-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Μα απο 'κάτω' τα μισά αυτοκίνητα είναι ίδια με τα άλλα μισα....
Το στίσιμο και τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σχέση.Αλλά μου συγκρίνεις το κουκλί S40 με την γκουμούτσα το μαζντα 3;;;
Τι δεν έχουν;;
Το 3 βγαίνει και σε σεντάν
Αντίστοιχα γι΄άλλον γκουμούτσα είναι το S40 και κουκλί το 3
Το περυτίλιγμα αλλάζει
-
Η 'μουτσούνα' του Σιβίκ σ'αρέσει δηλαδή Σάββα??? Για την καινούρια 147 μαζί σου, αλλά το Χόντα, παρόλες τις αρετές του, πολύ λίγοι έχω ακούσει να το λένε όμορφο
-
Σπύρο δεν αναφέρθηκα στην ομορφιά του Civic, απλά κοιτώ όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν ενδιαφέρουσα περίπτωση αγοράς...
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Επειδή έκανε η 147 τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα, δεν σημαίνει ότι βγήκε καλύτερη σαν αυτοκίνητο..Εξ' άλλου, σιγά και την διαφορά χρόνου.. πιο σημαντικό προσόν της 147 θεωρώ τη σχεδίαση του εσωτερικού της και τον ήχο του κινητήρα..
Εσυ αυτο καταλαβες απο το αρθρο μετα απο μια σειρα δοκιμασιων?Καλο ειναι να λεμε τη γνωμη μας αλλα οχι και ψεματα μονο και μονο για να πουμε κατι.Σου παραθετω ενα μικρο αποσπασμα!Αμα θες να σου σκαναρω και ολοκληρω το αρθρο να το διαβασεις με μεγενθυτικο φακο!
Συμπερασματικά: Χωρίς περιστροφές και 'ναι, μεν αλλά', το συμπέρασμα που προκύπτει είναι κάτι παραπάνω από σαφές: ανάμεσα στα τρία η 147 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν είναι μόνο ο κινητήρας 'ποίημα' των 120 ίππων που σε αναγκάζει να την αγαπήσεις, αλλά πολλά ακόμα επιμέρους στοιχεία, όπως για παράδειγμα, το εντυπωσιακά γρήγορο σύστημα διεύθυνσης και οι καλοστημένες αναρτήσεις της, που με τον τρόπο τους συμμετέχουν και αυτές στην αποκαλούμενη σήμερα 'σπορ οδήγηση'. Απο κει και περα τώρα, τόσο το Α3 όσο και η 116i είναι δύο αυτοκίνητα για λιγότερο έντονες συγκινήσεις στο όριο και πιο... μακροχρόνιες, θα λέγαμε, σχέσεις, που το καθένα σε αποζημιώνει με το δικό του τρόπο. Το μεν Α3 με την άχρωμη αρχικά, πλην όμως υποδειγματική του ομοιογένεια και ασφάλεια, κάτω απο όλες τις συνθήκες, η δε 1 περισσότερο με την... ιδέα της πίσω κίνησης, τη στιβαρότητα και τη σιγουριά που αποπνέει και λιγότερο με την απόλυτη ταχύτητά της με το πόδι στο πάτωμα...
4 ετών η Ιταλίδα και ακομα την ψαχνουν τα νεογνα!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
4 ετών η Ιταλίδα και ακομα την ψαχνουν τα νοεγνα!Πολύ σύντομα πέντε!
Πάντως εκτός από τα διάφορα tests... αν ο άνθρωπος θέλει απλά ένα μέσο μετακίνησης ελάχιστες φορές θα καταλάβει την διαφορά μεταξύ των τριών. Αν όμως θέλει τα σαββατοκύριακα να κάνει τις γνωστές εκδρομές σε επαρχιακούς δρόμους μόνο και μόνο για να οδηγήσει τότε η 147 είναι η καλύτερη επιλογή...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Επειδή έκανε η 147 τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα, δεν σημαίνει ότι βγήκε καλύτερη σαν αυτοκίνητο..
