-
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.
- ΟΙ κ.κ. ΡΙΖΙΚΑΡΗΣ,ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ,ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗΣ,CASTOR ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ?
- ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ?
3.ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Σ.Ο.Α.Α.?
4.ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΗΜΑ ?
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ
** ΚΑΝΕΝΑ** ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ 'ΓΥΡΙΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣ' ΟΥΤΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ.
ΑΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
- Για τον glf
Ολα καλα. Ομως δεν πρεπει ποτε να σταματησουμε την προσπαθεια για
ενιαια λειτουργια και εμφανιση. Ολοι στους ιδιους αγωνες τρεχουμε. Τροποι σιγουρα υπαρχουν, κι αν πραγματικα το θελουμε θα βρεθουν. - Με αφορμη την δημοσιευση του Λωρη.
Ειναι γνωστη κι εκφρασμενη η διαφορα αποψεων μου με τον Λωρη σχετικα με τον ΣΟΑΑ. Ειμαστε φιλοι, συνεργαζομαστε εκπληκτικα εκει που εχουμε κοινο σκοπο κι οταν διαφωνουμε, σεβομαστε (ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ) ο ενας την γνωμη του αλλου.
Πριν λοιπον καποιοι θερμοαιμοι αρχισουν να πυροβολουν, ασ σκεφτουν οτι και πολλοι αλλοι σε στενους κυκλους εχουν εκφραστει αναλογα κατα καιρους κι εχουν αποστασιοποιηθει. Απλα ο Λωρης εχει το θαρρος να τα λεει δημοσια. Αν εμεις οι 'πιστοι' ειμαστε εξυπνοι δεν εχουμε παρα να
εξετασουμε κι αυτες τις αποψεις, γιατι μπορει καπου να υπαρχει και δικηο.
Οι διαφωνιες ειναι αυτες που θα μας κανουν καλυτερους κι ισχυροτερους.
Γιατι αλλιως θα μεναμε παντα μεταξυ μας.
Ειμαι σιγουρος οτι καποιοι θα μιλησουν για κουβαδακια κι αλλες παραλιες. Μεγαλο το λαθος γιατι οι αγωνες δεν ανηκουν σε κανεναν αποκλειστικα, και εξ αλλου αυτη ειναι η αποψη που πολεμαμε τοσα χρονια.
Αν ειναι να γινουμε βεζυρηδες στη θεση του βεζυρη (εμεις παληα το λεγαμε 'Δαρδουφες στη θεση του Δαρδουφα' ) ζητω που καηκαμε.
Ψυχραιμια. Ελπιζω οτι οι φιλοι που εκτιθενται αυριο και οι φυλακες (εμεις) εχουν γνωση.
Ας βαλουμε μια φορα το χερι στην καρδια κι ας ψηφισουμε ενα συμβουλιο που να ενεχει ολες τις τασεις, αλλά και την δυνατοτητα συνεργασιας και ανασκουμπωματος μεταξυ των μελων.
Τελειωνω κανοντας μια εκκληση. Χρονια βλεπαμε στη βουλη Παπανδρεα και Μητσοτακη να σκοτωνονται για περασμενα ξινα σταφυλια, και γελαγαμε με το μπαχαλο της Ελλαδας. Ας μην τους μιμηθουμε αυριο.
Καλη επιτυχια
Υ.Γ. Α να μην ξεχασω. Για να γινει επανασταση χρειαζονται πρωτα επαναστατες, πολεμιστες, αρχηγοι κι επιχειρηματα. Κι η σημερινη ΕΘΕΑ δεν ειναι ακριβως του χεριου μας! Τ ακουτε υποψηφιοι? Κι ας λετε οτι θελετε...
Οι λεονταρισμοι, αυριο-μεθαυριο θα μας εκθεσουν ολους. - Για τον glf
-
Σέβομαι την όποια άποψη όταν στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία.
Λώρη το έχασες όσον αφορά τον Δήμο και εμένα. Δεν είμαστε στο απερχόμενο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ (υποθέτω ότι αυτό εννοείς λέγοντας 'ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Σ.Ο.Α.Α.'
Ότι προσπαθήσαμε με τον τρόπο του ο καθένας να βοηθήσει ναί! Μακάρι να βοηθούσαν και άλλοι και να γινόντουσαν πολύ περισσότερα πράγματα.
