-
Ο απεναντι τι μας φταιει για την δικια μας μαλακια;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
edit [kouk] Νομίζω οτι μπορείς να πεις τα ίδια πράγματα, με σωστό τρόπο και να πετύχεις να περάσεις το 'μήνυμά' σου χωρίς να προσβάλεις Νάσο!:(
Όχι Νίκο μου! Με συγχωρείς, αλλά δεν μπορώ! Η αλητεία από ένα σημείο και μετά, δεν πρέπει να μένει ατιμώρητη!
Δεν ήταν κείμενο εν βρασμό ψυχής, ήμουν απόλυτα ψύχραιμος και θα το ξαναέγραφα!
Θεωρώ τέτοιες πράξεις τουλάχιστον ηλίθιες και αυθάδεις! Επίσης, θεωρώ το να έρχεται να μας το παίζει μάγκας εδώ μέσα, απόδειξη αλητείας!
Και επειδή βλέπω κάθε μέρα παρόμοιους βλάκες με πλαστικά στις πινακίδες που δεν τις βλέπεις ούτε κολλημένος από πίσω τους να είσαι, τρελαίνομαι όταν τέτοια αλητάκια έρχονται και μας το παίζουν μάγκες!!! Και εύχομαι να πέσει σε περίπτωση που ένας παρόμοιος κρετίνος που έχει βγάλει ή καταστήσει με άλλο τρόπο μη αναγνώσιμη την πίσω πινακίδα του, θα τον βλάψει, για να μάθει τη γλύκα από πρώτο χέρι!!!
Και συγγνώμη δηλαδή, εσύ κι εγώ είμαστε μαλάκες, που όταν επιλέξουμε να τρέξουμε, δεχόμαστε τις συνέπειες των πράξεών μας και ρισκάρουμε να πληρώσουμε ή να πάμε δικαστήριο; Εμείς μαλάκες και οι άλλοι μάγκες;
Κάπως έτσι γίνεται και με τα σκουπίδια, και με τα αυθαίρετα, και με τη φοροδιαφυγή και με ένα κάρο άλλα πράγματα! Εσύ κι εγώ οι μαλάκες και οι άλλοι οι μάγκες που τη βγάζουν καθαρή!
Πολύ τη γουστάρω αυτή τη νοοτροπία ρε γαμώ το! Πάρα πολύ!!!
αντε καλα.....εδω ρε συ το κρατος το ιδιο δεν εχει να δωσει πινακιδες και αφηνει καινουργια αυτοκινητα και μηχανες να κυκλοφορουν χωρις νουμερα με την αδεια του και εσενα σε πειραξε που καποιος την βγαζει για να αποφυγει την καμερα στην εθνικη και την ξαναβαζει μετα???κανε πρωτα την κριτικη σου στο μπουρδελο κρατος που ζουμε και μετα ελα εδω και κανε παρατηρηση στον καθενα που συμβουλευει για αφαιρεση πινακιδας...
και μην ξεχνας οτι και οι τροχαιοι που αφαιρουν πινακιδα,δεν νομιζω να τους νοιαζει μετα αν εσυ χτυπησεις κανεναν και την κοπανησεις...εστω να πας απο το μπλοκο μεχρι το σπιτι σου.... -
Α ωραία, επειδή το κράτος δεν είναι σωστό να μην είμαστε ούτε μεις.. Μπράβο, ωραία λογική..
-
Το κρατος ειμαστε ΕΜΕΙΣ
-
alfa 156
τα επιχειρήματά σου στερούνται σοβαρότητας (το έθεσα κομψά ). -
Μόλις πήρα και ένα pm από τον μάγκα από το λεβίδι, που δεν ξέρω καν αν το γράφω σωστά και να με συγχωρούν οι -υπόλοιποι- κάτοικοί του, που ρώταγε πόσα χρόνια έχω δίπλωμα και αν αναφερόμουν σ' εκείνον. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πρόλαβε να δει αυτά που διέγραψε ο Νίκος.
Του απάντησα να μη με ενοχλεί.
Λοιπόν, να απαντήσω στον kacey ή να μην κάνω καν τον κόπο;
Θα σας το πω πολύ απλά για να το καταλάβετε, ΑΝ το καταλάβετε!!! Το να κυκλοφορείτε χωρίς πινακίδα και να κάνετε τις μαγκιές σας, για εμένα αντιστοιχεί με το να φορέσω κουκούλα και να αρχίσω να σας πλακώνω στο ξύλο!
ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΡΑΞΗ!
