-
Κουράγιο Βαγγέλη!...Τα αυτοκόλλητα είναι καθ' οδόν πάντως,ώστε να το κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως ηταν και πριν!!!
-
Να προσθεσω 2 πραματακια ακομα.
Μακαρι να βγω ο μεγαλυτερος ψευτης και μακαρι να μου λετε 'τι μ@λ@κιες μας ελεγες', αλλα αν δε πας στο ταμειο να πληρωθεις ακριβως το χρηματικο ποσο που αναγραφεατι πανω στα τιμολογια, καλα θα ειναι να ειμαστε λιγο συγκρατημενοι. Σκεψου οτι ειναι πιθανο να σε αναγκασουν να βαλεις κι εσυ το χερακι στη τσεπη εαν υπαρχει θεμα παλαιοτητας και θεμα με τις μετατροπες που εχεις κανει. Κι ας σου ειπαν να μην ανυσυχης.
Υποψην οτι εαν δεν εχεις τα χρηματα για πληρωσεις τη ζημια στη Ρενω μπορεις να κανεις καποιες κινησεις.
- Παιρνεις τα τιμολογια απο τη Ρενω και πας και τα καταθετης στην ασφαλιστικη σου. Γλυτωνεις ετσι αρκετες μερες. Ταυτοχρονα υπογραφεις ενα γραμματιο στη Ρενω για οσες πιο πολλες μερες μπορεις και σου δινουν το αμαξακι σου και φευγεις. Εγω ειχα υπογραψει γραμματιο για εναμιση μηνα (τοσο ηταν το χρονικο διαστημα που μπορουσε η Ρενω να μου δωσει). Δεν ειναι δυνατο νομιζω να παρει πανω απο τοσο διαστημα για να πληρωθεις απο την ασφαλιστικη.
-
Βαγγέλη,
Πραγματικά δεν είναι το καλύτερο συναίσθημα τώρα μέσα στις γιορτές να βρίσκει κανείς μπελάδες-τρεξίματα από το πουθενά.
Υπομονή όμως. Προέχει το γεγονός ότι είστε καλά στην υγεία σας.Γιάννης
-
Ειναι πρόβλημα και αυτό που αναφέρθηκε! Δηλαδή να σε τρακάρει ο άλλος και να μην έχεις να καλύψεις την ζημιά με δικά σου λεφτά μέχρι να πληρωθείς απο την ασφαλιστική!
Γενικά ξέρουμε πόσο περίπου χρονικό διάστημα κάνουν να σε πληρώσουν??? -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Ειναι πρόβλημα και αυτό που αναφέρθηκε! Δηλαδή να σε τρακάρει ο άλλος και να μην έχεις να καλύψεις την ζημιά με δικά σου λεφτά μέχρι να πληρωθείς απο την ασφαλιστική!
Γενικά ξέρουμε πόσο περίπου χρονικό διάστημα κάνουν να σε πληρώσουν???Γι'αυτό αν έχεις τη δυνατότητα κόβεις μια δίμηνη επιταγή (εγώ αυτό έκανα) για να΄σαι καλυμμένος.
-
Φίλε clio-V6 εννοούσα αν ξέρεις τι εταιρίες ασφάλισης έχουν. Για να δούμε αν είναι έγκυρες, από αυτές που πληρώνουν ΠΡΙΝ σου βγάλουν την ψυχή.
-
Το θεμα τις παλαιοτητας ειναι αλλο. Τα ανταλλακτικα πληρωνονται αυτα που ειναι, πχ ατοφιος χρυσος προφυλακτηρας (bling bling maaan ) θα πληρωθει για να παρει εναν ιδιο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Γενικά ξέρουμε πόσο περίπου χρονικό διάστημα κάνουν να σε πληρώσουν???Γι'αυτό αν έχεις τη δυνατότητα κόβεις μια δίμηνη επιταγή (εγώ αυτό έκανα) για να΄σαι καλυμμένος.
Η κάνεις αυτό που έκανες εσύ ή είσαι στην αναμονή μέχρι να σε πληρώσουν ή καταφεύγεις σε δάνειο.
Πάντως αν είναι 1-2 εβδομάδες να κάνουν να σε πληρώσουν καλά είναι!!! Απο μήνα και μετά σκουραίνουν πολύ τα πράγματα. -
Οι ασφαλιστικές εταιρίες είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν τη ζημιά του θύματος το μέγιστο 3-4 εβδομάδες από την ημέρα κατάθεσης των τιμολογίων.
