-
Δεν μου αρεσει να με προκαλουν γιαυτο και μολις ο Κωστας το τολμησε (βλεπε 'το καυσιμα του οδηγου'), αρπαξα την ευκαιρια απο τα μαλια!!!
Λοιπον εγω παρουσιαστηκα Λαμια σειρα 238 (αν και κανονικα επρεπε να ειχα παει με την 211). Απο τη Λαμια, πηγα 2 μηνες Γυθειο, 8 μηνες μεταξυ Νεας Μεσημβριας και Μαυρονερι (Κιλκις) και απολελε και τρελελε απο Τυμπακι.
Ειδικοτητα ΜΑΓΕΙΡΑΣ
Το άλλαξα λίγο το θέμα - σορρυ Μάνο [moderator - cmarin]
-
Δεν μου αρεσει να με προκαλουν γιαυτο και μολις ο Κωστας το τολμησε (βλεπε 'το καυσιμα του οδηγου'), αρπαξα την ευκαιρια απο τα μαλια!!!
Λοιπον εγω παρουσιαστηκα Λαμια σειρα 238 (αν και κανονικα επρεπε να ειχα παει με την 211). Απο τη Λαμια, πηγα 2 μηνες Γυθειο, 8 μηνες μεταξυ Νεας Μεσημβριας και Μαυρονερι (Κιλκις) και απολελε και τρελελε απο Τυμπακι.
Ειδικοτητα ΜΑΓΕΙΡΑΣ
-
Ειδικοτητα ΜΑΓΕΙΡΑΣ
-
I5 με μέσον εγώ.
-
216 EΛΔΥΚ. Ψαρώστε όλοι.
-
Για δώστε ρε παλικάρια του στρατού ξηράς μια χρονική τοποθέτηση των σειρών σας. Σε 'μένα τον αεροπόρο το '200-τόσο' δε λέει τίποτα. Πχ. πόσο ήταν το 250 (και ανάλογα προσθέτουμε ή αφαιρούμε 6 σειρές το χρόνο) ?
-
Τώρα αυτό το θέμα τι σχέση έχει να κάνει με την αυτοκίνηση και το φόρουμ ενός εγκύρου περιοδικού αυτοκινήτου; Χαμπάρι και έχω…
Συγνώμη κιόλας αν ακούγομαι κακός, αλλά θα μπορούσε να μπει σε άλλο παράρτημα του φόρουμ. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για δώστε ρε παλικάρια του στρατού ξηράς μια χρονική τοποθέτηση των σειρών σας. Σε 'μένα τον αεροπόρο το '200-τόσο' δε λέει τίποτα. Πχ. πόσο ήταν το 250 (και ανάλογα προσθέτουμε ή αφαιρούμε 6 σειρές το χρόνο) ?Σωστος. Εγω αν θυμαμαι καλα ηταν Σεπτεμβριος του 95 οταν πηγα.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
216 EΛΔΥΚ. Ψαρώστε όλοι.'Ε όχι και ψαρώστε... Την 167 τη γνωρίζεις???
-
Στρατό ξηράς, Πεζικό, σειρά 95Γ ή '236'.
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Τώρα αυτό το θέμα τι σχέση έχει να κάνει με την αυτοκίνηση και το φόρουμ ενός εγκύρου περιοδικού αυτοκινήτου; Χαμπάρι και έχω…
Συγνώμη κιόλας αν ακούγομαι κακός, αλλά θα μπορούσε να μπει σε άλλο παράρτημα του φόρουμ.Μπορει να μην εχει σχεση αλλα ειναι πολυ πολυ καλυτερο απο το να λεμε για Αμερικανους για θρησκειες κλπ, ενω ειναι ετη φωτος πιο 'αναλαφρο' σαν θεμα.
-
Συγνώμη κιόλας αν ακούγομαι κακός, αλλά θα μπορούσε να μπει σε άλλο παράρτημα του φόρουμ.Κολλάει όσο κολλάνε και τα καύσιμα του οδηγού...Εδώ οι καλές συνταγεεεεές!!!!Ελάτε κόσμεε!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για δώστε ρε παλικάρια του στρατού ξηράς μια χρονική τοποθέτηση των σειρών σας. Σε 'μένα τον αεροπόρο το '200-τόσο' δε λέει τίποτα. Πχ. πόσο ήταν το 250 (και ανάλογα προσθέτουμε ή αφαιρούμε 6 σειρές το χρόνο) ?H σειρα 250 ηταν ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1997...
Εγώ ημουν 249, πηγα λιγο αργα λογω σπουδων, και ημουν στις Διαβιβασεις Λοχίας με ειδικοτητα Πολυδιαυλικα Συστηματα, γενικά ημουν συνορα ........ Χαιδαρι-Περιστερι στην αρχή ,ενδιαμεσα 5 μηνες στην Σαμο, και τελος 482ΤΔΒ στον Βυρωνα.
Το ξερω, το ξερω επειξα......
