-
Εγώ ποτέ δεν κάνω κόντρες. Είναι κακό πράγμα και επικίνδυνο. Ντροπή σε όσους κάνουν.
-
Οπως εχω πει κανω αρκετα συχνα ανοιγματα με διαφορους στους δρομους.....(περα απο τα ανοιγματα με φιλους )
Τις περισσοτερες φορες λογω της εμφανισης του αμαξιου ερχονται και κολλανε αλλα οχι οτι κ εγω δεν θελω...
Παντως οταν δω οτι το πραγμα σοβαρευει παντοτε σταματω οτι και να γινει.....Αν οι συνθηκες το επιτρεπουν δεν θεωρω οτι ειναι εγκλημα.....
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
τουλαχιστον εγινες απο forester.....για σκεψου να μην ξεκολλαει απο τον καθρεφτη του Ζ3 ενα RAV4!! (τι του'χε κανει ο τυπος?)
το περιεργο της υποθεσης θα ηταν να ξεκολλουσε η Ζ3!
-
Εγώ απόλαυσα ενα φιλικό 'ανοιγματάκι' με ενα Audi A3 1.6 Fsi. Ημασταν στον περιφεριακό της Πάτρας και όταν βγήκαμε απο το τελευταίο τούνελ αρχίσαμε μια κοντρούλα. Τσουλητά απο τα 40 μέχρι 200+ με τελικό αποτέλεσμα να βρίσκομαι λίγο μπροστά εγώ.
-
Είστε όλοι απαράδεκτοι
Ακούς εκεί κόντρες και ανοίγματα, σα δεν ντρέπεστε
Σήμερα πάντως έπαθα μεγάλη ήττα και δεν είχα και κάποιο αργό αυτοκίνητο, Α4 1.8 TQ 190
Το θέμα είναι ότι το ίδιο είχε κι ο άλλος, με καμιά 100στη άλογα περισσότερα (όπως έμαθα μετά)
Υ.Γ. κι εγώ απαράδεκτος είμαι
-
κοντρες με αυτοκινητο δεν εχω κανει ή τουλαχιστον δεν θυμαμαι κατι αξιο αναφορας.
το 85-88 ομως με το SUZUKI το GSX750 που ειχα λυσσαγα καθημερινα στη βουτα στα λιμανακια και στην παραλιακη στο ΣΕΦ.
αυτο που θα μου μεινει αξεχαστο ειναι ενα βραδυ στο ΣΕΦ οπου με πλησιαζει ενας δερματοντυμενος με ενα RD350 YAMAHA [διχρονο κακο γκαζι της εποχης] απο Πειραια μερια και μου λεει να τα στησουμε ετσι χωρις στοιχηματα και τετοια.
ξεκιναμε απο το φαναρι στο ΣΕΦ προς Γλυφαδα και του ριχνω μεχρι τον ιπποδρομο.
μετα απο λιγες μερες ειμαστε στην Γλυφαδα με κατι γνωστους και τα λεμε μπροστα στα παγωτατζιδικα και εγω ''κοκορευομαι'' για την επιτυχια μου αυτη οποτε ξαφνικα βλεπω να με κυκλωνουν καμμια δεκαρια ατομα φιλοι του δερματοντυμενου με αγριες διαθεσεις ενω αυτος μου ελεγε να τα παμε παλι με στοιχημα λεφτα, τα μπουφαν μας, τις αδειες οτι ηθελα.......εκει τα χρειαστηκα αφου αν παλι του εριχνα δεν θα καθαριζα ευκολα οποτε προτιμησα να κανω την κοτα και να μην τρεξω ενω ακομα δεν καταλαβα πως γλυτωσα το λυντσαρισμα........
ολα αυτα ομως τελειωσαν το 88 οταν το πουλησα και ηρεμησα λιγο!!!!
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Εγώ ποτέ δεν κάνω κόντρες. Είναι κακό πράγμα και επικίνδυνο. Ντροπή σε όσους κάνουν.Ετσι ειναι. Κ γω ψιλοντρεπομαι τωρα για αυτα που θα αναφερω!