Εντάξει;
Πείτε τώρα τα υπόλοιπα μόνοι σας, γιατί εγώ σε τέτοιες συζητήσεις δεν συμμετέχω!
-
Μόλις πήρα και ένα pm από τον μάγκα από το λεβίδι, που δεν ξέρω καν αν το γράφω σωστά και να με συγχωρούν οι -υπόλοιποι- κάτοικοί του, που ρώταγε πόσα χρόνια έχω δίπλωμα και αν αναφερόμουν σ' εκείνον. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν πρόλαβε να δει αυτά που διέγραψε ο Νίκος.Του απάντησα να μη με ενοχλεί.
Λοιπόν, να απαντήσω στον kacey ή να μην κάνω καν τον κόπο;
Θα σας το πω πολύ απλά για να το καταλάβετε, ΑΝ το καταλάβετε!!! Το να κυκλοφορείτε χωρίς πινακίδα και να κάνετε τις μαγκιές σας, για εμένα αντιστοιχεί με το να φορέσω κουκούλα και να αρχίσω να σας πλακώνω στο ξύλο!
ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΡΑΞΗ!
Εντάξει;
Πείτε τώρα τα υπόλοιπα μόνοι σας, γιατί εγώ σε τέτοιες συζητήσεις δεν συμμετέχω!
Θα πω κι εγώ κάτι τελευταίο...Αυτό που με νοιάζει ΠΟΛΥ περισσότερο είναι να μη με πλακώσεις στο ξύλο και όχι τόσο αν φοράς κουκούλα ή όχι...Νομίζω ότι θα συμφωνήσει η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν σώας τας φρένας...Όσο γενναίος και αν φαίνεσαι με το να με πλακώσεις στο ξύλο 'επωνύμως', εγώ δε θα στο συγχωρήσω ποτέ...
-
nasos79 εγω ρωτησα κατι πολυ ευγενικα για να εμπλουτισω τις γνωσεις μου.αν εσενα σε ενοχλει αυτο που ρωταω προβλημα σου,δεν ειναι σωστο να απαντας ετσι επειδη εσυ εχεις αντιθετη αποψη.και με το να σκεφτεσαι ιδεες για να γλιτωσεις μερικες κλησεις δεν ειναι μαγκια αλλα οικονομια στην τσεπη σου.θα ηθελα πολυ να δω τι ειχες γρααψει πριν το σβησει ο νικος.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θα πω κι εγώ κάτι τελευταίο...Αυτό που με νοιάζει ΠΟΛΥ περισσότερο είναι να μη με πλακώσεις στο ξύλο και όχι τόσο αν φοράς κουκούλα ή όχι...Νομίζω ότι θα συμφωνήσει η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν σώας τας φρένας...Όσο γενναίος και αν φαίνεσαι με το να με πλακώσεις στο ξύλο 'επωνύμως', εγώ δε θα στο συγχωρήσω ποτέ...Συμφωνώ σ' αυτό που λες. Και εννοείται ότι δεν θα πλακώσω κανέναν στο ξύλο (ποιος είπε ότι μπορώ άλλωστε;;; ), αλλά πιστεύω κατάλαβες τι θέλω να πω.
Τέλος πάντων, μπορεί πολύ απλά να είμαι εγώ ο μαλάκας της παρέας ρε παιδιά. Δεν είναι κακό, κάποιος πρέπει να είναι ο μαλάκας! Ε, ας πούμε ότι σ' αυτή τη συζήτηση είμαι εγώ! Δεν τρέχει και τίποτα. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά θα είναι!
-
Θα πω κι εγώ κάτι τελευταίο...Αυτό που με νοιάζει ΠΟΛΥ περισσότερο είναι να μη με πλακώσεις στο ξύλο και όχι τόσο αν φοράς κουκούλα ή όχι...Νομίζω ότι θα συμφωνήσει η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν σώας τας φρένας...Όσο γενναίος και αν φαίνεσαι με το να με πλακώσεις στο ξύλο 'επωνύμως', εγώ δε θα στο συγχωρήσω ποτέ...
Συμφωνώ σ' αυτό που λες. Και εννοείται ότι δεν θα πλακώσω κανέναν στο ξύλο (ποιος είπε ότι μπορώ άλλωστε;;; ), αλλά πιστεύω κατάλαβες τι θέλω να πω.
Τέλος πάντων, μπορεί πολύ απλά να είμαι εγώ ο μαλάκας της παρέας ρε παιδιά. Δεν είναι κακό, κάποιος πρέπει να είναι ο μαλάκας! Ε, ας πούμε ότι σ' αυτή τη συζήτηση είμαι εγώ! Δεν τρέχει και τίποτα. Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά θα είναι!
