-
πολυ ζορικο τοπικ
γενικα ειμαι κατα της θανατικης ποινης.
ακομα και αυτο το τερας τον Σανταμ Χουσειν οταν ειδα να τον κρεμανε τον λυπηθηκα λιγακι.θα μου πεις ειχε κανει εγκληματα ειχε σκοτωσει τοσους και τοσους.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
θανατικη ποινη μονο για τους πολιτικουςSound's temting...
-
προφανώς έχει προβλήματα ακοής!
tempting
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι αλλο θα διαβασουμε ;
προσπαθώ να σκεφτώ κανα τρολάρισμα για να ανεβάσω το επίπεδο, αλλά δε θα πήγαινα τόσο μακρυά
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Πάντως συμμορφωση με θανατο δεν γινεται.Πως να το κανουμε.Παραδειγματισμος ομως γινεται.Και γινεται σε αυτους που θα οργανωσουν να σκοτωσουν ξανα και ξανά.
Υπαρχει και η αποψη των βασανηστηριων βεβαια πραγμα που ειναι το καλύτερο όλων αλλα εκει ξεφεύγουμε λιγο.
Μια σωστη διαχειρηση στην εφαρμογη θελει και ολα γίνονται. **
Χωρις πλάκα άποψή μου ειναι πως η αφαιρεση της ζωης του εγκληματια απλά τον παει σε αλλο επιπεδο λύτρωσης.
** Οι αισθησεις και η ψυχολογικη βια ισως ειναι η καλυτερη τιμωρια.Τι δουλειά είπαμε οτι κάνεις;
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
......
Τι δουλειά είπαμε οτι κάνεις;Ντουμπλαρει τον Τζακ Μπαουερ στις επικινδυνες σκηνες
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πάντως συμμορφωση με θανατο δεν γινεται.Πως να το κανουμε.Παραδειγματισμος ομως γινεται.Και γινεται σε αυτους που θα οργανωσουν να σκοτωσουν ξανα και ξανά.
Υπαρχει και η αποψη των βασανηστηριων βεβαια πραγμα που ειναι το καλύτερο όλων αλλα εκει ξεφεύγουμε λιγο.
Μια σωστη διαχειρηση στην εφαρμογη θελει και ολα γίνονται. **
Χωρις πλάκα άποψή μου ειναι πως η αφαιρεση της ζωης του εγκληματια απλά τον παει σε αλλο επιπεδο λύτρωσης.
** Οι αισθησεις και η ψυχολογικη βια ισως ειναι η καλυτερη τιμωρια.Τι δουλειά είπαμε οτι κάνεις;
Θωπευτής
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Eίναι πραγματικά αστείο και λυπηρό ότι το 2010 καθόμαστε και γράφουμε σελίδες επί σελίδων για το αν θα πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή. Ειλικρινά αρχίζω και πιστεύω πως δεν υπάρχει ελπίδα πλέον σε αυτόν τον τόπο που κατά τα λοιπά θέλουμε να λεγόμαστε έξυπνοι και δίκαιοι....Ποια θανατική ποινή, τώρα συζητάμε για (περιορισμένα) βασανιστήρια.
Πάντως με την φοβερή φτώχεια που θα έχουμε, τα βασανιστήρια προσφέρουν λύση στους δικαστές. Επειδή δεν θα μπορούν να επιβληθούν χρηματικές ποινές (οι κατηγορούμενοι δεν θα έχουν καθόλου λεφτά) θα επιβάλλονται βουρδουλιές.
-
Για όλους τους κλέφτες, γιατρούς που πέρνουν φακελλάκι, κλπ. κλπ. κλπ. κοπή των δακτύλων όπως γίνεται στο γενναίο Ιράν...!!!
Και μάλιστα ανευ αναισθητικού...!!!
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πάντως με την φοβερή φτώχεια που θα έχουμε, τα βασανιστήρια προσφέρουν λύση στους δικαστές. Επειδή δεν θα μπορούν να επιβληθούν χρηματικές ποινές (οι κατηγορούμενοι δεν θα έχουν καθόλου λεφτά) θα επιβάλλονται βουρδουλιές.Τώρα ξέρεις τι μου ήρθε στο μυαλό, ε; Η σκηνή στην οποία το τέρας μαστιγώνει την Jessica Alba στο Sin City (δεν την βρίσκω στο youtube γμτ )
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Για όλους τους κλέφτες, γιατρούς που πέρνουν φακελλάκι, κλπ. κλπ. κλπ. κοπή των δακτύλων όπως γίνεται στο γενναίο Ιράν...!!!Και μάλιστα ανευ αναισθητικού...!!!
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
θανατικη ποινη μονο για τους πολιτικουςΑρκει να ειναι βασανιστικος κ αφου εχουν επιστρεψει τα κλεμενα
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
προφανώς έχει προβλήματα ακοής!tempting
-
Συγνωμη παιδια για τις απόψεις μου αλλά η απόγνωση των απλων ανθρωπων τους οδηγεί δυστιχως σε τετοιες σκεψεις με αυτα που συμβαίνουν γυρω τους.
Λυπηρο αλλα αληθινό.