Επειδη ειναι αρκετα περιστατικα, θα γραψω μονο αυτα που ηταν πιο αστεια ή ενδιαφεροντα.
Με polo 16V. Με εφαγε λαχανο αλλο polo 16V, προφανως φουλ στη μοντιφα (κ μηχανικα γιατι οπτικα το λαστιχο ηταν μεσα στο θολο..) αφου ανοιγε ανετα διαφορα κ στην ευθεια. Εθνικη στο υψος του Λαϊνοπουλου απο το φαναρι προσπαθησα (οταν υπηρχε ακομα), σπαζοντας κυριολεκτικα το πολακι, να ακολουθησω ενα S2000 για να ακουω το ουρλιαχτο του 2λιτρου vtec. Καμια τυχη οπως αντιλαμβανεστε.. Ειχα δωσει ομως σε δυο ΜΧ-5 (το ιδιο βραδυ) κ μια 147 που προφανως ο οδηγος της δεν την εσπαγε.
Με το ignis sport. Τρελο τσαϊ απο civic vti. Το ιδιο κ με ενα megane sport για την πλακα οπως κ με το S2000. Εχω κερασει ομως saxo vts 1.4, corolla G6 (προηγουμενη, 1.4 υποθετω κ αυτη), s coupe κ baleno.
Το καλυτερο ολων ηταν με renault 5 alpine φιλου που περασαμε σχετικα ανετα ενα rallye 1.3. To 'δεν πιστευω στα ματια μου' βλεμμα του αλλου οδηγου ηταν ολα τα ευρω! -
Εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται ότι ο stefanos147 σας κάνει πλάκα;
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Εγώ ποτέ δεν κάνω κόντρες. Είναι κακό πράγμα και επικίνδυνο. Ντροπή σε όσους κάνουν.
Ετσι ειναι. Κ γω ψιλοντρεπομαι τωρα για αυτα που θα αναφερω!
Ρε σεις πλάκα κάνω για τις κόντρες. Έτσι, για να διακωμωδήσω την πολιτική ορθότητα που κατά καιρούς κυριεύει το φόρουμ! Ευτυχώς συνήθως είναι περαστική, αν και πάντα υποβόσκει.
Στο θέμα μας τώρα, κοντρίτσες έχω κάνει άπειρες φορές.Και απο φανάρι σε φανάρι και σε στροφές και σε ευθείες.Γενικά δε σνομπάρω καμιία μορφή κόντρας,όλες μου αρέσουν.
Πάντως αυτή που είχε πολλή πλάκα (για τον άλλον,όχι για μένα ) ήταν στις στοφές στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Για όσους δεν ξέρουυν, είναι μια απίστευτη αλληλουχία 40+ στροφών χωρίς ενδιάμεση ευθεία ούτε για δείγμα.Όλες οι στροφές είναι 2ας/3ης,ανάλογα το αυτοκίνητο. Εκεί ρε παιδιά, όσο και αν δε το πιστεύετε, προσπαθούσα να πλησιάσω ένα Suzuki Marutti .Εκείνο τον καιρό μάθαινα ακόμη την 147 και στις στροφές έστριβα πολύ αμυντικά αλλά στις ευθείες το έσπαζα. Ε, το Marutti το πλησίαζα με το ζόρι. Πολύ μάστορας ο οδηγός του!Το πήγαινε με τη φόρα αέρα και έτσι μικρό και στενό όπως ήταν έστριβε απίστευτα,σχεδόν έκοβε ευθεία τις στροφές!Με ξεβράκωσε κανονικά ο σουζουκάκιας. Και η φάση ποια ήταν, μετά σε μια ευθεία που τον πέρασα είδα ότι ο συνοδηγός του κοιμόταν!!!Υ.Γ. Απο τότε έχω ρίξη πολλή προπόνηση στην οδήγηση και αν τον ξαναπετύχω θα τον σκίσω!!!
