-
Προσωπικά μου αρέσει και δείχνει και ολίγον premium,ολίγον όμως Ειδικότερα πίσω μου θυμίζει Lexus.
Αυτό που απομένει είναι να υπάρξει και 4 κίνητη έκδοση αν θέλει ο Mr.Ghosn να συγκαταλέγεται η νέα laguna στην κατηγορία των premium cars. -
Κι άλλο premium? Τελικά ποιος θα κατασκευάζει τα αυτοκίνητα του λαού...σε κανα χρόνο θα premiumιοποιηθούν και οι Κορεάτες...Τι μας μένει η Ρωσσία, η Κίνα, η Κορέα και η Dacia
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κοιταχτηκε στον καθρεφτη???
-
Μου θυμίζει πολύ Lexus IS απο το πλάι και πίσω:
ΥΓ. Το ξέρω, είμαι ο κλασσικός τύπος 'μου θυμίζει..' κλπ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μου θυμίζει πολύ Lexus IS απο το πλάι και πίσω:ΥΓ. Το ξέρω, είμαι ο κλασσικός τύπος 'μου θυμίζει..' κλπ
το IS ειναι μ.....ος
τα φθηνα υποκαταστατα ας κανουν στην μπαντα....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μου θυμίζει πολύ Lexus IS απο το πλάι και πίσω:ΥΓ. Το ξέρω, είμαι ο κλασσικός τύπος 'μου θυμίζει..' κλπ
Μπα δεν είσαι μόνο εσύ
-
Με Ιnfiniti G35 μοιάζει περισσότερο...
-
Μοιάζει και με G35, έχεις δίκιο. Μακάρι να μην μοιάζει μόνο απ'έξω
Renault Laguna III