Και χαίρομαι έστω και για την αρνητική σου συνεισφορά , γιατί καταδεικνύει ένα πράγμα.
Με το που κλείσανε τα παραμαγαζάκια της ΕΛΠΑ , ξαφνικά εντάθηκε το ενδιαφέρον ανθρώπων που είχαν να πατήσουν στον ΣΟΑΑ από το τέλος της δεκαετίας του 80 αρχές 90. Όψιμο ενδιαφέρον , είτε θετικό είτε αρνητικό.
Αν δεν πιστεύεις στις ικανότητες αλλά και στο ήθος των Μεσημέρη και Μιχελακάκη δεν σε υποχρεώνει κανείς να τους ψηφίσεις , αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν αρκετοί νέοι , είτε με την απόλυτη είτε με την έννοια που έθεσε ο ΣΧ , πές μου τουλάχιστον εσύ τι έκανες για να αποτραπεί αυτό και να πλαισιωθεί ο ΣΟΑΑ από άξιους νέους υποψήφιους? Αυτό φυσικά αν δεν υπάρχουν 7 υποψήφιοι από τους 14 που να σε καλύπτουν!
-
ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Γνωστή και δοκιμασμένη τακτική όσων διοικούν από ένα περίπτερο μέχρι μιά ολόκληρη χώρα, γιατί όχι και γιά την ΕΛΠΑ και τους ανθρώπους της;
Δηλαδή φίλοι μου περιμένουμε από τον κάθε ΣΟΑΑ να διοικήσει το άθλημα;
Και αν ναι με ποιό τρόπο;
Αν όχι τότε πως βάζουμε σαν κριτήριο την 'κατάντια' του χώρου γιά να αξιολογήσουμε το έργο αυτού που δεν διοικεί;
Απορίες εκφράζω, επειδή είμαι και λίγο δύσπιστος απέναντι σε αυτούς οι οποίοι στοιχειωδώς θα έπρεπε να κοιτάνε και κανά καθρεπτάκι. Έτσι ώστε να μπορέσω να συμφωνήσω με τον el-em, υπό προϋποθέσεις βεβαίως, αφού η ερώτησή του απλουστεύει πολύ τα πράγματα.
Θα τον ρωτούσα σε αυτή τη βάση πόσα χρόνια έχει να ψηφίσει σε βουλευτικές εκλογές και βεβαίως αν περνάει από το Σύνταγμα, τη Β. Σοφίας, την Κ. Σερβίας, την Χ. Τρικούπη, την Κατεχάκη και την Μεσογείων.
Lev -
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Σέβομαι την όποια άποψη όταν στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία.Λώρη το έχασες όσον αφορά τον Δήμο και εμένα. Δεν είμαστε στο απερχόμενο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ (υποθέτω ότι αυτό εννοείς λέγοντας 'ΗΤΑΝ Η ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Σ.Ο.Α.Α.'
Ότι προσπαθήσαμε με τον τρόπο του ο καθένας να βοηθήσει ναί! Μακάρι να βοηθούσαν και άλλοι και να γινόντουσαν πολύ περισσότερα πράγματα.
Και χαίρομαι έστω και για την αρνητική σου συνεισφορά , γιατί καταδεικνύει ένα πράγμα.
Με το που κλείσανε τα παραμαγαζάκια της ΕΛΠΑ , ξαφνικά εντάθηκε το ενδιαφέρον ανθρώπων που είχαν να πατήσουν στον ΣΟΑΑ από το τέλος της δεκαετίας του 80 αρχές 90. Όψιμο ενδιαφέρον , είτε θετικό είτε αρνητικό.
Αν δεν πιστεύεις στις ικανότητες αλλά και στο ήθος των Μεσημέρη και Μιχελακάκη δεν σε υποχρεώνει κανείς να τους ψηφίσεις , αν πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν αρκετοί νέοι , είτε με την απόλυτη είτε με την έννοια που έθεσε ο ΣΧ , πές μου τουλάχιστον εσύ τι έκανες για να αποτραπεί αυτό και να πλαισιωθεί ο ΣΟΑΑ από άξιους νέους υποψήφιους? Αυτό φυσικά αν δεν υπάρχουν 7 υποψήφιοι από τους 14 που να σε καλύπτουν!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΗ,
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ 'ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Lev έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Γνωστή και δοκιμασμένη τακτική όσων διοικούν από ένα περίπτερο μέχρι μιά ολόκληρη χώρα, γιατί όχι και γιά την ΕΛΠΑ και τους ανθρώπους της;
Αν όχι τότε πως βάζουμε σαν κριτήριο την 'κατάντια' του χώρου γιά να αξιολογήσουμε το έργο αυτού που δεν διοικεί;
Απορίες εκφράζω, επειδή είμαι και λίγο δύσπιστος απέναντι σε αυτούς οι οποίοι στοιχειωδώς θα έπρεπε να κοιτάνε και κανά καθρεπτάκι. Έτσι ώστε να μπορέσω να συμφωνήσω με τον el-em, υπό προϋποθέσεις βεβαίως, αφού η ερώτησή του απλουστεύει πολύ τα πράγματα.