-
Συγνώμη κιόλας αν ακούγομαι κακός, αλλά θα μπορούσε να μπει σε άλλο παράρτημα του φόρουμ.Λόγω έλλειψης ενότητας άσχετων (με αυτοκίνηση) θεμάτων, τέποια θέματα τα ανοίγουμε συνήθως στην αυτοκίνηση (χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος). Υπάρχουν αρκετές δεκάδες και όταν δημιουργηθεί τέτοια ενότητα θα μεταφερθούν. Με το συγκεκριμένο έχει σχέση η αυτοκίνηση εάν κάποιος ήταν οδηγός στο στρατό . Ωστόσο μπορεί να βρούμε και κοινούς γνωστους.
Αν πάραυτα σε ενοχλεί, αρκεί να μην μπαίνεις σ'αυτό.
ΦιλικάΚώστας
-
153...81Γ!!
Μπέλες, Εδεσσα, Ρεντίνα και τους τελευταίους 4 από τους 24!(...22+2 φυλακή) στο ΚΕΒΟΠ!
ΠΑΟ,Milan,TOW και άλλα συναφή!!!!
-
Στρατό ξηράς, Μηχανικό. Παρουσιάστηκα Ναύπλιο ΚΕΜΧ, έφυγα μετά από 2 μήνες και κάτι, πήγα Καλλονή Λέσβου, 98 ΤΜΧΕΘ για άλλους 4,5 μήνες και γύρισα Ηράκλειο στη ΣΕΑΠ να απολυθώ. Και μη βιαστείτε να πείτε ότι είχα βύσμα για τη μετάθεση, ήμουν στη δεύτερη δυσμενέστερη μετάθεση του Μηχανικού. Μαύρο Τάγμα, 'Πετσοφάς' για όσους ξέρουν... 285 σειρά. Ειδικότητα, Διαβιβαστής - Οδηγός Αυτοκινήτου... Όσοι ήταν Μηχανικό, θα καταλάβουν!
Συγνώμη κιόλας αν ακούγομαι κακός, αλλά θα μπορούσε να μπει σε άλλο παράρτημα του φόρουμ.Σε βάζει κανείς με το ζόρι να το διαβάζεις ή να γράφεις; Συνηθίζεται στο 'Περί αυτοκίνησης' να βάζουμε όλα τα 'Λοιπά' θέματα. Αφού οι moderators δεν το έχουν μετακινήσει ή κλειδώσει, εσύ που κολλάς τώρα;
-
Μάλιστα... Λοιπόν ήμουν και εγώ '250' ή Ε97 στην Αεροπορία (πολύ καθυστερημένος λόγω σπουδών). Υπηρέτησα όλη τη θητεία στην Τρίπολη (και όχι, κακεντρεχή μυαλά, δεν ήταν λόγω βύσματος, είναι μεγάλη ιστορία, όποιος ενδιαφέρεται σε ΡΜ). Ειδικότητα 'Σμηνίας Αναλυτής-Προγραμματιστής'.
-
227 ή 93ΣΤ μετά από 7 χρόνια αναβολή
Λοχίας Διαβιβάσεων, Πολυδιαυλικά συστήματα και ΕΡΜΗΣ.
5 μήνες στο Χαϊδάρι και 10 μήνες αρχιφύλακας και κλεισμένος σε φυλάκιο στη Λήμνο. Σύνολο 15 (ήμουν τότε με το τριζωνικό σύστημα 15-17-19). Έκανα και χρέη μάγειρα εκεί. -
Αυτό το θέμα τι σχέση έχει με την αυτοκίνηση?
Μήπως να δημιουργηθεί και ένα topic 'Γενικές συζητήσεις' στην αρχή?
Πολλά άσχετα θέματα τώρα τελευταία στο 'Περί αυτοκίνησης' και δημιουργείται μπέρδεμα..Σάββας
-
Συγνώμη κιόλας αν ακούγομαι κακός, αλλά θα μπορούσε να μπει σε άλλο παράρτημα του φόρουμ.Σε βάζει κανείς με το ζόρι να το διαβάζεις ή να γράφεις; Συνηθίζεται στο 'Περί αυτοκίνησης' να βάζουμε όλα τα 'Λοιπά' θέματα. Αφού οι moderators δεν το έχουν μετακινήσει ή κλειδώσει, εσύ που κολλάς τώρα;
Θα σε παρακαλούσα να μου μιλάς πιο ευγενικά γιατί δεν σε ξερώ και ούτε με ξέρεις.
Και δεν είπα να μην μπει τέτοιο θέμα, απλώς να έμπαινε σε άλλο θέμα και όχι της αυτοκίνησης.
Ηρεμία παίδες! Το θέμα δεν μπορούσε να μπει πουθενά αλλού xenophon αφου όλες οι άλλες ενότητες είναι εξειδικευμένες!
Μην το χαλάσουμε όμως με άσκοπες αντιπαραθέσεις!
Ας χαλαρώσουμε και ας δούμε μήπως βρούμε κάποιον γνωστό! [kouk]
Που υπηρέτησες και τι σειρά, φαντάρε?