-
Α το 'δελφίνι' λές
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θυμιζει εντονα σιτροεν...και αμα λαβω υποψη και το τουινγκο θα πω οτι οι σχεδιαστες πανε σε πιο νορμαλ γαλλικα σχεδια...ελπιζω στο τελος να δειχνει λιγοτερο σιτροεν..
ναι φτυστό το C6 είναι...
άσε μας ρε αδη ....
τα σχεδια της σιτροεν μπορει να τα παραδεχομαι αλλα αυτο συμβαινει μονο ως προς τις γερμανικες βλακειες που κυκλοφορουν...εμενα μου θυμιζει σιτροεν και δε μαρεσει..
εντιτ...
βλεποντας τις φωτο του μιραγκε μου καθεται πιο ομαλα στο ματι..
βεβαια δε δωσανε ρεσιταλ μπροστα και πισω ειναι σαν να ειχαν ξεχασει να βαλουν φωτα και τα πεταξαν τελευταια στιγμη..βλεποντας το στεησον απο τα πλαγια το μονο που λειπει ειναι το c200komressor...
στο εσωτερικο βλακεια που δεν υπαρχει κολωνα κονσολα στο κεντρο...
πρεπει να το δω απο κοντα γιατι συμπερασμα δε βγαζω..
-
To station κινείται στις φόρμες του προηγούμενου, γενικά μου αρέσει πιο πολύ. Η μούρη όμως εξακολουθεί να με χαλάει. Για τον κώλο του 5πόρτου....Νόου κόμεντς
-
@ mirage
παράκληση, μην ποστάρεις άλλες φωτό
-
Δεν έχουν βγεί άλλες. Σε λίγο καιρό θα υπάρχει περισσότερο υλικό. Η επισήμη παρουσίαση είναι κοντά Και τότε θα υπάρχουν πολλές...Θα το σκεφτώ αν θα ξαναποστάρω
-
Η επισημη παρουσιαση ειναι την Δευτερα συμφωνα με το http://www.insidenewlaguna.com.
Εμενα παντως απο τις φωτο δεν μου αρεσει. Κραταει το βασικο μοτιβο της laguna αλλα στο πιο ασχημο. Καμπυλες μαλλον αταιριαστες, εμπρος φωτα ασχημα, τα πισω φωτα ωραία αλλα δεν δενουν, μεσα ασυμμετρία στο ταμπλό... -
Μ' αρέσει, γιατί παρά τον κατά βάση συντηρητικό του χαρακτήρα βγάζει αυτή την ξινίλα που είτε τη λατρεύεις είτε τη μισείς. Και παρ' ότι στην αρχή είχα απογοητευτεί, τείνω προς το 'την λατρεύω'. Αυτή τη 'σνομπ' (για όσους με πιάνουν) άποψη πάντως καιρό είχα να τη δω σε Renault και γουστάρω!!!
Επίσης, για όσους ενδιαφέρονται, τα υλικά στο εσωτερικό κάτι μου λέει πως θα είναι κορυφαία.@νδρέας
-
http://blog.worldcarfans.com/index.cfm/ ... -of-launch
-
pas male
-
Καλό είναι .
-
Από μπροστά μου αρέσει (σιγά τα λάχανα, εδώ μ'αρέσει το 308), αλλά από πίσω δεν παλεύεται.
-
Μια χαρά μου φαίνεται απο τις φωτό.
Πιστεύω αν προσέξουν οι Γάλλοι την αξιοπιστία και μπεί σε εφαρμογή και το πλάνο του Ghosn για βελτίωση του after sales θα πουλήσει καλά...
-
Τραγικό το αποτέλεσμα.
Μένει να δω απο κοντά μήπως χάνει τόσο πολύ απο τις φωτογραφίες. -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μια χαρά μου φαίνεται απο τις φωτό.Πιστεύω αν προσέξουν οι Γάλλοι την αξιοπιστία και μπεί σε εφαρμογή και το πλάνο του Ghosn για βελτίωση του after sales θα πουλήσει καλά...
+1
...καί αυτοί θα ζήσουν καλά 'καιμείς' καλύτερα
πάντως ώς γνωστόν απτην εμπειρία μου ποτέ τα αυτοκίνητα της ρενώ δεν είχαν...φωτογένεια ειδικά όταν βλέπαμε τις πρώτες φώτο των νέων μοντέλων και σε συνδιασμό στο ότι τις περισσότερες φορές κάτι προτοπωριακό θα δίνανε πάντα ξυνίζανε αρκετους με την πρώτη '.
φωτοματιά'
Εγώ πιστεύω ότι είναι ένα άκρως φρέσκο λιμουζινάτο αυτοκίνητο παντρέυοντας και με μοντέρνα καί με κλασική 'σοβαρή' γραμή χωρις κάτι αρκετά προκλητικο(βλέπε megane ii 5d).
Έχει να δείξει νέες φρέσκες γραμές(εμπρος φανό με τον συκομένο προφ/ρα,μάσκα αρκετά επιθετική,οπίσθιο φανο με εσοχη στην λαμαρίνα του πορτ-μπαγκάζ,νέα σχεδίαση εσωτερικής χειρολαβής π'ορτας,τα κουρμπαριστά μεγάλα φυτίλια απο νύκελ στο μέτωπο του ταμπλό.......) .
Εχουμε πάντως πολύ δρομο μπροστά μας με χιλιάδες κριτικές...
Η πορεία της νέας LAGUNA μόλις ξεκίνησε και εύχομε να πάει καλά και με...συμβόλαιο
Καλή αρχή νάχουμε... -
-
Μόνον 4.69 μέτρα σε μήκος. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα έχουμε τίποτα εντυπωσιακό στο πλάτος αλλά το ότι κρατήθηκαν και δεν πήγαν στα ουράνια (4.80+) είναι θετικό....
-
Μου αρέσει η station.
Edit: αν και έχει τεράστιο πίσω πρόβολο, και τα φώτα θυμίζουν κάτι από C-Klasse, και και και...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μου αρέσει η station. -
Ενεργητική τετραδιεύθυνση, αρχικά στα δίλιτρα με το διακριτικό GT, κάθεται σε βελτιωμένη εκδοχή της υπάρχουσας πλατφόρμας (και όχι του Altima όπως ακουγόταν τόοοοσο καιρό???), 9 εκατοστά μακρύτερη αλλά και 15 κιλά ελαφρύτερη, στοχεύει απο άποψη ποιότητας αξιοπιστίας και service να είναι στο top 3 της κατηγορίας.
@νδρέας
-
Ωραίο εσωτερικό. Το κυματιστό ταμπλό μου θυμίζει BMW 5.
Απ' έξω, χμμμμμμμ.
Renault Laguna III