Εξ' άλλου, σιγά και την διαφορά χρόνου.. πιο σημαντικό προσόν της 147 θεωρώ τη σχεδίαση του εσωτερικού της και τον ήχο του κινητήρα..
Εσυ αυτο καταλαβες απο το αρθρο μετα απο μια σειρα δοκιμασιων?Καλο ειναι να λεμε τη γνωμη μας αλλα οχι και ψεματα μονο και μονο για να πουμε κατι.Σου παραθετω ενα μικρο αποσπασμα!Αμα θες να σου σκαναρω και ολοκληρω το αρθρο να το διαβασεις με μεγενθυτικο φακο!
Συμπερασματικά: Χωρίς περιστροφές και 'ναι, μεν αλλά', το συμπέρασμα που προκύπτει είναι κάτι παραπάνω από σαφές: ανάμεσα στα τρία η 147 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που θα ερωτευτείς από την πρώτη κιόλας στιγμή! Δεν είναι μόνο ο κινητήρας 'ποίημα' των 120 ίππων που σε αναγκάζει να την αγαπήσεις, αλλά πολλά ακόμα επιμέρους στοιχεία, όπως για παράδειγμα, το εντυπωσιακά γρήγορο σύστημα διεύθυνσης και οι καλοστημένες αναρτήσεις της, που με τον τρόπο τους συμμετέχουν και αυτές στην αποκαλούμενη σήμερα 'σπορ οδήγηση'. Απο κει και περα τώρα, τόσο το Α3 όσο και η 116i είναι δύο αυτοκίνητα για λιγότερο έντονες συγκινήσεις στο όριο και πιο... μακροχρόνιες, θα λέγαμε, σχέσεις, που το καθένα σε αποζημιώνει με το δικό του τρόπο. Το μεν Α3 με την άχρωμη αρχικά, πλην όμως υποδειγματική του ομοιογένεια και ασφάλεια, κάτω απο όλες τις συνθήκες, η δε 1 περισσότερο με την... ιδέα της πίσω κίνησης, τη στιβαρότητα και τη σιγουριά που αποπνέει και λιγότερο με την απόλυτη ταχύτητά της με το πόδι στο πάτωμα...
4 ετών η Ιταλίδα και ακομα την ψαχνουν τα νοεγνα!
Μεγεθυντικό φακό χρειάζεσαι εσύ για να καταλάβεις αυτά που ο ίδιος κάνεις quote..
Λοιπόν, το απόσπασμα που γράφεις λέει με λίγα λόγια ότι η 147 είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για 'σπορ οδήγηση', για 'έντονες συγκινήσεις'. Τα άλλα δύο είναι καλύτερα αυτοκίνητα για 'μακροχρόνιες σχέσεις'. Το Α3 είναι καλύτερο αυτοκίνητο για την 'σιγουριά και την ομοιογένειά του'. Η 1 είναι καλύτερο αυτοκίνητο για την 'στιβαρότητα και την σιγουριά' της.
Μπορείς να μου πεις τώρα από που βγαίνει ότι η 147 είναι **γενικώς **καλύτερο αυτοκίνητο από τα άλλα δύο;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Επειδή έκανε η 147 τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα, δεν σημαίνει ότι βγήκε καλύτερη σαν αυτοκίνητο..
Εξ' άλλου, σιγά και την διαφορά χρόνου.. πιο σημαντικό προσόν της 147 θεωρώ τη σχεδίαση του εσωτερικού της και τον ήχο του κινητήρα..
4 ετών η Ιταλίδα και ακομα την ψαχνουν τα νοεγνα!
Μπορείς να μου πεις τώρα από που βγαίνει ότι η 147 είναι **γενικώς **καλύτερο αυτοκίνητο από τα άλλα δύο;
εντάξει...δεν θα μπορούσαν για λόγους δεοντολογίας οι συντάκτες ενός σοβαρού περιοδικού να πουν ξακάθαρα '147 είναι καλύτερη, μην πάρετε golf και A3'
Αφήνουν κάποια υπονοούμενα που ο έμπειρος και σχετικός αναγνώστης τα τσιμπάει.
