-
Θα μπορούσε να ειναι το φτηνό κινέζικο 'Datsun' και μαλλον το σουλούπωσαν καπως το Tiida.
http://www.carnewschina.com/2012/05/02/venucia-d50-sub-brands-into-the-chinese-car-market/Venucia λενε την νεα θηγατρική της Dongfeng-Nissan jv για φτηνά και ηλεκτρικά αμαξια της Nissan στην Κινα.
Με αυτο το σήμα εμφανίστηκε και το Leaf.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://www.newsauto.gr/2012/05/11/μικρό-370z-ετοιμάζει-η-nissan/Υβριδικές, ηλεκτρικές ...
Δεν του βαζουν τον 1,6 DiG και να το αφήσουν να πουλάει μονο του!!!+10000000000 και πισωκίνητο εννοείται!!!
-
Δημητρη, λατρεία και έρωτας αυτό απο την συλλογη φωτογραφιών σου!
Που ειναι το Μουσείο? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δημητρη, λατρεία και έρωτας αυτό απο την συλλογη φωτογραφιών σου!
Που ειναι το Μουσείο?Δυστυχώς λόγω ελλείψεως χώρου τα αυτοκίνητα είναι απλώς αποθηκευμένα...
-
Ξέρετε γενικά αν ο τούρμπο HR12DDR που μπαίνει στο μίκρα αν έχει έρθει Ελλάδα ή Ευρώπη γενικά;
-
Στην Ευρωπη έχει ερθει. Γερμανια και Αγγλια τουλαχιστον. Εδω μου ειναι αγνωστο.
Στην Γερμανια η διαφορα τιμής με το απλο ειναι 1800€ περιπου αν ειδα καλα και μονο στην πλουσια εκδοση υπάρχει το DIG-S. -
Όχι εδώ δεν έχει έρθει...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και ένα θετικο review στα κινέζικα!
Και τρία σχόλια! Ποιου Golf ... ανταγωνιστής?
Το QQ μικρότερες κλίσης έχει στις στροφές! Σφίξτε το!
Σε ένα αλλο βιντεο της σελίδας το δυναμομετρούν και δείχνουν 98,8KW!!!! 114 hp?????????????
http://v.autohome.com.cn/v_2_14119.htmlΕDIT: ... τα 98,8 kw ... στις ρόδες!
Μια και το είδα τώρα (ναι 2 μήνες μετά!!!)
Τι όπλο είναι αυτό Θεούλη
Πότε θα έρθει αυτό στην Ευρώπη να πάρουμε αμάξι επιτέλους
Πέραν της πλάκας τώρα μια χαρά πραγματικά.Αν εν είναι τάπα ο Κινεζούλης έχει και τεράστιους χώρους
Βέβαια το πίσω είναι άσκημο.Μάλλον το sedan θα σπέρνει σαν το τωρινό -
-
Έβγαινε το Sunny MY1991-92 σε 4Χ4 έκδοση??
-
To N14 σε 4θυρο σε 1,6 με 4κίνηση.
Και το 3θυρο 2λιτρο GTi-R -
Ναι το Ν14 σε sedan ήταν, είχε κολλημένο πίσω το αυτοκόλλητο και με παραξένεψε.
-
Σ' αυτη τη γενιά Sunny με 4κίνηση υπήρξε και το 1,6 SW. Σπανιο έως καθόλου να ειδες SW. Ποσο μαλλον και το 4κίνητο!
-
http://www.autoblog.com/2012/07/16/new- ... -w-videos/
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Έβγαινε το Sunny MY1991-92 σε 4Χ4 έκδοση??Έβγαινε, το τι εξυπηρετούσε είναι άλλου φάνκι ευαγγέλιο. Φυσικά, τι τετρακινήσεις χρησιμοποιήθηκαν εκείνα τα χρόνια είναι θρησκευτικό μυστικό.
-
Ας με διορθώσει καποιος αν κανω λαθος, η (μόνιμη) 4κίνηση ερχόταν με εισαγωγή απο την Ιαπωνία και η υπολοιπη συναρμολόγιση γινόταν στον Βολο όπως και τα 2κίνητα 1,4 και 1,6. Ηταν δε αυτη που λίγο μετά στην Ιαπωνία την έβαλαν στο Νissan Rasheen που ήταν στο ίδιο πατωμα.
Εμφανισιακά το 4θυρο Sunny 1,6 4χ4 ήταν λιγα χιλιοστά ψηλοτερο. Με την ενδειξη '4χ4' πίσω καταλάβαινε καποιος ότι ειναι 4κίνητο. -
-
Είδα η Renault ΠΛΑΜΑΡ που είναι στη γειτονιά μου πλέον έγινε και εξουσιοδοτημένο συνεργείο Nissan.
Ενοποίηση των εταιριών του ομίλου. Χαχα! -
Αν συμβαίνει κατι τετοιο, καλό αυτό ... για την Renault!
Ο τιμοκαταλογος εργασιών και ανταλλακτικών της Nissan ειναι φτηνότερος της Renault. Αν προτιμηθεί ο φτηνότερος στα κοινά μερη (μηχανικά, ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά κλπ) και δεν κανουν τιποτα αλλαγές (αναπροσαρμογές) και σ' αυτον τοτε θα υπάρχει συμφέρον στην συντηρηση των Renault.
Στον κοινό κινητήρα 1,5 diesel είχα και εγω διαπιστώσει διαφορές στις τιμές τους υπέρ της Nissan ... πχ ονοματα δεν λεμε 'ιμαντα χρονισμού' τον λενε!!!
Θα μπορούσαν βεβαια να μην υπάρχει καποια συνένωση κλπ απλώς να επιτρέψουν (λόγω εγγύησης βασικά) τα Renault να πανε και σε εξουσιοδοτημένα της Nissan. Αν και δεν νομίζω να γίνεται κατι τέτοιο αντιστοιχο και στα αλλα groups. -
Λογικά εκτιμώ ότι με αυτόνομη πολιτική θα κινούνται για τα 2 brands, ανάλογα με τα περιθώρια που έχουν και από τα κεντρικά τους. Προσωπική μου εκτίμηση. Θα μπορούσαν μόνο ίσως κάποια κοινά ανταλλακτικά να τα βάζουν από εκεί που βγαίνουν φθηνότερα, αλλά η εργατοώρα πχ εξαρτάται και από τη κεντρική πολιτική του κάθε brand. Οπως επίσης προσωπική μου εικόνα ότι είναι από τα πιο κοντά στη πραγματικότητα σε τιμολόγηση εξουσιοδοτημένα της Renault με πολύ καλή εξυπηρέτηση. Ας είναι ένα καλό σημείο εξυπηρέτησης και για τα Nissan. Ο καιρός θα το δείξει από εμπειρίες κόσμου και εδώ μέσα.
Πάντως δεν είναι η μόνη Renault που έβαλε Nissan. Και στη Λιβαδειά η εκεί Renault (Γεωργόπουλοι) έβαλε και έκθεση/συνεργείο Nissan. Και νομίζω ότι γι'αυτή τη κίνηση που κάνανε σίγουρα βοηθάει το γεγονός των κοινών κινητήρων diesel που σημαίνει οικονομία σε διαγνωστικά όργανα κλπ όπως επίσης και οι καλές προοπτικές σε οικονομία κόστους από το γεγονός ότι με δηλώσεις του ομίλου θα αυξηθούν τα κοινά κομμάτια σε renault/nissan.
NISSAN FORUM