Θα τον ρωτούσα σε αυτή τη βάση πόσα χρόνια έχει να ψηφίσει σε βουλευτικές εκλογές και βεβαίως αν περνάει από το Σύνταγμα, τη Β. Σοφίας, την Κ. Σερβίας, την Χ. Τρικούπη, την Κατεχάκη και την Μεσογείων.
LevΑΓΑΠΗΤΕ Lev,
ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ 'ΚΑΤΑΝΤΙΑ' ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ¨
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο Σ.Ο.Α.Α. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ CUPS ?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ** ΤΙΠΟΤΑ**
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Σ.Ο.Α.Α. ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Λώρη το έχασες όσον αφορά τον Δήμο και εμένα. Δεν είμαστε στο απερχόμενο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ
Mα ποιός είσαι τέλος πάντων; O Iγγλέσης; ο Castor; ο μπιιιιμπ μπιπ; ο roadrunner; μέλος του ΔΣ του ΣOAA; ο καραγκιόζης; ο Mάλκο του Zεράρ ντε Bιλιέ;...
Ποιός διάολος είσαι και σε βάζουν κάποιοι και στα σπίτια τους;...Με το που κλείσανε τα παραμαγαζάκια της ΕΛΠΑ , ξαφνικά εντάθηκε το ενδιαφέρον ανθρώπων που είχαν να πατήσουν στον ΣΟΑΑ από το τέλος της δεκαετίας του 80 αρχές 90. Όψιμο ενδιαφέρον , είτε θετικό είτε αρνητικό.
Aυτό το άκουσα προ 2ημέρου από κάποιον «μπουκλάκια» (όχι το Θεόφιλο) και το υιοθέτησα. Δίκιο είχε, αλλά βάλε και κανά coryright...
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΡΗ,
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ,ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑ.
ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΧΕΛΑΚΑΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ 'ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΤΑΞΑΝΑΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ!!! ΚΑΛΑ ΒΡΕ ELEM ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ Η ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ - ΣΥΓΝΩΩΩΩΩΜΗΗΗ ΟΧΙΙΙΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΑΑΑΑΝΩ ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ !!!!
ΑΓΑΠΗΤΕ roadrunner-gr,
TOΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΟ FORUM ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΩΡΑ, ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ 'ΑΡΕΤΗ' ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Γνωστή και δοκιμασμένη τακτική όσων διοικούν από ένα περίπτερο μέχρι μιά ολόκληρη χώρα, γιατί όχι και γιά την ΕΛΠΑ και τους ανθρώπους της;
LevΑΓΑΠΗΤΕ Lev,
ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ 'ΚΑΤΑΝΤΙΑ' ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ¨
ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο Σ.Ο.Α.Α. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ?ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ CUPS ?
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ** ΤΙΠΟΤΑ**
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Σ.Ο.Α.Α. ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΤΥΠΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ Σ.Ο.Α.Α. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
21 ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ (ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ,ΟΠΟΤΕ ΣΙΩΠΗΡΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΕΙΤΕ ΜΕ ΘΕΩΡΟΥΝ 'ΛΙΓΟ' ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΒΡΟΧΗ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΜΕΤΡΑΝΕ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ποιός και τι να σου απαντήσουν φίλε Λώρη ;
Ξέχασες πρίν κάποια χρόνια που έγινε μία αποχή (απεργία ) από κάποιον
αγώνα ; Μήπως θυμάσαι ποιοί τιμωρίθηκαν απο την μαμά ΕΛΠΑ (ΕΘΕΑ) ;
Φυσικά μόνο οι πραγματικά ερασιτέχνες (εραστές ) των αγώνων που δέν
είχαν και κανένα κονέ -
Θελω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ζηβα
για την εκλογή του καθώς και σε ολους τους υπόλοιπους που εθεσαν υποψηφιότητα πιστέυωντας στο 'καλυτερο αυριο των αγώνων μεσα απο τον ΣΟΑΑ'.