- Κατάλαβα πολύ καλά τι θες να πεις αλλά νομίζω κι εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω εγώ : πρώτα απ' όλα φροντίζουμε να μην κάνουμε ατύχημα και μετά ασχολούμαστε με τις πινακίδες μας...
2)Δεν σε είπα μαλάκα, δεν σε θέωρησα μαλάκα αλλά μάλλον ούτε κανείς άλλος εδώ (έχει κανείς άλλη γνώμη? )...Ίσως λίγο υπερβολικό για κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο επικίνδυνο αφ' εαυτού όσο 'άνανδρο' και αν φαίνεται...
Φιλικά λοιπόν
- Κατάλαβα πολύ καλά τι θες να πεις αλλά νομίζω κι εσύ κατάλαβες τι θέλω να πω εγώ : πρώτα απ' όλα φροντίζουμε να μην κάνουμε ατύχημα και μετά ασχολούμαστε με τις πινακίδες μας...
-
2)Δεν σε είπα μαλάκα, δεν σε θέωρησα μαλάκα αλλά μάλλον ούτε κανείς άλλος εδώ (έχει κανείς άλλη γνώμη? )...Ίσως λίγο υπερβολικό για κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο επικίνδυνο αφ' εαυτού όσο 'άνανδρο' και αν φαίνεται...
Φιλικά λοιπόνΓιάννη, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου (εκτός απ' το ότι απαντάς στις πιο απίθανες ερωτήσεις στο QUIZ και με έχεις κομπλεξάρει αφάνταστα ).
Ο λόγος για τον οποίο αντέδρασα, είναι νομίζω γνωστός, τα έχουμε πει ένα κάρο φορές και την ίδια στάση κράτησα απέναντι και σε έναν Dimitrios που μας έλεγε παρόμοια κόλπα, ότι έχει βάλει πλαστικό κάλυμα στην πινακίδα του, το οποίο αφαιρεί όταν κυκλοφορεί στην Αγγλία (φυσικά, γιατί εκεί θα τον πάρουν ασάλιωτα από πίσω, ενώ εδώ τους γράφει στα @@ του).
Ναι, μπορεί σε ορισμένα θέματα να είμαι υπερβολικός! Γι' αυτό λέω κιόλας ότι μπορεί να είμαι ή να γίνομαι μαλάκας! Αλλά αυτά τα θέματα είναι πολύ συγκεκριμένα! Πείτε με κολλημένο, δεν θα τα ξεπεράσω ΠΟΤΕ!
Να μου λύσετε μία απορία;
Οδηγώ επίσημα 9 χρόνια τώρα. Ανεπίσημα, άλλα 2. Αλλά ας πάρουμε τα 9. Με έχουν γράψει ΜΙΑ φορά για παρκάρισμα στο Ρέθυμνο. ΤΙΠΟΤΑ άλλο! Δεν πίνω ΠΟΤΕ όταν οδηγώ, φοράω ζώνη (μιλάω στο τηλ μερικές φορές ) κτλ. Φυσικά τρέχω όπου μπορώ, άλλοτε επειδή το θέλω και άλλοτε επειδή πρέπει, διαφορετικά θα έτρωγα τη μισή μου μέρα πίσω απ' το τιμόνι, χωρίς αυτό να πληρώνεται ανάλογα (εννοώ δεν οδηγώ ταξί). Δεν θέλω να το γρουσουζέψω, αλλά ΓΙΑΤΙ δεν με έχουν γράψει ποτέ άλλοτε; Και η πινακίδα μου είναι στη θέση της...
Μία σκέψη κάνω δηλαδή... Μήπως όλα αυτά που μας γράφουν ορισμένοι εδώ, είναι απλά για να πουλήσουν τσάμπα μαγκιά; ΛΕΩ τώρα εγώ, ΜΗΠΩΣ;;; Γιατί στην τελική, οι κάμερες απ' τις οποίες θέλει να 'προστατευτεί' το παλικάρι μας, είναι ΣΤΑΘΕΡΕΣ, άρα ξέρουμε πού βρίσκονται, τα μπλόκα λίγο-πολύ τα γνωρίζουμε, ποιος ο λόγος να καταφεύγουμε σε τεχνάσματα που ΜΠΟΡΕΙ υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις να οδηγήσουν σε 'άλλα' κόλπα;
Εκτός πια αν δεν κρατιέται με ΤΙΠΟΤΑ και πρέπει να πηγαίνει κόφτες από τη στιγμή που θα κλείσει την πόρτα του οδηγού, μέχρι που θα την ξανανοίξει...
