-
Ανοίγω αυτό το topic για να γράψω τις εντυπώσεις μου απο την αγορά smart fortwo.
Το αγόρασα πριν μία εβδομάδα μετχ. μοντ 01 passion.
Πραγματικά βρήκα αυτό που έψαχνα εδώ και χρόνια.
Κατ'αρχάς η κατανάλωση..
Γεμίζει με 15 ευρώ και κάνει πολλά χιλιόμετρα(είμαι στα 250 και ακόμη μετράω).
Μετά παρκάρεις για πλάκα.
Επίσης ξεχνάς τις ταχύτητες με το αυτόματο κιβώτιο.
Απο κρατήματα είναι απίστευτο.Όσοι το κοροιδεύουν(όπως και εγώ παλιότερα) μάλλον δεν το έχουν οδηγήσει.
Τα φρένα όπως και ο κινητήρας είναι ικανοποιητικά.
Μοναδικά μελανά σημεία,οι αργές αλλαγές των ταχυτήτων,η σκληρή εμπρός ανάρτηση(στα καινούρια έχει διορθωθεί με αλλάγή σε mcpherson) και κάποια αστάθεια πάνω απο 120χμ.
Γενικά για διαδρομές που δε θα βγεις για πολλή ώρα στην εθνική είναι το τέλειο αυτοκίνητο.
Μετά το πρώτο μου αυτοκίνητο πιστεύω οτι είμαι ξανά ερωτευμένος..
Και έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα απο τα χέρια μου με πολλά περισσότερα άλογα τίποτα όμως δε με γέμιζε τόσο.. -
Ανοίγω αυτό το topic για να γράψω τις εντυπώσεις μου απο την αγορά smart fortwo.
Κατ'αρχάς η κατανάλωση..
Απο κρατήματα είναι απίστευτο.Όσοι το κοροιδεύουν(όπως και εγώ παλιότερα) μάλλον δεν το έχουν οδηγήσει.
Μοναδικά μελανά σημεία,οι αργές αλλαγές των ταχυτήτων,η σκληρή εμπρός ανάρτηση(στα καινούρια έχει διορθωθεί με αλλάγή σε mcpherson) και κάποια αστάθεια πάνω απο 120χμ.
Γενικά για διαδρομές που δε θα βγεις για πολλή ώρα στην εθνική είναι το τέλειο αυτοκίνητο.
Και έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα απο τα χέρια μου με πολλά περισσότερα άλογα τίποτα όμως δε με γέμιζε τόσο.. -
Κατ'αρχάς η κατανάλωση..
Καλοτάξιδο φίλε μου.
Κάτι μου λέει όμως,πώς μάς κρύβεις τήν μισή αλήθεια πού σέ έκανε νά τό ερωτευτείς.
Μήπως 'τσιμπάνε' τά 'μωρά'; -
Καλορίζικο φίλε και καλοτάξιδο!
-
Καλορίζικο. Πόσο το πήρες;
-
Καλοτάξιδο φίλε!!
-
καλοτάξιδο παλικάρι !και καλές βόλτες!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Το αγόρασα πριν μία εβδομάδα μετχ. μοντ 01 passion.....Και έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα απο τα χέρια μου με πολλά περισσότερα άλογα τίποτα όμως δε με γέμιζε τόσο..Να πάρω ένα για την άσχετη - οδηγικα - σύζυγο? Πόσο έδωσες?
-
Σας ευχαριστώ.
Το πήρα 7500. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλοτάξιδο φίλε μου.
Κάτι μου λέει όμως,πώς μάς κρύβεις τήν μισή αλήθεια πού σέ έκανε νά τό ερωτευτείς.
Μήπως 'τσιμπάνε' τά 'μωρά';Τσιμπάνε, αλλά μετά πρέπει να βρεις και σπίτι να τα πας γιατί εκεί μέσα χλωμό...
Καλά χιλιόμετρα!!
-
Όλοι οι φίλοι μου με κοροιδεύουν όταν μιλάω για το fortwo.
Το θεωρώ κορυφαία επιλογή για την πόλη. Μακάρι να μην το σταματήσουν και να το πάρω και γώ κάποτε!Καλορίζικο!
-
Φίλε pg220 καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλοφόρετο (πόσες φορές άραγε το έχω πει εδώ μεσα ? )
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Και έχουν περάσει πολλά αυτοκίνητα απο τα χέρια μου με πολλά περισσότερα άλογα τίποτα όμως δε με γέμιζε τόσο..
Αν σε γεμιζει η πρακτικοτητα και μονο,πρεπει να ανησυχεις!!!
-
Μπορεις να μου πεις σε παρακαλω ποσα πληρωνεις για ασφαλεια στο σμαρτ?
-
Δίνω 160 το εξάμηνο στην Εγνατία με κλοπή φωτιά και επασφάλιστρο νέου οδηγού.
-
Χμ... πρεπει να ειναι πολυ φτηνο και σαν συντηρηση... 0 Τελη, φτηνη ασφαλεια, καλη φαση ακουγεται... Ελπιζω το επομενο μου αμαξι να ειναι η σμαρτ η παντα.
-
Σαν δεύτερο σε μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα θα το έπαιρνα σίγουρα αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς με κέρδισε η ευελιξία της μοτοσυκλέτας (Transalp)...
-
ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει σε μοτοσυκλετα και απο αποψη παρκαρισματος και απο αποψη κοστους συντηρησης, αλλα χωρις να κανεις παραχωρηση στην ασφαλεια...
-
To θέμα ασφάλεια-Smart είναι σχετικότατο Σπύρο...
Αγόρασα SMART και ησύχασα....