Ευχομαι να ξεκινά μια καινουρια μέρα για τους ελληνικούς αγώνες!!!!!!!!!. -
Θα ήθελα να ευχηθώ στο νέο Δ.Σ. του ΣΟΑΑ και ιδιαίτερα στους φίλους Άγγελο,Άρη και Μάριο,καλή επιτυχία στο δύσκολο όσο και ενδιαφέρον έργο που τους περιμένει...Θα είμαστε κοντά τους...
-
Εκτος απο το τυπικο των συγχαρητηριων προς εκλεγεντες και μη, θα ηθελα να συγχαρω
- Ολους τους φιλους (νεους κυριως) που εδωσαν το παρον χωρις για λογους νομοθεσιας ναχουν δικαιωμα ψηφου
- Ακομα πιο βαθεια ολους οσους παρεστησαν και κρατησαν μια πολιτισμενη και ουσιαστικη διαδικασια,χωρις διαξιφισμους και πισωγυρισματα. Οτι καλυτερο για μια νεα αρχη.
Και θελω να παρακαλεσω τα 2 αναπληρωματικα μελη-Λ.Κυρκο και Δ. Μιχελακακη- να παραμεινουν ενεργα και κοντα στο συμβουλιο. Εχουν πειρα και γνωσεις κι η παρουσια τους θα βοηθησει τους νεους του Δ.Σ.
Καλημερα.
-
Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον Αγγελο! Καλό κουράγιο και καλή δύναμη!!
-
Λες;;;
Μακάρι.... -
καλή δύναμη !
-
Συνχαρητήρια και καλό κουράγιο σε όλους τους εκλεγμένους, γερά νεύρα και στομάχια για ν'αντέξουν και μακρυά απο τις διαπλοκές εύχομαι...
Ευχάριστη έκπληξη τα όσα διαβάσαμε για 100+ μελη που παρεβρέθησαν κι ας μην ψήφισαν όλοι...ίσως η πολλή γκρίνια να απέδωσε... -
Nα ελπίζουμε δηλαδή πως θα γίνει κάτι καλύτερο την επόμενη ημέρα;
Για να δούμε... Aν και δεν ελπίζω, όχι γιατί τα παιδιά του νέου ΔΣ δεν έχουν ικανότητες/δυνατότητες, αλλά γιατί ο «οχτρός» έχει καλό μετερίζι και ξέρει να φθείρει αλλά και να διασπά τους «επιτιθέμενους».
Έτσι κι αλλιώς μια πίστωση χρόνου μέχρι την επόμενη εξαγγελία κανονισμών αξίζει στο νέο ΔΣ του ΣOAA, ενώ μέχρι τώρα ας μείνουμε στα εξής θετικά:- Aθρόα συμμετοχή μελών και μή στη γεν. συνέλευση
- Yπερκοματική αποδοχή του Άγγελου Zήβα
- Άνετη εκλογή του «νέου αίματος» Ξανθάκου, Iγγλέση και Kοσμόπουλου και
- Θριαμβευτική (ναι, ΘPIAMBEYTIKH) επανεκλογή του Γιάννη Mεσημέρη, που νομίζω ότι δικαιώνεται απόλυτα για το χρόνο και τη φαιά ουσία που έχει ξοδέψει χρόνια τώρα για τις υποθέσεις του συνδέσμου.
Σιδεροκέφαλοι παιδιά.
Mακάρι όταν (αν χρειαστεί) σηκώσεται τη σημαία, να έχετε όλους τους οδηγούς συμπαραστάτες.
-
Πλήρωσα τα 90 Ευρώ που κακώς δεν είχα πληρώσει νωρίτερα, ώστε να είμαι ταμειακά ενήμερος και συνεπής με τον εαυτό μου για όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Όμως, δεν έριξα σταυρό σε υποψηφίους, αφού πλέον δεν συμμετέχω στους ελληνικούς αγώνες.Εύχομαι τα καλύτερα. Για μιά φορά, χωρίς υπονοούμενο και χωρίς πλάκα.
Εκλογές ΣΟΑΑ