Μακάρι να μην βρεθεί ποτέ κάποιος από εμάς στη δυσάρεστη θέση να κυνηγάει ένα αμάξι-φάντασμα που τον τράκαρε και δεν άφησε κανένα ίχνος, είτε επειδή δεν είχε πινακίδα, είτε επειδή την είχε πίσω από... φιμέ βιτρίνα!
Τόσο απλά!
-
nasos79
εγω ξαναρωταω, μηπως εχασα καποιο επεισοδιο? Ρωταω, γιατι τα εχεις παρει 'με αυτους που λενε οτι θα βγαζουν την πινακιδα για να κανουν μλκιες και να μην μπορουν να τους πιασουν', ενω εγω αυτο που λεω και λεει και ο panoslevidi (και ειναι και αυτο που κολλαει στον τιτλο του τοπικ) ειναι 'θα βγαζω τις πινακιδες στα ταξιδια για να μην πληρωνω κερατιατικα προστιμα για ορια ταχυτητας που καμμια σημασια δεν εχουν και τα οποια ολοι μας ξερουμε οτι ειναι τα πιθανοτερα να εφαρμοστουν για 'την ασφαλεια μας''.αυτα τα 2 μεταξυ τους εχουν τοση σχεση οση εχουν τα 'τρεχω με 180 επειδη ειναι αδεια η εθνικη' με το 'περναω με κοκκινο μεσα στην πολη επειδη βιαζομαι'. Καμμια δηλαδη.
και στην τελικη, αφου μαλιστα καποιος ειπε κατι για το κρατος:
Το κρατος λοιπον εχει προστιμο 350 ευρω (με τον νεο κοκ) για ταχυτητα 160 και ανω στην ΕΟ, ενω εχει προστιμο 33 ευρω για την απουσια πινακιδας. Αυτο δειχνει τι θεωρει πιο σοβαρη παρανομια απο τις 2, αφου υποτιθεται τα προστιμα ειναι αναλογα με την σοβαροτητα της παρανομιας και οχι με την πιθανη συχνοτητα της = με την αποτελεσματικοτητα στο γεμισμα ταμειων, οποτε εγω διαλεγω την κουρτινα 2 δηλαδη να ταξιδευω χωρις πινακιδα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
alfa 156
τα επιχειρήματά σου στερούνται σοβαρότητας (το έθεσα κομψά ).εαν θεωρεις την πραγματικοτητα που ζουμε,στερηση σοβαροτητας...τοτε θα συμφωνησω μαζι σου...
-
Όπως έχω ξαναπεί, από τη στιγμή που κάποιος έχει αφαιρέσει την πινακίδα του ή την έχει καλύψει με αδιαφανή μεμβράνη είναι πιο πιθανό να παρανομήσει (*) ξέροντας ότι θα εντοπιστεί πολύ δύσκολα και είναι ακόμα πιο πιθανό αν εμπλακεί σε ατύχημα να την κάνει με ελαφρά... . Τα παραπάνω δεν είναι απαραίτητο ότι ισχύουν για τον Kacey και όποιον άλλο συμφορουμίτη πράξει ανάλογα, αλλά 100% ισχύουν στη γενική περίπτωση. Αν ο Kacey (και όποιος άλλος) πιστεύει στον εαυτό του και είναι σίγουρος ότι η μη-αναγνωρισιμότητα της πινακίδας του δε θα αλλάξει την οδική/κοινωνική συμπεριφορά του, τουλάχιστον ΜΗ διαφημίζει την τακτική αυτή γιατί κάποιος άλλος που θα τον μιμηθεί μπορεί να μην έχει την ίδια αυτοσυγκράτηση και τον ίδιο αυτοέλεγχο.
(*): 'παρανομήσει' είναι υπερσύνολο του 'τρέχω πάνω από τα όρια που συνήθως είναι χαζά'
Υ.Γ.: Συμφωνώ με τον Kacey ότι δείχνει ανοργανωσιά/πονηριά του κράτους το πρόστιμο των 33 ευρώ για την έλλειψη πινακίδας, όταν η έλλειψη πινακίδας μπορεί να σε γλυτώσει από πολλαπλάσια πρόστιμα
-
Κανένα πρόβλημα. Μόλις ξυπνήσουν θ' ανεβάσουν το συγκεκριμένο πρόστιμο στα 500-1000 ευρώ και η κουβέντα μας θα είναι άνευ αντικειμένου.