Τεχνητά πολλές μικρές ειδικότερα ασφαλιστικές καθυστερούν τη λήψη των τιμολογίων, χρησιμοποιούν διάφορες αστείες προφάσεις, πχ ότι η εταιρία courier δεν έστειλε από τον πράκτορα ή το υποκατάστημα σύντομα στα κεντρικά γραφεία το φάκελο κλπ
Έχοντας υποστεί παρόμοια με το Βαγγέλη σύγκρουση πριν δύο χρόνια (με επίσης στράβωμα σασί, πάτωμα χώρου αποσκευών κλπ) ταλαιπωρήθηκα συνολικά 3,5 μήνες για να πάρω τα χρήματα από την ασφαλιστική ΜΟΥ εταιρία, (φιλικός διακανονισμός βλέπετε) παρόλο που η εταιρία του θύτη είχε δεκτεί την υπαιτιότητα άμεσα και τους πλήρωσε κανονικά.Γιάννης
ΥΓ. Στο υπουργείο Εμπορίου (ή όπως τέλος πάντων ονομάστηκε τώρα) λειτουργεί τμήμα το οποίο ασχολείται με την εποπτεία λειτουργίας των ασφαλιστικών και σε περιπτώσεις βραδυπορείας πληρωμής επεμβαίνουν άμεσα. Το έμαθα καθυστερημένα χάνοντας πολύτιμο χρόνο, έχοντας πληρώσει κανονικά τη ζημιά από την τσέπη μου ενώ κάποιοι καταχραζόταν-διαχειριζόταν δικά μου χρήματα για 3 μήνες.
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Στο υπουργείο Εμπορίου (ή όπως τέλος πάντων ονομάστηκε τώρα) λειτουργεί τμήμα το οποίο ασχολείται με την εποπτεία λειτουργίας των ασφαλιστικών και σε περιπτώσεις βραδυπορείας πληρωμής επεμβαίνουν άμεσα.
Αυτό δεν το γνώριζα και είναι πρός όφελος μας αυτή η υπηρεσία!!! Αν δεις πως αργούν την πληρωμή,κάνεις μια καταγγελία και ασε την ασφαλιστική μετά να τρέχει!
Και μια ερώτηση σχετικά με το σασί του αυτοκινήτου. Οταν έχει πάρει και το επαναφέρουμε χάνει την ακαμψία του??? Δηλαδή σε επόμενο τρακάρισμα στο ιδιο σημείο που έχει φτιαχτεί θα υπάρχει πρόβλημα???
-
NAI
(απολυτως ναι).
Για αυτο σε σοβαρο τρακαρισμα αυτο που θα ΕΠΡΕΠΕ* να κανουμε ολοι μας ειναι να ζηταμε αντικατασταση του αυτοκινητου, καθως ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δνε μπορει να επανερθει στην προηγουμενη κατασταση, παρα μονο αν γινει ολικη αντικατασταση του τμηματος που εχει χτυπηθει, στις εργοστασιακες κολλησεις και με αντιστοιχη ποιοτητα κολλησης (πρακτικα αδυνατο δηλαδη). Μπορει να ερθει οσον αφορα το σχημα, αλλα στις ιδιοτητες του υλικου κλπ κλπ ποτε δεν θα ειναι το ιδιο*αλλα δεν κανει κανεις γιατι καθε ασφαλιστικη εταιρεια θα αρνηθει κατι τετοιο λεγοντας οτι 'ειναι υποχρεωμενη να επαναφερει (δηλαδη επισκευασει) το αυτοκινητο στην αρχικη του κατασταση', οποτε θα πρεπει να τους πας δικαστηριο και να καταφερεις να αποδειξεις οτι το επισκευασμενο τμημα ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το αρχικο προ του ατυχηματος...
-
ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΙΠΑ( Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΜΑΙ ) ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ.Υ.Γ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΚΑΣΕΙ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
NAI
(απολυτως ναι).