-
όσο και αν δε το πιστεύετε, προσπαθούσα να πλησιάσω ένα Suzuki Marutti .Εκείνο τον καιρό μάθαινα ακόμη την 147 και στις στροφές έστριβα πολύ αμυντικά αλλά στις ευθείες το έσπαζα. Ε, το Marutti το πλησίαζα με το ζόρι. Πολύ μάστορας ο οδηγός του!και μετά σου λένε, 'τα εργαλεία κάνουν το μάστορα'....
Σπύρος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται ότι ο stefanos147 σας κάνει πλάκα;Ρε σεις πλάκα κάνω για τις κόντρες. Έτσι, για να διακωμωδήσω την πολιτική ορθότητα που κατά καιρούς κυριεύει το φόρουμ! Ευτυχώς συνήθως είναι περαστική, αν και πάντα υποβόσκει.
Ηταν προφανες. Κ γω γιαυτο αλλωστε προσθεσα το στο τελος! Μα ειναι δυνατον να αγαπας οτι εχει σχεση με το αυτοκινητο κ να μην πηγαινεις μια ψιλη που κ που; (σχετικο το τελευταιο )
-
Πάντως αυτή που είχε πολλή πλάκα (για τον άλλον,όχι για μένα ) ήταν στις στοφές στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας. Για όσους δεν ξέρουυν, είναι μια απίστευτη αλληλουχία 40+ στροφών χωρίς ενδιάμεση ευθεία ούτε για δείγμα.Όλες οι στροφές είναι 2ας/3ης,ανάλογα το αυτοκίνητο. Εκεί ρε παιδιά, όσο και αν δε το πιστεύετε, προσπαθούσα να πλησιάσω ένα Suzuki Marutti .Εκείνο τον καιρό μάθαινα ακόμη την 147 και στις στροφές έστριβα πολύ αμυντικά αλλά στις ευθείες το έσπαζα. Ε, το Marutti το πλησίαζα με το ζόρι. Πολύ μάστορας ο οδηγός του!Το πήγαινε με τη φόρα αέρα και έτσι μικρό και στενό όπως ήταν έστριβε απίστευτα,σχεδόν έκοβε ευθεία τις στροφές!Με ξεβράκωσε κανονικά ο σουζουκάκιας. Και η φάση ποια ήταν, μετά σε μια ευθεία που τον πέρασα είδα ότι ο συνοδηγός του κοιμόταν!!!
Υ.Γ. Απο τότε έχω ρίξη πολλή προπόνηση στην οδήγηση και αν τον ξαναπετύχω θα τον σκίσω!!!
Kαλά,θα πάθω πλάκα με τον Μαρουτοδηγό!
Τις ξέρω τις στροφές και μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έγραψες!
Χαμένο ταλέντο ο τύπος! -
Ε, ας πω και εγω την αμαρτία μου....
Περίοδος 1990, ο πατέρας μου είχε πάρει το καινούργιο αυτοκίνητο (citroen bx 1.4i kat το μοντέλο με τα 80 άλογα). Το έπαιρνα τακτικά (μου έδειξε εμπιστοσύνη ) και έτσι ένα βράδυ βρέθηκα στα λιμανάκια και τα πήγα με ένα Nissan sunny λευκο h/b (1.4 ή 1.6 δεν ξέρω). Πάντως τον κέρασα τσάι όπως λένε, και ένιωσα καλά... , δεν μπορώ να πω το αντίθετο... . Με αυτό το αυτοκίνητο γίνονταν διάφορα...
Τώρα τα έχω κόψει αυτά τόσο με το saxo που έχω όσο και με το Α4 του πατέρα μου...
