-
@red_monster said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Αντί να διαβάζει σε επανάληψη τους τόμους του πάπυρος λαρους μπριταννικα ονειρεύεται πατους ! Θου κύριε
Είναι ευάλωτος και ανήμπορος να αντισταθεί!!
Του το θυμίζει καθημερινά το ευμέγεθες και ψηλοκπουλο πίσω μέρος του οχήματος του
Ωωωω νέος πάτος επιπέδου στο τοπικό αλλά το έσωσα με το ευμέγεθες!!!
Κύριε Φλωραααα! -
@antonmone said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Πέρασα ένα βράδυ απέξω και είδα καμμία 30αρια άτομα ουρά.Εννοειται ότι δεν περίμενα αλλά με έτρωγε η περιέργεια τι ψάρια πιάνει το συγκεκριμένο.
Τελικα χθες πήρε η σύζυγος καμμία 10αρια και λύθηκε το μυστήριο.
Φρεσκότατα,μεγάλη ποικιλία γεύσεων και ιδανική ισορροπία γευστικα(δεν σε λιγώνει η ζάχαρη).
Τιμές νορμαλ και ικανοποιητικότατο ατομικό μέγεθος.
Αν βρεθείτε κοντά μην διαστασετε.Εχει μεν μεγαλη ουρά, αλλά πάντα μαζεύεται γρήγορα.
we have already eaten the camel and now have the queue -
Πέρασα ένα βράδυ απέξω και είδα καμμία 30αρια άτομα ουρά.Εννοειται ότι δεν περίμενα αλλά με έτρωγε η περιέργεια τι ψάρια πιάνει το συγκεκριμένο.
Φρεσκότατα,μεγάλη ποικιλία γεύσεων και ιδανική ισορροπία γευστικα(δεν σε λιγώνει η ζάχαρη).
Αν βρεθείτε κοντά μην διαστασετε.Εχει μεν μεγαλη ουρά, αλλά πάντα μαζεύεται γρήγορα.
we have already eaten the camel and now have the queueΆσε γιατί είδα και τα χειρότερα σε καφέ wannabe Βερσαλλίες στη Βουδαπέστη 30!!! λεπτά αναμονή με δεκάδες άτομα απέξω!!!
-
@dettol said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Αν βρεθείτε κοντά μην διαστασετε.Οι βόρειοι το ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια. Νομίζω κανένα χρόνο πριν άνοιξε στην Αθήνα. Παραμένω παραδοσιακός. Αν θέλω να κάνω γουρουνιά με προφιτερόλ θα πάω στον ανδρια
Έχω μια θεωρία η οποία συνοψίζεται στο «προφιτερόλ χωρίς κρέμα παγωτό, Βουδαπέστη χωρίς κωλους» και ο Ανδριας φτιάχνει ακόμα με σαντιγιδοειδη.
BTW ο μικρός ανδριας έχει τρελό χέρι, φτιάχνει ασύλληπτα όμορφες τούρτες -
@dettol said in Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»):
Αν βρεθείτε κοντά μην διαστασετε.Οι βόρειοι το ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια. Νομίζω κανένα χρόνο πριν άνοιξε στην Αθήνα. Παραμένω παραδοσιακός. Αν θέλω να κάνω γουρουνιά με προφιτερόλ θα πάω στον ανδρια
Έχω μια θεωρία η οποία συνοψίζεται στο «προφιτερόλ χωρίς κρέμα παγωτό, Βουδαπέστη χωρίς κωλους» και ο Ανδριας φτιάχνει ακόμα με σαντιγιδοειδη.
BTW ο μικρός ανδριας έχει τρελό χέρι, φτιάχνει ασύλληπτα όμορφες τούρτεςΉρθα για τους κωλους, έμεινα για τις τούρτες. Για πες, ποιος είναι ο μικρός ανδριας; Στην καποδιστριου πάντως δεν έχω πετύχει τούρτες. Για τη σεβαστουπολεως λες ή κάπου αλλού;
-
Αλλος νομίζω είναι ο μικρός Ανδριας με το τρελό χέρι
Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)