Είχα διαβάσει ενα τεστ για την σειρά 1 που ξεκινούσε ως εξής:
'θα μπορέσει άραγε η νεα BMW να σταθεί με αξιώσεις σε ενα χώρο οπου η 147 είναι η αναμφισβητη κυρίαρχος εδω και καιρο?'
Ε αυτό εγω το λαμβάνω σαν υπονοούμενο. -
για να καταληξουμε... να ρωτησω και εγω κατι...
την αλφα ποιος θα την παρει μετα απο 3 χρόνια...
θα μου πειτε και τη γυναικα ωραια την περνουμε, αλλα πρεπει να την κρατησουμε και χρονια...
(μόνο ανύπαντροι ψηφίζουν εδώ?)Ετσι απλα ...
Το mazda μονο σε 4 πορτες μου αρεσει
To civic που υπαρχει τωρα ειναι αρκετα πιο ομορφο απο το προηγουμενο... και δεν καει...
το αστρα ανεβηκε στα 15 λτ αυτη την εβδομαδα.... Γ.. την Αθηνα μου... κεντρο -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
για να καταληξουμε... να ρωτησω και εγω κατι...την αλφα ποιος θα την παρει μετα απο 3 χρόνια...
ότι θα την πάρει, θα την πάρει μη στενοχωριέσαι
αλλά και κανείς να μην την πάρει, WHO CARES???
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μα απο 'κάτω' τα μισά αυτοκίνητα είναι ίδια με τα άλλα μισα....
Το στίσιμο και τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σχέση.Αλλά μου συγκρίνεις το κουκλί S40 με την γκουμούτσα το μαζντα 3;;;
Τι δεν έχουν;;
Το 3 βγαίνει και σε σεντάν
Αντίστοιχα γι΄άλλον γκουμούτσα είναι το S40 και κουκλί το 3
Το περυτίλιγμα αλλάζει
Είδα στο δρόμο το Mazda 3 σε hatchback μαύρο. Ενώ το μεταλλικό πορτοκαλί των διαφημίσεων φαίνεται χάλια, σε μαύρο μου φάνηκε πολύ όμορφο, ειδικά από πίσω που σε άλλα χρώματα χάνει πολύ. Τελικά το χρώμα παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση κάθε μοντέλου.
-
Μανο δεν είναι αυτό αλλά η αισθητική προτίμηση του καθενός!
Εμένα ας πούμε το 3 μου αρέσει μόνο σε sedan (που μόνο sedan δεν είναι) αλλά το hatchback ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!Γούστα φίλε μου, καθαρά!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μανο δεν είναι αυτό αλλά η αισθητική προτίμηση του καθενός!
Εμένα ας πούμε το 3 μου αρέσει μόνο σε sedan (που μόνο sedan δεν είναι) αλλά το hatchback ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!Γούστα φίλε μου, καθαρά!
το ιδιο...
-
Αυτό έλεγα κι εγώ. Δεν μου αρέσει γενικά το hatchback. Αλλά σε ΜΑΥΡΟ και από κοντά παραδόξως μου φάνηκε όμορφο. Σε πορτοκαλί το είχα δει στον περίβολο αντιπροσωπείας όταν έψαχνα αυτοκίνητο: μάπα. Τελικά κανείς δεν πρέπει να μένει στις φωτογραφίες, πρέπει να βλέπει το αυτοκίνητο από κοντά ΚΑΙ στο χρώμα που τον ενδιαφέρει ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο φως του ήλιου, όχι με τεχνητό φωτισμό.
