-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Επίσημο Forum FlameΌντως πέσαμε να τον φάμε τον άνθρωπο. Δεν είναι κακός, απλά παραπλανημένος.
-
Παντως δεν με πειραζουν οι προσβολες καποιων moderators. Εγω λεω αυτο που πιστευω οπως εκανα παλαιοτερα με τα σαξοραλα που σκοτωναν κοσμο. Απλα δεν γουσταρω να με αντιμετωπιζουν οι moderators οπως τον χρονομετρη. Ουτε λεω πως ειμαι οδηγαρα και ουτε το παιζω εξυπνος.Λεω αυτα που εχω δει.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάνο,καί εγώ όπελ έχω ρε,αλλά αυτά ήτανε τα λόγια τών ΕΛΠΑτζήδων,όι οποίοι μού διευκρινήσανε (καί οι τρείς) ότι οι βλάβες τών όπελ είναι δευτερεύουσες (ηλεκτρονικά) αλλά μένουν συχνότερα.
Τό γεγονός όμως,είναι ότι καί οι τρείς είπανε γιά τό ποσοστό τών Ιταλικών,πού είναι περίπου όσο καί τών υπολοίπων Ευρωπαικών,ενώ όλοι τούς συμφώνησαν γιά τά Ιαπωνικά,ότι είναι αυτά πού φορτώνουνε σπανιότερα.
Ώς εδώ,τα λόγια πού γράφω,είναι τα λόγια τα δικά τους.Το ξέρω ότι έχεις Opel και σίγουρα δεν θα ξεκίναγα ιερό πόλεμο αν δεν είχες (βλ. παραδίπλα. Έχει πλάκα να παρακολουθείς auto-reality ).
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Επίσημο Forum Flame
Όντως πέσαμε να τον φάμε τον άνθρωπο. Δεν είναι κακός, απλά παραπλανημένος.
φαντάσου να μην έλεγα:
έτσι, για να ευθυμήσουμε λιγάκι
Φίλε Red_Army_7, αν και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι διαφωνούμε, νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά, η διάθεση για αστεϊσμό ήταν προφανής. Αν ΔΕΝ ήταν, το ξανατονίζω για να μην παρεξηγιόμαστε αδίκως.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Παντως δεν με πειραζουν οι προσβολες καποιων moderators. Εγω λεω αυτο που πιστευω οπως εκανα παλαιοτερα με τα σαξοραλα που σκοτωναν κοσμο. Απλα δεν γουσταρω να με αντιμετωπιζουν οι moderators οπως τον χρονομετρη. Ουτε λεω πως ειμαι οδηγαρα και ουτε το παιζω εξυπνος.Λεω αυτα που εχω δει.AAAAAAαααααααα, άκου να σου πω:
Μπορεί να σε υποστήριξα, αλλά ως εδώ!
Τα Σαξόραλλα δε σκότωσαν κόσμο, οι ηλίθιοι με σαξόραλλα σκότωσαν κόσμο!Εμπαθή, ε εμπαθή!
Πλάκα κάνω
-
Kανενα προβλημα krusenstern . Μπορει να ειμαι λιγο υπερβολικος και ισως καμια φορα εμπαθης ,αλλα ετσι ειμαι.
Δεν το κανω επιτηδες. Μου βγαινει αυθορμητα.
Α που να βλεπατε τι ελεγα για τα σαξοραλα.Πολυ χειροτερα πραγματα. -
Γιατί δεν τα λες εδώ ατιμωρητί;
-
Σωστο και αυτο kyan απλα επειδη το θεμα ειναι συγκριση 147-μαζντα3-σιβικ εθαψα την 147 αλλα και γενικοτερα τα ιταλικα προτιμωντας ετσι τα αλλα 2. Αρα δεν ειμαι off topic
-
Αρα δεν ειμαι off topicΕσύ δεν είσαι off-topic αλλά αυτά που γράφεις μάλλον ταιριάζουν στο thread που σου προτείνει ο mod!
-
Σωστο και αυτο kyan απλα επειδη το θεμα ειναι συγκριση 147-μαζντα3-σιβικ εθαψα την 147 αλλα και γενικοτερα τα ιταλικα προτιμωντας ετσι τα αλλα 2. Αρα δεν ειμαι off topicΓια πες μας και τι αυτοκίνητο έχεις, ΒΤW
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σωστο και αυτο kyan απλα επειδη το θεμα ειναι συγκριση 147-μαζντα3-σιβικ εθαψα την 147 αλλα και γενικοτερα τα ιταλικα προτιμωντας ετσι τα αλλα 2. Αρα δεν ειμαι off topic
Για πες μας και τι αυτοκίνητο έχεις, ΒΤW
Νομιζω απαντησε ο ανθρωπος, στην προηγουμενη σελιδα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για πες μας και τι αυτοκίνητο έχεις, ΒΤWhttp://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=394599#394599
Καλό πιντί, αλλά ντεν προσέχεις.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Για πες μας και τι αυτοκίνητο έχεις, ΒΤW
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=394599#394599
Καλό πιντί, αλλά ντεν προσέχεις.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γιατί γελάς φίλε alfista?? Άποψη παραθέτει ο φίλος red_army7...
