-
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ.
Έχω ένα Nissan Juke του 2012 και ενώ τα λάστιχα τα έχουν πάει εξαιρετικά καλά ως τώρα από θέμα φθοράς με 37,000χλμ που έχουν κάνει, σκέφτομαι λόγω ετών μήπως και τα αλλάξω. Κινούμαι σε πόλη, σπάνια σε χιόνι (υπάρχουν αλυσίδες) και σκέφτομαι να πάρω ένα καλό, οικονομικό λάστιχο αν όχι το ίδιο. Καλό θα ήταν επίσης να έχουν σχετικά μειωμένο θόρυβο. Είδα σε ένα Αγγλικό φόρουμ αυτόν τον πίνακα (http://www.tyrereviews.co.uk/Tyres_For/Nissan/Juke.htm) που προτείνει λάστιχα Nokian τα οποία δεν είχα ποτέ ακούσει ξανά. Έχετε κάποια εμπειρία; Και γενικά τι λάστιχα προτείνετε στο οικονομικό από πλευράς χιλιομέτρων τομεία; Ευχαριστώ.
-
Τα καλά λάστιχα είναι και ακριβά. Conti ή Pirelli δες και απέφυγε κινεζιές.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Στέφανος4x4 έγραψε:
Δηλώνω φαν! Λες και δεν έφτανε το ότι το Maxima είναι κούκλα από μόνο του! Άμα μεταναστεύσω στα states λόγω εξελίξεων αυτό θα οδηγώhttp://www.autoblog.gr/2015/06/26/nissa ... announced/
29 χιλιάρικα για ένα μεγάλο 6κύλινδρο σεντάν με 300 άλογα. Και δω τη βγάζουμε με 1600αρια ντιζελάκια
-
*Η Nissan δεσμεύεται με μια στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή, που αποσκοπεί στη μείωση του βάρους για την γκάμα των επιβατικών οχημάτων της, αρχής γενομένης από το 2016. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Nissan με την ονομασία «Lightweighting Programme», θα παράγει μια πρωτοποριακή δομή από πρωτότυπα υλικά, ειδικά σχεδιασμένα για να χρησιμοποιηθούν για το πάτωμα των μελλοντικών οχημάτων της φίρμας.
Σε στενή συνεργασία με την αλυσίδα εφοδιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου, η Nissan θα αντλήσει τεχνογνωσία από τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται τόσο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, όσο και στην αεροδιαστημική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των υλικών που χρησιμοποιούνται σε διαστημικά ταξίδια.Εκτός από το «Lightweighting Programme», η Nissan ήδη εφαρμόζει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα μείωσης της μάζας για τα οχήματά της, με χαρακτηριστικά παραδείγματα την μείωση του βάρους κατά 90 κιλά και 40 κιλά, στα X-Trail και Qashqai αντίστοιχα. Με βάση το ισχύον πρόγραμμα, οι μηχανικοί της Nissan κάνουν χρήση ελαφρύτερων αλλά και ισχυρότερων υλικών, χωρίς να θυσιάζεται (λόγω βάρους) η προσθήκη επιπλέον εξοπλισμού στα συγκεκριμένα μοντέλα.
Με το «Lightweighting Programme», η Nissan θα βελτιώσει περαιτέρω τις επιδόσεις και την κατανάλωση καυσίμων των οχημάτων της, ενώ θα λειτουργήσει και αντισταθμιστικά ως προς το βάρος των νέων τεχνολογιών που προστίθενται στα αυτοκίνητά της.*
Πηγή -
Καλησπέρα,
Ποιο από τα εξουσιοδοτημένα στην Αθήνα θα συνιστουσατε για service? (Είμαι ακόμα εντός εγγύησης).
Στο Θεοχαράκη στην Αθήνα, αφήνουν να είσαι μέσα στο συνεργείο και να βλέπεις τη δουλειά; Στον Κασσιό έχω ακούσει πως ναι, αλλα έχω ακούσει σχόλια μόνο για seat.
Ευχαριστώ
-
Αν είσαι νότια και δυτικά θα πας κυριακουδη, αν είσαι βόρεια σφακιανακη. Στην πρώτη περίπτωση αφήνουν να δεις στη δεύτερη όχι. Και στις δύο περιπτώσεις είναι μάλλον φθηνότερα από το κεντρικό συνεργείο
-
Εργο τέχνης ...
-
Μπαινουν βλεπω στον χωρο των σουπερμινι
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πιο μικρό από σουπερμινι, κατηγορία Α είναι αυτό, διάδοχος του pixo και ανταγωνιστής των aygo /108/c1 up citigo κλπ
-
Βασικά το νεο μίνι κατηγορίας Datsun είναι. Για την Ινδια, άντε και για την Ρωσια αργότερα.
Ευτυχώς ... -
Κοιτάζω το note με τον 1.5d για αγορά. Έχει κάποιος εντυπώσεις να μου πει για το αυτοκίνητο, πχ κατανάλωση,εάν υπάρχουν τριγμοί, κόστος service.;
-
http://www.drive.gr/news/kosmos/i-mitsu ... in-iaponia
Αν και αφορά κυρίως την Mitsubishi, έχει σχέση και με τη nissan...
-
-
Κι άλλα νέα στα περί ανάκλησης...
http://www.crashonline.gr/ετ% ... %80%CE%B1/ -
Καλησπέρα.
Ξερει κανείς τη χώρα παραγωγής των ευρωπαϊκών x-trail;
-
Ιαπωνία....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ιαπωνία....Σύμφωνα με τη Wikipedia υπαρχει κ παραγωγή του στην Άγ. Πετρούπολη.
Μηπως τα ευρωπαϊκά βγαίνουν εκει; -
Τα Ευρωπαϊκά νομίζω ότι παράγονται Ιαπωνία.
-
Στο Internet δεν βρήκα κάποια σχετική αναφορά.
Υπάρχει κάποιος VIN decoder για τα Nissan από τον οποίο να προκύπτει το εργοστάσιο κατασκευής;
-
Έχω ρωτήσει σχετικά και σου απάντησα. Αλλωστε όσα φτιάχνονται στη Ρωσία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για εκείνη την αγορά
NISSAN FORUM