-
Ως κάτοχος 147 εδώ και 3 μήνες θα σου πω οτι πρόκειτε για ένα αυτοκίνητο που το ευχαριστιέσαι στην οδήγηση και σου δίνει μια σπόρ αισθηση,τώρα αυτό θα μου πείτε είναι σχετικό,αλλα είναι ένα αυτοκίνητο με ¨προσωπικότητα¨.Ενας πολύ καλός μου φίλος μόλις αγόρασε το 3 και το οδήγησα βέβαια πολύ λίγο γύρω στα 50 χλμ μου άφησε πολύ καλή εντύπωση και το θεωρώ πολύ καλό για τα λεφτά του.Η γνώμη μου είναι να οτι ο μόνος τρόπος για να καταλήξει κάποιος στην αγορά ενός αυτοκινήτου και για να μήν κλαίει κάθε μήνα που θα πληρώνει τη δόση είναι να παει να οδηγήσει όσα του αρέσουν και να πάρει αυτό ου θα του κάνει το κλίκ,εξάλλου το αμάξι το παίρνεις για να το οδηγάς ή μήπως κάνω λάθος;; και όχι για να βάζεις την πεθερά σου μέσα και να κουβαλάς τάπερ
Πολλές ευχές για ενα υπέροχο 2005 -
Ο χρήστης akis akis έγραψε:
και όχι για να βάζεις την πεθερά σου μέσα και να κουβαλάς τάπερ
Πολλές ευχές για ενα υπέροχο 2005και την πεθερα ποιος θα την κουβαλησει????
και αν μεινεις σε κανενα βουνο και εχεις και την πεθερερα μεσα.... απο ηλεκτρικα.... εκει να σε δω
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
θα μου πειτε και τη γυναικα ωραια την περνουμε, αλλα πρεπει να την κρατησουμε και χρονια...
-
ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2004
45 HONDA CIVIC..............**2144 **
**55 **MAZDA 3.....................**1519 **
**59 **ALFA ROMEO 147.........**1412 ** -
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΠΩΛΗΣΕΙΣ 200445 HONDA CIVIC..............**2144 **
**59 **ALFA ROMEO 147.........**1412 **καλά αυτοί που παίρνουν τα civic που τα έχουν στα γκαράζ τους τα φυλάνε και δεν τα βλέπω στο δρόμο
εγώ έχω δεί πάρα πολύ λίγα τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη που κυκλοφορώ κυρίως ίσως να κάνω και λάθος ή να μην τα προσέχωφιλικά και χωρίς παρεξηγηση απ τους κατόχους civic
-
Ο χρήστης akis akis έγραψε:
ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2004
45 HONDA CIVIC..............**2144 **
**59 **ALFA ROMEO 147.........**1412 **καλά αυτοί που παίρνουν τα civic που τα έχουν στα γκαράζ τους τα φυλάνε και δεν τα βλέπω στο δρόμο
εγώ έχω δεί πάρα πολύ λίγα τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη που κυκλοφορώ κυρίως ίσως να κάνω και λάθος ή να μην τα προσέχωφιλικά και χωρίς παρεξηγηση απ τους κατόχους civic
ειναι όλες οι πορτες σε αυτο το νουμερα.... Πρωτο φυσικα το 4θυρο (γιατι ειναι νο1 στην επαρχια). να φανταστητε καποτε ηταν και νο1 εταιρια στη Λαρισα πχ... το 1999 νομιζω.
Αυτο το αμαξι πουλαει περισσοτερο και απο την corola την 4θυρη!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειναι όλες οι πορτες σε αυτο το νουμερα.... Πρωτο φυσικα το 4θυρο (γιατι ειναι νο1 στην επαρχια). να φανταστητε καποτε ηταν και νο1 εταιρια στη Λαρισα πχ... το 1999 νομιζω.
Αυτο το αμαξι πουλαει περισσοτερο και απο την corola την 4θυρη!!!!
Όντως και εδώ στο Ηράκλειο υπάρχουν πολλά 4θυρα. Είναι όμορφο αυτοκίνητο για αυτό μάλλον. Τα περισσότερα μάλιστα είναι και χαμηλωμένα με ζάντες κ.λ.π.
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3