-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Με Ιnfiniti G35 μοιάζει περισσότερο...Aκριβώς, μιας και σε αυτό βασίζεται το chop.
Όσο για τις ομοιότητες με το IS, το μόνο που βλέπω είναι τα οριζόντια φωτιστικά σώματα που η Laguna χρησιμοποιούσε από την προηγούμενη γενιά ενώ το IS όχι.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μοιάζει και με G35, έχεις δίκιο. Μακάρι να μην μοιάζει μόνο απ'έξωΑυτό είναι το παλιό που ήταν υπέροχο. Με το καινούριο να μη μοιάζει ούτε απ' έξω λέω εγώ!!!
-
Νέο chop βασισμένο στο Megane sport sedan.
@νδρέας
-
Άσχημο chop του τωρινού Megane II sedan και των 2 τελευταίων πρωτοτύπων...
-
Εμένα μου αρέσει
Βλέπω ατόφιο το πνεύμα της προηγούμενης Laguna και την ίδια ακριβώς αισθητική που εκείνη εξέφραζε (σε σχέση με την υπόλοιπη κατηγορία) όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 2000.
@νδρέας
-
κι εμένα μου αρέσει!
-
άμα δεν έχεις να πεις κάτι καλό καλύτερα να μην πεις τίποτα.
τίποτα -
Και αφού το σκέφτηκες γιατί δεν το εφάρμοσες κιόλας?
Όποιος πει κακό για το Laguna θα έχει να κάνει μαζί μου.
Θα γίνω Lagunisti!
@νδρέας
-
Κουμπάρε, είναι άθλιο.
Υ.Γ. Και σήκωσε και κανένα τηλέφωνο!
-
Και έκδοση coupe to 2009;
http://images.forum-auto.com/mesimages/294374/4.JPG -
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Νέο chop βασισμένο στο Megane sport sedan.
@νδρέας
καλα μαμα , θα το φαω ολο το φαι μου.....
-
-
Που πας ρε Καραμήτρο
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Που πας ρε ΚαραμήτροEννοείται ό,τι διαφωνώ. Απολύτως σύμφωνο το σχεδιαστικό ύφος με την παράδοση των Laguna που τις θέλει να φέρουν μεν νεωτεριστικά στοιχεία και να αποπνέουν μια πιο avan-garde αισθηση από τη μία χωρίς να χάνουν την κλασική αίσθηση που επιζητά το σύνολο του αγοραστικού κοινού στη συγκεκριμένη κατηγορία από την άλλη.
Για μια ακόμη φορά πιστεύω πως η Laguna ξεφεύγει από το σωρό των μουχλοvectra και passat κάνοντας τη διαφορά στα μεσαία χωρίς να καταφεύγει σε ακρότητες (που δικαιολογούνται και ίσως απαιτούνται από το κοινό των Megane) αλλά παραμένοντας πιστός εκφραστής των τυπικών αρετών ενός καθαρόαιμου Renault.@νδρέας
-
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Που πας ρε ΚαραμήτροΕγώ πάλι δε διαφωνώ καθόλου. Η έκδοση αλά CLS τους μάρανε. :lol:
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το σημερινό μοντέλο, το οποίο πραγματικά ήταν εντελώς αδιάφορο αυτοκίνητο (φαίνεται και από τις πωλήσεις του). -
Θα έπρεπε τουλάχιστο να εχει μικρότερα παράθυρα οσο αφορά το υψος. Καλά στην RENAULT δεν κατάλαβαν οτι μικρότερο παράθυρο και περισσότερη λαμαρίνα (καθέτος πάντα) δίνει πιο δυναμική εικόνα στο αυτοκίνητο?
Ελπίζω να μην είναι αυτό το τελικό τουλάχιστο! -
Φρεσκο (και λαχταριστο) το σχεδιο της γαλλικης φιρμας.
Μετα την εμμονη με τις ακμες και τις ευθειες επιστρεφει σε πιο καμπυλες και αποδεκτες επιλογες -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Που πας ρε Καραμήτρο
Εγώ πάλι δε διαφωνώ καθόλου. Η έκδοση αλά CLS τους μάρανε. :lol:
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το σημερινό μοντέλο, το οποίο πραγματικά ήταν εντελώς αδιάφορο αυτοκίνητο (φαίνεται και από τις πωλήσεις του).Eνταξει, αδιαφορο δε μπορεις να το πεις...
Το Laguna τουλαχιστο στην Ελλαδα δεν πουλησε για αλλους λογους:
1)Οταν βγηκε το 2000, ισχυαν ακομα τα τεκμηρια, και ετσι οι αξιοπρεπεις εκδοσεις των 1800 υποσκελιστηκαν απο τα αναιμικα και απολυτως ανεπαρκη 1600
2)Ειχε αρκετα, και πολλες φορες σοβαρα, προβληματα ποιοτητας κατασκευης
3) Οταν οι εκδοσεις 1.8 και 2.0 εγιναν προσιτες (και λογω τεκμηριων αλλα και λογω τιμης) η κακη φημη τους ειχε πλεον διαδοθει και ετσι σχεδον κανεις δε το συμπεριελαμβανε ουτε καν στη λιστα των υποψιν προς αγορα.Αν οι Γαλλοι δε γινουν καλυτεροι σε θεματα ποιοτητας, τα πραγματα ειναι σκουρα...
Και ειναι κριμα γιατι τα Γαλλικα αυτοκινητα 'λενε' τοσο σε σχεδιασμο, οσο και σε εφαρμογη καινοτομιων -
Θα έπρεπε τουλάχιστο να εχει μικρότερα παράθυρα οσο αφορά το υψος. Καλά στην RENAULT δεν κατάλαβαν οτι μικρότερο παράθυρο και περισσότερη λαμαρίνα (καθέτος πάντα) δίνει πιο δυναμική εικόνα στο αυτοκίνητο?
Oι Γαλλοι ειναι παιδια του φωτος. Avantime, κανεις?
Renault Laguna III