Το πρόβλημα όμως είναι να βλέπεις κάποιον να οδηγεί με τρόπο επικίνδυνο αναγκάζοντάς σε να φρενάρεις απότομα ή ν' αλλάζεις λωρίδα πανικόβλητος και να μη μπορείς να κρατήσεις τα στοιχεία του για να ειδοποιήσεις την τροχαία. Αν μάλιστα προκληθεί ατύχημα, τότε άντε βγάλε άκρη. Ο πονηρός γρήγορος θα έχει απομακρυνθεί 1-2 χλμ κι εσύ θα κάθεσαι να τραβάς τα μαλλιά σου.
Εγώ πάντως όποτε θα βλέπω άτομο χωρίς πινακίδα θα παίρνω το 100. Χωρίς παρεξήγηση, έτσι; -
θα ηθελα να πω σε ολους πως αν προκαλουσα ποτε ατυχημα και δεν ειχα την πισω πινακιδα σιγουρα θα σταματουσα και θα αναλαμβανα τις ευθυνες μου.και αυτο το λεω και το εννοω.αλλοστε δεν νομιζω πως θα εχω καποιο επιπλεον προβλημα αν τρακαρω και δεν εχω την πισω πινακιδα στην θεση της.
-
Ερωτηση.
Αν σε σταματησουν χωρις πινακιδα τι θα τους απαντησεται? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ πάντως όποτε θα βλέπω άτομο χωρίς πινακίδα θα παίρνω το 100. Χωρίς παρεξήγηση, έτσι;
Καμία παρεξήγηση...Πιστεύεις ότι θα σχοληθούν? Άλλωστε μπορεί μόλις να του τις έχουν πάρει και να πηγαίνει να ακινητοποιήσει το αμάξι...Λες να ξεσηκωθούν οι μπάτσοι να το ψάξουν...Εγώ βλέπω 5 αυτοκίνητα τη μέρα χωρίς πινακίδες...Ούτε 1 στο εκτομμύριο να ασχοληθούν κι εσύ θα είσαι με ένα κινητό στα χέρια να τους παίρνεις τηλέφωνο...Αν το κάνεις χαρά στο κουράγιο σου...
-
Ο χρήστης panoslevidi έγραψε:
θα ηθελα να πω σε ολους πως αν προκαλουσα ποτε ατυχημα και δεν ειχα την πισω πινακιδα σιγουρα θα σταματουσα και θα αναλαμβανα τις ευθυνες μου.και αυτο το λεω και το εννοω.αλλοστε δεν νομιζω πως θα εχω καποιο επιπλεον προβλημα αν τρακαρω και δεν εχω την πισω πινακιδα στην θεση της.Τότε γιατί δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και οταν τρέχεις?
-
Εγώ πάντως όποτε θα βλέπω άτομο χωρίς πινακίδα θα παίρνω το 100. Χωρίς παρεξήγηση, έτσι;
Καμία παρεξήγηση...Πιστεύεις ότι θα σχοληθούν? Άλλωστε μπορεί μόλις να του τις έχουν πάρει και να πηγαίνει να ακινητοποιήσει το αμάξι...Λες να ξεσηκωθούν οι μπάτσοι να το ψάξουν...Εγώ βλέπω 5 αυτοκίνητα τη μέρα χωρίς πινακίδες...Ούτε 1 στο εκτομμύριο να ασχοληθούν κι εσύ θα είσαι με ένα κινητό στα χέρια να τους παίρνεις τηλέφωνο...Αν το κάνεις χαρά στο κουράγιο σου...
Αν το δω στην Εθνική, προφανώς και εύκολο είναι να βρεθεί ο τύπος στο επόμενο μπλόκο και δύσκολο να πηγαίνει ν' αράξει το αυτοκίνητο επειδή του τις πήραν την ίδια μέρα. Ειδικά αν δω συμπεριφορά γκαζοφονιά, καθόλου δεν θα μου λείψει το 'κουράγιο' να πάρω τλφ. Η νοοτροπία 'έλα μωρέ, σιγά μην ασχοληθεί κανένας' κάνει ζημιά σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας, από τα αυθαίρετα ως τις παράνομες χωματερές, από την καταπάτηση των καθημερινών δικαιωμάτων μας από τους 'επαγγελματίες' ως την παντελή αποθράσυνση των απανταχού γυφταραίων.
ANTIRADAR TΡOXAIAΣ