Για αυτο σε σοβαρο τρακαρισμα αυτο που θα ΕΠΡΕΠΕ* να κανουμε ολοι μας ειναι να ζηταμε αντικατασταση του αυτοκινητου, καθως ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση δνε μπορει να επανερθει στην προηγουμενη κατασταση, παρα μονο αν γινει ολικη αντικατασταση του τμηματος που εχει χτυπηθει, στις εργοστασιακες κολλησεις και με αντιστοιχη ποιοτητα κολλησης (πρακτικα αδυνατο δηλαδη). Μπορει να ερθει οσον αφορα το σχημα, αλλα στις ιδιοτητες του υλικου κλπ κλπ ποτε δεν θα ειναι το ιδιο*αλλα δεν κανει κανεις γιατι καθε ασφαλιστικη εταιρεια θα αρνηθει κατι τετοιο λεγοντας οτι 'ειναι υποχρεωμενη να επαναφερει (δηλαδη επισκευασει) το αυτοκινητο στην αρχικη του κατασταση', οποτε θα πρεπει να τους πας δικαστηριο και να καταφερεις να αποδειξεις οτι το επισκευασμενο τμημα ΔΕΝ ειναι το ιδιο με το αρχικο προ του ατυχηματος...
Μακάρι να γινόταν... Για να γίνει όμως, πρέπει το αυτοκίνητο να βγει ολική.. Εμένα όταν με τρακαραν (παραβίασε στοπ, η κυρία ισχυρίστηκε ότι έτρεχε να πάει στο γιατρό) έμεινα χωρίς αυτοκίνητο για ένα μήνα κ κάτι και η ζημιά έφτασε ~8000Ε!! Μόνο τα λεφτά πήρα, και είμαι και ευχαριστημένος. Ηθελα να βγει ολική, με την πρόφαση ότι το αμάξι μπήκε καλίμπρα, ισχυριστηκα ότι δε θα μπορεί να επιστρέψει στην αρχική κατάσταση, αλλά τσίμπησα , συν ότι έμεινα χωρίς αυτοκίνητο για τόσο καιρό..
-
Περαστικά!
Πάντως, ο τελευταίος βλ@χος που θυμάμαι να ήταν κολλημένος στον προφυλακτήρα μου , ενα RS6 οδηγούσε παρακαλώ!
-
Εχω βγαλει καποιες φωτογραφιες του αμαξιου και οτι ειναι να γινει θα γινει αυριο το πρωι...
Ο προφυλακτηρας κοστιζει 650€ με το ΦΠΑ,η εξατμιση(τελικο) 400 και οι εργασιες στην Ρενω περιπου 1500€....
Πολλα λεφτα και δεν εχω σε καμμια περιπτωση τοσα.. -
2500 ευρώ πήγε το τρακάρισμα ε??? Αυτό μου την σπάει να κολλάει ο άλλος απο πίσω σου!!! Τελικά δεν έχει σημασία πόσα άλογα έχει το αυτοκινητό σου αλλά αν είναι βόδι αυτός που το οδηγάει!!!
-
Νεοτερα:
Μου τηλεφωνησε χθες ο πραγματογνωμονας απο την ασφαλιστικη εταιρια του audi...
Ειπε οτι θα δει το αμαξι σημερα το μεσημερι.
Να υποθεσω οτι τελικα θα τα πληρωσει αυτος???
Η ασφαλιστικη του ειναι η Generali(αν σας λεει κατι)Επισης οι τιμες για προφυλακτηρα και εξατμιση ειναι συνολικα 1257€ συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ
Την τιμη για το αμαξι θα την μαθω σημερα και επισημα... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Η ασφαλιστικη του ειναι η Generali(αν σας λεει κατι)Θεωρείται από τις καλές (είναι και ακριβή). Μακάρι να αποδειχθεί κι έτσι.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Νεοτερα:
Μου τηλεφωνησε χθες ο πραγματογνωμονας απο την ασφαλιστικη εταιρια του audi...
Ειπε οτι θα δει το αμαξι σημερα το μεσημερι.
Η ασφαλιστικη του ειναι η Generali(αν σας λεει κατι)Επισης οι τιμες για προφυλακτηρα και εξατμιση ειναι συνολικα 1257€ συμπεριλαμβανομενου του ΦΠΑ
Την τιμη για το αμαξι θα την μαθω σημερα και επισημα...Αντε καλα ξεμπερδεματα.
-
Μαλλον θα τα παρεις, dont worry!
Με τρακαραν.....