-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ισως δε το χεις συνηθισει ακομα, νομιζω 0,5-1 λιτρο χαμηλοτερα σιγουρα μπορεις. Μπουζι,φιλτρο αερα σε τι κατασταση ειναι?Κατέβηκα Θεσσαλονίκη πρoχθές κι έπαθα πλάκα με το πόσο έπεσε η κατανάλωση σε ανοιχτό δρόμο. Από 9,3 έπεσε στα 8,3 lt/100km. Για Πάσχα θα κατέβω Πελοπόννησο οπότε θα ξέρω τι κατανάλωση περίπου θα έχω γενικώς...
PAOK for ever.
-
-
Τελικά η κατανάλωση στον ΠΑΘΕ έπεσε στα 7,3 λίτρα ανά 100 χλμ. Λογικά μέση τιμή γύρω στα 8 από ότι καταλαβαίνω. Καθόλου άσχημα για ένα αυτοκίνητο όπως το note...
PAOK for ever
-
7.1 μικτή είμαι εγώ στο Micra 1.4 και 6.5 στο 1.2.
Με εκτός πόλης από το περσινό καλοκαίρι και πολυυυυυυυυ πόλη.
Έχεις νομίζω περιθώρια βελτίωσης! -
Για να δούμε...4 μήνες το έχω το αμάξι.
PAOK for ever
-
Βγάζει το Κασκαι με αέριο?? Το θέλει φίλος για οικονομία που πάει Κέρκυρα συχνά.
-
Εργοστασιακα όχι.
Σαν aftermarket στο προηγούμενο 1,6 βενζίνης έβαζαν κιτ αερίου κάποιοι αντιπρόσωποι.
Οι μηχανικοί όμως το απετρεπαν.
Σε μένα που το είχα ρωτήσει και για το QQ 1,6 και για το Micra 1,4 μου ήταν κατηγορηματικα αρνητικοι. -
Καλησπέρα στην παρέα,
Θα ήθελα ένα καλό εξειδικευμενο συνεργείο για nissan, κάτοχος micra k13.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Τα [emoji173] μου σπασμένα καπάκια...
Η σχέση μίσους και πάθους.
Με τόσα που πέρασε από μένα σαν νέος οδηγός που έβγαλα ότι καγκουρια είχα μέσα μου αλλά και αυτό με πολλά ελαττώματα και θέματα ...
Εκεί που θεωρούσα ότι το ανεχόμουν ... με ανεχτηκε και αυτό! -
*Στην ανάκληση περίπου 1,2 εκατομμυρίων οχημάτων κατασκευής από το 2014 έως σήμερα, προχωρά η Nissan στην Ιαπωνία, λόγω ελλιπών ελέγχων ποιότητας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, τα αυτοκίνητα δεν ελέχθησαν από εντεταλμένους τεχνικούς πριν βγουν από το εργοστάσιο και δεν έλαβαν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις. Το αρμόδιο υπουργείο της χώρας, ζήτησε την άμεση ανάκληση όλων των οχημάτων που παρήχθησαν από τον Οκτώβριο του 2014 έως τον Σεπτέμβριο του 2017.
Ο CEO της εταιρείας, Hiroto Saikawa, συγκάλεσε έκτακτη συνέντευξη τύπου, ζητώντας συγνώμη από τους πελάτες για την αναστάτωση που προκλήθηκε και δεσμεύθηκε να λυθεί άμεσα το θέμα. Υπολογίζεται ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουν διαπιστώσει που οφείλονται οι άκυρες επιθεωρήσεις ασφαλείας.
H ανάκληση θα κοστίσει στη Nissan περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη δεν γνωρίζουμε αν αφορά και αυτοκίνητα που έχουν πωληθεί εκτός Ιαπωνίας.*
Πηγή -
Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω update την sd κάρτα χαρτών σε ένα xtrail? Ευχαριστω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εδώ έχεις δει;
http://nissan.navigation.com/en_GB/NissanEMEA/EUR?Language=en_GB&Country=GR
Αλλιώς ebay μάλλον όπως και οι Suzukiδες
https://www.ebay.ie/sch/i.html?_sop=3&_nkw=nissan+xtrail+satnav+sd+card
-
Ευχαριστω, θα τα δω.
-
120 euro για τον χαρτη... και καθε φορα που κανει update αλλα 120?
-
Όπως σε κάθε navi αυτοκινήτου που χρησιμοποιεί τύπου-SD κάρτα για τους χάρτες, αν ενδιαφερόμαστε για την τελευταία ενημέρωση, τότε μόνο στο επίσημο δίκτυο ή εξουσιοδοτημένους, παραεισαγωγείς κλπ, σε υψηλές τιμές. Αν όμως ενδιαφερόμαστε για πιο παλιές εκδόσεις, τότε στο eBay μπορούμε να βρούμε τα πάντα, συνήθως στο 1/10 (και πιο κάτω) της αρχικής τιμής, κυρίως από αυτούς που έχουν ήδη αγοράσει κάποια πιο καινούρια έκδοση και πουλάνε τη παλιά κάρτα.
-
Καλησπέρα. Μια ερώτηση για τους κατέχοντες Micra: Με πόσα χιλιόμετρα το έχετε και σε τι κατάσταση είναι η μηχανή του; (ή σε πόσα χιλιόμετρα σας άφησε). Ρωτάω γιατί σκέφομαι να πάρω ένα micra 2004 1200cc με 180.000 γνήσια χλμ.
Αξίζει τον κόπο; -
-
Ο χρήστης Θερσίτης έγραψε:
Youtube VideoΠεριμένεις να σου πούμε ότι θα είναι αξιόπιστο;;;
Αν ξερεις το ιστορικό του τότε μειώνεις το ρίσκο.......για ποσά €€€ μιλάμε;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Περιμένεις να σου πούμε ότι θα είναι αξιόπιστο;;;
Αν ξερεις το ιστορικό του τότε μειώνεις το ρίσκο.......για ποσά €€€ μιλάμε;;;Όχι φίλε μου δεν ρωτάω αυτό. Εννοείται ότι παίζει μεγάλο ρόλο η καλή συντήρηση. Γενικά αν τα micra βγάζουν αρκετά χιλιόμετρα και δεν είναι στα τελευταία τους εκεί στα 200. 3400 το έδινε. Το πήγα σε δικό μου μηχανικό και μου το έβγαλε ότι έχει πολλά θέματα. Δεν θα το πάρω. Αλλά συνεχίζω να ψάχνω micra.
-
τι θέματα είχε το micra?
NISSAN FORUM