Θυμιο χθες ηρθε και μου ειπε ενας πρωην φανταρακος μου οτι ο εργοδοτης του επι 2 χρονια του ελεγε οτι του ειχε κανει προσληψη αλλα στην πραγματικοτητα δεν.
2χρονια ενσημα χαμενα.Εκανε καταγγελία αλλα οπως μου ειπε θα ηθελε να τον γδάρει ζωντανό αφου δεν το κανει το κρατος .
Βρε παιδια εχει αποθημενα ο λαος.
Τρομαζετε ολοι έτσι?
Φανταστείτε τι θα γινονταν αν γινοταν εστω μια φορα. ΡΟΛΟΙ ΟΛΑ!
Τι κι αν ειμαστε στο 2010 αφου η νοοτροπία μας ειναι του 1821! -
Συγνωμη παιδια για τις απόψεις μου αλλά η απόγνωση των απλων ανθρωπων τους οδηγεί δυστιχως σε τετοιες σκεψεις με αυτα που συμβαίνουν γυρω τους.
Λυπηρο αλλα αληθινό.
Θυμιο χθες ηρθε και μου ειπε ενας πρωην φανταρακος μου οτι ο εργοδοτης του επι 2 χρονια του ελεγε οτι του ειχε κανει προσληψη αλλα στην πραγματικοτητα δεν.
2χρονια ενσημα χαμενα.Εκανε καταγγελία αλλα οπως μου ειπε θα ηθελε να τον γδάρει ζωντανό αφου δεν το κανει το κρατος .
Βρε παιδια εχει αποθημενα ο λαος.
Τρομαζετε ολοι έτσι?
Φανταστείτε τι θα γινονταν αν γινοταν εστω μια φορα. ΡΟΛΟΙ ΟΛΑ!
Τι κι αν ειμαστε στο 2010 αφου η νοοτροπία μας ειναι του 1821!Καλά φανταράκος σου είχε υπογράψει ποτέ τπτ ? Πρόσληψη στον ΟΑΕΔ δεν είχε ??? Τα ένσημα του ανά 6μηνο δεν του ερχόταν ταχυδρομικά ? Λέμε τι λέμε για τους εργοδότες αλλά βρίσκουν και τα κάνουν κιόλας ...
-
Ταχυδρομικα Σορρυ αλλα τιποτα απο αυτα δεν εγινε. Φιλε μου αν ημουν εγω θα σου εγραφα απο την φυλακή.Οτι θε λεμε τωρα.Βρισκουν και τα κανουν. Α ξεχασα κατι υπογραψε ναι ,οτι δεν θα παιρνει ενσημα ......επίσημα.
Μετα την καταγγελια η επιχειρηση εκλεισε λογο πτωχευσης.
Ταχυδρομικα επρεπε να στειλουν το κεφαλι του εργοδοτη ! -
Ταχυδρομικα Σορρυ αλλα τιποτα απο αυτα δεν εγινε. Φιλε μου αν ημουν εγω θα σου εγραφα απο την φυλακή.Οτι θε λεμε τωρα.Βρισκουν και τα κανουν. ** Α ξεχασα κατι υπογραψε ναι ,οτι δεν θα παιρνει ενσημα ......επίσημα. **
Ταχυδρομικα επρεπε να στειλουν το κεφαλι του εργοδοτη !Ε τότε σορρυ αλλά είναι βλαμένος ....
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ταχυδρομικα Σορρυ αλλα τιποτα απο αυτα δεν εγινε. Φιλε μου αν ημουν εγω θα σου εγραφα απο την φυλακή.Οτι θε λεμε τωρα.Βρισκουν και τα κανουν. ** Α ξεχασα κατι υπογραψε ναι ,οτι δεν θα παιρνει ενσημα ......επίσημα. **
Ταχυδρομικα επρεπε να στειλουν το κεφαλι του εργοδοτη !Ε τότε σορρυ αλλά είναι βλαμένος ....
Ε τωρα μην αλλαξουμε τοπικ.30 ατομα βλαμενα ...δε νομιζω! Ειπα δεν εγινε προσληψη δεν υπησχε καρτα.Τελος το οφ.
-
Στο εκτελεστικό απόσπασμα Αμερικανός κατάδικος
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2010, 10:11Για πρώτη φορά εδώ και 14 χρόνια, στις ΗΠΑ, κατάδικος θανατώνεται στο εκτελεστικό απόσπασμα.
Πρόκειται για τον Ronnie Lee Gardner, ο οποίος κρατούνταν εδώ και 25 χρόνια και σκοτώθηκε με θανατική ποινή τα ξημερώματα της Παρασκευής, τέσσερις ώρες αφότου η αίτηση για μετατροπή της ποινής του απερρίφθη.
Ο τρόπος εκτέλεσης της θανατικής ποινής, δηλαδή με σφαίρα και όχι με ένεση, ήταν επιλογή του ίδιου του Gardner. Είναι ο τρίτος άνθρωπος στις ΗΠΑ που εκτελείται στο απόσπασμα από το 1976.
Καταδικάστηκε το 1985 για τη δολοφονία ενός δικηγόρου, στην προσπάθειά του να διαφύγει από δικαστήριο όπου δικαζόταν για έναν άλλο φόνο, το 1984.
Θανατική ποινή ........