-
Eγώ θυμάμαι μία κόντρα φέτος το καλοκαίρι που είχαμε κάνει σε ένα ταξίδι στην Κροατία με ένα γερμανό. Την αναφέρω επειδή τα αμάξια ήταν παρόμοια και η κόντρα επαναλήφθηκε 3 φορές. Εμείς είχαμε μία μαύρη bmw 3.18 cabrio m3 look και ο άλλος είχε ένα audi 80 cabrio μαύρο φτιαγμένο και αυτό και στα 2 αυτοκίνητα είμασταν 2 άτομα. Είχε πολύ πλάκα γιατί η εθνική είχε σε ένα σημείο κάτι παρακάμψεις (η οποία κατα τάλλα ήταν πολύ καλύτερη από την δική μας!) οπότε βγαίνοντας από τις παρακάμψεις ξανά στην εθνική πηγαίναμε απο ρολαριστά 40 στα 200+ δίπλα δίπλα. 'Ηταν ωραία γιατί δεν είχε κάθε φορά τον ίδιο νικητή την πρώτη φορά μας πήρε αυτός αλλά τις επόμενες (που κλείσαμε air condition ) τον πήραμε εμείς...
-
Εγώ κάνω συνέχεια κόντρες και τους πατάω όλους για να αποδείξω ότι είμαι άντρας και ο πιο γρήγορος σε όλη τη διαπλανητική διαμάχη της κόντρας.
Πλάκα κάνω. Σιγά μη διακινδυνεύω τη ζωή μου για τον κάθε πειραγμένο. Άμα θέλω να τρέξω πάω στα μέγαρα. -
Ειμαστε ολοι παλιοκοντρακηδες...
Ping σε λιγες ημερες(5/1/2005) παραλαμβανουμε τον μαυρο σαμουραϊ μας...
Ετοιμασουυυυυυυυυ... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγώ κάνω συνέχεια κόντρες και τους πατάω όλους για να αποδείξω ότι είμαι άντρας και ο πιο γρήγορος σε όλη τη διαπλανητική διαμάχη της κόντρας.
Πλάκα κάνω. Σιγά μη διακινδυνεύω τη ζωή μου για τον κάθε πειραγμένο. Άμα θέλω να τρέξω πάω στα μέγαρα.ΕΧΕΙς ΔΙΚΙΟ φιλαρακι, αν θες να τρεξεις πας μεγαρα η τρεχεις αγωνες ραλι θα πας εσυ να σκωτοθεις επιδη ο αλλος ειναι πειραγμενος, εγω μολις αποκτησω αμαξι σιγα μην πηγαινω να κανω κοντρες , μονο θα βλεπω
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Ειμαστε ολοι παλιοκοντρακηδες...
Ping σε λιγες ημερες(5/1/2005) παραλαμβανουμε τον μαυρο σαμουραϊ μας...
Ετοιμασουυυυυυυυυ...Ωραια, πανω στην ωρα γιατι κλεισαμε μια αρκετα ευνοϊκη συμφωνια με το club. Περισσοτερες πληροφοριες συντομα.
Καλοταξιδο ευχομαι! -
Δεν είμαι fun της κοντρας. Και αν δω κανένα κ@υλ$μ%νο να μαρσάρει σε φανάρι και έχω όρεξη, μαρσάρω λιγο και τον αφήνω να το λειώσει μόνος.
Μ'αρέσει βέβαια (το είπε και ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ παραπάνω) να βρω κάποιον γρήγορο στο δρόμο, σε επαρχιακό κατά προτίμηση, και να πηγαίνουμε μαζί. Τελευταία βέβαια είμαι σπάνια μόνος (2 παιδιά γαρ ) στο αυτοκίνητο και ακόμη και να βρώ δεν το ακολουθώ. -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
τουλαχιστον εγινες απο forester.....για σκεψου να μην ξεκολλαει απο τον καθρεφτη του Ζ3 ενα RAV4!! (τι του'χε κανει ο τυπος?)
το περιεργο της υποθεσης θα ηταν να ξεκολλουσε η Ζ3!
To Z δεν ειναι για κοντρες και δεν το πηρα για κοντρες ειναι για απολαυστικες προσωπικες στιγμες .....μπορει με αρκετα φραγκα παραπανω να επαιρνα το ΜΖ3 και να τα συνδιαζε ολα αλλα η κινηση στο σωστο αξονα μου ειναι αρκετο απο το να ηταν προσθιοκινητο με αρωμα.....μυτζηθρας
ΚΟΝΤΡΙΤΣΕΣ , ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ , ΤΡΕΛΛΙΤΣΕΣ Κ' ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ..........