-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ήρεμα παίδες, αρχίζει και φαίνεται η ηλικία μας
Θυμάται κανείς την εποχή προ-www.??
ummm, me ( ? ).... : ))
me too
Ν'ανοίξουμε λοιπόν ένα άλλο θέμα (άσχετο με αυτοκίνητα βέβαια αλλά εκεί θα κολλήσουμε) με αναμνήσεις απο τότε??Ερώτημα λοιπόν ...με τι ταχύτητα συνδέοταν όλη η Ελλάδα (πρακτικά) στο τότε Internet το 1993???
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Ήρεμα παίδες, αρχίζει και φαίνεται η ηλικία μαςΘυμάται κανείς την εποχή προ-www.??
Αχαχα, για να δούμε τους παλιούς εδώ μέσα... Ποιός είχε e-Mail χωρίς '@' αλλά με άλλο χαρακτήρα και ποιόν ?
-
Ωχ, θα αρχισουν τωρα οι BBSαδες..
Αυτες τις μερες εκανα ενα ξεκαθαρισμα στη χαρτουρα μου κ βρηκα προσφορες απο εκθεση πληροφορικης οπως: 'ΠΡΟΣΦΟΡΑ!: modem 9600 μονο 80.000δρχ!', 'ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Sound Blaster AWE 16 127.000δρχ!' Εννοειται οτι δεν τα πεταξα αυτα! -
username ........... ΒΑΣΙΛΗΣ
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Ωχ, θα αρχισουν τωρα οι BBSαδες..Μπα, μιλάω για UUCP mail
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπα, μιλάω για UUCP mail
ααα... εσυ είσαι σειρά μου
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Μπα, μιλάω για UUCP mail
Για πες, για πες
ariadne!theseas!nass (ΕΜΠ 1986)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μπα, μιλάω για UUCP mail
Για πες, για πες
ariadne!theseas!nass (ΕΜΠ 1986)
που τα θυμάσαι όλα. Σε μένα έχει προχωήσει το Αλτσχαιμερ και θυμάμαι μόνο το ariadne απο όλα αυτά (1985 Δημόκριτος).
Στείλε PM αν είναι για κουβεντούλα να μην κουράζουμε και τους υπόλοιπους..
-
Για προφανείς λόγους.. ClioDriver! Το πραγματικό μου είναι Βαγγέλης.
Βέβαια, θα αναγκαστώ να το χρησιμοποιώ και όταν αλλάξω αυτοκίνητο, αλλά το αγαπάω τόσο πολύ που δεν θα με νοιάζει..
Και μια και μιλάμε για 'κομπιουτεριές'..
String name = request.equals('realName') ? 'Βαγγέλης' : 'ClioDriver';
-
Από τον καιρό που άρχισα να χρησιμοποιώ το internet, σκέφτηκα πως θα χρειαζόμουν ένα nickname που να είναι μοναδικό, για να μην αναγκάζομαι να γράφω 'Θέμης2994---122884' και τέτοια παρόμοια. Σκεφτόμουν να βρω κάτι που να ακούγεται σαν όνομα, αλλά να μην υπάρχει ως λέξη, γιατί αν υπάρχει όλο και κάποιος θα το χρησιμοποιεί σε μεγάλες βάσεις δεδομένων όπως yahoo, hotmail κλπ.
Έτσι, γεννήθηκε ο 'opterios'. Ένα fictional όνομα που μου εξασφαλίζει μοναδικότητα σε οποιοδήποτε site/forum/account κλπ.
Πάντως, σε ξενόγλωσσα και σχετικά μικρά forums, προτιμώ να κάνω register ως 'Themis'.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
username ........... ΒΑΣΙΛΗΣAπό που βγαίνει?
-
cavallino, όπως λέμε 'cavallino rampante' ή ελληνιστί 'prancing horse'. Μεγάλη λατρεία, φαίνεται κι από το avatar νομίζω...
-
Για εμένα η ιστορία είναι λίγο πιο χαζή...
Το 1998 μαθαίναμε με τον αδερφό μου το internet και κάναμε ένα e-mail στο hotmail. Μάρκος εγώ, Βαγγέλης αυτός, η διεύθυνση που κάναμε ήταν η σύνθεση των δύο ονομάτων μας... markvag@hotmail.com... Όταν ήρθα στο φόρουμ έλεγα ότι αυτό είναι κάτι που αποκλείεται να ξεχάσω, άρα το έβαλα στο username...
Επιπλέον είναι και κάτι που αποκλείεται να έχει κάποιος άλλος...
Τώρα γιατί δύο μαντράχαλοι δεν κάναμε και δεύτερη διεύθυνση στο hotmail, μιας που είναι τζάμπα, άμα το βρω θα σας το πω...
Επίσης, μία ερώτηση. Ξέρει κανείς ποιος έχει το markvag@yahoo.gr και εγώ αναγκάστηκα να βάλω και το 1998 από πίσω;;;
-
kouk...από το Κούκος (επίθετο)!! ...όχι από τον πειρατή!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
kouk...από το Κούκος (επίθετο)!! ...όχι από τον πειρατή!!!A, και νόμιζα από τις ψησταριές ΚΟΥΚΟΣ
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
A, και νόμιζα από τις ψησταριές ΚΟΥΚΟΣ
Αυτές είναι franchise!!!
-
msamaro apo to mixalis samaropoulos
-
tsilis,από το Τσίλης!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Υπάρχει και στην Περαία ένας Κούκος, ο οποίος κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και φημισμένα τυροπιτάκια... Καμία συγγένεια;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Υπάρχει και στην Περαία ένας Κούκος, ο οποίος κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ και φημισμένα τυροπιτάκια... Καμία συγγένεια;;;
Υπάρχει καί στό Μπαγκλαντές ένας Κούκος,μέ σπεσιαλιτέ τήν ψητή καμήλα.
USERNAME.......Τι σημαινει;;