Aν διαφωνείς εξήγησε με επιχειρήματα και όχι με γέλια...Εσύ Μιχάλη από τα παραπάνω που διάβασες τι πιστεύεις ότι πρέπει να πω; Αφού ο άνθρωπος μιλάει με τις γνώσεις του. Οι δικές μου προφανώς είναι λάθος. Α, υπάρχει βέβαια η περίπτωση οι δικές μου και να μην είναι λάθος, ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν προέρχονται από αυτά που κατεβάζει το κεφάλι μου αλλά από την πράξη.
Σε τέτοιους διαλόγους με αντίστοιχα επιχειρήματα έχουμε αναλωθεί πολλάκις στο παρελθόν. Θα ήμουν βλάκας αν συνέχιζα και την πατούσα και τώρα. Άλλωστε ξέρεις και ξέρω ότι όλα τα αυτοκίνητα χαλάνε και έρευνες υπάρχουν πάμπολλες που καθεμιά λέει τα δικά της. Σε μία έρευνα που διάβαζα πρόσφατα στον economist, η VW ήταν 34η από 37 εταιρείες σε θέματα ποιότητας. Έλεγες κάτι;Υ.Γ. Άσε που πλέον το αγαπημένο μου θέμα είναι το premium!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Υ.Γ. Άσε που πλέον το αγαπημένο μου θέμα είναι το premium!
Και μένα
-
Oποιος λεει οτι οι αλφα 33 και 75 ηταν αμαξια εγω παω τωρα σε ενα γκρεμο και πηδαω. Ας βγει ενας κατοχος και να πει οτι καινε μονο λαδι και κατα τ'αλλα δεν εχουν προβληματα. Εγω δεν ξαναγραφω στο φορουμ αν το πει.
Παντως οσοι πατε ταξιδια θα βλεπετε συνεχως ιταλικα αμαξια στην ακρη του δρομου περιμενωντας την express service
Εγω τουλαχιστον οποτε παω βλεπω συνεχως fiat uno,alfa33,75 κ.τ.λ αλλα ακομα και καινουργια οπως στιλο,147 κ.τ.λ . H πλακα ειναι οτι οι ιταλοι εβγαλαν και σπορ αμαξια. Δεν βλεπουν τα χαλια τους? Τι καλο μπορει να εχει μια lancia integrale? Που ανεβαζει συνεχεια θερμοκρασια ? Που σου σβηνει στην στροφη? Θυμαμαι ενα περιοδικο που το δοκιμαζε και ελεγε 'πολυ καλο κρατημα και δυνατος κινητηρας ,αλλα τι να το κανεις αν σου σβηνει 3 φορες στο βουνο και χρειαζεται να το σπρωχνεις? Τι το καλο μπορει να εχει ενα φιατ κουπε (γνωστη και ως η φεραρι των φτωχων.Α ρε ιταλικο μαρκετινγκ τι κανεις) που και αυτο βγαζει τα ιδια προβληματα με την lancia? Nα μιλησω για την gtv? Να μιλησω για την νεα και πολυδιαφημιζομενη gt που καει λαδια που βγαζει προβληματα γενικα στο κινητηρα και στα ηλεκτρικα? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΑΒΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.με αυτα που λες.... ασε γιατι απλα εχεις μια αλλη αντιληψη για την αυτοκινηση.. 'εμεις' δεν θελουμε ενα αμαξι το οποιο να σε πηγαινει απλα απο το Α σημειο στο Β! μετραει η διαδρομη και οχι μονο ο προσδιορισμος. μετραει το ταξιδι και οχι μονο η τελικη αποβιβαση. μαλλον δεν θα καταλαβεις ποτε αυτη την νοοτροποια και το σεβομαι. φιλικα
Υ.Γ. ολοι εχουμε ενα φιλο, εναν γνωστο, εναν συγγενη, εναν κολλητο του μπατσανακι του ξαδερφου, εχουμε οδηγησει, ειχαμε στο παρεθλον μια alfa! αν ηταν ετσι τοτε η alfa romeo θα επρεπε να ειχε κανει τις 2πλασιες πωλησεις απο την τουοτα στην ελλαδα!!!!!
ευτυχως στο εξωτερικο υπαρχει μια αλλη, σωστη, νοοτροπια για τα ιταλικα αυτοκινητα.οι περισσοτερο παθιασμενοι alfisti ειναι οι γερμανοι.
-
mazda 3 fysika
amesos meta to honda
gia thn alfa den milao katholou... eyropaikh saxlamara
japan force
-
Μazda3
-
Ο χρήστης panasonic έγραψε:
mazda 3 fysikaamesos meta to honda
gia thn alfa den milao katholou... eyropaikh saxlamara
japan force
Κι εγώ σου λέω για τα 3 και Civic ιαπωνέζικες λαμακίες!
Γίνεται συζήτηση έτσι...;
-
κλειδωμα λεω!!!
Honda Civic-Alfa 147-Mazda 3