-
-
Δεν το περίμενες , ε ;
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Επιτέλους κι ένας άνθρωπος που λέει τα fora κι όχι τα forums!!!forae δεν είναι το σωστό;
-
Όχι.Είναι το forum, δηλ. ουδέτερο, και όχι η fora, δηλ. θηλυκό! Στον πληθυντικό κάνει fora. Forae θα ήταν άν ήταν όπως σου είπα θηλυκό με ενικό fora.
-
Σύζυγος φιλόλογος είπαμε ε;
-
Όχι!Πάλι μπερδεύτηκες. Δικηγόρος κι εγώ και η σύζυγος (όχι ακόμα..). Απλά λίγα λατινικά τα θυμάμαι από τις πανελλήνιες...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Νευράκια? Νευράκια? Όλοι γελάνε μαζί σου αν δεν το χεις καταλάβει...
Και μην περάξεις quote τώρα γιατί σε βλέπω έτοιμο να κάνεις το ''σου'' -> ''μου''....
Μην τσακώνεστε , θα φωνάξω τον [ηρεμήστερερν] και θα έρθει σε ΜΩΒ άλογο.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Όχι!Πάλι μπερδεύτηκες. Δικηγόρος κι εγώ και η σύζυγος (όχι ακόμα..). Απλά λίγα λατινικά τα θυμάμαι από τις πανελλήνιες...Ενταξει καμια δουλεια δεν ειναι ντροπή!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Όχι!Πάλι μπερδεύτηκες. Δικηγόρος κι εγώ και η σύζυγος (όχι ακόμα..). Απλά λίγα λατινικά τα θυμάμαι από τις πανελλήνιες...
Ενταξει καμια δουλεια δεν ειναι ντροπή!
Εσυ δεν μας ξαναθυμίζεις πως δημιουργήθηκε το nickname σου? Ναι εκείνη τη μικρή ιστοριούλα...
-
Πφφφφφφφφ βαριεμαι!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει καμια δουλεια δεν ειναι ντροπή!
Ντρέπομαι για το συνάφι μου αλλά τι να κάνω...?
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι γιατροί...
-
Τι να πω και εγώ...Έχω μπλέξει ήδη στο παρελθόν με 2 δικηγορίνες και τώρα πάω για 3η...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τι να πω και εγώ...Έχω μπλέξει ήδη στο παρελθόν με 2 δικηγορίνες και τώρα πάω για 3η...Το δις εξαμαρτείν.....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τι να πω και εγώ...Έχω μπλέξει ήδη στο παρελθόν με 2 δικηγορίνες και τώρα πάω για 3η...Μονο εσυ θα μπορουσες να το κανεις αυτο..
-
Μαζοχιστής ε?
Να το κοιτάξεις πάντως... μην το αφήνεις...
-
Εμ εκεί είναι το θέμα. Κάθε φορά δεν μου το λένε από την αρχή που πάω να μπλέξω. Μετά το μαθαίνω....
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τι να πω και εγώ...Έχω μπλέξει ήδη στο παρελθόν με 2 δικηγορίνες και τώρα πάω για 3η...τυχερε..θα εχεις και δωρεαν καλυψη σε ενδεχομενη δικαστικη διαμαχη με καποιον...
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
Τι να πω και εγώ...Έχω μπλέξει ήδη στο παρελθόν με 2 δικηγορίνες και τώρα πάω για 3η...
τυχερε..θα εχεις και δωρεαν καλυψη σε ενδεχομενη δικαστικη διαμαχη με καποιον...
To πρόβλημα είναι μην προκύψει καμιά διαμάχη αργότερα με ...την ίδια την δικηγόρο! πχ κάνα διαζύγιο...
USERNAME.......Τι σημαινει;;